Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AndrewT
szerintem a panzers és men of war/faces of war/soldiers heroes of ww2 szériának nagyjából annyi köze van a coh-hoz, hogy elnagyolva mindegyiket a stratégikához soroljuk, de ebben nagyjából ki is merül a hasonlóság.
ha nem prioritás a második világháborús téma, akkor a dawn of war az, ami kocepciójában a leginkább közel áll hozzá.

bajgunar
Hasonló GAME -t kért gurubefree !!!
Panzers, meg szinte ugyan az mint a CoH.
Az igaz, viszont, h évekkel fiatalabb, mint a CoH, de szinte ugyanaz.
Akkor a CoH a Panzers KLÓNja. Ha így már megfelel.
Szinte. Leszámítva hogy az elsõ rész évekkel a COH elõtt készült, és hogy a panzers sorozat meg sem közelíti minõségében a COH-ot. Ahogy a MoW-ot sem.

bajgunar
Codename : Panzers
részek!!!
Nagyon jó, kis gépigény, elég jó grafika!
Szinte CoH klón.
gurubefree
koszi

ゾルターン

Men of War.

gurubefree
Sziasztok

Tudnaok olyan game-et mondani ami hasonlo es nincs nagy gepigenye ( HD3470 ). A COH megy gond nelkul.

koszi

ゾルターン

Jaja. Én nem is fogom megvenni, csak 2-3 év múlva, amikor 999 forintért ki lehet turkálni a tescoban. 😊

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

pontosan. Nem érzed a tov hiányát annyira mint az of nak anno.

Zsoltika 007
Én is és itt sokan mások is 5-6 ért vették. Mákosabb emberek meg kevesebbért 😊 És nekem is steames verziók vannak meg. De ugyanúgy megy a steames verzióval is (megadod bent a cd kulcsot) csak a játékok közt nem lesz ott na pff.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Hát, a multi miatt is jó. Hidd el, nem akármilyen élmény végigtolni a három normális hosszúságú hadjáratot expert fokozaton.

Miért lenne félrevezetõ a hsz-em? Tudtommal a ToV-ban bent van minden frakció. Ahogy Neoncsoves írta, a CoH tényleg a multi miatt jó, így a 3 skimrish kampány hiánya abszolút lényegtelen.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Ha a L4D topic-ban írod ezt, akkor ezzel ott egyet is értenék 😄
A coh és coh of -nak viszont elég jó a kampány része is. (Én pl nem szívesen hagynám ki)A ToV-é meg karcsúra sikeredett. Persze miután már meguntad, akkor marad a jó kis multi.

"jó de itt a multi a lényeg..."
Az elõzõ hozzászólásomat igazából csak azért írtam , mert CAC hozzászólása "félrevezetõ" volt (az új vásárlókat illetõen).

Akik pedig várták ezt az új kieget, azok "nagy" százalékának már megvan valószínûleg valamelyik elõzõ rész. Ennek tükrében a 10k-s Tov csak + addon a multihoz és ~4 óra single élvezet.

(ui.: még is csak jó vétel volt a L4D 😊

jó de itt a multi a lényeg...

"ToV csak annak éri meg, aki még nem adott ki pénzt semelyik részért. 10-ért az alapjáték +2 kieg nem olyan vészes."
Ez így nem teljesen igaz; még mielõtt valaki úgy gondolná, hogy 10k -ért majd jól bezsebeli a hármat egyben (csak mert még neki egyik sincs meg).

Ezért a pénzért kapsz egy teljes értékû multit (ill. skirmish-t) + a Tov 3 kampányát.
Ráadásul ez a 3 kampány egyszerûen "vicc"(db-onként egy map). Az elsõ kettõ olyan csak, mint egy tutoriál.
Egyedül a 3. jelent kihívást, feltéve, ha a kitûntetésre pályázol.

Egyáltalán megéri az új kiegészítõért? Az új kampányon kivül van benne érdemi újítás, már a bugokon meg az új hibákon kívül? 😄

A Gold 14k körül volt, igaz nem steamen. Mondom, a ToV csak annak éri meg, aki még nem adott ki pénzt semelyik részért. 10-ért az alapjáték +2 kieg nem olyan vészes. Mondjuk szemétség ez a balkán-faktor! Kevesebb az átlagfizetés, mégis többe kerülnek a termékek... 😞

Megjelent STEAMen! Mindössze 34.99€ (10.114Ft).

Bekaphatják... angolok meg 6-7ezerért veszik STEAMen

PaintKiller
http://forums.relicnews.com/showthread.php?t=176498

gurubefree
sehol nem lehet letolteni .....

ゾルターン

gurubefree
koszonom

ゾルターン

robotnyk
cohlauncher, de ha felpatchelted a játékot, akkor az sem segít perpillanat.
gurubefree
Sziasztok

Tudom hogy mar 1000x kerdeztek sot mar en is szerintem de fel ev utan elovettem mehint a jatekot es van egy kis gond.
A mapokat nem tudom hasznalni es tudom hogy van erre egy progi ... sajna nem talalom.
Megkoszonem ha valaki megmondana hol talalom.

elore is koszi

ゾルターン

Ne is mondd! Amikor meglátok egy vok-ot már nem is írok rá semmit. Ha valaki nem szánja rá azt a pár másodpercet, hogy megtisztelje a fórumitákat, akkor én sem szánom rá azt a pár percet, ami a válasz megírására kell.

Kivitted? És most hol van, a ház elõtt? <#nyes>

Döbbenet egyesek milyen igénytelenül beszélnek, komolyan, manapság mindenki a gyõzikesóból lesi el a kommunikációs fogásokat?

Nem értem. Még anno az 1.7-es es patchnél se váltott azonnal ablakot az MG gunner. Mit csinálnak ezek ott a THQ-nál?

olvass vissza már sok helyen leirák de asszem a 2481-es hsz-nál van!
Nekem még a régebe Coh-al lenne gondom..:S kivittem simán meg minden és amikor rámentem h multy azt irta h kell nem tom meik patch le is töltöttem fel raktam és ne tok játszani a játékal:S:Skérlek segitsetek!!!!!!
NeBby
*flak jóval messzebbre lõ mint AT , az tuti.
*Ez vicces , mert offical fórumon meg azért nyavajognak ,hogy még erõsebbek legyenek a rangerek 😊

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Nem KCH-t kell gyártani gyalogság címszó alatt. 😄
Én egyébként nem vettem észre ilyet, viszont az exp AI-nál tuti durvítottak az egységeken.

Hát ez a ToV nem kicsit lett elbaszva gép elleni játékokban:

*AT messzebre lõ, mint Flak???
*Gyalogosok alig akarnak hullani, fõleg a rangersek

...
NeBby
ToV hamachi szobák ( sok aktív player , ált 3v3 ) :

COHTOV /jelszó nincs/
COHTOV2 /jelszó nincs , arra az esetre ha a COHTOV szobába nem férnél be/

2.502 es patchel toljuk.

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Ez nagyon is jó változtatás volt, a baj csak az, hogy kb fél tucat súlyos bug-ot még simán kijavíthattak volna.
Kicsit kapkodósra sikerült az a 2.3 feletti peccskorszak.

robotnyk
azért kicsit durva volt, hogy instant ablakot váltott. én azt nem értem, mi a pékért javítgatják a worldbuildert, mikor nem is lehet a custom mapokat használni 2.500 óta...
Zsoltika 007
Hát elég béna húzás volt. Szerintem az mg így is tökéletes volt.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

m0tTh0w
Kiadtak egy peccset arra, hogy az MG két másodpercel tovább vakarja a seggét a házikóban. Gratulálok THQ.

ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W

bajgunar
Ennyi !!
<#nyes>
KIRÁLY! Remélem müködni fog!
robotnyk
ennyi?!
bajgunar
Nesztek!!!!!!!! Itt az ÚJ patch

EN_2501_2502_Patch.exe

Fixes

- Fixed a crash that occurred while automatching in an operation automatch.

- Fixed a crash that occurred in the Worldbuilder when saving a valid map.

- Action markers work again in the Worldbuilder.

- The default map folder in the Worldbuilder works again.

Gameplay:

- There is now a delay that affects how quickly an MG will swap between windows. An MG will have to stay at a window for a short period of time ~ 2 seconds before it can move to another window.

Az elsõhöz kell a alap Company of Heroes a 2, 3 hoz a Opposing Front hogy elérhetõ legyenek.

Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.

Routerbe a Nat virtual servernél meg kell nyitni a 6112 ,30260, 9100 portokat.

Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.

Sziasztok.

Lenne egy olyan problémám hogy letöltöttem a tejes játékot és 6 küldetésbõl csak az utolsó hármat engedi. Valószínûleg ezek a kiegészítõnek a pályái. + A játék indításkor kéri a kiegészítõnek a dvd -jét.

Nagyon jó a játék és az alap nagy küldi kel akarok játszani.

Mit tegyek???
Sziasztok,

nekem nem csatlakozik fel valamiért a szerverre. Firewall-ban meg kell valami portot nyitni? Nics is auto update.

nem lehet kikapcsolni és ha jól használod õket akkor elõnyhöz tudsz jutni fõleg a játék elején vagy bizonyos mapok-on ahol nem sok hely van a támadáshoz például.

Rengeteg feature van a játékban (különbözõ textúrázási eljárások, filterek), amit a régebbi videókártyák nem ismernek. Csoda, hogy egyáltalán feltelepült.

Sziasztok!
Segítsetek légyszi megkaptam az alapjátékot, de sem az emberek, sem az épületek nem látszódnak csak a csapatok körvonala látszódik és így nem igazán élvezhetõ a játék.Radeon 9200 videokártyám van. Köszi
Mennyire erosek az uj egysegek? Vagy annyira nem erezheto / esetleg automatch-nel ki lehet kapcsolni oket?

hoy ehh

Zsoltika 007
Ismerõs (Pécs) Tecsóban 500ft-ért vette meg. Lehet máshol is van akció. Annyit röhögve megér.

Sziasztok.

Nekem meg van a Company of Heroes törten és az lenne a kérdésem hogy érdemes patchval foglalkoznom?
Láttam hogy egész 2500 van hozzá patch.
+
van hozzá meg felelõ magyarosítás?