Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mármint a homo formatuq-ra ("khm mydickisout") értettem😊

Nnna...már reméltem, hogy nem találsz ide vissza^^

Inkább a sebzése volt brutál.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

"Csak én értékelem úgy, vagy szerintetek is sokat gyengítettek a Flak 88-ason?"
Nem, szerintem is lehúzták. Mondjuk én örülök neki, mert volt olyan h 3-szor rálõttem 25 fontossal és azt leszámítva h meghalt a kezelõ személyzet, meg sem karcolta.

A remény országában soha nincs tél.

Szerintem egyértelmûen a tank buster doktrína a legjobb a PE-nél, a PG+IHT+Hetzer kombót szinte lehetetlen megállítani.

Csak én értékelem úgy, vagy szerintetek is sokat gyengítettek a Flak 88-ason?

WM-nél 2-3 stuka. Egyesek 2db vetezõdött, másik inkább 3db mezeire esküsznek. Ezen felül a blitz doktrína ajánlott. Láthatatlan, panzershrekes stormokkal uzsgyi az empla holtterébe, és mehet az áldás. Ha elõször kikapod az AT-ket, jöhetnek be a Stuhok.
Fontos még brit player esetén a motorbicikli is. Gyorsan felderíti hova települt be az ellen, és az emplák építése alatt remekel bontja a cuccost. Tulajdonképpen 2 motor esetén nem lehet felhúzni semmit. 😊
A kezdeti idõszakban flamer piok is jól jöhetnek. Ha már van 1-2 mg nest, akkor bele kell õket pakolni egy halftrackba, és a tûzvonal mögé vinni õket.
PE-nél antitank gránát minden mennyiségben. A leggyilkosabb emplabontó alkalmatosság. 2-3 db, és szevasz.
Doktrinát tekintve tán a Scorched Earth a legjobb a hummel miatt. Esetleg Tank buster a dupla ps miatt, ha arra mész rá.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Latom te mar nem vagy kezdo, egy rendesen beepitett "simcity"-t te hogyan pusztitanal el?

hoy ehh

azért mondtam h nincs az alapban.. nekem csak az van sajnos

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Egyértelmûen a Royal Engeenerseset, amivel a churchillt lehet behozni.
Szegény briteknek nagyon alávágtak a TOV-ban, gyakorlatilag használhatatlanok, a lényegüket, a felhúzható emplacementeket legyengítették.(a Bofors gépágyú valami 40%-al kevesebbet sebez,a 17 es nem lõ amikor kellene,stb)
Viszont az elsõ tíz percben behozott churchillel(ami ugyebár nehéztank) tudnak nehéz perceket okozni az ellenségeknek.
Lehet hogy csak nem játszom eleget a britekkel, és ezért látom õket harmatgyengének, de a gépi britet bármikor megeszem reggelire a Wehrmachtal vagy a Panzer Elite-el. Ez utóbbival bõven húsz perc alatt végzek vele, a Panzer Grenadier+Infantry Halftrack+Hetzer kombóval.

Lenne egy kérdésem: Ti melyik brit doktrínát tartjátok a legjobbnak?
Én régebben mindig RCS-al játszottam, de ha sokáig elhúzódott a játék és az ellen már rengeteg AT infantry-val, meg tankkal jött akkor már nem igazán vettem hasznát. Most RCAS-al tolom, egész jól megy ezzel, de azért a kommandósok hiányoznak.

A remény országában soha nincs tél.

Ennyi erõvel te meg hülye.
Tiensinnek igaza volt, hogy lehet a briteket másképp is használni. Pont, hogy az a nub, aki építgeti a simcityket, beveszi magát a közepére, aztán ha pár kezdõ felõrlõdik a védelmén azt hisze mekkora egy pro gamer.
Mondjuk ettõl függetlenül nem állapot, hogy csesznek mûködni az emplák.

madmanic:
"...a bázisom közepén beássa a tankokat -ez nincs az alapban-..."
Ez a brit engi doktrína egy speckója. Az OF óta van.

annyit számít hogy szívni fogsz mnt én <#ravasz1>

most német oldalon gíakorlom, még csak most tanulom mi mire való, de online tök esélytelen vagyok, beásom magam tankcsapdák aknák a bevezetõ utakon, ágyúkkal, nebelwerferek hátul, és megjön az ellen 3 tankkal, átgázol mindenen, a bázisom közepén beássa a tankokat -ez nincs az alapban- és vidáman szétlövöldözi a bázist, miközben valami önjáró löveg szintén rendkívül boldogan a map közepérõl atombombákkal fedezi...

Szal sokat számítanak az új egységek

formatuq
te meg nub vagy

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

formatuq
ahhahahahh
probald meg azt az izet, azt a KhC-t te is, lehet akkor jobb kedved lenne. Jah, jatszal axis-t!

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

Sorry a sok postert.

A listából csak ez a kettõ kell. Utána még lesz pár... most akkor a 2101es utani patcehek is kellenek?

Gigabyte P35 DS4 rev 2.0 ,E5200,Corsair 2Gb Twinx Kit,Sapphire 4850Dua Fanskin, Corsair VX450,Gigabytes iSolo 220,CM GeminII, Samsung F1 640Gb HDD

vagyis kettõt<#wow3>

Gigabyte P35 DS4 rev 2.0 ,E5200,Corsair 2Gb Twinx Kit,Sapphire 4850Dua Fanskin, Corsair VX450,Gigabytes iSolo 220,CM GeminII, Samsung F1 640Gb HDD

CAC: már mindegy! Lejött mind 😄 😄 De csak akkor ezt a hármat rakjam fel?

Nem vettél fel friendsbe mester, én meg nem ismerem a RO profilodat. 😊

Köszi a linket, sikerült letölteni, de az én pályám így se mûködik. A letöltöttek meg persze mûködnek. Ki is írja a COH launcher, hogy INVAILD MAP SGA. Gondolom akkor rossz lehet a pálya amit csináltam. Nem tudom mit rontottam el, csináltam két HQ-t, két entry pointot, munition, fuel, manpowerpointokat ahogy a tutorialban írta.
PaintKiller
A cohlaunchert megtalálod itt:
http://www.mediafire.com/?h2cyizztxwu
vagy itt:
http://files.filefront.com/CoHLauncherzip/;9956854;/fileinfo.html

Remélem valamelyik mûködik a kettõ közül 😊

Sziasztok!

Nekem az a problémám, hogy az általam készített costum mapokat nem látja a játék, miközben a netrõl letöltötteket igen. Végignéztem a youtube-on egy worldbuilder tutorialt, aszerint építettem egy kis egyszerû pályát próbaképp, de sajnos nem nem látja a játék pedig bemásoltam már mindenhova az SGA-t. Olvastam, hogy próbálkozzak a COH launcherrel, de azt sehol se tudom letölteni már, legalábbis én nem találtam. Tudna valaki segíteni? TOV 2.500 patchem van. Tudna valaki segíteni?
Ne szedd le mindet! 1-->1.4, 1.4-->2101
A listából csak ez a kettõ kell. Utána még lesz pár, nemtom miért nem tudnak azokból is összevont patchet csinálni?

Úú de hülye vagyok! 😄 thx

Ismét én! korábban linkelte valaki hogy honnan lehet leszedni a patchet!
English -
Company of Heroes 1.00 - 1.40.torrent
Company of Heroes 1.20 - 1.40.torrent
Company of Heroes 1.30 - 1.40.torrent
Company of Heroes 1.40 - 2.101.torrent
Company of Heroes 1.50 - 1.51.torrent
Company of Heroes 1.51 - 1.60.torrent
Company of Heroes 1.60 - 1.61.torrent
Company of Heroes 1.61 - 1.70.torrent
Company of Heroes 1.70 - 1.71.torrent
Company of Heroes 1.71 - 2.101.torrent

Akkor ezt összes cuccot szedjem le majd szépen sorban telepítsem fel? Amúgy nekem a sima alapverzió van ha ez számít is valamit!

Elõre is köszönöm!

level 6ig mentem fel minden kasztal, habár azóta volt egy két elvesztett csata, illetve most újraosztották a rangokat ha jól látom

A most használt profilom XXfreshmeatXX. Ma este csapatunk. 😊
Hanyadik szintû voltál rankedban anno?

Ja még valami errõl hallottatok már?
Company of Heroes Anthology
Magyarhonról is beszerezhetõ. És ha jól látom a cdgalaxisban is az elõjegyzések alatt ott a Tales of Valor

Sziasztok!

újra elõvettem régi kedvenc programomat a COH-OF-ot és sikeresen beszereztem az új részt is.
1-2 emberrel játszottam még régebben itt a fórumról, az lenne a kérdésem, hogy szívesen bõvíteném eme közösséget szerény személyemmel. Lehet e csatlakozni klánhoz, csapathoz vagy esti összeröffenésekre. Várnék megkeresést akár friends neveket is.
Ui.: Eredeti gémmel nyomom, hamachis dolog nem érdekel.

A semmiben elakadás nekem is megvolt. Megáll a hídon a Panther és lövi a vele szemben lévõ MG-emlpacementet, az nem lõ vissza, sõt a mellette lévõ 17-es sem. 25-össel kell szétszednem. Ott marad a hídon a roncsa. Szét akarom lõni a 17-essel, mondom neki, lõjj arra a pontra. Nem lõ. Hozok egy armored cart, az lõ. Szét is lövi, de utána sem tud átkelni a hídon...
Az oké, hogy vannak a briteknek egész használható egységeik, de az Opposing Fronts megjelenése kapcsán az egész kompozíció az volt, hogy a britek védekeznek, a Panzer Elite támad. Természetesen a britek is vehetnek fel támadó stílust, de hogy a védelmet így elcseszték. Indul ott a dolog, hogy a britek nem valami gyorsak, a Wehrmacht simán lerussolja õket. Ez ellen pl. egy Mg, meg egy 17-es jó ellenszer... lett volna... így viszont nem tudnak tankelhárítani. A Piat vagy talál vagy nem, mire ki tudnál hozni egy Firefly-t, addigra már a Wehrmacht legalább két Pantherrel vadászik, mert a Pioneerek sokkal több nyersanyagot begyûjtenek... Jöhetne már az új patch, ami valami régebbi állapotot állít vissza...
En lassan vegzek a sima COH kapanyaival 😄 utana megnezem a multis reszet de mar elore fele ezektol a patchelesektol...

Az MG bugot én is tapasztaltam. Elõször csak Hochwaldon a szigetnél az also hidnál. Aztán már az erdõben is. A házaknál úgyszintén. Nem értem mire volt ez jó. Ahelyett, hogy a játék egyensúlyán dolgoznának egyre jobban elcseszik. A ToV is elég sokat rontott a dolgokon. A németek új tankja ami csak úgy eszi a Shermaneket. Gyakorlatilag felesleges is a Panzer Commandra gyúrni rankedben mert sokszor elég ez a tank is. 2-3 amik fedezik egymást támogató gyalogsággal azt csocsi. Igaz hogy a StugIV sztem nem valami nagy eresztés de ez meg túl erõs lett szerintem. Aztán itt az amcsik armored carja. Nevetséges. Annyira pontosan lõ hogy nem egyszer 3 lövés = 3 assault/tank buster grenadiers. Hihetetlen. Foszforral és 2-3as teamekben PanzerIV I -t is eszik röhögve. A britek armored carja még talán okés, a kangaroo meg jó ötlet volt szerintem. A ketten potló, a stukas PE tank és a német schwimmvagen se rossz. Amit hiányolok az a szövetséges gyalogság egysíkúsága. Az hogy a német fejlesztéseket gyengítik nem mego. attól még sokszorta változatosabb csapataik vannak. Knight Cross -oknak pedig még mindig nincs ellenfele. A brit tisztek harci képességeit én mindenképp megdobnám. Aztán itt van a játék szerintem legnagyobb rákfenéje a multis kód rengeteg hibáján kívül, a gyatra útvonalkeresés. Hihetetlen miket képesek az egységek sokszor csinálni, engem fõleg a semmiben való elakadás, és az összevissza forgás idegesít. Nagyon remélem, hogy a következõ stuff az valóban egy kieg lesz, nemcsak egy patch féleség amiért elég csúnya pénzt kérnek el. Ez a Warhammernél se volt szép húzás, itt se az. Mindezek ellenére továbbra is a legjobb stratégiának tartom a piacon, ami mondjuk a vetélytársakat is minõsíti sajna.
Mg már nem szabad beküldeni házba ha ott az ellenfél mire kidugja a csõvet és elkezdene löni kilövik onnan.

Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.

Igen..talán a briteknek vannak más, amúgy teljesen jól használható unijaik is! Csak meg kell tanulni használni õket.

Beszarok! 😊
Akkor ez erõsen bestbuy. 😊

Az a baj, hogy ánblokb az emplák csesznek lõni. Mi több bunkerbõl, házból az mg is néha. Elõször azt hittem, hogy az új pályákon a házaknál rosszul van megszerkesztve a kilátási szög. Aztán, hogy a domborzat magasságai miatt úgy érzékeli a gém, hogy fedezékben van az ellen, és nem lát rá az empla. Volt olyan, hogy a 17-es elõtt puma-sc party volt, én meg szolidan üvöltöttem a gép elõtt. Bunkerbe rakott mg egy ideig nem fordul rá a gyalogságra, stb. Remélem mihamarabb javítják!

Szevasz!
Természetesen jogtisztán meg kell venned a játékot, amjd a gémen belülsz regelsz egy accountot. Tört játékkal is lehet játszani lanon és hamachin keresztül, de szerintem érdemes megvenned 1800 friccsért.

De most komolyan, a neve nem bofor, hanem bofors.

Valószinû hogy sokan sírtak a bofor sebzése miatt ezért nerfelték semmi értelme épiteni, kösszi relic, Mg nest tényleg akkor lõ ha kedve van, én is jártam úgy hogy az ellenség átsétált simán elötte a háta mögé így azt is felesleges épiteni.

Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.

Sziasztok!Még új vagyok és kérdezném hogyan tudok neten játszani?Kell valahol regisztrálni vagy mi ennek a menete??
Köszi
Mind a 20, mind a 40mm-es (Bofors)gépágyúk sebzését lecsökkentették sajnos, kábé 40%-al. Ismeretlen okból. Biztos az volt a bajuk hogy a német 20mm-es Flakvierlingek túl gyorsan darálták le a Rangereket.

A kommandósok nem kanadaiak, hanem britek. A brit hadjáratban szerepeltek kanadaiak(lehetett gyártani õket), de ott is a sima puskás osztag helyén, nem a kommandósok helyett. És igen, az MP44-eshez képest a Sten lópikula. Igazándiból ahhoz képest minden korabeli kézifegyver az.

Igen, pontosan ezért vetették be õket. Ugyanúgy ahogy a szovjetek az IS-3ast a berlini harcoknál. Szovjeteket se kell sajnálni, az IS-2 utódjával, az IS-3al és a T-34/85-el nekik se voltak éppen utolsóak a tankjaik.

Valójában amíg a szövetségesek (amcsik,britek) egészen a háború utolsó hónapjaiig(a pershing megjelenéséig) nem tudtak semmit kiállítani ami akár csak felvehette volna a versenyt egy német Pantherral, nem beszélve a Tigrisekrõl (amik közül ugyebár a Tiger I 1942 vége óta rendszerben állt), addig az oroszok bizony tudták tartani a tempót a németekkel tank/harcjármûtervezés terén. Elõször kezték a T-34/76ossal 1941-ben, amit jó érzékkel továbbfejlesztettek T-34/85össé '43ra, majd '44-ben jött az IS-2, és ezzel mind a közép, mind a nehéztank kategóriában maradandót alkottak, olyan harckocsikat, amik felvették a versenyt a németekével. Egyetlen különbség volt csupán: amíg a német harckocsikból keveset gyártottak (Pz4:16000db,Panther:6000db,Tiger1:1500db,Tiger2:300db,jagdpanther:90db,
jagdtiger 70db), addig az orosz harcjármûveket tízezerszámra gyártották (pl:T-34:40000db)
Valójában a németeket az orosz szárazföldi erõk, és a szövetségesek légiereje gyõzte le. (20.000.000 halott orosz katona, ugyebár)

Emberek, düh, harag!
Valaki azt írta, hogy ezek új körülmények, amiket meg kell szokni. Valahogy még egyetértettem volna vele, ha nem lettek volna elõzõ JOBB patchek. De most játszottam a britekkel, akiket egyébként szerettem, és azt kell, hogy mondjam, akár le is húzhatták volna õket a WC-n. Indult ott a dolog, hogy az emplacementek nem akartak lõni, csak ha kedvük volt. A hidakon átjövõ ellenség nem is ellenség. EKKORA BUGOT! Se a 17-es, se a MG, se a Bofor. Ja, Bofor. Ezzel mit csináltak? Régebben egész használható volt, úgy szétszedte a gyalogságot, ahogy illik. Most nem bírja õket eltalálni! És ez nem túlzás. Sárga fedezék mögött a 8. sorozata után ölt meg egy Volksgrenadierst. Utána folytatta az értelmetlen lövöldözést. De visszatérve... mire jók az emplacementek, ha simán megkerülik õket, és õk még észbe sem kapnak? Azt hittem megbolondulok, amikor ezt így sorozatban eljátszották velem...

Gyorsan segítségül hívtam a kanadaiakat. Derék kommandósaink nagyon tudnak a Stennel. Majd megjelent egy egység Knight Cross Holdier vagy mi a fene. És nem viccelek: 2 megölt közvetlen közelrõl 6 kommandóst! Õ... Mi van?! Tehát a Sten az lópikula az MP44-hez képest. Értem... Ráadásul a golyóállómellényrõl már ne is beszéljünk. Ja meg hogy a géppuska földhöz sem szorítja ezeket a derék vasalt nadrágos, kemény sapkás Hansokat. No comment...

Lassan nyithatnánk egy blogot "jó pc játékok" címmel, és itt a jó pc játékok negatívumait fikázhatnánk ki. Pedig az ilyen játékok ezt egyáltalán nem érdemelnék meg. Szerintem a Tales of Valor tesztelõi még valahol a munka elõtt leléphettek.
PsyhoApu
Ebben igazad volt. Nem volt rájuk igazán a fronton szükség, nem is erõltették. Olcsóbb volt a jól bevált sherman-t áthozni az óceánon, mint egy új tipus logisztikájával veszõdni. Szerintem a háború végén azért hozták át õket, hogy élesben leteszteljék. Na meg azért, hogy megmutassák a ruszkiknak hogy nekünk ilyen is van 😄😄

http://kutyuszoba.blog.hu/

A Pershingel egyetlen apró gond volt: az elsõ példányok 1945 február végén kerültek európába. Errõl azért hajlamosak megfeledkezni sokan.

El lehet képzelni hogy a háború hátralévõ két hónapjában milyen állapotban lévõ ellenségekkel szemben vitézkedhetett a Pershing.
Nem igazán tudta bebizonyítani, mit tud egyenlõ esélyek mellett.

Könnyû úgy harcolni, hogy az ellenségnek se benzine, se lõszere, egész nap bújkálnia kell a vadászbombázók elõl, a morálja a béka feneke alatt van, és egyetlen célja hogy túlélje a nyilvánvalóan elvesztett háborút.

A Pershing tényleg jobb lett, de nem csak a tankok ellen. A gyalogság ellen is jobban megállja a helyét mint a Tigris. A Panzer IV meg talán jobb is lett, és ez nem vicc. Bár a három gépágyú is csak tüzijáték, sokszor az AT lövedék lepattan róla, míg a Tigris mindig beszívja.

Az AI meg nagyon érdekes lett az amerikaiaknál, még ahányszor játszottam, mindig ejtõernyõsöket használt, és ejtõernyõs AT-gunokat. De rengeteget. Volt olyan, hogy egy híd megjavítása után akartam elõrenyomulni egy Tigrissel, és 7-8 AT-gun fogadott. Utána mikor a gyalogsággal szétszedtem õket, ott maradtak a hídon, és nem tudtam átmenni tõlük😄. Szét kellett lõnöm a hidat.
Játszottál már 1v1-et online?

PsyhoApu
Ebben az egyben nem értünk egyet 😊 A Pershing igen is jó tank volt, a párducokkal és a tigrisekkel (Az I-el) simán felvették a versenyt. A 90mm-es löveg M304 HVAP wolfrámmagvas lõszerekkel az M26 már megközelítette a Királytigris harckocsi tûzerejét. Páncélvédettsége olyan párduc szinten mozgott sacc/kb.

Egy egész jó wiki-s cikk a témában m-26 wiki

http://kutyuszoba.blog.hu/

Két precedens értékû szituáció a Tales of Valor 2.502-ben (tehát a legújabban):
1. Normál CPU amerikaiak, én a Wehrmacht. Nem nagy kihívás, gondoltam tesztelem egy kicsit a játékot. Sikerül legyártanom egy Panthert, és behozok egy Tigrist. Ez anno sûrû csuklásra késztette az ellenfelet, kivéve, ha volt 17-es ágyúja, de abból is legalább kettõ. Fura volt már az elején, hogy a gép fõleg gyalogsággal támad, tehát nem keményít. Majd egy idõ után rátér az AT-gunokra!!! És azokkal támadnak! Ott tologatták egymás hegyén hátán😄 És kurvára bejött, a River Valley közepén tolom át a mocsáron a Panthert, kilövik. Aztán tolom át a Tigrist, és át sem ér! 3 lövésbõl kiszedte még az átkelõn 1 db AT.

2. Szintén normál cpu (panzer elite), én amikkal vagyok. A csatát itt sem részletezném. Legyártok egy M18-as Hellcat-et. Ez a monstrum az M10-et helyettesíti, és bár nem közvetlenül gyalogság ellen jó, de azért mégis csak egy tankról beszélünk, egy pánzcélozott izérõl...😄 Látom, hogy fel lehet dobni egy Browning géppuskával, na, gondoltam, talán így a gyalogságot is lehet aprítani. De nem!!! Az a géppuska csak akkor lett volna veszélyes, ha valaki lenyeli (idézet a Blöffbõl), csak itt az a szánalom, hogy lehetett vele lõni, csak épp nem sebzett, a lövegtorony meg körbelõtte a gyalogságot. Szitu: full hp-vel gurulok az ellen bázisa felé, a hídon jön elém egy egység Tankbuster Panzergrenadiers egy db Panzerschrekkel. Na, gondoltam, akkora kihívás csak nem lehet. Kiscsávó megküld eggyel, kb. a hp-m 20-25%-át elvesztem, majd zsebre vágja a Panzerschrecket, és megdob egy AT gránáttal, ami további 60 %-al rövidít meg, majd azzal a lendülettel újra elõveszi a kályhacsövét, és egy utolsó lövéssel ronccsá lõ. Vígan szökkennek tovább, jó, ha egy mikro hp mennyiséget elszenvedtek.

Mind a két szituból az a tanulság, hogy kurvára felesleges drága nyersanyagért tankot gyártani, mert az ellenfél kevés manpowerért olyan ütõkártyát kap, hogy a tankok ilyen szürke babakocsinak tûnnek az egész játékban, csak a helyet foglalják. Ráadásul ha a Tankbustereknek mondjuk már két Panzerschreckjük lett volna, akkor még rájuk köszönni sem maradt volna idõm. Tök reális, nem?

Két puskás squad órákig képes egymást gyakni még nyílt terepen is egymás szájában. (Persze ha valamelyik assault fegyverre vált, akkor a csata csak pár másodperces, hogy hogy nem tudták preferálni a puskát?) Ha meg megjelenik egy páncélozott akármi, köpheti orrán-száján a fémet, csak körberöhögik, megküldik egy két bazokával, at-gránáttal, sticky bombbal, és folytatják egymás ellen a ropogtatást.

A commandot nem nevezném akkora spamnak. Ad egy: a sima kommandonak nincs semmi tankellene cucca. A Piat meg a játék legrosszabb AT fegyvere volt. Egyszer a Royal Air Force-ot választottam OP-ben, a Panzer Elite meg behozta a Hetzereket. Még a 17-eseket is úgy szedték szét, hogy köpni nyelni nem volt idõm. És reális volt, mert a 17-es szétszedett egyet-kettõt, de ha 5-6 Hetzer gördült felé, akkor esélye sem volt. A Commandosokat meg megették reggelire. Talán az lehetett a baj, hogy túl olcsón lehetett a Hetzer-hez hozzájutni. Talán ha a készítõk megdrágították volna a tankhoz jutás lehetõségét, vagy limitálták volna, vagy nem lehetne olyan sok nyersanyagot összeszedni, vagy valami, akkor nem kellett volna halaskonzervet csinálni a brutális fémszörnyekbõl, hanem ha nagy ritkán valakinek sikerül behozni egy Tigrist, akkor az tényleg Tigris legyen!!!