8857
  • bérc75
    Továbbra is állítom ,hogy a panzer egy fos.Megpróbáltam egyszuperhiper extraerösnagyonmagasmagasrangú csapattárssal 12 játékból 12 vereség 2v2 kettőben.Jött a szokásos duma ,hogy én vagyok a noob ,ok lehet.Akkor próbáljuk ki 1v1 ben mondtam.Jó,jött a válasz de nem lehetek az amcsikkal.Röhej. Akkor az angolok, jelzem soha nem játszottam az angolokkal.6 játék után feladta pedig 2-öt nyert.Most majd jön a duma ,a sok panzer kedvelőtől ,hogy ez nem így van.Lehet, de én soha többé nem játszok panzeressel inkább az egyböli vereséget választom.Megjegyzem még hogy a legmagasabb rangú panzereseknek is negatív a győzelem vereség arányuk online. Simkristben persze fordítva van
  • Quent1n
    Ezt neked kell kitapasztalnod ha megszerezted a ToV-ot. Én személy szerint a Stug IV-et cseréltem Geschutzwagen-ra, US oldalon a T17-et tettem be és az M18-at, valamint briteknél beraktam a staghound-ot és a kangaroo-t. Pe oldalon semmit nem cseréltem. Minden frakciónál am. két cserélhető egység van.
  • m0tTh0w
    Ha felteszed a ToV-ot, akkor a 2.500-as verzioszamot kapod. Innen pakold ra a peccseket 2.601-ig. [4db]
  • BoKK
    És a ToV járművei közül melyikeket érdemes betenni a régiek helyére?
  • PsyhoApu
    Az m18-ashoz a Tales of Valor kiegészítő kell. A custom army-nál tudod lecserélni.
    Az m18 némileg lomhább mint az m10, tűzerőre hasonló, viszont felszerelhető rá egy 50-es géppuska, és tudod álcázni. Az m-10 támadó fegyver, a 18-as inkább amolyan védekező rejtőző.
  • BoKK
    Újabb kérdés:)

kép1
    kép2

Mi a különbség a kettő között? Mert én csak utóbbit tudok csinálni. Az elsőhöz mi kell?
  • CAC
    Így van.
  • BoKK
    Gondolom ezek mind jók csak attól függ mi a stratégiánk.
  • CAC
    :)
    Hú, hát magyar leírást nem tudok róluk, de elég egyszerűek ám. A többségre rájössz, amikor kipróbálod. Ha meg nem, akkor írd ide, hogy konkrétan melyik érdekel, és elmondjuk mit bír.
  • BoKK
    Na az xD
  • CAC
    Az command point (CP) banyek.
  • BoKK
    link
    link
    link

nah ezekre gondolok:D
  • BoKK
    Ne már tudod mire gondolok:D Ha építesz,ölsz kapsz Xp-t és idővel pontokat amiket rátehetsz különböző képességekre.
  • CAC
    Mik azok a support pontok? :)
    Szerintem az US-t próbálgasd, ők erősek és könnyű velük játszani.
  • BoKK
    Sziasztok!
    Még én se fűzök hozzá sok reményt ,de megkérdem hátha.
    Amikre lehet rakni a support pontokat azok nincsenek fent valahol magyarul, mert még ellavírozok angolul ,de azokat jó lenne tudni(ha más nincs akkor gamereplays-ről lefordítom valahogy).

Amúgy van olyan frakció ami egy n00b-nak jó mert...?

ImiHUN néven vagyok fent.
  • CAC
    Igazából nem tudom mennyire elterjedt ez a kifejezés a pro és a noob mellett, én szoktam használni. :)
  • Dravere
    Köszi, én a Skill-re azthittem hogy vmi variáltabb dologra kell gondolni:)
  • CAC
    A smurf az amikor egy magas szintű játékos egy alacsony szintű accounttal játszik. Így az hihető róla, hogy kezdő, aztán jól szétver mindenkit. :)
    Skill egy egyszerű angol szó. Szabad fordításban hívjuk ügyességnek.
  • robotnyk
    magyarítás biztos be fog kavarni. ha fent van minden, elindítod, látszik a verziószám, onnantól kell csak a többi patch. talán a ToV 2.4 volt alapból, már nem emlékszem pontosan
  • Dravere
    Sziasztok
    Olvasgattam a forumot és van 1-2 dolog ismeretlen nekem a multival kapcsolatba.
    Mi az a smurf, meg mi számít skill-nek?
  • tojas1
    Mondjuk azt,hogy fent lesz az alap és a 2 kiegészítő is.
    Vagy ne bonyolitsam.
    A magyarítások nem fognak be kavarni?
  • robotnyk
    attól függ, melyik kiegészítőt tetted fel.
  • tojas1
    Sziasztok!

Az volna a kérdésem,ha leszedem a Pacheket a 3 játékhoz erről az oldalról
    http://cohpatch.relic.com/
    akkor sorban egymás után rakjam fel őket vagy van amit ki lehet hagyni?

köszi a választ
  • CAC
    bérc75:
    Ha már a csalás került szóba, továbbra is várom a replayeket, ahol Tigris lopás, és full techhel kezdő ellenfél van.
  • CAC
    Az.
    Minden másképp lenne, ha a szerveren keresztül zajlana a játék, de úgy tudom, hogy mivel p2p kapcsolatra épül a coh online része, ezért csak az elején és a végén működik közre a relic szervere.
    Tehát az elején megkeresi az ellenfeleket és felépíti a kliensek között a p2p kapcsolatot. Ezután a végén elküldik nekik a kliensek az eredményt. Ha nincs szabályos vége (drophack), akkor jön a dispute.
    E fentiben nem vagyok biztos, cáfoljon bátran, akinek több infója van erről.
    Igazából ha végig egy dedikált szerveren keresztül menne a dolog nem lenne DH, hisz azt a felet, akitől nem kap jelet a szerver egyszerűen vesztesnek minősítené és kész. Ezzel az egyszerű lépéssel megszüntetnék a csalások 99%-át.
  • w77d
    nna ez geciség
  • CAC
    Régen tényleg megnézte ilyenkor a szerver, hogy miképp állt a játék, de amióta bevezették a dispute rendszert kissé máshogy van.
    Most már az is beleszámít a végeredmény eldöntésébe, hogy hány disputált meccsed van. Tehát a netmegszakítós, drophack köcsögök ha még nem is kapnak wint, annyit azért ártanak neked, hogy kapsz egy dispute-ot (mert ezt mindkét fél megkapja, a vétlen is), ami sok ilyen után elég káros lehet.
  • w77d
    ha nyerésre álsz és kirugnak mindig te kapod a wint, nekem egyszer sem fordult elő az ellenkezője.... játék elején amikor még kiegyenlítettek a viszonyok ott random a dolog..
  • oroberto
    Az az értelme hogy nem mindig te kapod a wint kirugás után előfordulhat hogy ő kapja namost bepróbálkozik mert nincs mit vesztenije. Itt is mint mindenhol vannak csalók akik nem birják elviselni hogy kikapnak és mindenfélével próbálkoznak.
  • Sheltem
    Valaki elmagyarázná nekem mi értelme van a kirúgásnak ? Mármint sokszor van olyan, hogy (2v2zni szoktunk cimborával sokat) játék vége felé(ez természetesen a nyerésre állós játékokban fordul elő) egyszer csak kickelve leszünk. Mivel a meccset ígyis nekünk írja be nyerésnek és mi kapjuk a pontot/ranglépést nem fogom fel mi értelme van. Tán azt gondolják a delikvensek, hogy így bosszúból belerúg még egyet a másikba ha már nyerni úgysem tudnak mert ehhez a játékoz kell némi agy is? Minket az ilyesmi egyszer sem idegesített például hiszen előbb kapjuk meg a nyert meccset, szóval pont az ellenkezőjét érik el az ilyen kis puhap*csű tizenévesek. Ezt már rég meg akartam kérdezni amúgy, tehát van más előnye is a kirúgó takonynak a fent említett okon kívül, vagy csak a szánalmas kis elégtételérzés?
  • Cefre
    http://www.moddb.com/mods/coheastern-front/videos/soviet-union-infantry#imagebox
  • CAC
    Jaja. :)
  • Tiensin
    Ja pl smurf accounttal mókázni a scheldt only playerek ellen:)Lehet vannak jó playerek scheldten is..csak még nem találkoztam velük. Mikor vmi magasabb lvlű gémbe akarunk bemenni, mindig kirúgnak:o
  • CAC
    Ez gondolom nekem jött. :)
    Akkor ebben kiegyeztünk. :)
  • Yorckscher
    Természetes egy szoval nem mondtam.
  • oroberto
    1. Manpowerhez ad pontot tehát gyorsabban nővelszik.
    2. több egységet tudsz gyártani.
    3. területek összekapcsolása, így pl lásd Angolvil el tudod vágni az ellenfelet a nyersanygatól 1db elfoglalásával.
  • w77d
    több egységet engedélyez gyártani... egy komolyabb hadsereg kiépítéséhez elengedhetetlen minimum 3-4 strat point birtoklása... csak ezeket meg is kell védeni :)
  • BoKK
    Igen én is arra gyanakszom:)
  • mascarun
    Szerintem a manpower hez ad pluszt
    figyeld az elfoglalásánál hogy mihez ad plusz pontot
  • CAC
    Azért, mert sok ügyes player játszik rajta, annak millió oka lehet.
    Azt ugye te is belátod, hogy sokkal nehezebb egy nyitott frontvonalra figyelni, mint legrosszabb esetben 3, de az esetek 90%-ban sokkal inkább 1 pontra?