NBA Live 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
msn:[email protected] bárki felvehet
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Fölraktam a játékot és amikoo elkezdek játszzani elkezd vilogni pontok jönnek be stb. Bazeeg valaki segítsen .
Impossible is nothing! AND1 and Streetball 4 ever!
2.menj be a NBA LIVE 06\loc\ mappába nyisd meg a locale.eng és a gameloc.eng fájlokat és fordísd le...
3.ki nem érti meg azt hogy rebound?point?steal?stbstb...
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
vegyél fel msn re azt megdumáljuk mikor [email protected]
Szeretnék valakivel néha néha nyomatni egy meccset.Ha valakit érdekel irjon.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Az engem is érdekelne hogy a freestyle-ban hogy kell nekidobni a palánknak a labdát vagy a két szélén lévö táblának... vagy feldobni és elkapni vagy sarkalni meg ilyenek...ha valaki rájön plz irja le . azért én is probálkozok. köszi
\"Rejoice o young man in thy youth...\"
még egy fontos kérdés: be lehet valahol kapcsolni, hogy y szép zsákokat, meg pontokat visszajátssza?!?!?!?! Nem találom sehol
Nemrég kattantam csak rá a játékra, ezért szeretnék egy-két kérdést feltenni nektek...
Szóval elsõ... hogyan lehet futás közben cselezni? csak billentyûzetem van és ott nem találok semmi ilyet, mert ha menyomom a dribblinget akkor egybõl beleáll és nem mehetek tovább...
A következõ... mi értelme van idõt kérni?
ÉS akkor még azt nem értem, hogy ha ki van kapcsolva a fáradás akkor miért van az, hogy egyszercsak kimarad minden kosár? még a ziccerek is...
Nem tudjátok hogyan lehet az All Stars-ban úgy zsákolni hogy elõször neki dobom a palánknak aztán úgy zsákolom be?
waitin for other player
ehh...
<#help>#help>
http://hobl.uw.hu/
http://fbl.jatekok.hu/index.php
Nekem az a gondom a játékkal, hogy mikor el akarok indulni egy szezonban egyszerüen nem engedi, hogy átírjam a szezon nevét így mindig "New"-ban kell elindulni, ezenkívül mikor mentek sem engedi, hogy átírjam a nevet ezért itt is állanóad "New"-ra ment. Valamint nem tudok Loadolni, mert ahol be kéne hozni a mentéseket ott állandóan csak ez az egy "New" felirat van és csak az a lehetõség, hogy "Save settings", tehát nem ttudom betölteni a mentéseket.
Ha valaki tudna megoldást ezekre a problémákra örömmel venném ha leírná, elõre is köszi!
Azóta már vettem egy joypadot mióta legutóbb írtam😊
A gond csak az hogy nem mennek a 360 fokos fordulatok...joypaddal sem...amikor nem sikerült valamit a bal analógról ír és hogy So Close...nem nagyon értem...elvileg csak elkell mozgatni valamelyik irányba a bal analógot és akkor sikerülnie kéne...de valahoyg nem...pls help😊
mjúzikot honnan lehet lekapni?kiírnám cédére a számokat<#hehe>#hehe>
Vki leírná hogy kell betenni MJ-t a játékba?
Vagy vagyen fel MSN partnernek ( [email protected]) , és ott pls magyarázza el, mert nagyon bírom Jordant!
Új vagyok még itt...
A játék már megvan egy ideje csak azt az egyet nem tudom hogy a billentyûzeten melyik gombokkal lehet alley opp-ozni zsákoló módban...nekem még csak akkor sikerült hogyha joypaddal a jobb analógot mozgattam ide oda és akkor feldobta a labdát meg az ehez hasonlók...valaki tudja a választ?😞
Pls help! Elõre is köszi...
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?