23078
-
PallMall #1561 köszi, am nicsnen oylan program ami pl a wondosban, hogy tört windows-om van és felrakom és úgy veszi, hogy nem tört?és mégeygszer köszi -
#1560 Multizni elvileg törtel csak úgy lehet, hogy Hamachival összecsatlakoztok és neten keresztül lehet lan gamet játszani. Csak arra kell még vigyázni hogy ne legyen azonos a serialotok, mert akkor nem fog menni. -
#1559 hm! -
PallMall #1558 jah KANDUREX, az izét kaszt szakértelem opntokat amire gondolsz majd beérsz delphi városába és ott majd egy kék gömbös csávóhoz odamész ebszélni és egy pont 250pénzbe kerül és akkor vissza vehetek őket amik nem teccenek vagy más képességet szeretnél a hejábe -
PallMall #1557 jah meg nem a kaszt szakértelem pontokra gondllok, ahnem amiket az erőre, inteligencára meg ügyességre lehet adni, arra gomdllok, abból nem fogok többet kapni, játék végig csak kattőt mindig? -
PallMall #1556 előre is köszi a segítséget -
PallMall #1555 jah meg a másik, amire nem vűálaszoltatok eddig, amikor multiba szeretném nyomni, akkor mitkell csinálni, mert invalid password-öt ír ki pedig kiabszott jó lenne multiban...meg nem tudom megcsinálni a the gireving windows küldetést, mit kell csinálni?meg rájöttem, hogy erősebb a karakterem, mintezen a szinten kéne, 4csapásnál több egyik úgymond erősebb szörny sem tart tovább:Dkicsit unalmas, de akkor is meg szeretném csinálni azt a küldetést...valaki segítsen -
#1554 őőő...mi? -
#1553 később ha beérsz delphibe, a skill pontokat ócsón eltudod "adni" és másra fordítani ha netán rosszul fejlesztettél vagy nem vagy megelégedve és kipróbálnád a többi képességet is... -
#1552 te multizol is? -
#1551 most látom, a második linked már ott pihen kinyomtatva egy valódi mappában már tegnap óta :)
mondom, készülök. -
#1550 Fix nélkül is tökéletesen fut a leírt módszerrel. -
#1549 köszi, ahogy írtam, megvan azért a fix is.
csak nincs kedvem kézzel átírni azt a bat file-t, ezért remélem, nem is kell. -
#1548 nova és zsotesz! köszönöm. akkor így fogom először(remélem többször nem is kell) próbálni.
mini image már mountolva otthon, curerom és fix itt figyel a pendrive-on, de ez utóbbit megpróbálom nélkülözni.
crack eddig sem volt, igaz a fiam tiszta idegbajos, mert baromira szeretne játszani, csak így nem nagyon lehet :) -
PallMall #1547 nem tudom miylen kódom van hozzé, mert honnan tudnám, van egy nfo file-om azt lister-eztem és kiadott 5kódott a 2.-at bevertem és felinstalláltam, de invalid password-ot mond, nemtudom mi bajavan:S -
PallMall #1546 hát a fixet is benyomtam, de szerintem elég a curerom meg az eredeti exe és a demon...nem hiszem, hogy több is kell, de most a fixet betenni nem nagy durranás, kibontom az alapmappában és felülírom...mini image + curerom + daemon-t meg kb ugyan oylan egyszerű használni.... -
#1545 Realoaded üzembe helyezése: annyi a dolog, hogy gamecopyworldről leszedni a miniimaget, bemountolni daemonba (4.03). Leszedni a cureromot és beállítani ígyaztán lehet játszani. -
zsotesz #1544 Úgy tudom, hogy a reloaded az utolsó verzió. Én is a curerom+mini image combot használom és az eredeti exe-t. Szerintem nem kell a fix. -
#1543 szia! hátha válaszolsz is :)
elárulnád, hogy a fixet is használtad-e? meg eredeti exe-vel megy nálad?
és az utolsó: melyik verzió?(reloaded/unleashed)?
gyerek szenved otthon vele, este szeretném minél gyorsabban gatyába rázni neki a játékot, nem akarok túl sok időt elvesztegetni a próbálkozással.
sajnos a kiírás nekem nem jó, reloaded verz. van meg, és nem akarom újra levenni. -
PallMall #1542 meg még valami, nem fogok több skill pontot kapni 2-nél?mert eléggé zavar, hogy itt fejlődök és 2sklii pontokat kapok, az életben nem lessz így valami erős karim, ti hogy cisnáljátok ilyen 400-as sztrendzs meg mellé 300as dexteriti meg 350es inteligenc?ez nekem titok marad.... -
KAttila #1541 Hali. Legendary-n hogyan öltétek meg Talost?
Nagyon brutál. -
PallMall #1540 am meg sok segítségre találtam itt, szal köszönömmdienkitől, mert nekem is rossz volt, de a mini image, dtools és a cure rom megoldotta a problémáimat:) -
PallMall #1539 de nekem a quest cuccok is lilák az mér van? -
PallMall #1538 am meg Level 15-s karim vam, és még greece-ben vagyok, az jó vagy rossz?meg nem találom azt az embert akit meg kell keresni, meg amikor bemegyek egy nagy barlanga és kijövök a túloldalán, bent megölök egy nagy medvét vagy miaz és valamit kell még csinálni, mit?valakis egítsen -
kandzsal #1537 Nah most vittem végig a normált hát azért többet vártam kicsit:S
OFF:A frapsben hogy lehet a kép min. rontani hogy ne 2.5 mb-os legyen? -
PallMall #1536 halljátok, ha neten akarok jáccani és azt írjka ki, hogy Invalid Password akkor mti csinmáljak, valaki segítsen, mert nagyon kéne.... -
menpe #1535 epic:kék, legendary:lila
-
#1534 Tolom, tolom, 9 szinten még csak annyira jutottam el, hogy a Storm skill listában már csak 8 skill pontot kell rááldoznom, hogy elérjem végre a chainlight -got meg a legfelső fincsi skilleket. De kérdem én, mennyire lehetséges kimaxolni a listát? Egyáltalán érdemes ennyire takarékoskodni a skill pontokkal, vagyis inkább az alsóbb skilleket kellett volna fejlesztenem? mert most úgy nézek ki a Stormba, hogy minden pont a fő ágon, kivétel 2db... (a nature rész meg totál hanyagolva) -
#1533 szia! milyen patch? és honnan tudod? (psze csak, ha nem titok)
akkor én is nézelődnék arra ...
jut eszembe, biztos az official site -
7Ryan7 #1532 Hy all! Mien színűek az epic és a legendary cuccok?? -
menpe #1531 de az csak elraktároztam a 2. táskában, és ráfelejtettem, mit is kéne vele csinálni :D -
M.A.D. #1530 Holnap végre jön a patch. Addig foci vb-t nézek. :) -
veri5 #1529 Nem küldetés tárgy? -
menpe #1528 egyébként mire yó a Staff os Khufu?? unom, hogy ekkora helyet foglal -
menpe #1527 nyomod az L-t --> árusnál eladod a szemetet -
veri5 #1526 Leszmég 2 helx ott oldalt(vagy több)! -
Szikszai147 #1525 Hogyan tudtok gazdálkodni az Invertory-ban lévő hellyel? Én nagyon kevésnek tartom, pedig nem veszek fel mindent, még nagyon az elején vagyok, de légyszi mondjatok valami tippet, hogy hogyan csináljam ezt! -
savior #1524 eddig talan ebben a jatekban hoztak ossze legjobban a vedelmet :) -
CactuS007 #1523 Nem irhatod ki,mert a Reloded verzió ki van herélve védelem terén,tehát nem lesz jó.EMUDVD ellenben tökéletesen megy kiirva.Semmi fagyás,semmi baki :) -
Mr. Perfect #1522 A kiírásos módszer a reloaded verzióval nem működik. Az EMUDVD verzióval az eljárás a következő:
- Alcohol 120% legújabb verzió feltesz
- Az image kiír (RMPS opció bekapcsolása mellett)
- Alcohol uninstall!!! (ha nincs uninstallálva akkor a játék nem fog elindulni, emulation software detected szöveggel)
- Daemon Tools-t nem kell uninstallálni elég ha Set number of devices: Disable
- Ezután mehet a játék, semmilyen curerom vagy egyéb cucc nem kell