23078
  • Istencsászár
    szvsz vagy a winfos nem 100as vagy a géped "elavult" , ird le a paramétereit!
  • moRtiZ
    WTF?! Ardor csak onslaught-tal mukodik (ez k.-ra nincs odairva a skillhez :()?! Ez eleg gaz, mert en Calculated strikes-al kenem igazabol, onslaugh-ra egy pontot pakoltam, hogy ezt ki tudjam maxolni. Hmm.

A Weapon mastery-ról meg, hogy fast + slow fegyverek vannak a kezembe, össz +32% attk.spd-et adnak a cuccaim, a karakter lapon meg ennyi is van, 132% attk.spd, WM-et nem szamolja ra.
  • blade9595
    Ezt írja ki mindig:
  • blade9595
    Sziasztok!Segítséget kérnék!Reloaded verzió van meg a Titan Quest-ből és mindig kilép.Már elolvastam mindent itt a fórumban hogy hogy lehet kiküszöbölni ezt a problémát,de nem jött be.Tehát akinek ez a verzió van meg és sikerült megoldania hogy ne lépjen ki az legyen szíves írja le pontosan hogyan csinálta.Köszönöm!!!
  • Paranoia
    NEmdobott ki:)MOst fejeztem be,mert már nemlátok semmit
  • Draba
    Biztosan működnek a skillek, az ardort majd nézd meg 1 ütés után mikor töltött az onslaught vagy vegyél le egy pontot valamelyik oraclenél a weapon trainingről. Az lehet a gáz hogy két fegyver mellett a max speed 171%, egyel 190%. Azt nem tom hogy ennél gyorsabban gépel-e ha több cuccod is van, a fejlesztők mondták hogy dual wieldnél hibás a kijelzés de semmi konkrétat nem írtak.
  • Draba
    Először is átfutottam pár városon és vettem 2 balagot egyik veteran másik anihillation( vagy valami hasonló +41% dmg nem tom hirtelen itt mi a neve ). Bele 2*3 achilleses incarnation( epicen Typhoon majdnem mindig dob és le lehet gyepálni 10 percen belül fountaintől ), az egyik +25% dmg a másik csak +33dexre sikerült :(.

A HP kicsit kevés, de bármelyik 2 elemental resistet ki tom maxolni egyszerre piercing mellett( amulett + cseregyűrűk + pajzs a lassító cserefegyver mellé ) és így bármelyik főellen nagyon laza amelyik nem csinál vitality damageet( qrva kései telkinek ) vagy nem támadnak extrém gyorsan aránylag nagyot fizikaiban( rohadt minotaur king ). Ha tömeget kell kezelni bebaszok egy thunderballt és amíg tart a stun legépelek mindenkit( 95%ban lenyom a barbár állat 10 ellent 5 másodpercen belül, az átlagsebzés mellé még bejönnek a területre ható kétkezes sebzések meg a sima kétkezes támadások amik plusz sebzést okoznak, egy bug miatt a készítők elmondása szerint szar a kijelzés ). Ha nem sikerül lenyomni őket akkor szoptam mer meghalok :). Gyakori menekülés a hosszú élet titka, meg egyelőre nem figyelem milyen gyakran halok meg rohanok végig és majd ha megvan legendary vége is akkor tápolás :D. A szörnyek sokkal erősebbek már nem lesznek( most vagyok legendary orient elején ), ha minden igaz lassan meglesz 2 full life steales rúna, akkor bevásárlás és kipróbálom hogy kb ugyanaz-e a rendszer mint ami a Diablo2ben volt. Ha úgy megy a leech akkor ez is kb halhatatlan terminátor arc lesz( kiosztott sebzés soxor annyi mint amennyit be szokott kapni ) ha meg nem akkor csak simán poén játszani vele.
    Az már biztos hogy aki eredeti terminátort akar akit lehetetlen lenyomni az defense/nature defense/warfare warfare/nature hármasból választhat( nature kb = +96% HP +18% resist elemental és 33% HP alatt 80% damage absorb, +85% damage, defense = jó blokk, kicsit jobb sebzés pajzs miatt, jó armor, sok alap HP, sok passzív res minden fosra és a modafoka kemény COlOSSUS ami 1-1 keményebb arc ellen jó, warfare meg +attack speed, +offense, dual wield, némi alap damage resist és dodge ).
    Első blikkre a legkeményebbnek defense/nature látszik, ha colossus formban még beüt a survival instinct is az kb azt jelenti hogy aki a közelben van annak a makkja nagyon csúful le lesz tépve :).

Kicsit hosszú lett és pöttyet furcsa szövegezés bocsi jó kis játék ez na :).
  • Tatyla
    thx...
  • moRtiZ
    Nem tudom volt e mar kerdes, de Warfare agon ha kitolom maxra az Ardor skillt (+16% movement + attack speed) + a Weapon traininget (+16% Att.spd), az miert nem irja ki a karakterlapon? Meg elegge ugy nez ki hogy nem is mukodnek. Valaki talalkozott mar a hibaval? A valaszokat elore is koszi!
  • MerlinW
    Ha ez megnyugtat Unleashed seriallal is ugyanugy kidob 1-2 óránként:)
  • MerlinW
    egyébként legfrisebb Audigy driver:

Creative Sound Blaster Audigy, Audigy 2 series and Audigy 4 series Driver 02.08.0004 1006.jan.24

gémereknek meg ezt ajánlják (egyel alatta):

Creative Sound Blaster Audigy unified series Beta driver with OpenAL support 2.08.0002 (2005.szept.21)

• Paranoia
    ÁÁÁ sikerült visszanyerneem!:)mindenfrankós így márszaggatás nélkül élvezhetőbb meg zeneis van már
    CSak visszaírtam azt a srriált amit a ilódidos,krekes témánál használtam és visszais ada a mentésem.HÁLA.
  • Istencsászár
    Mindenesetre célszerű warriort válasaztani ilyes féle dolgokhoz ^^ majd ott a 2 kezes fegyverhasználatot fejleszetni.
  • Tatyla
    csak azt nem értem hogy 2004 jan 5.-ei az uccso driver???
  • Scareface
    Két kezet
  • KAttila
    A ruhát lehet vele átfesteni.
  • pongi10
    kösz merlin de még kezdő vok.Mit kell fejleszteni ahhoz hogy két kard lehessen a kezemben?
  • MerlinW
    Te is meg pongi is elég keményen nyomjátok:)

Curerom:
    Google: curerom - legelső találat... www.curerom.net

Audigy
    Google: audigy - második találat... de ki hitte volna: www.soundblaster.com

Ennyire lusták/töketlenek azért már mégse legyünk:))
  • zsotesz
    A dye akármik amiket az árusok árulnak, azok mire jók?
  • KAttila
    OK. Találkoztam egy mantikorral.
  • mucsácsó
    jha az a serialátírás?
    hogy unleashed rls 2. serialja?
    haha, de én alapból azt írtam be xD ha van több serial, soha sem az elsőt írom be :D
  • Gelli
    jobb klikk / tulajdonságok / kompatibilitás ,
    jobb klikk / properties / compatibility
  • messmann
    Hol állítod át a kompatibilitást?
  • Paranoia
    Én most buktam a 18as karakterem:(mert muszály volt megcsinálnom,h ne lépkedjen ki.Ah de azthittem visszateszem és onnan folytatom,de sajna nem.nemhiszem,h mostanába ujra nekikezdenék....
    pits*ba
  • McW
    Na, kitoltam a gémet normálon. Tetszett-tetszett, de a kínai részen már untam egy kicsit, de kiváncsi voltam a végére. Ami viszont gáz, hogy kevés a jófajta cumó, pl. a játék közepétől ugyanabban a fáraós sisakban nyomtan végig(kb 70 armor + egy csomó extra), nem találtam jobbat. És most epic-en újra vaddisznót meg szatírokat kell gyepálni az elejéről? Semmi új szörny? oké, azt vágom hogy lesznek új cuccok, de a karim a végére nem lett valami tápos(spirit+storm), nehéz volt a főellent legyőzni. Lehet újabb skill is választani, vagy akár többet is? Vagy úgy általában mi szól amelett, hogy folytassa az egyszeri gamer a játékot?
  • mucsácsó
    jah, curerom nálam is tökéletes, nem dob meg semmi!
    habár így is itt-ott szaggat/akad, de korántsem annyira, mint 98-as kompatibilitás + asr...
  • Tatyla
    én is kérdeznék melyik a legfrissebb driver Audigy sounblaster Live 5.1-hez,közvetlen linkért hálás lennék...
  • pongi10
    ja és kösz
  • pongi10
    isten vagy
  • Tatyla
    innen szedtem én is...
  • pongi10
    TATYLA nem tudsz segíteni rajtam?
    A cure-romot honnan lehet letölteni?
  • Santata
    Felveszed a questet a katona tábornál (trapped in the ruinsosnál)... Aztán a Monster Encampment elején jobbra a mocsárba mész és ott észak keleten lesznek... Majd visszamész a táborba... Ennyi a Quest
  • metlogen
    Köszi!!

Csak már bejártam mindent, de akkor hagyom a francba
  • Tatyla
    nem kötelezö minden questet megcsinállni de nem tul bonyolult Athén közelében van...
  • pongi10
    ?
  • pongi10
    Azt a cure-romot honnan lehet letölteni
  • metlogen
    Hello

Valaki aki emlékszik rá megmondaná hogy ennél a küldetésnél kit és hol kell megkeresni?

köszönöm

• virs lee
    Talán mert a 2. képen 2 baltája van, az előzőn meg 1 balta + 1pajzs. :)
  • Santata
    A mester kovács delphi előtt, a mocsár után a bozótoson túl (híd előtt) van... Csak meg kell találni
    A goods abandoned meg: Mikor mész Delphi fele (a pókos (olajfa ágas) kút) után... van egy bal kanyar mely megkerüli alulról az egyik hidat... na ott nem az utat kell követni... Hanem nyugatra... és akkor ott néhány ládát meg kell találni annyi
  • Nabunaid
    A Master Blaksmith-t könnyű megtalálni. A mester kovács a Delphi városa előtt lévő folyó parton találod, tehát mielőtt átkelsz a kőhídon, hogy Delphi-be menj, a híd lábától kissé északra, bent az erdőben van. Egyébként nála kaphatók a legjobb dolgok egész Görögországban. Általában olyasmit is tart mindenből, amit majd csak Egyiptomban fogsz találni. A másik küldetés most hirtelen nem ugrik be, bocs.