8857
  • PsyhoApu
    Akinek nincs meg eredetiben az most ugorjon rá a steam-re. A teljes csomag 11,49 euró. Egyszerűen bagó. Az alapjáték magában 2,49 euro. Bagatel összeg....

Mondjuk a no Kanguru-val nem értek egyet a bajnokságnál. Elvégre a németeknek meg romulán technikás álcázott antitankjuk van :D
  • BoKK
    Remélem ti is írogatjátok Budapest chat-re ,hogy itt kupát rendeznek mert én szoktam és 2-3 írta ,hogy THX megnézem(nem sok ,de több mint a semmi):)
  • oroberto
    Igen. Úgy gondolom hogy mindenképpen előnyösebb a mindenki-mindenkivel pontrendszeres megoldás.
  • CAC
    :)
    Akkor nem fordulók lesznek gondolom, hanem mindenki mindenki ellen. Tulajdonképpen úgy, mint anno a klánbajnokságon, nem?
  • oroberto
    Kedves CAC a páros és páratlan számok nem befolyásolják a bajnokságot. :)
    Senkit nem akarok rábeszélni a részvételre, de neked kötelező! ;)
  • CAC
    Értem. Köszi!
    Akkor maradjunk annyiban, hogy ha a verseny kezdetekor páratlanul vagytok, akkor keress meg. Régen kaptam már ki Wayne-től. :D
  • oroberto
    Jelenleg a verseny szabályzata kialakulóban van, verseny rendszer a jelentkezők számától függ.

1v1

Pályák: amik Automachban előfordulnak.

Mindkét oldallal játszani kell.

no piospam vs no kanguru.

ToV egységeket lehet használni, ha az egyik félnek nincs ToV akkor úgy fair ha a másik fél kiveszi az egységeket armyjából de ez lehet megegyezés szerint az ellenfelek között.

Nyeremény lesz.

Egyelőre röviden ennyi.
  • CAC
    Én elég régen játszottam már a CoH-hal. Kéne pár felzárkóztató meccset tolnom. Mi a jelentkezési határidő? ToV egységeket lehet használni?
  • oroberto
    Tisztelt COH gamerek.

Aki a bajnokságban részt szeretne venni kérem írja meg elérhetőségét a [email protected].

1. Email cím
    2. esetleg msn cím ha van.

A bajnokságra bárki jelentkezhet (nincs szint korlát) további információk később.

EGYETLEN FELTÉTEL: EREDETI JÁTÉK SZÜKSÉGES!!!!

Addig is Jó gyakorlást mindenkinek.
  • Tiensin
    Ez nem starcraft itt az scben kötelező parancsok fele meg sem található, vagy automatizált. Ezért könnyebb belejönni és ha az ember kihagy némi időt, akkor sem jön ki annyira a formából. Nem egy olyan jó játékost ismerek, akiknek meglepően alacsony a cpmjük.
  • Cowie
    Sziasztok!

Létezik olyan működő mod a játékhoz amiben, modern (jelen kori, nem II. VH-s) fegyverekkel és eszközökkel lehet harcolni?
  • tojas1
    Nagyon Köszönöm a segítséget.

Most hogy feltelepítettem az alap játékot és az összes pachet,sikerül néznem a Replayeket.Jók.Van még mit tanulnom ahhoz hogy Multizni menjek.
    Igaz a játékot már a megjelenésnél meg vettem ami már jó régen volt,de csak a Campaign-nal játszottam.
    A játék menüjében a lakattal lezárt részek akkor nyílnak meg ha feltelepítem a 2 kieget?

A magyarítást gondolom nem lehet használni ha fent van az Összes Patch??
  • Hector Troy
    nagyon jó, köszi
  • CAC
    Ajánlom ezt a progit mindenkinek: CoH replay Analyzer.
    Ebben frankón nyomon követhető minden, ami a replay alatt történik. A cpm (click per minute)-től kezdve, a kattintási térképen át, az összes létező kiadott parancsig.
    A gyanús repeket is megvizsgálhatóak vele, mert kiszűrhető bárminemű csalás.
  • BoKK
    Simán. Legalábbis StarCraft-ban(300-350 klikk/perc)így nyomják és szerintem itt is lehet így bár érdemes a billentyűket is bele számolni mert bizonyára csapatokba rendezi őket és úgy mozgatja őket fedezékről fedezékre és mindent billentyűzeten nyit meg(én is úgy csinálnám ha át lehetne rendezni a billentyűzet kiosztást). Amúgy ki mondta ,hogy végig ennyivel megy az elejétől végéig:)
  • smusher
    "a játékos nem 1-2t klikkel 1 másodperc alatt, hanem többszázat percenként" - ilyen létezik? a többszáz az minimum kétszáz. kétszáz per hatvan az annyi mint 3 egész 3. akkor több mint 3-at klikkel másodpercenként az egész játék alatt folyamatosan (minimum). Ezt komolyan veszi valaki? Ez innentől nem játék, hanem valami egész más.
  • CAC
    Ezeket be kell másolni a dokumentumokon belüli my games mappába a coh-on belül a playback dir-be.
    Utána nyiss egy skirmish game-et, és a fenti legördülő memüben válaszd ki a replayeket.
    http://www.gamereplays.org/companyofheroes/replays.php?game=25&tab=popular&show=faq#255
  • bekefi7
    Én szívesen neveznék, de szeretnék azért egy kicsit több részletet tudni. Oroberto, pls ha tudsz, írj egy kicsit több konkrétumot. Azért elküldöm a jelentkezést most.
  • Tiensin
    CoH-ban már nincsenek prok..fizetett játékosok végképp nem (sajnos). Ez nem starcraft. Ha lennének prok és még a játék is rendelkezne vmi balanceal, akkor nem lehetne ilyen streakeket elérni.
    Ráadásul mennek a vádak, drophack, maphack stb. Az egész már vicc szintre süllyedt.
  • oroberto
    Tisztelt COH gamerek.

Aki a bajnokságnam részt szeretne venni kérem írja meg elérhetőségét a [email protected].

1. Email cím

A bajnokságra bárki jelentkezhet (nincs szint korlát) további információk késöbb.

EGYETLEN FELTÉTEL: EREDETI JÁTÉK SZÜKSÉGES!!!!

Addig is Jó gyakorlást mndenkinek.
  • tojas1
    Igen úgy én is próbáltam,de nekem mindig csak egy "temp" vagy egyéb nevű fájlt szed le "rec" kiterjesztéssel ami nincs 1MB sem.Ezeket a fájlokat meg nem tudom elindítani.
  • PsyhoApu
    Pont neked küldtem :D áááááááááá
  • oroberto
    Tisztelt COH gamerek.

Aki a bajnokságnam részt szeretne venni kérem írja meg elérhetőségét a [email protected].

1. Email cím

A bajnokságra bárki jelentkezhet (nincs szint korlát) további információk késöbb.

Addig is Jó gyakorlást mndenkinek.
  • PsyhoApu
    benne vagyok :)
  • oroberto
    Szerintem csinálhatnánk egy SG COH bajnokságot! Mit szóltok hozzá? Én szívesen megszervezném.
  • BoKK
    Pff meg vert egy brit-.- Igen ez így hülyén hangzik ,de egy olyan taktikával aminek az ember csak egyszer dől be (Flooded Plains) beépítkezett két pontközé és csoda volt mikor kimozdult a gyalogságával.

tojás: ööö ,hogy onnét letudjál szedni replays-t még regélni se kell csak a download gombara kell kattintani. link

• tojas1
    Sziasztok!!

A GameReplays.org-ról hogyan tudom megnézni a meccseket??
    Regisztráltam magam és nem sehogy sem tudom letölteni őket.

Köszi a segítséget
  • Quent1n
    Azt egyébként kizárt dolognak tartom, hogy lenne CoH-ban fizetett gamer. Sajnos ez a játék valahogy nem ott szerepel a versenyszerű RTS-ek közt ahol a helye lenne neki. Ez részint a Relic hibája részint meg mutatja, hogy mennyit számít a pénz, mert a C&C se azért van ott mindenhol mert olyan nagyszerű RTS lenne.. De kb a Supreme Commander is hasonló cipőben jár.
  • Quent1n
    Deadb0lt-nál elhiszem ezek után, de akkor ez smurf acc neki, mert nem létezik, hogy valaki első accountal soha nem kapott ki :)
    Arra vonatkozólag pedig, hogy ki hol vesztett el egy meccset azt könnyű megállapítani. Pl. sokszor már az első mg squad elvesztésénél elmegy a meccs is. Vagy pl ha US-el egy osztagot buksz. Persze ez csak a legfelső szinten 16 és afölött megy így igazából, lejjebb azért meg lehet fordítani a meccseket, de igen nehezen. Am. én a 2v2-őt jobban szeretem, 1v1-et a mapok miatt nem játszom annyira, főleg brittel nem :). Egyébként meg az egy dolog, hogy valaki a 20%-nál azt mondja, hogy az ellen itt bukta a meccset, de azért még meg is kell azt nyerni. Én is voltam már így hogy "háhá ez megvan" aztán jól bebuktam.
  • Sheltem
    Én szoktam nézegetni KarlRosner "tips and tricks" és "tip of the week" sorozatjait is youtubeon(ő nem profi játékos,de nagyon jó..)
    és neki pl van egy meccse a fent említett youtube videók között, amin kb a játék 20%ánál azt mondja, hogy a másik játékos itt vesztette el ezt a meccset... és csak néztem, hogy honnan a f*szból tudja ez már előre :).
    Na ezt hívják más szintnek :)
  • Sheltem
    Én nem vagyok egy pro, bár elég sokat játszom de szerintem az itteniek 50% ától kb kikapnék 1v1 ben. Mégis volt már 18as streakem, screenshotom is van róla elraktam emlékbe(streakenként shotoltam 15től).
    Valahogy jó passzban voltam vagy nem tudom, volt benne 1.5 órás meccs is. A disconnectnél ha te álltál jobban nagy százalékban akkoris neked adja be winnek a játszmát(disputes is közrejátszik a döntésben de ahogy én "érzem" minimális szinten).
    Namost ha nekem volt 18as streakem(bár basic 1v1 volt nem classic) akkor egy vérprofi lvl20 as arcnál nem csodálkozom a 180ason de Deadb0lt 100as streakjén meg egyáltalán nem.
    Pl nem tudom te hogy nézel replayt de én azt is figyelni szoktam, hogy egyszerre hány egységet irányít valaki. Abból leszűrhető az APMje is, hogy nem kispályás arcról van szó. Pl. ha van 5 5 gyalogos egység a pálya 2 különböző pontján és mindegyik mozog, fedezékbe megy, gránátot dob (ugyanakkor!), akkor azért érezhető a replayen, hogy a játékos nem 1-2t klikkel 1 másodperc alatt, hanem többszázat percenként. Namost egy ilyen komoly játékos relicen egy random játékban könnyen elveri a játékosok nagyrészét de ez mindenhol így van, a public szint mélyen lentebb van mint a komoly(akár fizetett) játékosok.
    Szerintem te sem gondolod komolyan, hogy egy "neves" játékos mint pl Deadb0lt aki a gamereplays.org on is ismert arc, vannak feltöltött replayei, kommentjei stratégiái csal. Talán csak szeretnéd ezt hinni.
  • Quent1n
    Helyesbítek mert 1v1be volt ien jo streakje. De tökmindegy mert 180 meccset egymás után megnyerni hááát.... :D
  • Quent1n
    Nálunk egyelőre nem volt CoH lan bár jó lenne egyet összehozni. Komolyabb netes ligákban sehol nincs CoH már, csak tournamentek vannak elszórva.
  • Quent1n
    Kösz megvan igen, VIGEN. Hát tudod nem igazán hiszem el, hogy össz vissz 45 meccset bukott és, hogy egy nap alatt lejátszik 110 meccset kb. A Deadb0lt -ot is láttam az is vicces. 100as streak. Szép. És össz-vissz ennyi van az accjában, ja meg egy 11-0ás stat. Hát nem tudom. Van olyan aki 2000 win 1000 vereséggel áll ami azért hihető. De hogy valaki 1. accountal 1300+ win mellett 45 ször kapjon ki kétkedve fogadom. Pláne hogy vannak cheater accosak. De amugyis ennek a VIGEN-nek 180as WM-es streakje volt...Nekem senki ne mondja h pláne 2v2ben 180 meccset le lehet ugy játszani h mindig jo tarsat kapsz, sosincs drophack és sohasem hibázol.
  • BoKK
    PE-hez tippek. Replayek is vannak.
  • bgabor
    Nem mindenki tud megtanulni rendesen játszani a PE-vel, ez van.
  • BoKK
    Ezt lehet verseny szerűen nyomni? Vannak lan-ok?
  • Sheltem
    Vigen25 lesz és lvl20 brit. Tehát világranglistán az első brit. Amcsiként és wehrként lvl18 és nem..nem cheater. Nézd meg Deadb0lt statját 100:0 100streak. Cheater lenne ? Nem. Vannak akik versenyszerűen nyomják ezt, és aki napi 8-10 órát játszik 2007-2008 óta azoknál bizony ilyen statok is előfordulnak.
  • Quent1n
    Tegnap láttam egy AM cheatert. Stat: 1199:25 180 valahányas Wm streak. Hát persze... :P VEGEN25 vagy mi a neve most nem emlékszem rá de lehet még meg lehet találni. Élmezőnybe kell keresni :) Amúgy meg a PE-vel nincs semmi gond én 12 es vagyok és tegnap egy 16os WM-es társsal simán lezúztunk két amcsit(lv 12 és 13) a McGechaen's War-on. Sztem a Pe-vel csak annyi a gond, hogy egyedül nem áll meg a lábán igazán, és két PE nem feltétlen nyerő az esetek többségében. Mondjuk ez két britre is vonatkozik.
  • CAC
    Nem a Panzer kedvelő, hanem a CoH-os ismerő összes player azt mondja, hogy nem így van. ;)
    Egyébként megismételném: REPLAYT VAGY MEG SEM TÖRTÉNT!
    Okoskodunk mi, de amíg nem látjuk mi történt, nehéz bármit is mondani.
    Valamint továbbra is várom a Tigrislopásos és a full tech-hel kezdő ellenfél replay-jét!