837
-
#24 akkor irl talin biztos jót szakadtak a többiek akikkel voltál :D -
#23 ha neked az elég :PP -
#22 nem, mi olyat nem tudunk. De egyszer ma sikerult leutni a labam kozt, az jo? :DDD -
#21 én naon várom ezt a gémet!!!!!!!! -
#20 én ezt megtudom csinálni élőben is, jáccik még vki itt stílusosan? i mean real fekete kosarat. notic, and1? valaki? senki? -
#19 nem túl sokan vagyunk :-) -
#18 milyen sokan vannak errefele -
#17 keksz te még játszasz vmi ligában?vagy nem is játszottál? -
#16 megjelenés : 2005 oct 15
minnyá csinálok egy bannert és visszaszámlálót is... :P -
#15 na ilyesmi is csak gamepaddal lesz :
dejó hogy már vettM -
#14 múvi :
hivatalos
újoncal nba live :)
dunkolgatás
egy kis williams mix
ha tudtok még múvik akkor linket :) -
#13 Megnéztem a videót, és... Hát ez nagyon komoly lesz!! :) Már nagyon-nagyon várom, de hát azért még odébb lesz mire megjelenik a játék! -
#12 jöhetne új muvi :P -
#11 Nem lesz rossz. -
#10 1. videó a játéból Ha ez egy ingame részlet, és nem csak egy animáció a játékból, akkor ez komoly fejlődés az előző évekhez képest. -
#9 Tudom hogy lehet, de azzal nagyon körülményes, főleg meccs közben. -
#8 Speedlink Bullfrog, 3500 FT-ba fájt... nem értem egyesek miért tartják a konzolbanánt olyan elérhetetlen kiváltságnak :D -
#7 billentyűzettel is lehet
nba live 2005 topicban már leírták párszor, tessék rákeresni -
#6 Gamepaddal símán lehet. Persze normális gamepaddal :DDD -
#5 te a 2005ben tudsz trükközni pcvel? olyanokat mint pl a labdát feldobja a pontjelzőre, onnan visszapattan a kezébe és úgy huzza be. Ha igen, áruld el hogy csinálod :) -
#4 joyt PC-re is lehet kapni. Amúgymeg sztem billel sokkal jobban lehet játszani, amikor paddal nyomtam, majdnem mindenki lealázott. -
#3 Wade nagyon jó választás! -
#2 pc-n szerintem szinte játszhatatlan. 02-03-04 ig meg van az összes ps2re, ott lehet jáccani. 2005ös verzió megvan pc-re de valami hihetetlenül irányíthatatlan. Legalábbis a freestyle versenynél én egyszerüen nem tudok trükköket csinálni(olyanokat, mint amit pl a gép csinál,elkezdeni sem tudtam ...) -
#1 sokat még nemtudunk róla de annyit igen hogy DWYANE WADE lesz a borítóján.
kevéske info : itt
ez a 1st kép :