• Nabunaid
    Sikerült felfedeznem egy nagyon durva bug-ot a játékban, remélem az első folttal javítani fogják. Kb. olyan mint a Diablo 2-ben is, szóval Athénban a katakomba mélyén megöltem Alastort az élőhalott vezért, de mivel a ládájában kék cuccok voltak, így vérszemet kaptam és anélkül, hogy az elém sétáló öreggel beszéltem volna, és tovább mentem volna a partra, hogy Krétára hajózzal, kiléptem, és az utolsó kúttól újra lenyomtam a pályát és Alastort. Ekkor arra lettem figyelmes, hogy a korábban még sarokban volt nagy, díszes láda, már a terem közepén volt, és az öreg sem jött elém beszélni, hanem megállt a folyosón. Miután kitomboltam magam, és párszor leöltem Alastort, nem tudok tovább menni, mert az öreg nem nyitja ki az ajtót!
    A hivatalos fórumon többen is jelezték ezt a hibát, bár ők csak egyszer ölték le a zombikirályt, de akkor sem tudtak tovább menni! Szóval ha odaértek, azonnal beszéljetek az öreggel, és menjetek ki az ajtón, érintsétek meg a kijáratnál a kutat, mert ha nem, lehet, hogy itt véget is ért a játék!
    Kezdhetek új karaktert...