8857
-
CAC #5121 Akkor tessék kimunkálni magad angolból. Az a net nyelve. -
Jossua #5120 igen ezeket már nézeggettem de olyan szr a minösége h nem látom mire nyom és angolbol is szar vok :) valami magyar segitség nincs vhol ? -
CAC #5119 Szevasz!
Pl itt. -
Jossua #5118 sziasutok a tales of valor world builderhez honnan tudok segitséget venni ? -
oroberto #5117 Csinálj steam game backup-ot akkor nem lesz 6 óra! NAT hiba lehet hogy routeren nincsenek megnyitva a kellő portok. www.portforward.com néz utánna. -
Petersson #5116 Kösz a választ fiúk! Végül a un/re-install lett a megoldás, ami Steam esetén nálam 6 órás buli. Ezek szerint anno server összeomlás idején vaalmi megzakkant nálam.
Más probléma: "NAT negotiation failure" problémára van valami tuti tippetek? -
oroberto #5115 Most a problémádra nem tudok mit mondani, probáld meg újratenni elötte esetleg víruskeresés és chek disk és ha müködik Steam tud backup másolatot csinálni HDDre a játékról azt érdemes. -
ZweiTiger #5114 Üdv a steamen vásárolt coh gammát nem kell regisztrálni a THQ honlapján, hanem maga a játékban kell accountot létrehozni -
Petersson #5113 Sziasztok!
Nagy szenvedésem van. Steamen vettem 1 hete GOTY kiadást az akció keretében. Előtte alap volt csak meg dobozosban. Letöröltem, azt steamről meg fel. Kipróbáltam hirtelen és látom megy, végre van brit és PE is. sajna aztán 10 napra elutaztam. ... Elvonási tünetekkel most vasárnap ugrottam is volna bele a mókába, de aznap este épp nem engedtek be senkit a serverekre. Csakhogy azóta helyreállt a világ rendje, kivéve nálam.
Jelenség: akár Steamről, akár gépről indítom COH-t, az exe 2mp-re megdolgoztatja a winyót, aztán a nagy semmi. Se fagyás, se hibaüzenet... semmi. Mintha el se indítottam volna. Feladatkezelőben sincs nyoma.
Kérdés: a Steamen vett példányokat kell-e regisztrálni THQ honlapján?
Az más kérdés, hogy THQ honlapján nem működik a levelező rendszer... :(
Vagy bármi más ötlet? (Remélem nem a un-, reinstall csoda segít csak.) -
CAC #5112 Kérlek. -
#5111 Nagyszerű, thx. -
CAC #5110 Aham. Bemész bármelyik chat szobába, és beírod, hogy /addfriend xy. Ahol xy a profil név. Régebben volt, hogy csak másodjára vette be. Mostanában jó szokott lenni. -
#5109 Okés , és azt részleteznéd hol találom? -
CAC #5108 Bárhogy/bármikor fel lehet venni az addfriend paranccsal. -
oroberto #5107 Persze ha leaderbordson szerepel akkor ott tudsz névre keresni és add freindel fel tudod venni. -
#5106 ha csak a gyerek accountjának (player név), a nevét tudom akkor feltudom vhogy UTÓLAG (meccs után), venni a barátok közé? -
BBazsi #5105 Most se megy a coh, cd-t kér, kalap szar ez felháborító hogy ennyire nem törődnek ezzel a játékkal. -
#5104 Én win7 alatt játszom (64bit) ilyen problémája egyszer volt a tesómnak. Neki egy komplett reinstal segített. Minden előzményt és korábbi mappát kitakarítottunk neki -
Stanly92 #5103 win 7 ^^ ne várj tőle sokat... -
#5102 Sziasztok!
A következő problémám van:
Megkaptam az alap játékot eredeti verzióban. Feltelepítettem, de nem tudom feltelepíteni a ptach-eket. 1.71-nél nagyobb verzióra nem sikerül a telepítés mert azt írja: "A complete valid Company of Heroes installation could not be located. Please reinstal .... (Error code 10260)"
Ilyenkot mi a fene van, már kétszer újra raktam.
A gépemen 64 bites Windows 7 van.
Szeretnék játszani a game-mel ezért kérem, ha valakinek van valami ötlete akkor segítsen! -
Quent1n #5101 Hali! Nekem is kéri a lemezt... Mondjuk már lassan bő egy hete megfigyeltem, hogy a rendszer nem bírja követni a helyezéseimet. Össze-vissza rakosgat és alig találom meg magam a táblázaton. Úgy látszik megint szervergondok vannak Relic-ék háza táján. Nem értem, miért nem lehet már egy picit foglalkozni ezzel a játékkal és rendbe kapni, hogy ne legyen minden héten valami leállás. -
BBazsi #5100 Hi!
Ti be tudtok jelentkezni, nekem egyfolytaban cd-t kér. -
CAC #5099 Oh my fucking God! Nehogy leformázza már ezért a hdd-t! Nem kell még csak uninstallálni sem a játékot. A serialokat kell átírni, aztán a host fájl módosításait megszüntetni. -
#5098 Ha haverom eddig tört játékkal játszott és most megvette eredetibe, akkor szerintetek elég ha a régit uninstallálja, a maradékot amit fent hagy a gép meg letörli?! Vagy formázza le a vinyót, hogy biztos ne zavarja be a régi játék?! -
Quent1n #5097 A probléma megvolt nálam is. Nekem az tűnt fel, hogy az egységek hangját se igen hallottam. A hiba nálam az volt, hogy 5.1-re volt állítva minden, viszont fülessel játszottam. Át kellett állítanom a hangkarim cuccában (SB Audigy 2ZS) az 5.1-et headphones-ra, és már szólt is minden.
bgabor: Önmagában nem zavarna, hogy a PAK láthatatlan de ugye ha úgy lő akkor jóval nagyobbat sebez. És hát a hatótávja is nagy picit, hogy akkor az elit PAK-rol ne is szóljak.
-
#5096 Mien hangrendszered van? Esetleg az első (front, zöld)-be dugtad a kimenetet?
Mert ezt a hibát én is észrevettem, de úgy, hogy mivel nekem 5.1 hangrendszerem van, és a fülesem is 5.1 -es, akkor lettem rá figyelmes, mikor "nemtomhogy" lehúztam az elsö hangszóró csúszkályát teljesen.
Akkor figyeltem fel arra, hogy nincs tank, meg egységek, meg néhány rakéta (stuka, V1) hang! Egyszerüen eltüntek. Mire észrevetetm, hogy a külön hangcucc progiban lehuztam a front hangját.
Nézd meg a csuszkákat, win-be, és driver-be is. És ellenőrizd, hogy jó helyre dugtad e be.
Sztem. Ha nem, lehetséges driver hiba, frissítsd. Dx-et is.
-
#5095 talán hagkártyadriver? frissitsd a drivert! -
Stanly92 #5094 PLS HELP!!!
nemértem h miért van ez
*steamen ugye megvettem, le is töltötte magának
*de amikor rámegyek egy egységre akkor az nem beszél
*meg nem hallom a tank hangját sem, csak a lövéseket,fakidöntéseket meg ieneket
*de maga a tank motorhangját, vagy hogy mondaná h german steel stb
*az nem :/
mi lehet a baj? sérült a hangfájl?
pls help : O -
lee56 #5093 Jó akkor a kedvedért átfogalmazom amit írtam, mert igazad van :) Szóval én örülök neki hogy kibővült a frontok száma, igaz hogy vannak balansz gondok, meg az orosz fejlődési rendszer is érdekesre sikeredett, ami nem feltétlen dicséret :) de még csak most jött ki nemrég, reméljük van idejük/türelmük/lehetőségük/kedvük a készítőknek foltozgatni majd. -
bgabor #5092 Szerintem nem imbalance a PAK, mert az amerikai löveg spéci képességét ellensúlyozni kell. Az ugyanis durván megnöveli a sebzését és a penetrációt. Gyakorlatilag 2-3 amcsi löveggel bármilyen tank támadást el lehet hárítani.
Szóval egyensúlyban vannak ezek. Az egyik brutálisat sebez, a másikat viszont csak akkor veszed észre ha már lőtt. -
bgabor #5091 És van még egy dolog, ami engem teljesen meglepett, mert nem is számítottam rá:
Skirmishben az oroszok ELLEN is lehetünk, az AI képes kezelni őket. -
Quent1n #5090 Hát a PAK-al úgy vagyok h sztem a rejtés miatt elég imba cucc még ez is. Főleg ha elit. Rejtés nélkül jobb volna. Az amcsin ugyan van ien időleges-upgrade, de akkor se nagy szám sztem. Egyébként ugy gondolom a WM épp elég erős, bár a játék korai szakaszában szoktam vele izzadni, de egy jókor behívott KT azért odaver, egy nem aknabuzi mapon :) -
bgabor #5089 Az alatt, hogy az egyensúlyra mentek rá, akár a realitás kárára, elsősorban olyan dolgokat értek, mind a Wehrmacht PAK lövege.
Mivel az amcsiknak 57mm-es lövegük volt csak, ezért a WM-hez is csak az 50mm-es PAK38-ast tették be. Pedig 1944-ben a németeknél már rég a 75mm-es PAK40 volt az alap. Ehhez jöttek még a 88mm-es PAK43 és a 128 mm-es PAK44. '44-ben Normandiában a szövetségesek PAK38-assal már nemigen találkozhattak, rég elavult volt már.
A ToV-al és a Reliccel kapcsolatban egyetértünk. -
bgabor #5088 Hadjárat egyenlőre nincs. Természetesen annak nincs akadálya hogy skirmishben velük játsz. -
Quent1n #5087 Érdekes eszmefuttatás, sok helyen egyet is értünk de abban nem, hogy a CoH készítői nem feküdtek rá a realitásra, mert azért nem igen van ennyire kidolgozott 2VH-s stratégiai játék. Ld. a járművek sérüléseit, a gránát, sticky dobását. Vagy említhetnék ezer más dolgot. Az orosz mod még nincs megfelelően kiegyensúlyozva (sztem erős picit), de nem biztos, hogy versenymodnak szánták. A no-retreat egy nagyon valosághű dolog, amit egyensúlyoz a gyalogosaik olcsósága, és szar mivolta. Ami nekem nem tetszik az leginkább a túl sokféle egység. Rengeteg gyalogos, meg tank, support unitok, sztem kicsit túlzásba estek a készítők. Amúgy meg a Relic elbújhat a francba, hogy ennyire leszarják a CoH-ot! Ott volt a ToV ami amellett, hogy a pénzünkre ment csak, rendelkezett 3 új játékmóddal, de a Panzerkrieg-en kívül mind a mai napig 1 azaz EGY! darab map van mindegyikhez! És akkor a multiról nem is beszélek. Nagyon gáz, hogy csináltak egy ilyen zseniális játékot amibe ennyi lehetőség van, aztán meg ilyen látványosan leszarják az emberek fejét, és ilyen Tov-okkal jönnek. Arra nem képesek, hogy az Automatchek maplistjét bővítsék!!!! Pedig már igencsak ráférne. Vagy hogy egyáltalán új mapokat vegyenek fel és patchek formájában kiadják őket. Nagyon nagy taszít az ilyen hozzáállás!
Az Eastern Front egy remek mod bár még van mit hegeszteni rajta. De legalább megmutatták a srácok, hogy bizony lehet fejleszteni a játékot és nem kell a szar Relicre várni állandoan. Hozzáteszem jöttek már ki modok a játékhoz, presze a Relic előbb szűnik meg, mint hogy bárkit is felkaroljon, mert ennyit számítanak nekik a játékosok. Ezt jó tudni a jövőre nézve sztem. -
#5086 Sziasztok.
Ebben az eastern frontban single player nincs?
köszi -
CAC #5085 Én nem éreztem degradálónak a hangnemét.
A többivel egyetértek. :) -
bgabor #5084 Ezekkel a tényekkel teljesen tisztában vagyunk. Ma már a csapból is a második világháború folyik, erősen sértő ilyen alap dolgok nemtudását feltételezni másokról.
Emellett ha megfigyelted a CoH egy olyan RTS, ahol a kiegyensúlyozottság sokkal nagyobb hangsúllyal érvényesül, mint az realizmus. A CoH számos helyen szándékosan nem realisztikus, mégpedig azért hogy ezzel is a játék egyensúlyát javítsák. A CoH lényegét tekintve inkább tekinthető egy jól megbonyolított, második világháborús bőrbe bújt sakk-szerű stratégiai játéknak, ahol a balansz a legfontosabb, mint valami MoW szerű, realizmusra törekvő játéknak.
És pontosan ezért volt óriási hiba belevenni a játékba az ilyen dolgokat, mint a no-retreat vagy a csak minden harmadiknak jut puska.
Egyébként hamár a realizmussal foglalkozol, azt is észrevehetnéd hogy a mod számos vonatkozásban irreális vagy nem történelemhű. Pl:például a játék időkeretében(1944) már bizony minden szovjet katonának jutott puska, és a kutya se használt páncéltörő puskákat.(amerikai lend lease bazookákat használtak az oroszok helyette)
El kell ismerni, hogy a modban óriási a potenciál, és hogy a fejlesztők nagy respectet érdemelnek, de azt is el kell mondani, hogy a mod jelen változatában profi szintű CoH-ozásra még erősen használhatatlan.
Én például számos dolog mögött nem látok koncepciót(pl: oroszok fejlődési rendszere, az egyes egységek mikor elérhetők stb), ami így órási kontrasztot alkot az alapjáték és a kiegek négy hihetetlenül alaposan átgondolt és kivitelezett koncepciójával. Szintén jól mutatja az átgondolatlanságot hogy az oroszoknak nem dolgoztak ki módszert resource point secureolásra. Kijavítanivalók is vannak szép számmal, a szovjet fejlesztések árai nevetségesek, a egyes unitok fejlődésrendszere is homályba vész. Óriási hiba hogy nem lehet nagyobb fegyvereket recrewolni, és a visszavonulás hiánya is összeegyeztethetetlen a CoH rendszerével.
Szóval hiányosságok és átgondolatlanságok bőven vannak, és a négy alap frakciónál megszokott átgondolt koncepció is hiányzik, nyoma sincs.
Van benne potenciál, de a fejlesztőknek sok dologra kell rájönniük, hogy mik azok a dolgok amiket gyorsan meg kell változtatni hogy ebből igazi CoH szintű frakció legyen. Momentán csak egy igen szórakoztató mod, amit azonban senki se fog fontos online meccseken választani. -
bgabor #5083 Talán azért hagyták ki őket mert ez egy a nyugati fronton játszódó játék. -
#5082 Hát nekem így első indításra kifagyasztotta a játékot!
Elkezdte rángatni a képet mintha nagyon gyorsan rángatnám ide oda az egeret aztán megfagyott a program!