NBA Live 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

webibebi
hmmm!idõben belinkelted!minnyá kijön a 07

msn:[email protected] bárki felvehet

lobig

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

kell hozzá serial code?
a soundtrack leszedhetõ valahonnan?torrent?ha torrent,akkor melyik?....dc-t ne mondjatok^^

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

nem nem nagy foltok és stb.
bodesz
legkonnyebb fokozaton vannak ilyen nagy körök hogy oda állj védekezni vagy nemtom...sztem azokra gondolsz....

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

hello
Fölraktam a játékot és amikoo elkezdek játszzani elkezd vilogni pontok jönnek be stb. Bazeeg valaki segítsen .
bogyesz
hi all!!vki megtudja mondani hogy PC gamepad nélkül hogy lehet trükköket csinálni??eéõre is köszi

Impossible is nothing! AND1 and Streetball 4 ever!

Tehát nincsen fordítás . És nem is lesz?
bodesz
1.ez nem a Fifa 06
2.menj be a NBA LIVE 06\loc\ mappába nyisd meg a locale.eng és a gameloc.eng fájlokat és fordísd le...
3.ki nem érti meg azt hogy rebound?point?steal?stbstb...

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Nem tudjátok hogy lehet a játékot magyarrá varázsolni?
felvettelek

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Dexantreal!
vegyél fel msn re azt megdumáljuk mikor [email protected]

én benne vok,de te csináld a multit pls,mert már próbáltam1haverral és õ nem látta...viszont én tudtam csatlakozni hozzá

Hali!
Szeretnék valakivel néha néha nyomatni egy meccset.Ha valakit érdekel irjon.

KG21
jah, és ezekre a mozdulatokra csak bizonyos sztárjátékosok képesek, többféle típus létezik

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

KG21
nem éppen 😄 Az SS a live2006 legnagyobb újítása, segítségével speciális mozdulatok csalhatók elõ. Egyébként Super Star trigger a gomb neve, és ha megnyomod, és hozzá valamelyik dobás/passz/ugrás/steal gombot, akkor jönnek elõ a spéci mozdulatok.

sopi
Hi.
Az engem is érdekelne hogy a freestyle-ban hogy kell nekidobni a palánknak a labdát vagy a két szélén lévö táblának... vagy feldobni és elkapni vagy sarkalni meg ilyenek...ha valaki rájön plz irja le . azért én is probálkozok. köszi

\"Rejoice o young man in thy youth...\"

nesto
gondolom az hogy az "s" gomb alapértelmezésben a zsákolás és kétszer nyomod meg az = ss. Érted?<#nezze><#vigyor4>

RemX
õõõõõ... mi az az SS gomb??? 😄 kicsit le vagyok maradva... és melyik az ugrás? én már magamnak konfigoltam...

gandal
Na ezt szépen leírtam😊...

gandal
C + E...és visszajátsza...de csak akkroha különlegeske dobsz vagy zsákolsz...

KG21
csak az SS move-al sikerült kosarakat lehet visszajátszatni, úgy hogy megnyomod az SS gomb+ugrás kombinációt

RemX
hát ki lehet kapcsolni a fatigue-t... én azt kikapcsoltam mégis jönnek olyan periódusok amikor semmi nem megy be és feljön az ellenfél...
még egy fontos kérdés: be lehet valahol kapcsolni, hogy y szép zsákokat, meg pontokat visszajátssza?!?!?!?! Nem találom sehol

KG21
idõt kérni csere céljából lehet, valamint ha kissé gödörbe kerül a csapat talán felrázódnak tõle egy kicsit. A crossover nevû gomb a cselezés.

gandal
Hi!
SPACE<#vigyor>
Milyen fáradásról beszélsz? Hol?

RemX
Sziasztok!

Nemrég kattantam csak rá a játékra, ezért szeretnék egy-két kérdést feltenni nektek...
Szóval elsõ... hogyan lehet futás közben cselezni? csak billentyûzetem van és ott nem találok semmi ilyet, mert ha menyomom a dribblinget akkor egybõl beleáll és nem mehetek tovább...
A következõ... mi értelme van idõt kérni?
ÉS akkor még azt nem értem, hogy ha ki van kapcsolva a fáradás akkor miért van az, hogy egyszercsak kimarad minden kosár? még a ziccerek is...

HELLO
Nem tudjátok hogyan lehet az All Stars-ban úgy zsákolni hogy elõször neki dobom a palánknak aztán úgy zsákolom be?

vki majd pls<#help>

hogy lehet multizni?hamachival kell?mer haverommal hostolgatunk,connectelünk és állandóan ezt írja ki:

waitin for other player

ehh...

<#help>

gandal
Kössz!😊

Az fbl-n már jártam...tényleg sokan vannak ott...
A másikra benézek😊

Van az Fbl itt mondjuk elég nagy a túljelentkezés afféle várólista van de van még a Hobl ami ugyan már elindult egy ideje de van 1-2 szabad csapat nem a legerõsebbek de pl az Atlanta 4-6on áll simán be lehet vinni még a Poba.

http://hobl.uw.hu/

http://fbl.jatekok.hu/index.php

all-staron nyomon seasonban 4-5csapattal egyszerre<#hehe>

gandal
Egy online ligát találtam...de az már elindult😊...
Cassel tudnál mondani néhány ilyen oldalt?

Persze ,hogy nem használja a topicot senki aki játszani akar nyomja a különbözõ online ligákban nem ezt a "hogy csináljam meg az ilyen olyan flikkflakkos zsákot" baromsággal foglalkozik.<#taps>
nesto
egy kábé egy hete raktam fel a játékot. nekem tök bejön, egyedül a freestyle-lal vannak problémáim, történetesen az hogy béne vagyok hozzá<#papakacsint>

And 1
sajna már nem nagyon használja senki sem ezt a topicot

okay sikerült megoldani, köszi:-)
Hello!
Nekem az a gondom a játékkal, hogy mikor el akarok indulni egy szezonban egyszerüen nem engedi, hogy átírjam a szezon nevét így mindig "New"-ban kell elindulni, ezenkívül mikor mentek sem engedi, hogy átírjam a nevet ezért itt is állanóad "New"-ra ment. Valamint nem tudok Loadolni, mert ahol be kéne hozni a mentéseket ott állandóan csak ez az egy "New" felirat van és csak az a lehetõség, hogy "Save settings", tehát nem ttudom betölteni a mentéseket.

Ha valaki tudna megoldást ezekre a problémákra örömmel venném ha leírná, elõre is köszi!
gandal
Sziasztok!

Azóta már vettem egy joypadot mióta legutóbb írtam😊
A gond csak az hogy nem mennek a 360 fokos fordulatok...joypaddal sem...amikor nem sikerült valamit a bal analógról ír és hogy So Close...nem nagyon értem...elvileg csak elkell mozgatni valamelyik irányba a bal analógot és akkor sikerülnie kéne...de valahoyg nem...pls help😊

ok,köszi<#wave>..utána nézek.

Palinko
dc,próbáld... más 5letem nincs. google esetleg...
valaki help pls<#help>

hy all!

mjúzikot honnan lehet lekapni?kiírnám cédére a számokat<#hehe>

Sziasztok!
Vki leírná hogy kell betenni MJ-t a játékba?
Vagy vagyen fel MSN partnernek ( [email protected]) , és ott pls magyarázza el, mert nagyon bírom Jordant!
gandal
NA! Írjatok légyszives😊

gandal
Sziasztok!
Új vagyok még itt...
A játék már megvan egy ideje csak azt az egyet nem tudom hogy a billentyûzeten melyik gombokkal lehet alley opp-ozni zsákoló módban...nekem még csak akkor sikerült hogyha joypaddal a jobb analógot mozgattam ide oda és akkor feldobta a labdát meg az ehez hasonlók...valaki tudja a választ?😞
Pls help! Elõre is köszi...

KeKKSZike
Én most itt vagyok...

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Nnna, sikerült elaludnom, szólj, ha itt vagy, figyelem atopikot 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

KeKKSZike
OKs rendben!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12