23078
-
Pityesz #1401 Sziasztok!
Két küldetést nem tok megcsinálni:
Delphi/
Master Blacksmith
Goods Abondoned
Légyszi segítsetek!!!
Előre is köszi!
Sziasztok -
#1400 curerommal nem dob ki... -
Lokker #1399 Haverokkal szeretnenk lanozni és hol Lost connection hol unabled to connection vagy pedig az örökké tölt -
Lokker #1398 De viszont van egy másik balyom -
Lokker #1397 Nemtom nektek mért lep ki de nekem 12órányi játék utan egyltalán nem lepett ki es nem indult újra es a stb. -
laceeee205 #1396 HI!
Te jó ég, hihetetlen nagy a dmg-d! De mégis milyen fegyvereket használsz, vagy mit csináltál h, a dps-ed duplájára nőt, pedig csak 1 szintel vagy nagyobb(mint az elöző képen) Egyébként a 3 ezres élet nem kevés epic fokozaton?
Csak azért kérdem mert én is fejlesztek 1 harcost, elégé az elején járok és az 1ezeres életem már most is nagyon kevésnek tünik pillanatok alatt lesebzik!
-
pongi10 #1395 Csáó!!!
Láttam itt hogy nektek is problémáitok vannak a játékkal.
Nekem is kilépked,Mikor jelenik meg az első patch mert így nem nagyon lehet belemerülni a játékba???????????
-
#1394 Na, skacok! Vége a szágúldásomnak... :( A 3 medúzánál mikor a 2.at is szajbacsavarom, akkor újraindúl a gép és sújos hiba után áll helyre a winfos.. :( -
Jhon Balu #1393 jó a game deha teleportálom magam lefagy ez mitöl van? -
Spunge #1392 en akkarmit csinaalok kilep program szabalytalan muveletett hajtot vegre es kilep.
kiprobaltam csomo cracket felraktam a fixet meg minden szart de sehogy nem jo.
most mit csonaljak varjam meg a patchet? -
#1391 futtatás-dxdiag ott a hangnál kikapcsolod a hardveres gyorsítást -
#1390 Vajon milyen hangkártya? vajon milyen drájverrel? vajon... vajon... -
#1389 #1285 igy kell mennie, persze ez sem garantált 100%osan mindekinél mer pécé bázzeg :D -
newc22 #1388 1381?????????????????????????? -
#1387 sziasztok !Most töltöttem le ILLEGÁLISAN (igen , büszke vagyok magamra) a Titan questet.Ugyanez a hibám van:#1379.FAQot elolvastam amiket írtatok és még mindig ugyanez a hibaüzenet.Hálás lennék ha segítenétek mivelhogy mostanába nem nagyon találok kedvemre való játékot most viszont ez megtetszett.
Üdv -
zsotesz #1386 Közben nekem elindult. Sopi, szerintem szedd le azt a cure rom-ot ami a linknél van. Én először 1.03-assal próbáltam, azzal azt a hibaüzit írta amit neked. Az előbb leszedtem azt ami a linknél van (ez 2.03-as) és azzal már megy. -
zsotesz #1385 Nekem is ugyanez a gondom ennél a megoldásnál. Ötlet? -
#1384 persze, ők már epicen nyomják, vagy legend-en -
#1383 Hali! Ezeket a szinteket(40-47), hogy éritek el? A normált kitolva lehet folytatni epicen majd legendary-n, mint anno a D2-ben vagy csak ennyivel jobban fejlődik a kari a nehezebb fokozatokon? Én normálon 32-es vagyok Kína utolsó szakasza jön, asszem a IV-es, benéztem minden bokor alá, kicsaptam minden ellent, 1-2 kivételével minden side quest is megvan szóval biztos, hogy nem lesz meg a 40egynéhányas szint... -
#1382 LOL! 28-as szinten most mentem át Babilonba 3millió pénzel,de minek... -
newc22 #1381 Sziasztok! Nálam a hang akadozik nem tudja valaki hogy mi arra a megoldás és valaki járt már úgy hogy semmi gond a játékkal és kb 15 perc útán folyamatosan beszaggat valyon mi lehet a gáz??? Patch megoldja a dolgot help please!!! Kösziii! -
lazazael #1380 Ezzel ugyan azt dobja mint akármi mással, a game nem sűrűn fagy, de teleportot használni nem lehet, és a town portal mellőzése még nem is olyan vészes, viszont amikor nem tudok átmenni Egyiptomba 2 ora probálkozás után az már eléggé szar. -
#1379 nekem a cureromos megoldással nem megy de ha azt mondjátok az a legjobb akkor segitsetek már... mindenz ugy csináltam ahogy a leirásban van de ezt irja ki:A required security module can not be activated.This program can not be executed.pls help mert mostmár szinte 5-10 mp utábn kifagy a game... -
bgjns #1378 És mégegyszer köszi. -
#1377 az 1269-es hozzászólásban már belinkeltem egyszer, amúgy nem tudom miért nem csináljátok azt, hogy crack előtt, mondjuk átnevezitek az eredeti exe-t (én úgy szoktam hogy az exe után teszek egy _ jelet) így elkerülhetőek lennének az ilyen esetek. -
#1376 áááááá,kezdek kiakadni ami jó cuccot dob az nem jó nekem,lóvé van dögivel de nincs mire költeni... -
bgjns #1375 Egy eredeti exét ha szépen kérem belinkelne valaki.Előre is kösz. -
KAttila #1374 Köszi a választ.
Megcsináltam minden küldit, de nálam maradt. -
Draba #1373 A sebzést érdemes megnézni shrineok nélkül ez az alapom néha már kicsit sajnálom az ellent :D
-
Santata #1372 Na 42-sen Legendaryn megöltem Talost... Sztem az egyik hanem a legerősebb boss közelharcosnak mert csak 1 gyenge pontja van a lassúsága... -
#1371 Legvégén fagyott egyet és most a karaterem nevén kívül nem tölt be semmit. Na asszem megy parkolni míg nem lesz normális patch, mert most felforrt az agyam. -
virs lee #1370 Az száksz, mert már évek óta lejárt a "tagságim", mert le se szartam, most meg nem lehet regelni. Esetleg vki meghívhatna. :) -
#1369 a "b" betűs torrenten... -
virs lee #1368 hol? -
Firebat #1367 azt vki tudja hogy azt miokozza ( warfare) hogy hentelek hentelek, és 1xcsak csinál 1 olyat h mind a 2 ( jelenesetben baltát) belepörgeti az ellenfélbe, ilyen kivégzés szerűen, h ezt miokozza, mert elég hasznos , sárga effekt -
#1366 Ezzel tökélestesen megy minden verzió, csinálja meg szépen ahogy ott le van írva akinek problémája van -
CactuS007 #1365 Nem feltétlen.Nekem is csak addig szaggatott,amig ki nem irtam az első Unleashed verziót,tökéletekes megy,nem lép ki,nem akad,csak szépen fut.Sőt tegnap levágtunk 1 3 órás multi partyt is Hamachinval,minden probléma nélkül. -
ity #1364 mucsácsó:
igen, így szaggatásmentes lesz, mert azt a win98 mód miatt csinálja, de ugye kiírva meg nem kell úgy indítani
sajnos nekem is elég régi már a vga (64 megás gf4ti4200) mégis tűrhetően fut ha minden minimumra van állítva
sajnos multiban már nem ilyen rózsás a helyzet, ott látszik meg igazán, ha haver elkezd varázsolni és tele van a képernyő mindenféle effektekkel, akkor bizony lemegy az fps rendesen :(
Titan:
mint írták, továbbfejleszted a farkasokat és több is lehet, 7-es szinttől már 2, de ha kimaxolod (15-re) és pl felveszel egy Skill of Mastery Shrine-t a pályán kalandozva, akkor akár 3 db is lehet, márpedig 3 db lvl20-as farkas eléggé tud darálni, néha oda se érek már szétkapják nmy-t :)
kandzsal:
fejből nem biztos, hogy jól emléxem, de gyanítom ez volt az a küldetés, ahol jobbra fel (észek-kelet) van egy szűk kis kapu még a falun belül a házak között, ott kell átmenni és a házak közt kitakarítani abban a kis beugró részben (nem messze van magától a küldetést adó fickótól)
képet pedig vagy fraps-al csinálsz, vagy hypersnap vagy egyéb képlopóval
ha pedig nem akarsz segédprogit használni akkor printscreen, kimész alt+tab-al és (pl paint-ba) ctrl+v és lemented
KAttila:
ha a Jade Figurine-ra gondolsz (dio2 :D) akkor ha jól emléxem azt talán Zhidan városába kell visszavinni a Wealthy Collector küldetéssel kapcsolatban az azt kérő fickónak (ha az volt az, amit a JingJang Forest egyik barlangjában találtál) -
#1363 Hiába adnak ki újabb és újabb verziókat, ha maga a játék van tele hibákkal.
Mihelyt kinn lesz a patch, tökmindegy, melyik verzió vann fenn, mind menni fog szépen. -
#1362 egy jó órája van már:
Titan.Quest.BWClone-Unleashed
hát gondolom ez jobb a clone dologra...