23078
-
Santata #1161 Én is így tolom csak én shield-del... 41-s vok Legendaryban Athénben tartok és már 3 Legendary cuccom is van... Itt a sebzések már nagyon nagyok és főleg hogy szinte minden res (kivéve a physical mert az nekem most +38) minuszba van... Na meg maga az hogy egyes bossok 3k-t is sebeznek néha... -
Draba #1160 Jó kis játék ez, warfare/storm os bácsit tolok dual wield/onslaught kombóval( most 30as epic elején ). Warfare/defense valószínűleg erősebb lenne de ez a játékmenet sokkal hangulatosabb( 172% attack speeddel csépelem a gonoszokat mintha kötelező lenne közben néha beüt a storm surge aminek gondolom legendaryn semmit nem ér majd a sebzése de 1.5 sec stunt nyom mindenkire 5m körzetben hát ez fíling :) ).
A dual wield leírását köszi ez így király hogy összeadódnak a százalékok. -
FoToS #1159 na bennem most ment fel a pumpa :-( el se tudom inditani mert mindig kidob az exe hibaüzenettel. Most azon gondolkodomn kipróbálom a demó exevel hátha az segit. -
menpe #1158 nameg a curerom sem akaródzik lejönni valami censored koreai oldalról :D -
menpe #1157 a miniimaget honnan lehet letölteni? -
Firebat #1156 Hm érdekes, 1 pár újra indítás után, nem írt ki hiba üzit, és most ment , tovább tudtam menni a köv kút ig, amúgy nekem is a barlang előtt lépett ki sokxor, de most nem tom mivolt, és most tovább tudtam menni,
amúgy nem tudom eldöntei h majd mivel vegyítsek :)) vki help, mert az is tök jó h elszívod az életét, de a mérgezés is jó lehet ( nemtom ) csak attól félek h magasabb szinten nincs-e ilyen cold,poison resist, mint a diabloba tudjátok, de gondolkodtam a defender masteryn h azzal, h jó legyen a védelmem, de hát nem tom, amúgy mi a különbség a str és a dex között, mert a dex nél van valami offensi ability az mi? gondolom íjászoknak az kell legfőképp, de én most warfare-s vagyok és , kell dex nekem ? -
Draba #1155 Akinek még problémája van a fagyással:
Engem is szopatott néha, az elején nem zavart. Aztán 25ös emberemmel outer mongolia elején nem tudtam átmenni mert 100ból 100x kiakadt egy kritikus 10 méteren( reloaded crack ). Kicsit felbasztam magam, miniimage, eredeti exe, curerom és daemon együtt fel, azóta 1x sem fagyott.
Szal curerom+daemon+eredeti exe kombóval jól megy( mindegyikből az aktuális verzió ). -
#1154 Nekem 19"-os TFT-m van és 1280*1024-ge megy eddig nem volt vele problémám egyeten játéknál sem lásd még #1153-as hozzászólás :) -
#1153 Szerintem nem különben Én már nagyon beidomítottam a windowst és csak olyan hardwerek veszek, amikre Ő is azt mondja, hogy bátran vedd meg nem fogsz benne csalódni :))) -
#1152 majd kibasz teged is :) -
#1151 Ertem. TFT monitorom van, 1280x1024-ben megy 60Mhz-el es eddig minden mas jatek mukodott, ez az elso ami nem akar normalisan menni! :(( -
Firebat #1150 Helloztok
nah ezt egyszerűen meg kell kélrdeznem hogy most akkor h most akkor mit is csináljak? van itt minden féle fix bizé meg mittomén, és most nem tom h melyik a jó, nektek azzal a curerom izé vel megy?
más: én kipróbáltam a stormcaller, annyira nem fogott meg ,mint a dióban a vari nő, így átáltam a warfare-ra és eddig ez tetszik, gondolkoztam h mivel vegyítsem majd, és lehet spirirttel fogom ( élet szívás) sztetek ? jah és a 'harcosnak' kell dex ?:S -
FoToS #1149 Akinek van kedve mulizni az jöjjön msn-re [email protected] -
FoToS #1148 Nekem meg megkellene helyesen irni :) -
FoToS #1147 Igy van mivel a varázslóbak inkább sok intligencia kell mig a varázslónak erő az ijásznak dexteryti. -
#1146 Nekem hasonló konfigom van és megy normálisan a VGA beállításoknál kellene nyalakodni kinn még a windowsba. Az, hogy milyen beálítottságú (kasztú) karaktered lesz, az játék közben derül ki annak megfelelően, hogy amikor szintetlépsz milyen skilleket választasz. -
FoToS #1145 Na ez a beszólás ma bearanyozta a napom :-) -
#1144 Na jó ebbe a vitába nem megyek bele az a lényeg, hogy nem értetek a számítógéphez ;) -
HRaVeN1 #1143 Most értem el a főellenhez. Hát elég érdekes lesz :) Alig tudom megsebezni, ő meg egy ütéssel leveszi fél életemet -
#1142 Sziasztok! Van par kerdesem: Mi az a "loot"-olas, a "ventriroz"-as? Mitol van az, hogy alap beallitasokkal tolom a Reloaded-es verziot es mar a menu kepernyon annyira szaggat az eger, hogy keptelen vagyok jatszani vele! :(( AMD64 3200+-os proci,1GB RAM, ATI Radeon 9800Pro 128MB RAM-al,800x600-ban, semmi nincs bekapcsolva. A masik, hogy a karakter generalo kepernyon hol kell kivalasztani, hogy milyen karival mennek? mert csak azt latom, hogy "name","gender","create","delete","back","start" Az istenekre kerlek benneteket valaki segitsen! Koszi elore is. -
#1141 arrol mar nem tehetek h a te szemeded az veri ki
elotte meg 500 hszen keresztul teljesen masrol volt szo :] -
#1140 Akkor csak nem veri ki a szemem az #1083 hozzászólás? -
#1139 mondjuk regeditrol meg 1 budos szo nem volt, de amugy nem para
:D -
#1138 Kb. olyan 3 órát jácottam vele és nem volt semmi baj még erre a regedites barmolásra sem volt szükség. Szerintem csak nem értesz hozzá -
virs lee #1137 Naigen, az elég loál. -
savior #1136 kar hogy ezt a skill visszavonos mokat beletettek -
Braveheart #1135 na majd ha a 20. klikknél kilép akkor legyél ennyire elfogult -
#1134 Kipróbáltam, jó kis játék. Végre megint valami, amiben ölni lehet. Azzal, hogy a szörnyeket egy-két ütéssel ki lehet végezni jó pörgössé teszi a játék menetet a grafika szép kezelhetőség király, mind ez első klikkre. -
virs lee #1133 Á, senkinek, nem is kéne visszaolvasnodpár sort / oldalt, mert senki nem panaszkodott még ilyesmire... -
kHares #1132 Beleolvastam a hivatalos forumba és végre érthetően leírják hogy működik a dual wield. Gondolom nem csak engem érdekel, szal copy-paste:
"...Finally, the ability to hold two weapons is very powerful in itself because both attacks gain the magical bonuses of each weapon. If your left-hand weapons grants +25% damage, all your melee attacks will do +25% damage even if you only single-hit with the opposite hand. So just being able to hold two weapons is pretty powerful because you gain an extra source of weapon modifiers that are difficult to find or don't exist on shields.
Hope this makes some sense.
P.S. The whole chance system for these types of skills was revised since the demo so that they now work more like a real percentage as opposed to just number weights. In the demo when you had a 20 chance to use, it was something like 20 out of 170 because it was implemented in a non-optimal way where the weight for additonal animations was added in but the weight of the defaults remained the same. We put some additional tech time into improving the system so that now the default weights are reduced as the special attack weights are added.
The result is that you start with 50 weight to attack with your right hand and 50 to attack with your left. The game generates a number from 1-100 and if it is below 51 you'll hit with the right hand, if its above 50 you hit with the left. When you add in 12 chance to dual wield it subtracts 6 from right-hand attack and 6 from left-hand attack. Now if the game generates a number from 1-12 you will hit with right and left in a single attack. If it generates a number from 13-57 you will hit with right, if the number is from 58-100 you will hit with left. When you put a point into Hew, it continues to take away from the default right-hand and left-hand attack. So now 1-3 will cause you to use Hew, 4-15 will be a normal dual wield attack, and 16-100 will be either right or left." -
Santata #1131 Megvan a 3. Lila tárgyam... Nem dobálódik egy sűrűn de néha esik... Megvan a Rimescythe is...(Legendary Sword) igaz nem jó nekem szal ha vkinek kell majd és odatudom adni akkor odaadom -
#1130 fogd ra a nyuszira :]] -
Braveheart #1129 jólvan késő volt már :) -
Santata #1128 Ez a teljes... És dzsinn meg hasonlók télleg benne vannak csak kínában... Ami görög majd egyiptom után jön... -
izem #1127 sziasztok
lamer kérdés:ez még csak a demo?
még nem töltöttem le,csak érdeklödöm -
#1126 Most néztem egy videót a szörnyekről mutatnak benne dzsinit, ősi kínát, tigriseket, havas pályát ezek tényleg benne vannak mert én még nem találkoztam ilyenekkel. -
#1125 nem, ugyan ugy kilép random idő után... -
#1124 Megy, most jövünk onnan, csak hát behalálozik egy idő után is igy elég gáz... amugy semmi gond vele. -
djrudolf #1123 nah hali,,, mi hamachin probaltuk, egyikonknek sincs patchelve.. es nem mukodik.. a patch lehet a gond? -
FoToS #1122 Na fasza kicseréltem a keyt erre lebaszódott a kimentésem ja és előjött nálam is a hibaüzenet :-(