23078
-
veri5 #1281 Állítólag van benne Kína.Igaz ez? -
#1280 Duh.. Az egyetlen sötét sarokban volt.. -
Firebat #1279 dejó, mert én az vagyok :P:P -
tkacs #1278 Warfare-Rougue sebez a legtöbbet, ah erre gondolsz. -
tkacs #1277 Menni kell előre. -
#1276 Megköszönném ha valaki elmondaná, hogy jutok el az oracle-höz.. Spártában vagyok, és akár merre indulok zsákutca.. -
7Ryan7 #1275 Hy all! Melyik a legerösebb párosítás szerintetel?? -
#1274 eh, akkor uj rakom :D:D:D:D remélem a save nem tünik el :/ -
#1273 Nékem valamiért nem akar menni
:( -
moRtiZ #1272 Ha valakinek mar osszejott ugy, hogy egyaltalan nem fagy, es tolta mar 5+ orat multiplayerbe, az plx kommentaljon ide egyet, hogy milyen modszerrel erte el. Elore is koszi! -
#1271 köszi szépen
-
#1270 köszi szépen! :) -
#1269 na, csakazért is! megadta magát a mocsok :D
eredeti exe -
#1268 beszarok... az istennek nem akaródzik felmenni, na betömörítem, úgy menni fog -
#1267 oksa, köszi szépen -
#1266 1 perc és fent lesz
ne aggódjatok :P -
#1265 hú, kéne nekem is :S
most néztem pont, de ahova fel volt rakva az már 404 :S -
#1264 meglássuk mit tehetek... :D -
#1263 stevenson1988: az eredeti exe-t feltudnád rakni vlahova, köszi. -
Mentol #1262 Én meg az unleashed verziót szedtem le. Installáltam a 2.key segítségével, majd a reloaded tört exe-vel felülírtam az erdeti exe-t. És megy! Mondjuk annyit még nem játszottam vele, hogy ilyen kifagyásokkal találkozzam... -
CactuS007 #1261 Én kiirtam Alcohollal,és megy mint a kisangyal,se curerom,se asr,se crack :) -
#1260 mert?
én használtam az asr-t és a cure rom jobb, egyszer beállítod, és utána az asztalra kirak egy ikon-t és többet nem kell újra beállítani, csak az ikonnal indítani, semmi exe kikeresés -
#1259 asr egyszerübb... -
#1258 nálam a kövi megy: TitanQuest F.A.Q., mert tök eccerű indítani és nincs semmi baja, azonban ha valaki nagyon kimaxolta a grafot, és kidobja, akkor vegyen vissza belőle, mert nekem is ez volt, max-ra húztam mindent és rá félpercre kidobott, visszaállítottam és azóta semmi hiba! -
#1257 nha emberek, segítségeteket kérem....
nem voltam itthon pár napig, és látom itt is azért írkáltatok rendesen :D
és hát nincsen kedvem végigolvasni ezt a 300 akárhány hsz-t, így megkérdem, hogy a mostani álláspont szerint hogy megy a legjobban a game nektek?
szal hogy, hogy nem dob ki, meg hogy nincsenek problémák...csak mert láttam hogy nagyon sok féle megoldás van, és nemtudom melyik a legbiztosabb :D -
CactuS007 #1256 "Hey Folks,
Just want to let everyone know we are looking to go live with our first patch on July 5th. I dont have a specific time or specific patch list at this point.
As I mentioned before some of the key improvements will include:
Improved auto-placement of inventory items
Fixed NPC dialogue windows closing when NPC moves to avoid other characters
Added character back-up functionality which will help prevent corrupted characters
Improved multiplayer stability and performance
When the patch does go live it will be available to everyone via the main menu under the Check for Updates button.
Thanks again for your patience!"
Nah,alakul ez Bár 1 kicsit tartok attól az automatikus updatettől.Jobb lenne 1 sima letölthető patch. -
#1255 Ha kéne én csinálnék neki, de szöveggel teleírkálni... nos ahoz most nincs kedvem :D
de a dizájnban ok vagyok... :P -
#1254 mind1 megoldottam..jegyzettömb -
#1253 lol elindítottam a játékot mindenhova azt írja hogy tag not found...ember feje fölé, a mozaik ikonokra, nevek helyett, üzenőpanelek helyett -
#1252 lol letöltöttem a demót...felraktam, és....: le vagyok döbbenve, öcsém ilyet..há' nemigaz...de már a menü is szaggat, maradok a diablonál :x -
#1251 megint 2 orat lezuztam es semmi... :P -
#1250 1) Mount .mds in DT4 (fixed Image)
2) Use Pr0t.St0p to hide the virtual drive(s)
3) Titan Quest.exe -> Right click -> Properties -> Compatibility [x] Win98/ME [x] Disable Visual Themes [x] Turn off advanced text services for this program
4) asr.exe -> Titan Quest.exe
Bejött, most amikor nagyon elkezd gondolkodni mikor másik pályarészhez érek vagy beakarna tölteni akkor sem dob ki!
Grafikai változás nem nagyon van, de jobb ha néha beakad minthogyha kidobálna :) -
CactuS007 #1249 Nem vagyok pár napig,és egyből mennyi hozzászólás :) Mi ez a skill kimaxolós dolog?Hogy nem fejlődik normálon,vagy mi?:P -
#1248 "6 perc gémpléj után belül...." ^^ ez jól sikerült mondat valójában "6 perc gémpléj után.... -
#1247 egy ideig engem sem, de most 3szor is egymás után ilyen 6 perc gémpléj után belül.... -
#1246 ÉN 4. szinten vagyok s most hangkártyára hivatkozva nem tölti be a játékot. O_o
A hangkártya driver sem segített pedig AC97-es van nekem.
Remélem jön hamarosan egy mindent javító patch.. :D -
#1245 #110es (amit kuldtem msnen)fixel sem megy? engem nem dobott ki 3 ora jatek utan sem :o -
Braveheart #1244 75 energiába kerül, a karakter körül 360 fokban hat, egyszerre 4 ellenfélre, a -25 sebzés az nemtom, lehet annyival kisebbet ütnek az ellenfelek után vagy ez a támadásod lesz ennyivel gyengébb mint a normál -
FoToS #1243 Jó neked nekem kifagy és annyi nem idulujra :-( -
#1242 Várom a peccset :), ez igy nem állapot, nemtudom hogy ez a "tört" vagyis a másolt mivolta, mer nincs crackolva, vagy eredeti is ilyen instabill, de kidobáll egyes részeknél... persze visszatöltöm és megy tovább de igy játékélmény 0a és dühítő...