23078
  • FoToS
    Nem tudom nálatok is mi lehet,de nálam,ha 1x kifagy nem igazán akar elindulni csak,ha törlöm a savet.
  • Hasse
    P + Invite -vel hozol létre partyt. A csapattársad innentől látható ikonján jobb klikkre jön be a trade képernyő.
  • Szaruman
    Aha:) És akkor egyúttal növei is a manadegent?
  • metlogen
    inkább úgy kérdezem hogy mit jelent ez:
    "75 Energy Cost, 360 Arc of Attack, 4 Target Maximum, -25 Damage"
  • metlogen
    mit jelent az hogy "360 Arc of Attack"

thx
  • Santata
    Lehet azért mert egy már meglévő skillt erősít...
  • metlogen
    ahogy elnézem ennek a játéknak is kúltusza lesz,valami ügyeskezü nem kezdet el honlapot csinállni neki?
  • Szaruman
    Miért van az, h nem tudok bizonyos skilleket berakni a gyorsbillentyükhöz? Nme passive, és van rajta pont:S
  • NeoMaN
    Én ugyanilyen vagyok. :)
  • Santata
    Ez csak normál... És ha maxolta amit használ akkor az már nem lesz erősebb de a lények igen... Amu jó
  • Nabunaid
    Helló

Egy kis csemege, csak hogy lássátok mire képes egy jégmágus 31. szinten! A srác kizárólag az intelligenciára adott minden pontot a magasabb sebzés érdekében. Második skillnek a természetet választotta, bár oda még nem adott pontot...

Jégmágus
  • Balagevic
    Akkor, mar ketten vagyunk...

nem tudja valaki, hogy mitol lehet az, hogy a jatek elinditasa utan, mitol akadozik az eger mozgasa???

Elore is koszi!
  • metlogen
    Na ezen a "dual wield" szálon kezdtem el fejleszteni, ha ez mellet pajzsot használok akkor is érvényesek????
  • metlogen
    Én valami kétkezes skillt kezdtem el feljesztgetni,csak azt nem tudom hogyha pajzsot használok, akkor is érvényes az emberkére?
  • Braveheart
    Én conqueror vagyok (warfare+defense) jó a védelmem, csapni is tudok, sztem aki közelharcos karaktert akar csinálni annak ez a legjobb. Gyógyítani is tudom magam, a pajzsommal egyszerre 3 ellenfelet tudok támadni, szóval nekem bejött.
  • metlogen
    Hi

A Warriorr-al vagyok hogy lehet a "Block" és a "Demage bolock"-ot nővelni,
    melyik skillel, szétcsapok mindekit elsőre, de engem is szétcsapanak ugyanúgy.

thx
  • csuripi
    Tőled semmit
  • Draba
    Fa.szom Chiron melyik területen van? Epicen visszamentem a 2 pontért és 30 perc rohangálás után sem találom kicsit kezd bosszantani.
  • stevenson1988
    emberek! valaki megtudná mondani, hogy multiban hogy lehet üzletelni két kari között (pl. pénz átadása cuccért), partit létrehozni, stb.
    az is jó ha beböktök egy webcím (ha külföldi akkor inkább angol nyelvű legyen)
  • j0nNyKa
    akkor mit akarsz? lvl 40 alatt nem igazan van legendary item :D
  • csuripi
    Cső!
    Megvan még a legendary sword?
    Érdekelne.
    Bár én meg csak normálon egyiptomban járok
  • TopGun
    Nekem is pont ez a problemam! eddig meg senki nem mondott konkret dolgot! :(
  • Santata
    Jó kis vegyítés csak warfareben az a rossz hogy nincs állandó pet csak 24 mpre lehet idézni (igaz akkor 5-t) és 4 perc az újratöltődés... A sebzés elég nagy ha jó védelem van akkor nagyon ütős vegítés lehet...
  • Firebat
    értemkösz
    láttam te a warfare-hoz stormot választottál? :P milyen a wa+storm vegyítve?:)
  • Balagevic
    Sziasztok!

valakinek volt olyan, hogy az eger mozgasa akadozott?

ha, igen, mi volt ra a megoldas?

Elore is koszi!

B
  • Santata
    Igen kapsz még táskát... Összesen lesz 3 kis + az alap tatyó
  • Firebat
    jah igen, azt szerettem volna kérdezni, h mikor lehet kapni, ilyen plusz inventoryt, vagy mit ilyen kis tatyót, amibe még plusz férnek cuccok!??
  • Firebat
    sztetek, warfaréhoz mi a legcélszerűbb 2.masteryt választan : spirit,rogue, vagy még mit? mert nem bírok dönteni :D minden mellett szólnak jó érvek én azt hiszem, vki help :D
  • Lammer
    loal, pc-s jatekok rulz >:} inkabb szani... :C
  • wedge31
    Hát igen, reménykedjünk.
  • Istencsászár
    majd a 10. peccs után ezis 99%os lesz :D
  • stevenson1988
    nekem spec az volt, hogyha mindent maxra húztam akkor kidobott, de úgy hogy minden medium, plusz shadow, water refl. low-on, így nem
  • kHares
    Akiknek még mindig fagy vagy nem tölti be a karaktert javaslom írják ki 1 dvd-re ahogy az nfo ajánlja. Lenyomtam 2 órát és nem fagy, szal ez is 1 megoldás, még daemont meg semmi mást sem kellett lekapcsolnom.
  • stevenson1988
    sacred a király :D
  • NeoMaN
    Sacred jobb, ez egyértelmű...
  • wedge31
    A végére érve elmondhatom,hogy a sacred után ez a második legjobb akció-rpg jelenleg. A bosszantó grafikai és egyébb hibák ellenére mondom ezt.
  • thomm
    Elore elnezest visszaolvastam szinte mindent hsz-t,de mar nem tudom nalam mi legyen.Nem akad nem fagy ki,de a jatekbetoltest nem inditja es exe gonddal kidob,lama vagyok hozza.Valaki megtudna mondani igy melyik verziot hasznaljam minden maxon van es a barlangig tokeletes a jatek.Ha kihagyom a barlangot szerintetek kifagyna utanna?
  • Santata
    LOL külföldy fórumon olvasom hogy főellenfél ellen van könnyítés is berakva én meg nem használtam és baromi kemény volt
  • Lammer
    jelentem a korabban belinkelt playfixszel kivaloan megy a jatek... Istencsaszarral a tegnapi fel oras kressek utan ma lenyomtam egyhuzamban vagy 2-3 orat siman :D eljen!4!!4
    nalam igy mukodik: asr.exe+orig exe+Mini image+unleashed infobol serial+(#1110 hsz playfix) es oke ;)
    szerk: jovo honapban megveszem... de baszki igy kiadni egy jatekot ez L0L
  • tigeroo
    melyik varázslatra érdemes szakosodni?:) gondolom van storm, fire, + ice (végülis diablo klón.)
    én anno az Ice-t maxoltam ki a sorceresemmel a D2-ben, most mi a legjobb választás? meséljetek kicsit a gammáról + gépigény :l