Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha nem prioritás a második világháborús téma, akkor a dawn of war az, ami kocepciójában a leginkább közel áll hozzá.
Panzers, meg szinte ugyan az mint a CoH.
Az igaz, viszont, h évekkel fiatalabb, mint a CoH, de szinte ugyanaz.
Akkor a CoH a Panzers KLÓNja. Ha így már megfelel.
Tudnaok olyan game-et mondani ami hasonlo es nincs nagy gepigenye ( HD3470 ). A COH megy gond nelkul.
koszi
ゾルターン
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
A coh és coh of -nak viszont elég jó a kampány része is. (Én pl nem szívesen hagynám ki)A ToV-é meg karcsúra sikeredett. Persze miután már meguntad, akkor marad a jó kis multi.
"jó de itt a multi a lényeg..."
Az elõzõ hozzászólásomat igazából csak azért írtam , mert CAC hozzászólása "félrevezetõ" volt (az új vásárlókat illetõen).
Akik pedig várták ezt az új kieget, azok "nagy" százalékának már megvan valószínûleg valamelyik elõzõ rész. Ennek tükrében a 10k-s Tov csak + addon a multihoz és ~4 óra single élvezet.
(ui.: még is csak jó vétel volt a L4D 😊
Ez így nem teljesen igaz; még mielõtt valaki úgy gondolná, hogy 10k -ért majd jól bezsebeli a hármat egyben (csak mert még neki egyik sincs meg).
Ezért a pénzért kapsz egy teljes értékû multit (ill. skirmish-t) + a Tov 3 kampányát.
Ráadásul ez a 3 kampány egyszerûen "vicc"(db-onként egy map). Az elsõ kettõ olyan csak, mint egy tutoriál.
Egyedül a 3. jelent kihívást, feltéve, ha a kitûntetésre pályázol.
Bekaphatják... angolok meg 6-7ezerért veszik STEAMen
Tudom hogy mar 1000x kerdeztek sot mar en is szerintem de fel ev utan elovettem mehint a jatekot es van egy kis gond.
A mapokat nem tudom hasznalni es tudom hogy van erre egy progi ... sajna nem talalom.
Megkoszonem ha valaki megmondana hol talalom.
elore is koszi
ゾルターン
Döbbenet egyesek milyen igénytelenül beszélnek, komolyan, manapság mindenki a gyõzikesóból lesi el a kommunikációs fogásokat?
*Ez vicces , mert offical fórumon meg azért nyavajognak ,hogy még erõsebbek legyenek a rangerek 😊
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Én egyébként nem vettem észre ilyet, viszont az exp AI-nál tuti durvítottak az egységeken.
*AT messzebre lõ, mint Flak???
*Gyalogosok alig akarnak hullani, fõleg a rangersek
...
COHTOV /jelszó nincs/
COHTOV2 /jelszó nincs , arra az esetre ha a COHTOV szobába nem férnél be/
2.502 es patchel toljuk.
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Kicsit kapkodósra sikerült az a 2.3 feletti peccskorszak.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W
EN_2501_2502_Patch.exe
Fixes
- Fixed a crash that occurred while automatching in an operation automatch.
- Fixed a crash that occurred in the Worldbuilder when saving a valid map.
- Action markers work again in the Worldbuilder.
- The default map folder in the Worldbuilder works again.
Gameplay:
- There is now a delay that affects how quickly an MG will swap between windows. An MG will have to stay at a window for a short period of time ~ 2 seconds before it can move to another window.
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.
Lenne egy olyan problémám hogy letöltöttem a tejes játékot és 6 küldetésbõl csak az utolsó hármat engedi. Valószínûleg ezek a kiegészítõnek a pályái. + A játék indításkor kéri a kiegészítõnek a dvd -jét.
Nagyon jó a játék és az alap nagy küldi kel akarok játszani.
Mit tegyek???
nekem nem csatlakozik fel valamiért a szerverre. Firewall-ban meg kell valami portot nyitni? Nics is auto update.
Segítsetek légyszi megkaptam az alapjátékot, de sem az emberek, sem az épületek nem látszódnak csak a csapatok körvonala látszódik és így nem igazán élvezhetõ a játék.Radeon 9200 videokártyám van. Köszi
hoy ehh
Nekem meg van a Company of Heroes törten és az lenne a kérdésem hogy érdemes patchval foglalkoznom?
Láttam hogy egész 2500 van hozzá patch.
+
van hozzá meg felelõ magyarosítás?