23078
-
Lokker #1521 nemhinném hogy a gyári ijen lenne mert nem adhatnak ki igy ilyen játékot -
veri5 #1520 Most egymás után 10xer tett le az asztalra töltés közben,tegnap meg jó volt.Ez kurva egy sz*r game.A gyári is ilyen? -
menpe #1519 elég vicces, de mivel passzívos csávóval toltam, nem is figyeltem fel rá, hogy nem látom a varázslatokat...Normalon eddig nem is volt gond, mert csak ledarátlam a szánalmas mágiaimádókat, de mostmár tudni akarom, mi rántja le a hp-m rendesen. Próbáltam a detailt feljebb venni, de semmi. Spell detail, mint a W3-ban, meg nincs benne.... -
#1518 Nekem Reloaded verzió van azt is kiírhatom dvd-ra úgy hogy ne lépjen ki! Kira a Gama de nálam úgy jelentkezil a para hogy ha teleportálok akkor lép ki! Amúgy nem lépett máskor még ki! most valami Medusa királynőket nyírbáltam ki és tele vagyok cuccokkkal de nem tom teleportálni szal elég fasza! -
#1517 Azt meg nem! milyen modszerrel irjam ki? priviben esetleg megirnad? -
#1516 Nocomment! Ha figyelmesen elolvastad volna akkor latnad, hogy a nem cureromossal kitunoen fut!! -
Mr. Perfect #1515 Hát, árusnál venni szerintem nem igazán éri meg, én vettem egy fegyvert jó drágán, nem maradt semmi pénzem, aztán öt perc múlva egy dungeonban találtam egy pont ugyan olyat... :((((( -
Mr. Perfect #1514 A DVD-re kiírást próbáltad már? Nem kell semmilyen curerom asr semmi, és megy a progi kilépés és szaggatás nélkül... -
savior #1513 neha azert van az arusnal jo cucc. en pl fegyvert, gyurut, nyaklancot vettem mar sokat. es ezek darabja benne van par millioba. amugy ha mar van 4-5 milliod utana felesleges a penzt gyujtogetni -
BladE666 #1512 Sziasztok. azt akarom megtudnni mi értelme van ennek a sok pénznek mert már rengeteg van de nemtudok vele mit kezdeni, ha ez is olyan mint a dioabloba akkor elég gáz itt még Gamblelelni sem lehet... -
marshall1975 #1511 Tegyél bele uj elemet:D -
#1510 Hi! nekem az a bajom, hogy mindket verziot kiprobaltam amit itt leirtak, csak az elso modszer ami nem curerom-os: 3. szintig siman elmegy, minden ok. a 3.-4. szint kozott ha kilepsz, soha tobbet nem tudod vissza tolteni a karid. A cureromossal az a bajom, hogy bar gyonyoruen betolti akarhanyadik szintu karim, de annyira akad az eger, hogy keptelenseg jatszani vele! :(( Valaki mondjon valamilyen megoldast, amivel nem szaggat az eger, az istenekre kerlek benneteket! Vezetek nelkuli egeret hasznalok. -
#1509 nem, sőt még a cuccok is megmaradnak ^^ de nemárt azér ha nyomsz save gamét sűrün... -
deicide #1508 mit jelent hogy újra kezdeni..?
vannak kapuk onnan megy tovább a dolog..ha jól emléxem..! -
deicide #1507 meg csináltam úgy a Reloadot ahogyan a FAQ levagyon irva..! és müxik is én a 10 levelen vagyok és kilpet a szemét:(
ez a méreg nem a vitriol:((
sok mindenki irta a hangkarit nekem szól rendesen nincs vele gond..de ha kell akkor váltok drivert..!
-
#1506 Ha egyszer úgy dob ki, hogy visszatöltés után szó nékül kivág, újra kell kezdenem? -
#1505 reloaded nekem 4-5dik szintig fagyogatott, azóta nem, nem tettem fel semmi ilyen crackfix, playfix, hajfixet, azóta (kopkop) nem csinálja. curerom sem játszik be, legutóbb rendszervisszaállítás lett a vége, szal, nothx.
igen -
deicide #1504 még pár kérdés amit nem értek..
1. minden elözmény nélkül most már kilép se hiba üzenet se semmi:(
tehát pár óra játék után gondol 1-et!
mi lehet ennek az oka...?
2. nagyon nem tudok varázsolni még..amint láttam tolni kell oda is a skil pontokat vagy elöször a függöleges csikot kell tolni és utánna az elágazásokat...?
-
deicide #1503 GAYLESS presents TITAN QUEST *FiX* for Reloaded iso erre a fixre gondolsz..?
ez csak olyan 1.7 mega nem..? -
ity #1502 Persze, itt van. Bár sokat nem tudsz meg róla így sem :)
Csak azt, hogy nincs brutál sebzése, de legalább túlél :D
Amúgy meg helyzettől függően úgyis mindig cserélgetni kell a felszerelést. Mert egyelőre még nem találtam über cuccokat, ami minden helyzetre jó. Még a lila legendary cuccoknak is vannak hátrányaik.
Többieknek meg üzenem, hogy az intro elnyomását meg lehet oldani máshogy is. Igaz, elég primitív, de műxik. Letörlöd a videokat, ahogyan én is tettem :)))
-
#1501 elöször végig kell nézni,aztán nyomogasd a space-t... -
#1500 Először kell csak végignézni... -
savior #1499 kattingass vagy valami billt nyomkodj
nekem par kattintas utan siman atugorja -
#1498 el lehet nyomni, egér-enter-esc ^^ -
#1497 össze vissza nyomkodsz mindent, nálam így sikerül :D -
bgabor #1496 Felraktam én is a játékot. Nem rossz, nem rossz.
De árulja már el nekem valaki, milyen megfontolásból nem lehet elütni az intrót?
Miért kell minden indításnál végignéznem a már elsőre is bugyuta intrót?
Felraktam a fix-et is, vagy negyed óráig kitömörített a resource könyvtárba, létrehozva egy rakás új filet és könyvtárt. Normális ez?
És hogyen lehet elnyomni ezt a hülye intrót? -
#1495 Egy karakter táblát is beszúrnál a karidról? Kiváncsi lennék a jellemzőire miket tud így 50-es szint környékén... -
Nabunaid #1494 Upsz, közben elment az üzenet. Szóval ez egy hunter-rogue masteryre fejlesztett lándzsás. A lándzsa, a pajzs, és a nyaklánc epic /kék/ a sisak és a mellvért pedig set item mint látszik. A sebzése már 16-os szinten is 189 volt... Persze az is igaz, hogy minden főszörnyet leöltem párszor ezekért a cuccokért, de megérte! -
Nabunaid #1493 Tudom, hogy nem magas szintű karakter, de hát technikai okok miatt ez már a harmadik nekem...
[IMG][/IMG] -
ity #1492 Na megvan a félszázadik szint is végre. Éppen Talost nyomtam le ... hát mit mondjak, nem gyenge gyerek epic-en se, de itt legendaryn ... 2-szer is behaltam :P
Lehet, hogy a csajszi neve még illik is rá vmilyen szinten? Az első kari ami 50-es? Na nem mintha ezért adtam volna ilyen nevet neki, csak hát mivel első kari, gondoltam úgyis xar lesz és csak próba, de hát eddig bejött a drága :D
-
#1491 Mennyi helyet adtál az XP-nek swapelni? Ahol a swap file van, ott van elég hely? -
messmann #1490 Ezt a cure rom -os verziót azt kipróbálnám én is mert nekem még mindig a 10. verzió, párosítás után is kidob, de még mindig kidob a cure rom a VIRTUAL MEMORY MUST BE ENABLED üzenettel... Valaki letudná írni pontosan, hogy hova, melyik sorba írjam be amit kellene?
Amúgy nekem tetszik a game még igy is. Csak kicsit tovább tart... -
ocras #1489 Nagyonszépenkösszépen!
Sikerült.
Ezer köszi mégegyszer. -
#1488 Hamachi leírás ( ha nem érted akkor szólj ^^ ) -
#1487 3000+, x800, 1gb , max grafon ( értsd max, szal anti alising is ), swappol, 30-40 fps ^^ szvsz nem mondanám hogy suhan, azt se hogy szar, de halkan azt jelzi hogy elavult a gépem :DDD -
ocras #1486 Hát rákerestem a fórumban, de abból nem lettem okosabb. Bocsi, de magyarázd már el légyszi hogy mi az a Hamachi. És bocsi hogy noobie vagyok...
-
spyghost #1485 Hali! Írhatnátok pár szót a játék gépigényéről, meg hogy nálatok rendesen fut-e, szaggatás nélkül, meg ilyenek. Csak mert nem vmi atom gépem van és feleslegesen nem akarok rá pénzt kidobni. Előre is köszi! -
#1484 Ki lett párszor tárgyalva, igen meg Hamachi-val. -
#1483 és amikor átmegyek epic-re akkor elöröl kezdödik a story csak más monszták jönnek vagy ujjak is mint a Diablo 2-ben? -
menpe #1482 egyébként a curerom+miniimage volt nekem is a legjobb kombó. Reggel óta egyetlen baki se volt vele, a hang sem akad és az fps is a duplájára emelkedett :DD