837
  • And 1 #476
    felülről lefelé kell olvasni
  • And 1 #475
    itt ezen a fórumon azt írják hogy kijön pc-re is és még több link van ott
    fórum
  • And 1 #474
  • And 1 #473
  • And 1 #472
    hát nem lehet rossz game.csak az a kár hogy nekem nmeg nincsen egy buzi ps2-m
  • mateus33
    PS2-re And1 game:)
  • mateus33
    Úgy néz ki,h kihagyták az autoreplay-t,de ahogy And1 is írta a rebound/block gomb + superstar és visszajátssza.
  • And 1 #469
    megnyomod a superstar gombot és mellé még a blokk gombot asszem
  • mergal
    Sziasztok!
    Még mindig nem találtam meg senki az auto replayt?
    Azért kéne mert a superstaros mozdulatoknál nem mindig tudom visszanyomkodni ugyanazt a kombinációt.
  • And 1 #467
    nemtud valaki egy olyan oldalt ahol lehet letőlteni az nba live 06-os cipőket meg ilyesmiket ?
  • mateus33
    A lényeg,h csináltál;)
  • And 1 #465
    saját weblapom. Tudom hogy nem túl jó de ez az első :D
  • And 1 #464
    and1 oldal
  • And 1 #463
    weblap
  • And 1 #462
    nba live 2006 soundtrack Ítt van így is :D
  • And 1 #461
    http://nbalive2006ost.uw.hu/files/VA-NBA_LIVE_06_Soundtrack-2005-rapforum.tk.zip
    Ez asszem az nba live 2006-nak a soundtrackja. Persz csak annak akinek kell
  • vezérszuszu
    Ok.Köszönöm.
  • mateus33
    Van a játék mappájában egy Loc könyvtár,abba belépsz,kitörlöd a két .chi-re végződő fájlt. Van ugyanott 2 .eng-re végződő,ezeket átnevezed .chi-re,remélem sikerül;)
  • vezérszuszu
    Hello!Kínai verzióba van meg a NBA 06.Tudja vki hogy hogy lehetne angolra állítani?
  • mateus33
    A Global sliders-ben a Charge/block foul frequency-t vedd lentebb
  • mateus33
    Be lehet állítani!
  • And 1 #455
    olyat hol lehet benen beállítani hogy kevesebb faltot fújjon be a bíró ? mert idegesítő hogy a bíró majdnem minden blokkolásomra faltot fúj
  • FrezeR
    nagyon szépen be lehet állitani mindent a játékélmény javitásához. én lejátszok 5-6 meccset és közben szépen finomhangolom a dolgokat. ezt szeretem benne, hogy olyanra alakitom amilyenre jólesik.
  • And 1 #453
    mért nem csinálnak pc-re is olyan cool basketballos gameket mint ps2-re ?
    ps2-re asszem most csinálnak egy and1-os játékot vagy már kész is van nemtom. Nekem meg nincs egy buzi ps2-m :(
  • And 1 #452
    tényleg akkor azt hol lehet beállítani hogy a gép ne szabálytalankodjon a végén amikor nyerésre állok ? mert olyan idegesítő hogy az utsó negyed felétől már nemtok egy normális támadást vezetni mert a sok kis buzi lefog
  • And 1 #451
    a pattintóst azt a zsákolósok tudják mint pl vince carter asszem. Úgy tudom hogy az a highflyer vagy mi
  • And 1 #450
    én egyébként egy normális alley oop-t akarok billentyűzeten. Vagyis már bemásoltam azt a pár sort a configomba és tudok alley oop-ni de az a baj hogy csak 2 fajta alley oop-ot tudok. nem lehet esetleg hogy valamilyen okos kis kombóval lehessen egy szép használható alley oop-t csinálni esetleg ? ha valaki tud ilyenről az mondja már el persze billentyűzetre
  • Casseus
    Számomra is idegesítö volt hogy a gép folyamatosan pakolja a 3 pontosokat, hát állítottam egy kicsit a dolgon! Mostmár ugyanannyi 3-ast dobok amennyit a gép! És a gép szabálytalanságait is lehet állítani, de azt nem bántottam mert mikor a vége fele jártam a mecssnek és vezettem látam a gépen hogy szeretne nyerni és tetszett hogy mindent megpróbál!
  • Anthony001
    Nekem nem nagyon akarja megcsinálni:(
  • Vinsanity15
    És ezt a pattintást meg a feldobást melyik player tudja megcsinálni?
  • brandx
    [o_O] for president ^^
  • And 1 #445
    tényleg azt is ki kell próbálni hogy ott van pl nash na és mivan akkor ha meccs közben lenyomom a superstar triggert és mellé lenyomok egy akció gombot de csak gyorsan nyomom le.Hátha akkor mégszebb passzokat ad
  • And 1 #444
    de nem értem mire gondolsz potnosan
  • Oszi
    Nem csak practiceban!
  • And 1 #442
    bármint meccs közben ?
  • Oszi
    Nekem sikerült practiceban amit írtál köszi!Tudnál pár trükköt leírni amik használhatók a játékban?Légyszi!Kösz!
  • And 1 #440
    nyomva tartottam a superstar trigger gombot végig és a blokk gombot nyomtam hozzá. De ez nemy olyan egyszerű mert ha a blokk gombot hosszab ideig nyomod akkor feldobja magának , de ha csak egy gyorsat nyomsz rajta akkor lepattintja.és ez a többi akciógombra is igaz ha csak egy gyorsat nyomsz akkor mást csinál mintha egy hosszabat nyomnál rajta. Cseles nagyon. De előszőr ezt individual preacticeban próbáld ki, mert meccsközben ezt a feldobást és a lepattintást csak akkor csinálja ha szinte egyedül vezeted fel a labdát és ha nem értek hátra a védők.
  • precision
    az optionsben picit állíts rajta...faltok gyakorisága, te és az ellenfél dobószázaléka...stb.
    alapbeállításon tényleg durva, szinte minden blockot faltnak vesz ha én védekezek...ha támadok meg támadó faltnak...szal állítani kell rajta egy picit és jó lesz
  • Ramore
    van 1-2 dolga a játéknak, ami idegtépő. nekem 15-ből becsöppen 2. tripla, a gép 10-10-et berámol, fellök, eltol a gép, nincs fault, én nálam egy negyed alatt ki tudna pontozódni 2 játékosom is, középen állok az irányítóval, két irányba van lehetőség passzolni a két szélen álló játékosnak, balra irányítanám a passzt, de a jobbnak megy a labda, azaz el sem ér hozzá, mert az ellenfélnek adja. stb...
  • Vinsanity15
    Hogy sikerült a pattintás meccs kozben???please marha kivancsi vok rá