23078
-
menpe #1481 "apám ez a cold druida egy állat halálgép,eddig 28.szinten össz-vissz 18x haláloztam el de az is bambaságbol..."
hehe én 29-es conquerorral tolom csak passzív skillekkel(kivéve a colossust) és eddig összesen 4 halálom volt...
-
ocras #1480 Sziasztok!
Akinek folyton kilép annak annyit, hogy az előző oldalon megadott link ami a gamecopyworld-ös miniimage-t meg a curerom-ot emlegeti, működik. Nekem is azóta jó, kb 8 óra játék után sem akad ki.
Amúgy hogy lehet multiplayerben játszani annak, akinek, khm, elveszett a cd-kulcsa? -
#1479 a patch nem is kell? -
#1478 az szép...
Görögországból most értem Egyiptomban, és mégis milyen hosszúnak tűnt eddig a game :D
de nembaj, örülök nagyon nagyon hogy ilyen kellemes hosszúságú! :) -
#1477 azt vettem észre, hogy a 1285-ös és a 1258-as hsz. szinte uazt írja, csak a 1258 nem használja a fixet.
meg: miért is fontos, hogy csak egy mountolt virt. drive legyen DT-vel? el sem indul addig, amíg több van?
ez fontos lenne, csak most nem vagyok otthon, hogy kipróbáljam. nekem simán elindul 4 drive-val is, de lehet, hogy a háttérben "szemétkedik"? -
Santata #1476 Olympus-n is leszel egy kevés ideig...Az az 5. 'pálya' -
veri5 #1475 5 pálya van:Görögország,Egyiptom,Babylon,Ősi-Kína az uccsót nem tudom! -
7Ryan7 #1474 Hy all! Összesen mennyi pálya van a játékban?? Én eddig csak Egyiptomot és Görögországot láttam! -
deicide #1473 na elakadtam én szerintem Skil pont vadászat lesz belölle:((
ha a kőhidon megyek ott az oriás vág szét!
de ha lemegyek a a zöld-sárga-piros csintváz szed szét:((
-
#1472 apám ez a cold druida egy állat halálgép,eddig 28.szinten össz-vissz 18x haláloztam el de az is bambaságbol... -
Santata #1471 A Telkinét -
veri5 #1470 Milíeb bossT?
-
Santata #1469 Menj be a palotán át a labirintusba öld meg a boss-t... és menj Egyiptomba röviden -
veri5 #1468 Segítsetek már!#1464 -
#1467 Ne húzd a gépet, ne overlockolj semmit, rakd fel a legfrisebb drivereket, ha ezek után sem megy akkor FORMAT C:/ -
veri5 #1466 Kösz szépen a segítséget! -
savior #1465 akkor gondolom mashol kell keresni -
veri5 #1464 Mit kell csinálni annál a küldinál hogy under the labyrinthi?Mert bejártam Knossos-t és semmit sem találtam!Plz help! -
M.A.D. #1463 Újabb szép hiba. :) :( -
Pityesz #1462 KÖszi!
-
deicide #1461 olyan hibát tapasztaltatok már hogy játszogatol vele szépen majd pár óra mulva csak úgy kilép elnézést kér mert hogy hibázott a Titan Quest.exe..!
mi okozza ezt..? -
M.A.D. #1460 Off:
Sorry, hogy nem olvasok vissza alaposabban, de ezt most találtam.
Bocs a nagybetűért, ekopizva van. :))
TITAN.QUEST.THE.ULTIMATE.WORKING.FIXER-MORESMELLYTNTANUSFARTS 181 181 kb.
Írja az infóba azt a dll filet, ami rendszerint a hibát okozza (nálam is volt már ilyen kiaakadás). Amúgy írásvédett az eredeti.
On:
-
#1459 FAQ-ba kellene tenni végre. :) -
FairCO #1458 nekem ilyet akkor csinált, ha agyon húztam a videokártyát.. ha te is húzod, vedd visszább az órajelet. ha nem, akkor ne.
igaz, nem ez a game, hanem a wow csinálta, de a hibaüzenet uez volt. -
deicide #1457 nem bánám ha volna valami Skil manipultáror progi mert nagyon lasssssan gyülnek a pontok:(( -
blade9595 #1456 Sziasztok!Segítséget kérnék!Reloaded verzió van meg a Titan Quest-ből és mindig kilép.Már elolvastam mindent itt a fórumban hogy hogy lehet kiküszöbölni ezt a problémát,de nem jött be.Tehát akinek ez a verzió van meg és sikerült megoldania hogy ne lépjen ki az legyen szíves írja le pontosan hogyan csinálta.Köszönöm!!!
Ezt írja ki 10 perc játék után:
A gépem: Intel Pentium 4 3GHZ 1mb Cache,Gainward 6600GT 128 mb ram,512 MB DDR Ram,
Légyszi vki segítsen!!! -
Draba #1455 A kiméra bekaphatja basszus odamegyek 80% fire és lightning és 60% ciold resisttel gondolom magamban megmutatom ki itt az állat erre a storm surge szerű izével 1 hit több mint 3400 HPt sebez én meg persze borulok. Kicsit meglepődtem de 2. már pofánvertem azért :). -
#1454 Hamachi-val, neten, tökéletesen megy... -
savior #1453 "A 'Titan Quest\Settings' mappában meg kell nyitni a 'defaults.txt' fájlt, és a TETEJÉRE be kell rakni a következő sort: "language = English" (idézőjel nélkül!), ugyanezt el kell végezni a 'My Documents\My Games\Titan Quest Demo\Settings' mappában is az 'options.txt' fájlban, ugyanabban a sorban "language = English", és le kell menteni (vagyis itt is a tetejére kell betenni). Ezt követően már a menü angol lesz." -
veri5 #1452 Knossos Palace-ben felfedeztem mindent ésott mit kell csinálni?Vmi artifact a küdi!Help! -
mikusmate #1451 Hello!
Demoval kapcsolatos kérdés: Feltettem a játékot, és mikor belépek akkor minden gombra a normál felirat helyett valami olyasmi van írva, hogy "tag not found...". Megoldhatja a problémát egy reinstall, vagy rossz a demó és ne is reménykedjek? -
AndySkw #1450 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem - aránylag sokat olvastam már vissza - hogy valakinek sikerült-e rossz cd kulcs ellenére interneten keresztül játszania? -
Braveheart #1449 ha ő az aki életre kelt 4 szobrot, akkor először azokkal kell elbánni, utána eltűnik a védőpajzsa is -
blade9595 #1448 A gépem: Intel Pentium 4 3GHZ 1mb Cache,Gainward 6600GT 128 mb ram,512 MB DDR Ram, -
veri5 #1447 Ott vok hogy Knossosban után találkoztam egy papival éslocate in Knossosban kell vmit csinálni? -
#1446 PLAYFIX -
#1445 Sajnos a link a fixed exehez nem működik :( De azért jól jönne ez a game a PCmen úgy h játszhatok is vele -
veri5 #1444 Ugye 5 pálya van benne? -
pongi10 #1443 a telkin nevű főmuftit hogy kell kinyírni mert védőpajzs van körülötte és a storm meg az earth magic nem használ
-
ele #1442 tudja vki miért ugrál az egér mutatom össze-vissza, a katonám irányithatatlan a kéz a képernyön szaggatva mozog.A gépem athlon 3000 venice,1gb ram,
nvd7900gtx 512mb,audigity 2.