Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Áh...be fejeztem ezt a játékot. Hát ez egy nulla..9 nyúlfarknyi küldetéssel szúrják ki az ember szemét? Pofátlanság.

Eddig szerettem , a Company of Heroes-t de ez nagy csalódás. Ez egy átverés, és még egy rakás pénzt is kérnek érte, gondolom.

Egyszerûen nem fér a fejembe. Durván másfél óra játék...a mobilomon tovább tartó játékok vannak

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

külföldre honnan lehet rendelni a gamet?
Ezt mondjuk én is észrevettem. Ha az AI PE-vel van, 3ból 2szer tank buster doktrinát választ. Volt, hogy 1v1ben 3 hetzere volt úgy, hogy minimális területet (1-2) birtokolt. Ez sem nyersanyagban sem population gap-ban nem kivitelezhetõ.
Elõször úgy gondoltam, hogy nehézségi szint függvényében több nyersanyagot kap az AI, de a replayt visszanézve mintha nem lenne semmilyen csalás. Igaz 2000-3000 mp-ket tartalékolt a gép, de mégsem veszít ezzel a bõdületesen ostoba húzással, hanem a végjátékban kihoz 3-4 bivaly erõs egységet.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

m0tTh0w
Mi is toltunk egyet exp AI ellen 3v3-ba mapon. 1 ora utan feladtuk, ugyanis olyan volt mintha 3v6-ba toltuk volna vegig. A gepnek nem szamitott hogy csak 3 terulete volt, ennek ellenere kb 2x tobben voltak a palyan nalunk.

ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W

Új AI? Angovillen 20k - 5k ponttal maradt le 1v1-ben. Wolfhezen 1v2-ben végigszotyiztam a meccset britekkel, akikkel utálok és nem tudok játszani. Természetesen mindkét esetben exp AI-rõl volt szó. De legalább a replay tanulsága szerint 2000 MP-ig takarékoskodott a kompjuter...úgy néz ki a gazdasága válságra fejlesztették ezt a szart. Juhé.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

m0tTh0w
Azt nem szabad elfelejteni, hogy ez a masodik kiegeszito messze nincs egyszinten az opposing front-szal. Nem vártam tõle megváltást, hiszen tudni lehetett h nem lesz benne új hadsereg. Szal, engem nem is a rövid single kampányok zavarnak - mert vegülis ez a játék a multi része miatt lett ilyen népszerû -, hanem a beharangozott multi modok pofátlanul karcsú kivitelezése. A három multi modhoz egyenként 1-1 mapot voltak képesek kiszenvedni, + ami aztán tényleg szopatás, hogy csak wermachtot és amcsit választhatsz ki jáccani.
Normálisak ezek? <#szomoru1>
Összefoglalva csalódtam , annak ellenére h tudtam nem lesz akkora durranás, mint az OF volt másfél éve. Relic fórumokon sokan dícsérik az új AI-t, hát legalább ennyi boldogságunk lehet benne.... <#idiota>

ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W

Hát a Cuesawy vagy mit 15-20 perc alatt csináltam meg...és ebben benne van a videó is meg a töltés idõ...

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

robotnyk
5 perc/pálya? az talán túlzás, de nagyon vékény, az tény. fõleg úgy, hogy a bekerült mapok 2/3adát, majdnem az összes classic mp mapot modderek csinálták versenyre.
Akkor tényleg ennyi? Ennyi a játék: 3x3 pálya amik úgy 5 percesek, tehát kõkemény 45 percnyi játék?!

Én híve vagyok annak hogy ami megéri az árát az meg kell venni, de ez nem éri meg. Bizony nem. Máshol egy demo hosszabb.

mascarun
Ez nekem is betett hogy 3x3 pálya és kész, hello, szia!
Azok is rövidek! Bár a Tiger Ace kampány az jó volt!
A utsó kampányból meg még csak egy pálya ment le!
Nemtom mit dolgoztak ennyi ideig rajta! 😊
Biztos a többjátékos módot fejlesztették tökéjre vagy mifene 😛

Ez valami vicc? Cuesawy és három mindössze három küldetés? Ööö 15 perc és kész a játék harmada?

Zsoltika 007
Igen. Mert a világon sok országban eltérõ idõpontban jelenik meg.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Eszem megáll inkább annak kell örülni hogy megveszik a játékot.

Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.

Zsoltika 007
Sok helyen tiltják nekik (a kiadó) hogy az engedélyezett országon kívülinek is küldjék. Persze lehet hogy itt pont nem. Szerencse 😊

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

http://www.game.co.uk/default.aspx például de ha megrendeled külfökdi oldalró kétlem hogy nem postáznák el.

Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.

Zsoltika 007
Ebay-rõl tudok. Sok helyen( külföldi játék boltok, online letöltõs oldalak pl steam, direct2drive stb) még nem engedik ide postázni mert hivatalosan még nem jelent meg itt. Az hogy hivatalosan mikor kéne nálunk azt még a steamesek se tudják pontosan. 15 vagy 25-e elviekben. Thq megint alkot..

Hello nemtudjátok honnan lehet megrendelni a játékot ?
Zsoltika 007
Ja hogy most nézem csak kampányonként 3 küldi van?! Hát mi a francot csináltak eddig? És ezért van pofájuk kérni ennyi pénzt?

Nem ha felpatchelted 2.501-re akkor annyi a dologd beirod a Tov-hoz kapott kodot és kész. Lemezt be sem kell tenni..

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

mint kiderül télleg kölönálló gém de most akkor nem is lehet rárakni a coh+of-ra? mivel nekem azok fennvannak akkor lekell törölni ezeket és külön a tovot felkrani?
Igen csupán a két elõzõ kampányait nem tudod tolni de amugy minden mást igen multiba mindent megkapsz.

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

Magh
Akkor 100%, hogy ha CSAK a ToV-ot veszem meg, akkor is teljes értékû multit kapok (SP nem érdekel)? Standalone kieg, rendben, de pl. DoW esetében lockolja az alapjáték (és a két kieg) fajait.

Fr3nky21
Lehet, hogy csak 17-én fogunk vele találkozni Steam-en, vagy netán 24-én :S

Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.

Fr3nky21
hát igen, lesem folyamatosan a Steam-et, ez kezd egyre elszomorítóbb lenni 😞

Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.

Valaki hazai boltot ahol meg lehetne venni vagy rendelni?
Zsoltika 007
Hiszed te 😊 Még most sincs engedélyezve...

NeBby
Hamachi szoba (tov 2.501 pecs)

Szoba: COHTOV
jelszó nincs

Starcraft2 e-mail: [email protected]

"Company of Heroes: Tales of Valor is now available in North America and parts of Europe via Steam. Additional territories will be unlocking on April 17th and 24th."

Fr3nky21
Ha Bemész a regeditbe onnan kitudod másolni a sima company és az opposing cdkulcsát is ha netán steam-en vetted meg, szóval semmi gáz nem lenne ha netán behalna a steam.

Fr3nky21
Steam-en kb fél óra és feloldájk a játékot. Reménykedem benne, hogy nem lesz túlterhelt a steam szervere és kitudom ma még próbálni.😊

robotnyk
mindet ki lehet próbálni virágbolti verzióval is.
Warezba csak az egyik uj mododot tudod kiprobálni egyedül én ugy veszem ki. Lan-ban gondolom a másik kettõt is kilehetne mivel azokat csak ember vs ember stilusban lehet tolni..
szerintem letölteni warezba sok értelme nincsen esetleg annak akinek nincs meg a COH semmilyen formában..
Remélem hamar kaphato lesz és megvehetem 😊 kb 1 játékkal játszok az utobbi 1 évbe rendszeresen most majd pont ezt nem veszem meg mégha nem is tul sok mindent kapunk hozzá..

Reggel 10 óta végre lejött a game az egyik content serverrõl.
(Ezzel a patch-eléssel igazán csinálhatnának valamit :S)
CoH mappa mérete: 9,07 GB

akkor most valmelyikõtök írja le értelmesen mirõl van szó a 3 móddal kapcsolatban mert kb mind a ketten ugyanazt mondta de elég zavarosan

Prince23
a 2.4es patch még márc 30án kijött de jogos a válaszod!<#buck>

m0tTh0w
na, hát ezt jól megmondtuk egyszerre <#mf2>

m0tTh0w
Ami szomorú, hogy a 3 új multi modnál, mind a 3hoz CSAK! egy map van alapból. Ja, és az AI ellen csak a Stonewall modban lehet tolni. Ez azért csalódás.

robotnyk
3 új játékmódhoz csak 1-1 új pálya van. a panzerkriegben nem lehet AI ellen játszani. Stonewall és Assault módban csak usa, vagy wehrmacht lehetsz. hát. ez így elsõre karcsú.
Zsoltika 007
Most jött ki pár órája bazze! Ne akrjál már törést azonnal! Szerinted az csak úgy kiugrik a warez teamek zsebébõl? <#szomoru1>

hát még odébb van a megvétel 😊

Zsoltika 007
Szerintem csak steamen fog menni. Most már ott kell venned. Vagy megveszed és felrakod mellé de akkor át kell lépned a másikba ha a másik oldallal akarod tolni. (már ha nem akadnak össze)

Steamen még 5 óra van hátra.

hali!
a 2.4es patch-hez van valami törés?
én single-ben akarom tolni csak...
kösssz

Jelenleg annak éri meg máris megvásárolni akinek sok pénze van vagy aki új játékos de annak nagyon!

Én meg fogom venni de szerintem nem most majd késõbb ha lentebb megy az ára.

aham értem... hát akkor ez csalódás számomra

Jelenleg a Patchekkel csak új mapok kerültek fel a régi játékosoknak meg új külsõ ToV miatt.

pff az úgy szar...

OF??-el nem érsz semmit Locked lesz amíg nincs ToV Serial kódod!

Hát ez ebben a formában nem igaz azem a 3 játékmódból 2 cooperative gép ellen és csak 1 lesz Player vs Player ellen