23078
-
#1201 nagyon köszönöm :) -
Santata #1200 Amugy a készítők indoklását hallgatva igazuk volt a cd-key ragasztással... Vagyis meg lehet érteni... Mert azt mondták hogy milyen lenne hogy 1 ember kiviszi megszerzi a legjobb tárgyat felrakja a savét és azzal a tárgyat körbeadogatják... És mindenkinek ugyanolyan felszerelése lenne végül... -
laceeee205 #1199 Úristen, ezekszerint most tehetem ujra a jatékot?? A régi cd key-t használva,
na remek! Kösz a segitséget -
Firebat #1198 amúgy , ki mit ajánl? így vegyítés szempontjából? én most warfare vagyok,és spirit-en és talán rogue-on gondolkozok, mert poisonos és azt nagyon istenítettétek :D gondolom nem oknélkül. -
kHares #1197 A karakterek cd-keyhez vannak kötve. Amennyiben újrainstalltad és más a key azért nem látja. Vagy corrupt lett, ez előfordul arra már jön a patch -
#1196 mind1. -
Braveheart #1195 de azok ilyen csip-csup tárgyak voltak, a jobbakat a monsták dobták mindig -
laceeee205 #1194 HAHÓ!! Vki segítsen már, ha tud! Vagy senkinek nem volt/van ilyen jelegű saves problémája??? -
Santata #1193 Hát lehet jól fejlesztettél de Normálon nekem is elég könnyű volt (Csak néha vmi meglepetés boss tudott megölni ha nem nyomtad potit)... Epicen félnehéz volt de már keményedett főleg Kína... Legendaryn meg nagyon kemény... Jah és még1 dolog ha kimaxolsz vmit az végleges érték marad Normálon és Legendaryn is ugyannyit sebez... -
#1192 senki?
pedig el kellene döntenem, hogy melyiket kezdjem el szedni! -
#1191 köfi -
#1190 jobbklikk az egyiken-majd jobbklikk a másikon -
laceeee205 #1189 Nem. Belépek a játékba és olyan mintha elöször indítanám, semmi! Csak createlhetek karit... -
Firebat #1188 :O akkor leszek stormos :D ha télnyleg ilyen
lacee: csak nem belépsz a játékba és látod a nevét a karinak, de a kari nem jelenik meg, és nem tudsz vele belépni?? -
#1187 amúgy az érdekelne h az enchantoknál mindig van iyen 1/5 meg iyenek, lehet kombinálni őket a párjukkal v h van ez? (sry ha már le van írva nem igazán olvastam vissza 1000 hszt) -
laceeee205 #1186 Sziasztok!
Lenne 1 hatalmas problémám! Letöltöttem a Tq crack-elt változatát h hát ha
bug mentesebb lesz! De sajnos a savek nincsenek a játékban , pedig megnézttem
ott vannak a helyükön meg minden, de amint belépek a játékba sehol 1 kari se!
Mit kellene csináljak??? Ha vki tudja plzz hlp!
-
#1185 A másik meg az, hogy 18-as storm varázsló, 5x ice shard maxon, és mostmár tényleg viccesen könnyű minden.
20-30 ellenfél 3 másodperc, valami boss meg 10 mp.
Most vagy bemákoltam valamit és jó irányba fejlődtem, vagy tényleg ilyen könnyű? (5 nmy = 1 cast) -
#1184 70 ezreeet? :)))))
Hát nemtom... Egy normális tárgy 100felett kezdődik, a pénzem meg vagy félmillió.
Most értem Egyiptomba... -
Draba #1183 Ha valaki talál olyan helyet amilyen pl az Arcane sanctuary/Arreat summit és a diabloii.net volt Diablo 2 höz egy linket toljon már ide be jó lenne tudni pár dolog hogy műxik pontosan. -
Firebat #1182 én most nyírtam ki nexust :D tom még az eleje ^^ , nem tom, vki tolja warfare-val? és az elején ő is 'gyenge' volt? mert nem tom, jó nem nagyon halok meg mert van élet potion, meg minden de nah, biztos idővel, majd hentelek én is :) -
Braveheart #1181 Most értem egyiptomba, rögtön elköltöttem vmi 70 ezret felszerelésre. Előtte a góré elég jó dolgokat dobott, kezdek erősödni :) -
#1180 sziasztok! mindegy, hogy unleashed vagy reloaded? van bármi különbség a telepítést illetően?
előre is köszi -
Firebat #1179 brr, akarom mondani a Throne of Darkness -
Firebat #1178 Titan Quest
l0l
amúgy még ott a Heart of Darkness -
#1177 van még ilyen hasonló játék( hack & slash mint a diablo, imádok tápolni ..) -
NitroX #1176 ez a fix is egy nagy SZAR, fagy ugyan úgy -
#1175 mennyi a gépigénye? 1500mhz, ATi Radeon 9000, 760Mb DDR Ram, hogy futna?:S -
#1174 hawer akivel egyutt jatszunk, most away, este sztem befejezzuk egyiptomot -
Santata #1173 J0nnyka hogy halacc a spirittel? -
Santata #1172 Hát nekem közel sincs maxon amit használok... Csak egy pár... Ami max: Weapon Training, Ancestral Horn, Onslaught és a Storm Nimbus is... A 2 'pet' miatt nehéz kimaxolni mivel mind2re 15 kell a kimaxoláshoz... de az egyik már kész.. -
kandzsal #1171 Hol van a Lowest of Low küldetés melyik területen???? -
#1170 40es szintre mar kb mindened maxon lesz, amit hasznalsz -
kandzsal #1169 Nekem is van olyan küldetés amit nem fodadott el:(((( -
menpe #1168 köszi -
#1167 amugy kapunk annyi skillpontot a játékban h mind2 kasztból kimaxoljunk 1-2 képességet v taktikázni kell?
én spec earth/warfare vagyok és earthnél a gólemet fejlesztgetem nagyban :) -
Draba #1166 A gamecopyworldon találod meg a miniimaget. -
AnonymouS #1165 én most raktam azt fel, a townportal még mindig fagy és nem lehet teljesíteni a questet, akármit csinálsz, nem fogadja el! bár lehet hogy csak nekem ilyen szar :((( -
#1164 Nem,gamecopyworld.com-n.
És akinek fagy(pontosabban azok akik reloadedet tolják) ajánlom a #1110-s hsz-t,bár én azt nem próbáltam de jónak tűnik -
FoToS #1163 A sokszori kifagyások után azért el szokott indulni a game mert nekem akkor fagyott le amikor levettme a pasiról a pajzsot :-( -
menpe #1162 a miniimage csak torrenten van fent?