23078
  • Lokker
    nemhinném hogy a gyári ijen lenne mert nem adhatnak ki igy ilyen játékot
  • veri5
    Most egymás után 10xer tett le az asztalra töltés közben,tegnap meg jó volt.Ez kurva egy sz*r game.A gyári is ilyen?
  • menpe
    elég vicces, de mivel passzívos csávóval toltam, nem is figyeltem fel rá, hogy nem látom a varázslatokat...Normalon eddig nem is volt gond, mert csak ledarátlam a szánalmas mágiaimádókat, de mostmár tudni akarom, mi rántja le a hp-m rendesen. Próbáltam a detailt feljebb venni, de semmi. Spell detail, mint a W3-ban, meg nincs benne....
  • mrall
    Nekem Reloaded verzió van azt is kiírhatom dvd-ra úgy hogy ne lépjen ki! Kira a Gama de nálam úgy jelentkezil a para hogy ha teleportálok akkor lép ki! Amúgy nem lépett máskor még ki! most valami Medusa királynőket nyírbáltam ki és tele vagyok cuccokkkal de nem tom teleportálni szal elég fasza!
  • TopGun
    Azt meg nem! milyen modszerrel irjam ki? priviben esetleg megirnad?
  • TopGun
    Nocomment! Ha figyelmesen elolvastad volna akkor latnad, hogy a nem cureromossal kitunoen fut!!
  • Mr. Perfect
    Hát, árusnál venni szerintem nem igazán éri meg, én vettem egy fegyvert jó drágán, nem maradt semmi pénzem, aztán öt perc múlva egy dungeonban találtam egy pont ugyan olyat... :(((((
  • Mr. Perfect
    A DVD-re kiírást próbáltad már? Nem kell semmilyen curerom asr semmi, és megy a progi kilépés és szaggatás nélkül...
  • savior
    neha azert van az arusnal jo cucc. en pl fegyvert, gyurut, nyaklancot vettem mar sokat. es ezek darabja benne van par millioba. amugy ha mar van 4-5 milliod utana felesleges a penzt gyujtogetni
  • BladE666
    Sziasztok. azt akarom megtudnni mi értelme van ennek a sok pénznek mert már rengeteg van de nemtudok vele mit kezdeni, ha ez is olyan mint a dioabloba akkor elég gáz itt még Gamblelelni sem lehet...
  • marshall1975
    Tegyél bele uj elemet:D
  • TopGun
    Hi! nekem az a bajom, hogy mindket verziot kiprobaltam amit itt leirtak, csak az elso modszer ami nem curerom-os: 3. szintig siman elmegy, minden ok. a 3.-4. szint kozott ha kilepsz, soha tobbet nem tudod vissza tolteni a karid. A cureromossal az a bajom, hogy bar gyonyoruen betolti akarhanyadik szintu karim, de annyira akad az eger, hogy keptelenseg jatszani vele! :(( Valaki mondjon valamilyen megoldast, amivel nem szaggat az eger, az istenekre kerlek benneteket! Vezetek nelkuli egeret hasznalok.
  • Istencsászár
    nem, sőt még a cuccok is megmaradnak ^^ de nemárt azér ha nyomsz save gamét sűrün...
  • deicide
    mit jelent hogy újra kezdeni..?
    vannak kapuk onnan megy tovább a dolog..ha jól emléxem..!
  • deicide
    meg csináltam úgy a Reloadot ahogyan a FAQ levagyon irva..! és müxik is én a 10 levelen vagyok és kilpet a szemét:(
    ez a méreg nem a vitriol:((
    sok mindenki irta a hangkarit nekem szól rendesen nincs vele gond..de ha kell akkor váltok drivert..!
  • Kandurex
    Ha egyszer úgy dob ki, hogy visszatöltés után szó nékül kivág, újra kell kezdenem?
  • robotnyk
    reloaded nekem 4-5dik szintig fagyogatott, azóta nem, nem tettem fel semmi ilyen crackfix, playfix, hajfixet, azóta (kopkop) nem csinálja. curerom sem játszik be, legutóbb rendszervisszaállítás lett a vége, szal, nothx.

igen
  • deicide
    még pár kérdés amit nem értek..

1. minden elözmény nélkül most már kilép se hiba üzenet se semmi:(
    tehát pár óra játék után gondol 1-et!
    mi lehet ennek az oka...?

2. nagyon nem tudok varázsolni még..amint láttam tolni kell oda is a skil pontokat vagy elöször a függöleges csikot kell tolni és utánna az elágazásokat...?

• deicide
    GAYLESS presents TITAN QUEST *FiX* for Reloaded iso erre a fixre gondolsz..?
    ez csak olyan 1.7 mega nem..?
  • ity
    Persze, itt van. Bár sokat nem tudsz meg róla így sem :)
    Csak azt, hogy nincs brutál sebzése, de legalább túlél :D
    Amúgy meg helyzettől függően úgyis mindig cserélgetni kell a felszerelést. Mert egyelőre még nem találtam über cuccokat, ami minden helyzetre jó. Még a lila legendary cuccoknak is vannak hátrányaik.

Többieknek meg üzenem, hogy az intro elnyomását meg lehet oldani máshogy is. Igaz, elég primitív, de műxik. Letörlöd a videokat, ahogyan én is tettem :)))

• Tatyla
    elöször végig kell nézni,aztán nyomogasd a space-t...
  • chalezlopez
    Először kell csak végignézni...
  • savior
    kattingass vagy valami billt nyomkodj
    nekem par kattintas utan siman atugorja
  • Istencsászár
    el lehet nyomni, egér-enter-esc ^^
  • mucsácsó
    össze vissza nyomkodsz mindent, nálam így sikerül :D
  • bgabor
    Felraktam én is a játékot. Nem rossz, nem rossz.
    De árulja már el nekem valaki, milyen megfontolásból nem lehet elütni az intrót?
    Miért kell minden indításnál végignéznem a már elsőre is bugyuta intrót?
    Felraktam a fix-et is, vagy negyed óráig kitömörített a resource könyvtárba, létrehozva egy rakás új filet és könyvtárt. Normális ez?
    És hogyen lehet elnyomni ezt a hülye intrót?
  • McW
    Egy karakter táblát is beszúrnál a karidról? Kiváncsi lennék a jellemzőire miket tud így 50-es szint környékén...
  • Nabunaid
    Upsz, közben elment az üzenet. Szóval ez egy hunter-rogue masteryre fejlesztett lándzsás. A lándzsa, a pajzs, és a nyaklánc epic /kék/ a sisak és a mellvért pedig set item mint látszik. A sebzése már 16-os szinten is 189 volt... Persze az is igaz, hogy minden főszörnyet leöltem párszor ezekért a cuccokért, de megérte!
  • Nabunaid
    Tudom, hogy nem magas szintű karakter, de hát technikai okok miatt ez már a harmadik nekem...

[IMG][/IMG]
  • ity
    Na megvan a félszázadik szint is végre. Éppen Talost nyomtam le ... hát mit mondjak, nem gyenge gyerek epic-en se, de itt legendaryn ... 2-szer is behaltam :P

Lehet, hogy a csajszi neve még illik is rá vmilyen szinten? Az első kari ami 50-es? Na nem mintha ezért adtam volna ilyen nevet neki, csak hát mivel első kari, gondoltam úgyis xar lesz és csak próba, de hát eddig bejött a drága :D

• Faki
    Mennyi helyet adtál az XP-nek swapelni? Ahol a swap file van, ott van elég hely?
  • messmann
    Ezt a cure rom -os verziót azt kipróbálnám én is mert nekem még mindig a 10. verzió, párosítás után is kidob, de még mindig kidob a cure rom a VIRTUAL MEMORY MUST BE ENABLED üzenettel... Valaki letudná írni pontosan, hogy hova, melyik sorba írjam be amit kellene?
    Amúgy nekem tetszik a game még igy is. Csak kicsit tovább tart...
  • ocras
    Nagyonszépenkösszépen!

Sikerült.

Ezer köszi mégegyszer.
  • Istencsászár
    Hamachi leírás ( ha nem érted akkor szólj ^^ )
  • Istencsászár
    3000+, x800, 1gb , max grafon ( értsd max, szal anti alising is ), swappol, 30-40 fps ^^ szvsz nem mondanám hogy suhan, azt se hogy szar, de halkan azt jelzi hogy elavult a gépem :DDD
  • ocras
    Hát rákerestem a fórumban, de abból nem lettem okosabb. Bocsi, de magyarázd már el légyszi hogy mi az a Hamachi. És bocsi hogy noobie vagyok...

• spyghost
    Hali! Írhatnátok pár szót a játék gépigényéről, meg hogy nálatok rendesen fut-e, szaggatás nélkül, meg ilyenek. Csak mert nem vmi atom gépem van és feleslegesen nem akarok rá pénzt kidobni. Előre is köszi!
  • Istencsászár
    Ki lett párszor tárgyalva, igen meg Hamachi-val.
  • Tatyla
    és amikor átmegyek epic-re akkor elöröl kezdödik a story csak más monszták jönnek vagy ujjak is mint a Diablo 2-ben?
  • menpe
    egyébként a curerom+miniimage volt nekem is a legjobb kombó. Reggel óta egyetlen baki se volt vele, a hang sem akad és az fps is a duplájára emelkedett :DD