837
  • FrezeR
    nem lehet videót menteni sajnos. használjátok a fraps nevü progit erre a célra.
  • And 1 #435
    ma sikerült megcsinálnom azt hogy a földre pattintja a labdát és úgy zsákolja be és minde ezt a meccs közben
  • Lebron James
    Csatlakozom And1 üzenetéhez,és az engem is érdekelne hogy hogy lehet meccs közben videót menteni?
  • quack
    hát elég xar a gém. kb. annyiban változott h most még könnyebb betolni sekkel a véfőt azt átugrani....
  • And 1 #432
    hello all.
    Hogy lehet meccs közben elmenteni videót ?
  • kaaen
    Hali Mindenki!
    Fagyás másnál nem jelentkezik csak nálam?A gépem alabból atomstabil, de ez a game kifog rajta.Konfig:AMD 3400+, 1Gb samsung, Gecube 9600Xt 256Mb.Már a Winem is új de nem járrtam sikerrel.Válaszokat előre is köszönöm.
  • GaRneTT
    Hali sracok! 1 problémám van, hogy nem tok Aleey-oop-al tépni, keyboardal nyomom, lehet az a probléma, de azt olvastam lehet azzal is, ja és hogy lehet bekapcsolni a highflighert?
    amugy jo a game csak kicsit csak Superstar fokozaton...
    előre is köszi
  • KeKKSZike
    Szerintem nem is nagyon fogod. Az videókba szépen megvolt csinálva, de ennyi...
  • webibebi
    Azt szeretném kérdezni hogy az igaz hogy izzad az ember mert én még nem láttam!
  • FrezeR
    ami neked kell az az irfanview nevü progi. azzal nézegetheted, sőt át is konvertálhatod jpg-be
  • Lebron James
    úgy se jó!!! :(
  • Iori
    probáld átnevezni jpgbe ^^
  • Lebron James
    Hali! Nekem egy nagy gondom van.Az NBA-ben meccs közben készítek fényképeket és ezeket egy bizonyos .tga formátumban menti el.Már vagy 20 programot próbáltam társítani hozzá,de semmi.Mi a francot kezdjek így a képekkel???
  • tankcsapda1989
    nekem most a fifában a Tesco a szponzorom :DDDD
  • Laci08
    Hali!
    Olyan gondom van hogy amikor cserélni akarok vagy meccsstatot akarok nézni, kell várnom egy csomót mire bejön a kép és akkor is kb 2-3fps sel megy. Ha játszok akkor minden megy akadás nélkül max grafikán. Vonalsimítást visszavettem de nem segített. Ha valaki találkozott ilyesmivel és tudja a megoldást lécci közölje. Ja és a csájniz verziót használom(egyenlőre)Thx
  • precision
    nem kell átnézni a topikot...alul van a kereső, nagyon nehéz használni...nekem is kb 5 másodperc volt megtalálni a megfelelő hozzászólást...szörnyű
  • mEkLaU
    Flegmázni meg nem muszáj, nem mindenkinek van ideje végignézni a topicot!
    Kis megértés...jo..meg nyugalom?
    Amugy köszi
  • precision

(kereső nem potyára van odatéve alulra...)
  • mEkLaU
    Ne haragudjatok...csak irta vki h meglehet oldani a kinai nyelvröl valo áttérést angolra, ha lennétek oly szivesek leirnátok nekem köszi
  • mateus33
    Átálltam letámadó zónára,egyből több lepattanóm lett,meg kb. 10-el több lett a különbség..:) Na szóval ennyit számít a taktika,mind védekezésben mind támadásban érdemes próbálgatni,rengeteg féle van.
  • mateus33
    Azt nem tudjátok,h a négy alaptaktikát hogyan lehet átállítani,h már automatikusan azt hozza elő amire én állítom,mert ha kilépek a játékból mindig visszaállítódik az eredeti 4
  • mateus33
    Amúgy a jó taktika is sok pontot érhet:)
  • FrezeR
    lol vagy ember..és még leirod, hogy könnyü a védekezés rookie szinten...pf:)
  • mateus33
    A legnehezebben még kikaptam 10 pont körüllel,az all-starban meg kb. ennyivel nyerek,de ezek már jó meccsek:)
  • mateus33
    Van backdonw (legalábbis gamepadon be lehet hozni=analog kar),csak éppen nem tudok úgy egyszerre mindent nyomni amit kéne,nem esik kézre.
  • bodesz
    aki rookieban nyer az minek játszik???semmi értelme én leggnehezebbe szoktam a gépet lenyomni 5-15 pontal :D na ez már vmi(charlottal,new orleanas...no meg nagynéha houstonnal is megyek :P )
    rookien volt aki vmi 80-0 ra nyert vagy mi...:D :D :D
  • egypszichonauta
    amügy kösz hogy leírtad a backdown-t azt én is hiányolom
  • mateus33
    Amúgy az jó,hogy lehet állítgatni rengeteg dolgot a gameplay settingsben,így teljesen egyénre lehet szabni a beállításokat adott nehézségen belül is:)
  • egypszichonauta
    amúgy kösz hogy javaslatot teszel hogy min játszak,nincs kedved megcsinálni a napirendem
  • egypszichonauta
    váááó ez volt aztán a hencegés,nem tehetek róla hogy irigykedsz me ízin se tod lenyomni a gépet,amúgy avolt olyan a 2005ben hogykb 420:80ra nyertem na ez má hencegés
  • Mozes13
    Pont ez lenne a lényeg, hogy ne így kelljen védekezni. Hol látsz te olyan meccset ahol a támadások kétharmadát nem tudják befejezni, mert blokkolnak vagy labdát szereznek? Amúgy nem nagyon kéne itt vagánykodni, hogy te milyen eredményt értél el rookien, mer az nem nagy dicsőség. Ha ennyire jól megy akkor játszál nehezebb fokozaton és azzal hencegj.
  • mateus33
    A backdown az,amikor támadásban háttal tolja befelé az embert,s ebből tud horgot is dobni. Védekezésben meg ugyanezzel a gombbal felvette a védőmozgást,nehezebben tudott elmenni a védő. Amúgy rookie-ban ki lehet védekezni könnyebben,de all-starban meg superstarban már megszenvedek vele:)
  • egypszichonauta
    vki plíz mondja már meg mi az a backdown,amúgy szerintem tök könnyű védekezni 3 támadásból kettőtnél vagy blokkolok vagy labdát szerzek,a rekordom 87-27 2 perces negyedek alatt(persze rookie-in) vki tudott jobbat?ja és ez a superstar gomb jó ötlet volt me sok látványos dolgot lehet így elérni
  • KeKKSZike
    Ennek a ligának nem jósolok sok jövőt...
  • mateus33
    Minek kéne az hozzá?
  • mateus33
    Háát a "védekezés" nem semmi a játékban,faszául megvariálták a backdown kivételével...mondjuk elő lehet hozni,de már sokkal bonyolultabb...
  • Zolcsi01
    Hello! Van hozzá Crack vagy Mini image?
  • bodesz
    lama...ez így nemfog menni...lama ez nem fifa :D hova raksz fel statot meg ilyesmi??? :D liga1liga2
  • And 1 #398
    Tudjátok mi hiányzik ebből a gameből. A világbajnokság vagy az európai
  • danika2
    van egy nba 2006 online lioga! még 6 csapat jelentkezését várom! van miami,houston,nets csapatok már! a többi csapat még szabad! részletek a honlapon: http://www.danika2.atw.hu