23078
-
#1321 köszi, de eléggé gánya a tartalma...valahogy nincsen kedvem ezeket a .bat-okat lefuttatni :D valahogy unszimpatikusak :P
habár úgyis holnap/holnapután végre winreinstall szal... -
#1320 az lehet de nem megy... amugy PLAYFIX Itt -
Dracad #1319 ez a fix url cime: http://rapidshare.de/files/24489374/...ixEng.rar.html
-
Santata #1318 Jaja Legendary nekem is durva... Talost nem tom hogyan fogom megölni Epicen se volt semmi... NA most meg Legendaryn... Res nagyon fontos de baromi nagyokat sebeznek még úgy is -
#1317 talán olvass egy picit vissza ahelyett hogy emil címeket irogatsz be... #1285 -
Draba #1316 Legendary már elég csúnyán vad kicsit jobban kell figyelni a ersistekre mint D2ben. Ha főellent akarok ölni az az alap hogy a legvadabb támadása elleni resistet maxra nyomom mer különben 1 ütés és már fexek is :). Kicsit későn vettem észre mennyire hasznos a dirib állatok ellen a 70% feletti slow attack ha nagyon nagy szarban vagy és 1 akcióból lenyom ezzel kezded ütni a pofáját és ha látsz egy olyan animációt ami után pusztulnál szépen futsz egy kört amíg lemegy az attack. Kedvenc emberem olyan kis humánus barbár akinek qrvajó a kondija értsd sok gonoszt életben hagyok és mégtöbbet futok :). -
jules1209 #1315 Sziasztok! csak azt szeretném megtudni hogy ti milyen verzióval játszatok mert az enyémből mindig kilép és nem lehet így normálisan játszani! Ha valaki tudna nekem segíteni az írja már meg nekem a [email protected] címre! Köszi -
Santata #1314 Nekem 41-s van jelenleg de ma nem toltam meg tegnap se nagyon... Pihi van -
Eftörsokk #1313 elértem lvl40-et:)
kinek van a legmagasabb szintü karija itt sg-n? -
CactuS007 #1312 Nocsak,te is talaltal 1 Heartpierce-t?:P Én is azzal tolom még,meg találtam 1 kék Bowot is,amire bár nincsen külön skillem a magas poison miatt eleg hatásos lassabb ellenfelek ellen :) -
#1311 Hát igen csak annyi kéne,hogy normálon csak normál szintü fegyvert találhas mert egy epic szintü fegyver elég tápos még ezen a szinten. -
Santata #1310 Aha az jó kard, de hidd el ez nem a legnagyobb baj... Én is kb. egy csomó ideig a Heartpiercemet használtam... Aztán később már gyakrabban váltogattam... Most Lila Kardom van de van jobb lila kard nála de még nem találtam... -
#1309 Sehogy, sétálgattam egy réten,majd felrugtam egy csontkupacot ahol is egy Traitor's Shiv nevü kardot találtam röviden ennyi a story.
-
reewer88 #1308 Mostnezem az elveszett karimmal a Player CHR file üres :(
Bakker nincs remény? -
Draba #1307 Azt nem tom hogy csináltad kb a 20. fegyverpárt használom mióta elkezdtem :) -
#1306 A fegyver kérdést is javithatnák a patchben mert röhej,hogy találtam egy epic kardot normálon /7-es szinten/ és csak most 25-ös szinten találtam nála jobbat.
A játék nagyrészében egy fegyver ez ilyen tipusu játékban nagy hiba. -
#1305 kopp-kopp, most nem lép ki eleddig ment... tovább is tudtam menni frankó... -
reewer88 #1304 csa
Bakker kifagyott a game és mikor ujrainditottam(gépet) és visszaléptem nemlátta a karimat csak a másik kettőt!
-a game datában megvan a kari ! a játék mégse látja Mi lehet a baj?
-már ujraraktam de nem segített rajta
Légyszi segítsetek mert elég magas szintű volt már a karim :( -
Eftörsokk #1303 akkor már csak azt kéne tudni hogy mennyivel módosítja a spell dmg-t:) -
Eftörsokk #1302 akkor klassz,ennek örülök -
#1301 nyomd be légyszíves még1x a linket a fixhez, hogy működjön is, thx! :) -
Draba #1300 Biztosan hozzáadja kipróbáltam. -
Eftörsokk #1299 pl Fraps-el is tudsz -
Eftörsokk #1298 no igen én ebben nem vagyok biztos hogy azok a bónuszok adnak-e a spellek dmg-jéhez,vagy csak a normal attack elementális sebzséshez adnak,mert ugye oda kiírja de a spell leirásában nem változik a dmg -
Nabunaid #1297 Mivel csináljátok a screenshotot? A Print Screennel nem csinál semmit. -
Draba #1296 Hát ez első blikkre egy az egyben ugyanaz a helyzet mint a Diablo 2 ben mágus skilljei nagyjából kötött sebzést okoznak meg ahogy elnéztem qrva nagyokat fognak ütni legendaryn a ribancok( 38 as barbár állattal szopok éppen az elején ), szal a mágusoknak nagyon figyelni kell rá hogy a petek mögött maradjanak.
1 dolog ami megmentheti mágusokat hogy pl storm nimbus és tárgyak adnak százalékos bónuszt a varázslatok sebzésére is. Ha csak 1 fajta mágiát( csak cold csak lightning csak fire ) használnak és csak intelligenciára adnak( más nekik nem is kell ) akkor gondolom elég brutálisan sebeznek. -
#1295 ^^ naja, de lehet csak 1 peccs kell neki, de megéri a pénzét az biztos -
FoToS #1294 Én letöröltem a picsába nem szenvedek vele többet,majd,ha megjeleni itthon megveszem aztán lehet majd hentelni. -
Firebat #1293 gyaaa :O:O
memória v videókártya, sztem -
#1292 -
Eftörsokk #1291 nekem is jégmagim van shardal+tanknak a Core dweller így lvl 38-on Epicen nem sokkal nehezebb mint a Normal,egyedül 1 automatron bosst nem tudtam megölni,mert lebénított és mikor ütötte ay elementálom bejött neki a nova szerü lightning skill mindig(talán vmi lightning surge vagy mi a neve:) )
kiv leszek legendaryra -
Santata #1290 Én is ha maxoltam volna már akkor az Ancestral Horn-t a főellenséget pár mp alatt szétkapták volna (most is szétkapják) NORMÁLON... Epicen már alig sebzik... Legendaryn meg valszeg nem jutok el addig... Normál azért van hogy felkészítsen Epicre -
#1289 na azert a cold mage az kicsit overpowered normalon
nemtom lattad-e azt a bizonyos videot, amikor a foellenseget, illetve a hozza vezeto utat kipucolja 1 coldmage... vadallat
teny viszont, hogy annal mar igazan erosebb nem lesz, a szornyek viszont igen -
Santata #1288 Igen benne van Kína ahogy Babilon és Egyiptom is Görögország mellett... Nincs legerősebb kaszt, csak esetleg legjobban illő a játékstílusodhoz amit magadnak kell tudnod... -
moRtiZ #1287 Vegigcsinaljuk haverral, kuzdunk vele, remelem igy tenyleg mukodik. Remelem az Unleashed-es cdkey nem kell hozza. -
savior #1286 nincs olyan, hogy mindenben a legerosebb... ahhoz az osszes kasztot felkene venni
1 het jatek utan amugy se fogja tudni senki megmondani mit erdemes valasztani
kivalasztol egyet aztan kiprobalod -
Dracad #1285 Nem kell kiirni DVD-re. A megoldas a kovetkezo: (legalabbis nekem igy fagyas nelkul mukodik)
-install
-nem nyulsz az exe-hez
-letoltod gamecopyworld-rol a fixed image-ot
-be mountolod daemonnal amiben termeszetesen csak egy virtual drive lehet bealitva,
-letoltod ezt a fixet
-pontosan koveted benne az nfo file utasitasait
-curerom 2.0.3-al elinditod a game-t
nekem igy tokeletesen mukodik fagyas nelkul. -
moRtiZ #1284 Ha kiirom DVD-re, akkor mukodni fog eredeti exe-vel es nem fagy?? -
7Ryan7 #1283 Nem csak sebzésben hanem mindenben melyik a legerősebb! Idális párosítás keresem de nem birom az összeset kiprobálni azért kérdem meg:D -
veri5 #1282 Mék a legerősebb támadó párosítás?a warfare és a rogue?