23078
-
#1361 #1357
#1358 THX! -
#1360 Fraps esetleg? -
kandzsal #1359 Hali hogy kell képet csinálni játék közben a printscreen nem akar menni én meg mást nem tok.Legalább erreválaszoljatok -
#1358 fejleszd tovább a farkas skillt... -
#1357 ha fejleszted a farkast skill-t akkor egy bizonyos szintje után a megidézhető farkasok száma 2-re nő
amúgy én is Nature+Storm felállásban csinálom, bár ez véletlen, mert eredetileg Spirit-et akartam a Nature mellé, de véletlenül rányomtam a Storm plusszjára, szal
Ja meg a Nymph vagy mi (az íjász csaj) tápolás után elég kemény is tud lenni -
KAttila #1356 Még normálon, Kínában találtam egy lila szobrot.
Nem tudja valaki, hogy azzal mit kell csinálni? -
kandzsal #1355 Basszus már babilonban járok de még mindíg nem tudom a az egyiptomi lowest of low küldetést valakimondja már meg hogy hol van -
#1354 Haha én is pont ezt a karit csinálgatom...(nature+storm) bár az enyém még nem ennyire tápos (lev.13), de tényleg 1 túlélő. A játék nekem is (kopp-kopp) már rendesen fut. A Reload vert tettem fel és +crack...semmi gondom nincs vele 1enlőre...
Hogyan lett neked 2 farkasod? -
#1353 Már szedem a clone-t... szal holnap megnézzük igaz-e... -
Eftörsokk #1352 kérdezte vki hogy 9200-ason menne-e a game,azt nem tom ayon hogy menne,de én Gef4-en tolom és egész tűrhető
mágusok,akiknek másodlagos kaszt kell,sztem vmi olyan válasszatok amiben van tank pet(én ezért választottam az earth magicot, a Core Dweller nagyon jól tépi magára az aggrót főleg mióta van aoe támadása is,és Epicen maxolva 4000+os a hp-ja syal bírja) -
#1351 hát az nem, arról le van kaparva eleve a másolásvédelem, ráadásul ott van a crack mappa is...az már minnyár nem clone, szal kiírod, de nem eredetinek látja...ez az én bajom is tudod most =/ -
#1350 kiírható mind a 2 verzió? vagy a reloadedes nem ajánlott? ...thx! -
#1349 áhhh...hát de gondolkoztam, azt nincsen DVD íróm az a gáz...és még mással kiíratni sem bírom, mert annak meg a RELOADED-es van meg, az meg nem kiírásra való...óóó hogy....hát de jó lenne már egy rohadt módszer, ami nem vágna ki, és nem is szaggatna =/ mit meg nem adnék egy ilyenért... -
#1348 hát és így jó télleg?
amúgy ezt észrevettem énis, hogy 98-as kompatibilitáson szaggat mint a rohadás hang is recseg össze vissza, ha leütök vmit akkor lemegy az FPS mint az állat, meg úgy ránt néha iszonyatosakat, mintha neten játszanék és laggolna....de még 4 óra folyamatos game után sem vágott ki egyszer sem...
szal szaggatás vagy 2 perc game...
nahát, és akkor így aszondod, hogy ki van írva, így nem is szaggat meg semmi? -
ity #1347 Kezdetektől figyelem a topicot, de most már gondoltam hozzászólok én is pár gondolat erejéig.
Egyik, hogy páran azt írták, a pet-ek életképtelenek már epic fokozaton is. Nos, ez kicsit túlzás sztem. És azt hiszem a karakterem jelenlegi állapota talán cáfolja is ezt. Igaz voltak húzos pillanatok :)
Egy Druidával játszogatok (Storm + Nature). Több mint 5200 élettel, és ha bekapcsolnak a "segéd-sebzések" akkor 650 átlag és 880 dps értékkel darálok.
Epic fokozaton összesen 5 db legendary cumó esett.
Csak a poén kedvéért mondom, ha az életem 1600(!!!) körüli-re csökken, akkor egy 10-es szintű kimaxolt dru skill-nek köszönhetően (Survival Instinct) a bekapott sebzések 80%-a semlegesítődik. Szóval kb halhatatlan a kari :D Ez persze nem jelenti azt, hogy nem voltam párszor béna és ne haltam volna be még így is :P
Másik, amit gondoltam leírok, pedig már páran leírták, mégsem fogadja meg szinte senki.
Pedig a legtökéletesebb megoldás a game kilépkedés nélküli futtatásához, ha az nfo alapján kíírjuk. Akinek meg ez a játék nem ér meg kb 100 jó magyar forintot, az ... majdnem csúnyát írtam :P
Szóval aki sajnál rá ennyi pénzt, azt én is csak sajnálni tudom, és megérdemli hogy kilépkedjen neki win-be. (egyébként újraírható lemezről már hallottatok? :P)
Mint írtam én is kezdetektől nyomom és olvasom topicot. Innen szedtem én is a tippeket indításhoz, mert nekem is kilépkedett. Egyedül a protstop + asr + win98 kombó nem lépkedett csak ki. Az viszont iszonyatosan beszaggatta a játékot nálam. Képet, hangot egyaránt. Játszhatatlan volt. És láss csodát, kiírva minden frankó. (Vagy nem elég bizonyíték a kari szintje a zökkenőmentes játékra?)
Kiírás: leszeded legújabb alcohol (erre az ingyenes próbaverzió is jó) és kiírod az image file-t, úgy hogy az RMPS-t bekapcsolod. (Ha nem kell már alcohol máshoz, le is szedheted a gépről, én is ezt tettem, elég a daemon nekem is.) Deamon-ba bekapcsolod a RMPS-t és letiltod az összes virtuális meghajtót (ha nem akarsz TQ-val játszani, bármikor visszaállíthatod). És ennyi? IGEN! Se crack, se patch, se fix, se win98 mód, se editor, se semmisenem. Csak a játék élvezete :P
-
lazazael #1346 Én is ezt a variációt használom, de nekem még mindig biztos lefagyás a town portál használata, de az általános kidobások 30-40% ra csökkentek. -
Santata #1345 én 39-sen vittem át epicen de minden questet megcsináltam... Jah és kevesebb xp-t kaptam az egyik questért mint más NORMÁLON!!! (Hidden Treasure) -
Draba #1344 38as voltam mikor átmentem az epic nekem kb futás volt + a fontos küldetések + akiket muszáj leölni :).
judes: gamecopyworldos minimage curerom és daemon együtt eredeti exével nekem jó az 1 variáció. -
moRtiZ #1343 Tokeletesen megy, koszi a segitseget! -
jules1209 #1342 hi ha van most fent valaki segítsen már hogy hogy lehetne megcsinálni hogy ne lépjen ki mindigŰ!!!!!!
-
ele #1341 az egér mutatom állandóan ragad tudjátok miért?
-
Santata #1340 Te is 39-en vitted ki Epicen? -
Draba #1339 WEE az első lila cucc veszítek vele 120 erőt de mikor resist kell megfelel :D
-
Santata #1338 Menj tovább! (nem a barlangban van hanem azon túl) -
lazazael #1337 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Görögország->fő quest szál->Delphi után->Parnassus Caves: mi a pöcsömet kell ott kezdeni? "Keress választ a barlangban..." és ez nem túl kimerítő leírás vagyis nem vágom mit kéne csinálni ez alapját.
-
#1336 én a kimentésemet sokszorosítom időközönként :D:D:D:D:D mer ha netán beszar akkor nem vesztek sokat... sztem tegye ezt mindeki -
#1335 na nature és farkaskoma... -
#1334 Pr0t.st0p megvolt előtte? ;) -
lazazael #1333 Bocs elfelejtettem emliteni hogy a Win98 kompatibilitást is beállítottam. -
#1332 nálam is akad mint az állat...
de legalább nem dob ki :D
vagyis...amíg át nem állítottam a kompatibilitást 98-ra, akkor 2 perc!!!! 2 perc után kidobott....
átállítottam 98-asra, és nocsak:
ma déltől fél 4-ig toltam, és egyszer sem dobott :P
igaz...úúúúúgy szaggatott, hát...mint amikor laggol a game, de télleg, kegyetlen néha mit produkál így 98-as kompatiblitással, hát de ha meg XP-n van, akkor meg az első rántás után ledobja a tálcára hibajelentéssel....
szóval inkább akadozva nyomom, kibírom talán a patchig...az meg remélem nagyon nagyon, hogy segít rajtunk :) -
#1331 erdekes mert nekem a asr+kitomoritett adatfajlokkal otthon priman fut a jatek... de!!!!44444 itt a melohelyi kisgepemen(gef3) kb 3 perc utan ki is dobott a gamez(pedig lowon van minden, es igy is akadt :D)
szerintem varjuk ki a patchet... hatha-natha... -
#1330 jol gondolod :D:D -
lazazael #1329 Sziasztok, nekem kb. sehogysem megy a game rendesen, ugyanazt a kidobálós dolgot vereti, megpróbáltam SecuROMal, Curerommal, crakkel, eredeti exevel, GAMEFIX kitömöritett adatfileokkal, és ezek komboival mindenhogy. Ilyenkor mivan...tudom hogy már minden le van irva meg mittudomain, de légyszives akiknek megy kidobálás nélkül azok leírnák hogy csinálták? Jah és minimumom próbálgatom, egy P4 3Ghz, 1gb ddr2, gef6800gt vel felszerelt gépen.
Előre is kösz. -
NewDrakon #1328 Hali!
Ugye jól gondolom hogy ez nem fog futni Ati Radeon 9200-al...?:S -
#1327 igen mert a cold-ot maxolni akartam... -
Nabunaid #1326 Sikerült felfedeznem egy nagyon durva bug-ot a játékban, remélem az első folttal javítani fogják. Kb. olyan mint a Diablo 2-ben is, szóval Athénban a katakomba mélyén megöltem Alastort az élőhalott vezért, de mivel a ládájában kék cuccok voltak, így vérszemet kaptam és anélkül, hogy az elém sétáló öreggel beszéltem volna, és tovább mentem volna a partra, hogy Krétára hajózzal, kiléptem, és az utolsó kúttól újra lenyomtam a pályát és Alastort. Ekkor arra lettem figyelmes, hogy a korábban még sarokban volt nagy, díszes láda, már a terem közepén volt, és az öreg sem jött elém beszélni, hanem megállt a folyosón. Miután kitomboltam magam, és párszor leöltem Alastort, nem tudok tovább menni, mert az öreg nem nyitja ki az ajtót!
A hivatalos fórumon többen is jelezték ezt a hibát, bár ők csak egyszer ölték le a zombikirályt, de akkor sem tudtak tovább menni! Szóval ha odaértek, azonnal beszéljetek az öreggel, és menjetek ki az ajtón, érintsétek meg a kijáratnál a kutat, mert ha nem, lehet, hogy itt véget is ért a játék!
Kezdhetek új karaktert... -
kandzsal #1325 18-as szinten akarsz másodlagost választani? -
#1324 most 18 vagyok mindjárt 19 és most fogok áthajózni egyiptomba,kimakszoltam a frost-ot a torrentel bezárolag mit válasszak másodlagosnak?
ja és mindezt a mai nap... -
#1323 2 bat van, egyik a c:-ra installált másik a d:-ra installált játékra van. értsd ugy hogy a játék álltal felajánlott helyre szóval c:/program files.... vagy d:/program....
A rescues könyvtárba bemásolod a rar tartalmát, és lefuttatod...
Ha nem ezekre a helyekre van telepítve a játék értsd pl c:/games/Titan akkor f4el megnyitod ( notepad ) és az elérési útvonalakat átírod.
Ezek után rákatt és lefut... -
7Ryan7 #1322 Hy all! Coldmaget hogy lehet össze kombozni?? Mert lentebb olvastam hogy naon durva!