NBA Live 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bodesz
nekem 1éve nem aggatott semmi game max amik megy a letöltés....

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

bodesz
raty fos 😄 amd xp kb:2ghz,ati radeon 9600 xt,1024ddr,

McGrady
practice*

Kuss!-magyarázta.

McGrady
lehet nekem is az 😄
a legnagyobb felbontás 😄DD
csak ha szar msn be van kapcsolva akko még practic-ben is szaggat :S

Kuss!-magyarázta.

Vinsanity15
És neked milyen géped van?

Vinsanity is back!!

Vinsanity15
Bedobhatna valaki egy schreenshotot Vince carter ról .Elore is THX

Vinsanity is back!!

bodesz
nekem 1280*1024 max minden és zsír jó aggatás nélkül 😄

McGrady
képzeljétek megy a játék úgy h 1280*768-as felbontásba, minden maxon van
szaggatás nélkül
nagyon faka

Kuss!-magyarázta.

McGrady
LOL
😄DD
azé...egyébként most starteren nyomom....a legnehezebb csak azé nehéz me mégjobban csal...

Kuss!-magyarázta.

bodesz
lol.amatõr fokozaton van és azt mutatja merre megy majd az emberke 😄 vágod én legnehezebben tolom itt meg legkönnyebben tolják 😛 na mind1 fejlõdjetek és neten toljátok 😛

McGrady
😄

Kuss!-magyarázta.

mateus33
Na arra még én sem jöttem rá😄

McGrady
ja 😄
ok...akkor miaza sárga nyíl izé ami néha bejön?
mutat valamerre és ha elmék akkor eltünik...

Kuss!-magyarázta.

mateus33
Sárga nyíl? A lényeg,h tartsd lenyomva a superstar trigger gombot vmelyik sztárjátékossal😊,s mellé nyomd le a dobás,passzolás,zsákolást,aztán meglátod mi lesz😊

mateus33
<#idiota><#vigyor3>

A visszajátszás nekem mindig bejön ha nyomom a superstar triggert meg a rebound gombot.

McGrady
a sárga kis nyilacskákra gondolsz?

Kuss!-magyarázta.

KG21
nekem sem, fingom sincs, ebben mi a jó, talán ez olyan mint a fatality a Mortal Kombatban. Sikerélmény, ha elõ tudod hozni <#nyes>

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

mateus33
Vannak olyan játékosok,akik alatt ilyen kis ikon van (többféle is van a játékban),s ha nyomva tartod a superstar trigger gombot és úgy nyomod le vmelyik akciógombot,akkor ilyen speciális dolgot csinál.

mateus33
Na meg ha jól láttam (azaz nem láttam) automatikus replay már nincs is.

McGrady
az a superstar trigger mire is jó?

Kuss!-magyarázta.

mateus33
Ahhaaaa,akkor ezért sikerült már véletlenül elõhoznom vagy 2szer...😄 Tudatosan nem sikerült még<#buck>

KG21
én elõ tudom hozni nagy nehezen a replayt úgy, hogy nyomva tartom a superstar triggert, és hozzá ütögetem a többi 5 akció gombot, és random az egyik kombinációra be szokott jönni. Hogy pusztulnának a készítõk 😄

mateus33
Vki tudna segíteni,h mivel lehet elõhozni a superstar triggerek után a visszajátszást?<#szomoru1>

megsugom hogy nem csak 20k-s gamepadok az analogosak...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Ó hogy bas.....ná meg egy talicska aprómajom hogy mér nem lehet gépre is normális játékot nyomni a 98 az még az volt.Nem megy az Instant replay analogos (20000 ft)Gamepad nélkül egy kalap szasrt sem ér a játék pedig én csak ezekkel játszom most meg kijõn és csalodhatok siralmas .Valaki írjon jó trükköket mer a superstar gombot használva nevetséges miket csinálnak vagy ez az egy lehetõség.Ja és írja le valaki hogy lehet megnézni azt a kibebaszott visszajátszást mer nem tom mér nem automatikus.
McGrady
ijj..kezd kikészíteni a gém...
ti tudjátok rendesen kezelni az instant replayt? sehogy se lehet megcsinálni h ne targetezzen?
má elegem van belõle h semmit se látok...

Kuss!-magyarázta.

KeKKSZike
Úristen!! Ez nagyon állat!! Mintha a TVt nézném! Xbox 360? Ez valami új Xbox? Lehet, hogy venni kéne egyet, ha ilyen a képminõség! 😄

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Hello mindenkinek!Nekem a 2005-ös jobban tetszett ennél de azért próbálkozom vele!Leírnátok egy pár trükköt mert úgy élvezetesebb lenne számomra!

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

McGrady
jah az a gond h sablonosak a mozzanatok...nekem már akkor elveszti a hatását a gém ha 360 fokos malomkerék zsákot csinál sima meccsen 2 védõvel a nyakán...túl irreális...

Kuss!-magyarázta.

grizzly21
sztem akkor lennekira game ha lehetne ugy zsákolni meccsen mint a zsákversenyen, egyszerûen egy gombot lenyomsz és már ugy zsákolsz ahogy akarsz megoldható lene

G.I.JOE
LOL az X360 videjón a 3-as lepattanója elég érdekesen jön le! <#wow1>

precision
éri=ér

Bazinga!

precision
mit éri a csilivili, életszerû grafika ha a játékélmény szar...

Bazinga!

G.I.JOE
Régebben játszotam Dreamcasten az NBA 2K3-mal vagy valamelyikkel, már nem emléxem az évre, de az is jobb volt, mint az akkori NBA Live rész. Úgy látszik a PC-seknek csak odadobják a frissített NBA live-ot,oszt kuss legyen!

Sil3nt
szerintem tuti renderelt video vagy kep....
mondjuk a kepen nezd meg az alat vagy a tokajat...teljesen szogletes
meghat ugye a szaj...nem a legszebb. Lassann elvarnam, hogy ne legyen benne szogletessseg SEHOL!

KG21
ja a link: NBA 2k6 xbox360

KG21
nem biztos hogy render, ez már az új generációs xboxra lesz, ki tudja... csekkold a videót belõle, a mezek ahogy gyûrõdnek, az nagyon durva<#wow1>

precision
nekem se engedi practise -ben meg 1on1 -ben press box -ra állítani...elég gáz

Bazinga!

Csuhai G

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Csuhai G
Bocs a nagy képért! <#miaz>

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Csuhai G
Bug

grizzly21
ha ilyen lesz veszek egy xboxot. de nem lesz ilyen természetesen, ez csak render szerintem

FrezeR
durva lesz

KG21
ja csak most látom, hogy ez 2k6, bocs

KG21
Na be ne szarjak. Így néz ki a legújabb konzolokon?

McGrady
én press boxra de slam practisenél ha pressre állítom akkor eltakarja vmi fasz csõ a palánkot...mintha kényszerítene h baselinba hagyjam...elég durva..vagy csak 1 kibaszottnagy bug

Kuss!-magyarázta.

Johnny23
ki milyenre állitja a kamerát 1szerûen olyan hülye kameranézertek vannak??!

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Petyus_
Jó a játék skacok?

NBA 2k6 / XBOX360

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

precision
Úgy kell ahogy KG leírta a #283 -ban

Bazinga!