-
ity #1347 Kezdetektől figyelem a topicot, de most már gondoltam hozzászólok én is pár gondolat erejéig.
Egyik, hogy páran azt írták, a pet-ek életképtelenek már epic fokozaton is. Nos, ez kicsit túlzás sztem. És azt hiszem a karakterem jelenlegi állapota talán cáfolja is ezt. Igaz voltak húzos pillanatok :)
Egy Druidával játszogatok (Storm + Nature). Több mint 5200 élettel, és ha bekapcsolnak a "segéd-sebzések" akkor 650 átlag és 880 dps értékkel darálok.
Epic fokozaton összesen 5 db legendary cumó esett.
Csak a poén kedvéért mondom, ha az életem 1600(!!!) körüli-re csökken, akkor egy 10-es szintű kimaxolt dru skill-nek köszönhetően (Survival Instinct) a bekapott sebzések 80%-a semlegesítődik. Szóval kb halhatatlan a kari :D Ez persze nem jelenti azt, hogy nem voltam párszor béna és ne haltam volna be még így is :P
Másik, amit gondoltam leírok, pedig már páran leírták, mégsem fogadja meg szinte senki.
Pedig a legtökéletesebb megoldás a game kilépkedés nélküli futtatásához, ha az nfo alapján kíírjuk. Akinek meg ez a játék nem ér meg kb 100 jó magyar forintot, az ... majdnem csúnyát írtam :P
Szóval aki sajnál rá ennyi pénzt, azt én is csak sajnálni tudom, és megérdemli hogy kilépkedjen neki win-be. (egyébként újraírható lemezről már hallottatok? :P)
Mint írtam én is kezdetektől nyomom és olvasom topicot. Innen szedtem én is a tippeket indításhoz, mert nekem is kilépkedett. Egyedül a protstop + asr + win98 kombó nem lépkedett csak ki. Az viszont iszonyatosan beszaggatta a játékot nálam. Képet, hangot egyaránt. Játszhatatlan volt. És láss csodát, kiírva minden frankó. (Vagy nem elég bizonyíték a kari szintje a zökkenőmentes játékra?)
Kiírás: leszeded legújabb alcohol (erre az ingyenes próbaverzió is jó) és kiírod az image file-t, úgy hogy az RMPS-t bekapcsolod. (Ha nem kell már alcohol máshoz, le is szedheted a gépről, én is ezt tettem, elég a daemon nekem is.) Deamon-ba bekapcsolod a RMPS-t és letiltod az összes virtuális meghajtót (ha nem akarsz TQ-val játszani, bármikor visszaállíthatod). És ennyi? IGEN! Se crack, se patch, se fix, se win98 mód, se editor, se semmisenem. Csak a játék élvezete :P