837
-
THE DAHAKA3 #717 valaki tudja, hogy hogy kell betenni a jordant ??? (köszi) -
#716 a settingsben -
THE DAHAKA3 #715 hello! valaki nem tudja, hogy hol lehet benne felbontást állítani ? (köszi) -
#714 okés!De azt hogy nézem meg hogy mennyire érdekli? -
#713 cserélni úgy kell hogy nézni kell a fizetésüket, és max 400e különbség lehet a kettő közt.még nézni kell higy mennyire érdekli a csapatot -
#712 Hello!Egyszerűen nem tudok cserélni játékost!Persze nem úgy próbálom, hogy egy 78 as játékost 70 esre cserélek hanem egy 80 -81 esre!Sehogy sem megy!Ha meg kevesebbért cserélem az meg nem olyan jó (nyilván)!+ Még mindig nemtom hogy lehet feladásos zsákot nyomni slam dunk-on!Vki tudja hogy kell? -
szabolcs17 #711 Hálás köszönet! Még egy kérdés. Nem tudod hogyan kell betenni a játékba Jordant. -
#710 ja -
szabolcs17 #709 De hol a load6sva részben? -
#708 felül van egy valóban nehezen észrevehető szürke sor, ott megtalálod -
szabolcs17 #707 Valaki legyen olyan kedves és írja le, hogy miért nem tudok menteni. Pl: elkezdek egy szezont és lejátszok pl 2 meccset és leakarom menteni a load/sava résznél, de ott csak az van, hogy save setting és nincs ott, hogy save game. Hol tudom akkor lementeni? -
venegor #706 Sziasztok! Légyszi valaki magyarázza már el mi jelent a gameplay settings-ben a simulation ,action és a sliders beállítások
-
szabolcs17 #705 Helló! Valaki mondja el hogyan kell lementeni az elkezdet szezont mert a load/sava ott nem menti el. -
#704 NLSC roster
Ezen a lapon fent van egy elég friss és folyamatosan kerülnek fel frissítve a rosterek! -
#703 Lécci vki vegyen fel msn-re aki tud a játékkal jáccani mer nekem ez az első NBA-m :-D
MSN cimem: [email protected]
Köszi!
Bye! -
#702 Hellotok!
Van olyan ember aki foglalkozna velem msn-en? El szeretném kezdeni ugy magamnak leforditani az NBA Live 06-ot de nem tom hogyan kezdjem el... Akinek van egy kis türelme és van msn-e segitene?
msn cimem: [email protected] -
#701 re van egy problémám feltettem a gamét és az irányítás nem megy????????????????,
-
Uly #700 Honnan lehet updatelni? A hivatalos oldalon semmi nincs. Kissé zavaró h már teljesen átalakultak a csapatok és még mindig a régi összeállítások szerint kell nyomulni.
Köszi -
szabolcs17 #699 Leírnád, hogy hogyan kell betenni a játékba? -
#698 de minek is kéne?nem tod mit jelent hogy play now dinasty mode -
#697 NINCS hozzá magyarosítás!! -
#696 Szasztok van hozzá magyarositás ha igen hol és ha nincs mikor lesz kösz!
-
#695 Valaki tud feadásos zsákot all-star gálán?Nekem sehogy sem jön össze. -
#694 hi!sikerült!
-
Cassell #693 Most indul egy liga nem túl táp csapatok vannak még szabadon de aki online szeretne játszani szezonban rendesen hét játékosa rájátszás minden mint IRL annak tudom ajánlani.
http://hobl.uw.hu/
A Hobl
-
#692 hali!Mit kell vele csinálni hogy működjön?
-
itt tudod letölteni -
#690 Ja, es thx. Es nem tudod veletlenul milyen minosegu az ilyen nem hivatalos add? Es ha jo, honnan lehet letolteni? -
#689 És megosztanad velem mi az az ok? Es mind a ketto alatt azt ertettem, hogy amiben keresem MJ-et, es nem talalom... -
#688 mind a kettő.ezen behalok :D
van azért még pár nemgondolod? :D
megvan az oka miértnemkereült bele... -
#687 eddig csak 2000 től 2003-ig volt benne az aktuális NBA liveokban, azoknál megvették a jogokat a nevéhez, azóta viszont csak külön lehet letölteni, néhány fan mindig megcsinálja addonként. -
#686 Sziasztok!!! Mind a ketto jatek meg van (05, 06), es eppen arra vadaszom, hogy letezik egyikben sincs benne a 23??? Letezik, hogy ilyen baklovest elkovettek, hogy nincs benne a legnagyobb? Vagy valahogy ki kell oldani? MJ nelkul kosaras game... -
#685 :DDDDDDD
Baszki, én állat a Miamival az utolsó 2 percben -10-et dolgoztam le a New Jersey ellen, Posey beszúrta a triplát 0.4 tizeddel a vége előtt, ezzel volt iksz, és én marha rossz gombot nyomtam a bedobásnál, fault, egyet bedobott, kikaptam. Barom. :-S -
#684 Most miért, jól alászeded, bebújhatsz a palánk alatt... -
#683 HI!Akkor nem is lehet billentyűzeten az all star (zsákolásokon) feladásos dunk-ot nyomni?Vagy igen?De hogyan? -
#682 muhaha, kormánnyal kosarazni -
#681 köszi:) végre valaki válaszolt...nekem van kormányom amit felismer a nba majd azzal kipróbálom -
#680 Trükkösen rádobni zsákoló versenyen csak joystickal lehet az analóg karokkal.Nekem van és egyszerű rádobálni. -
#679 Eleinte nekem is nagyon furcsa volt, de egy idő után meg lehet szokni, hidd el nekem! :) Nem is olyan vészes!
Uly: Olvass vissza, már ezren megkérdezték eddig! ;) -
#678 hi!Srácok ti megtudjátok szokni ezeket kameranézeteket?Szerintem nagyon rosszak!Nincs vmi progi amivel más nézetek is elérhetők legyenek?(JÁTÉK közben)