23078
  • menpe
    "apám ez a cold druida egy állat halálgép,eddig 28.szinten össz-vissz 18x haláloztam el de az is bambaságbol..."

hehe én 29-es conquerorral tolom csak passzív skillekkel(kivéve a colossust) és eddig összesen 4 halálom volt...

• ocras
    Sziasztok!

Akinek folyton kilép annak annyit, hogy az előző oldalon megadott link ami a gamecopyworld-ös miniimage-t meg a curerom-ot emlegeti, működik. Nekem is azóta jó, kb 8 óra játék után sem akad ki.

Amúgy hogy lehet multiplayerben játszani annak, akinek, khm, elveszett a cd-kulcsa?
  • impala
    a patch nem is kell?
  • mucsácsó
    az szép...
    Görögországból most értem Egyiptomban, és mégis milyen hosszúnak tűnt eddig a game :D

de nembaj, örülök nagyon nagyon hogy ilyen kellemes hosszúságú! :)
  • impala
    azt vettem észre, hogy a 1285-ös és a 1258-as hsz. szinte uazt írja, csak a 1258 nem használja a fixet.

meg: miért is fontos, hogy csak egy mountolt virt. drive legyen DT-vel? el sem indul addig, amíg több van?

ez fontos lenne, csak most nem vagyok otthon, hogy kipróbáljam. nekem simán elindul 4 drive-val is, de lehet, hogy a háttérben "szemétkedik"?
  • Santata
    Olympus-n is leszel egy kevés ideig...Az az 5. 'pálya'
  • veri5
    5 pálya van:Görögország,Egyiptom,Babylon,Ősi-Kína az uccsót nem tudom!
  • 7Ryan7
    Hy all! Összesen mennyi pálya van a játékban?? Én eddig csak Egyiptomot és Görögországot láttam!
  • deicide
    na elakadtam én szerintem Skil pont vadászat lesz belölle:((
    ha a kőhidon megyek ott az oriás vág szét!
    de ha lemegyek a a zöld-sárga-piros csintváz szed szét:((
  • Tatyla
    apám ez a cold druida egy állat halálgép,eddig 28.szinten össz-vissz 18x haláloztam el de az is bambaságbol...
  • Santata
    A Telkinét
  • veri5
    Milíeb bossT?
  • Santata
    Menj be a palotán át a labirintusba öld meg a boss-t... és menj Egyiptomba röviden
  • veri5
    Segítsetek már!#1464
  • Istencsászár
    Ne húzd a gépet, ne overlockolj semmit, rakd fel a legfrisebb drivereket, ha ezek után sem megy akkor FORMAT C:/
  • veri5
    Kösz szépen a segítséget!
  • savior
    akkor gondolom mashol kell keresni
  • veri5
    Mit kell csinálni annál a küldinál hogy under the labyrinthi?Mert bejártam Knossos-t és semmit sem találtam!Plz help!
  • M.A.D.
    Újabb szép hiba. :) :(
  • Pityesz
    KÖszi!
  • deicide
    olyan hibát tapasztaltatok már hogy játszogatol vele szépen majd pár óra mulva csak úgy kilép elnézést kér mert hogy hibázott a Titan Quest.exe..!

mi okozza ezt..?
  • M.A.D.
    Off:
    Sorry, hogy nem olvasok vissza alaposabban, de ezt most találtam.

Bocs a nagybetűért, ekopizva van. :))
    TITAN.QUEST.THE.ULTIMATE.WORKING.FIXER-MORESMELLYTNTANUSFARTS 181 181 kb.
    Írja az infóba azt a dll filet, ami rendszerint a hibát okozza (nálam is volt már ilyen kiaakadás). Amúgy írásvédett az eredeti.

On:
  • Esrohnoil
    FAQ-ba kellene tenni végre. :)
  • FairCO
    nekem ilyet akkor csinált, ha agyon húztam a videokártyát.. ha te is húzod, vedd visszább az órajelet. ha nem, akkor ne.
    igaz, nem ez a game, hanem a wow csinálta, de a hibaüzenet uez volt.
  • deicide
    nem bánám ha volna valami Skil manipultáror progi mert nagyon lasssssan gyülnek a pontok:((
  • blade9595
    Sziasztok!Segítséget kérnék!Reloaded verzió van meg a Titan Quest-ből és mindig kilép.Már elolvastam mindent itt a fórumban hogy hogy lehet kiküszöbölni ezt a problémát,de nem jött be.Tehát akinek ez a verzió van meg és sikerült megoldania hogy ne lépjen ki az legyen szíves írja le pontosan hogyan csinálta.Köszönöm!!!
    Ezt írja ki 10 perc játék után:

A gépem: Intel Pentium 4 3GHZ 1mb Cache,Gainward 6600GT 128 mb ram,512 MB DDR Ram,
    Légyszi vki segítsen!!!
  • Draba
    A kiméra bekaphatja basszus odamegyek 80% fire és lightning és 60% ciold resisttel gondolom magamban megmutatom ki itt az állat erre a storm surge szerű izével 1 hit több mint 3400 HPt sebez én meg persze borulok. Kicsit meglepődtem de 2. már pofánvertem azért :).
  • Istencsászár
    Hamachi-val, neten, tökéletesen megy...
  • savior
    "A 'Titan Quest\Settings' mappában meg kell nyitni a 'defaults.txt' fájlt, és a TETEJÉRE be kell rakni a következő sort: "language = English" (idézőjel nélkül!), ugyanezt el kell végezni a 'My Documents\My Games\Titan Quest Demo\Settings' mappában is az 'options.txt' fájlban, ugyanabban a sorban "language = English", és le kell menteni (vagyis itt is a tetejére kell betenni). Ezt követően már a menü angol lesz."
  • veri5
    Knossos Palace-ben felfedeztem mindent ésott mit kell csinálni?Vmi artifact a küdi!Help!
  • mikusmate
    Hello!
    Demoval kapcsolatos kérdés: Feltettem a játékot, és mikor belépek akkor minden gombra a normál felirat helyett valami olyasmi van írva, hogy "tag not found...". Megoldhatja a problémát egy reinstall, vagy rossz a demó és ne is reménykedjek?
  • AndySkw
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem - aránylag sokat olvastam már vissza - hogy valakinek sikerült-e rossz cd kulcs ellenére interneten keresztül játszania?
  • Braveheart
    ha ő az aki életre kelt 4 szobrot, akkor először azokkal kell elbánni, utána eltűnik a védőpajzsa is
  • blade9595
    A gépem: Intel Pentium 4 3GHZ 1mb Cache,Gainward 6600GT 128 mb ram,512 MB DDR Ram,
  • veri5
    Ott vok hogy Knossosban után találkoztam egy papival éslocate in Knossosban kell vmit csinálni?
  • Istencsászár
    PLAYFIX
  • Checkerboy
    Sajnos a link a fixed exehez nem működik :( De azért jól jönne ez a game a PCmen úgy h játszhatok is vele
  • veri5
    Ugye 5 pálya van benne?
  • pongi10
    a telkin nevű főmuftit hogy kell kinyírni mert védőpajzs van körülötte és a storm meg az earth magic nem használ
  • ele
    tudja vki miért ugrál az egér mutatom össze-vissza, a katonám irányithatatlan a kéz a képernyön szaggatva mozog.A gépem athlon 3000 venice,1gb ram,
    nvd7900gtx 512mb,audigity 2.