Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
rangot mikor lépek?
illetve az normális h gyõzelem esetén is azt írja h loss confirmed?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Eddig reménykedtem, hogy dobódjon már ki az ellen, most meg ...
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.
Játsszál akkor emberek ellen vagy normál AI-vel.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Ezt a kibaszást, és még fizettem is érte...
SOHA TÖBBET EREDETI JÁTÉKOT!!!!
majd igyexem lesni a többiektõl
zede csak segít infókat gyûjteni😄
Inkább sok sikert az oldaladhoz, remélem hasznos infók lesznek, ha kell segítség szólj!
Az egy dolog hohy hamachin nyomjuk, de attol még lehet akár kinek eredeti, mi csak egy kis normális közöséget akarunk kialakítani!
Ja és ez távol áll a wareztol "semmi olyan nincs a weboldalaon hogy töltsd le sõt még link sincs rá", mivel reklámozom a tales of valot, hogy vegyék meg!
Majd visszanézed. S ha feltünöen gyorsan épit, nincs köd a pályán, stb...
Szépen elküldöd a Relic-enk a Replyat! 512kb! Kb. Azok majd kielemzik, és BAN-olják a csalót! Kb ennyit.
Ha meg nem csalt, végignézed többször is a replay-t, kielemzed, TE mit szúrtál el, azt tanulsz az esetbõl. Hogy legközelebb ne tudjon leRush-olni. Pl
Így már én is jártam, nem egyszer. Próbálj meg havert találni, akivel multiba nyomod, és hang-al is tartjátok a kapcsolatot. Nem csak a game-en keresztül. Így meg tudjátok beszélni, ki mien doctrinát választ, ki mien egységre áll rá. Stb.. Érdekesebb, izgalmasabb a játék.
Sok sikert!!!!
Én már várom a közösségi fórumot!!! (igyekezzetek)
Csipesz
Stanly92:
Na ez így korrekt. Manapság ritkán ismerik be az emberek a tévedésüket.
bocs mégeccer 😊
fõleg taktikai..
megy a multi alig van pár egységem, utászok az ellen meg lerohan egy pillanat alatt ezer egységgel tankokkal!! tüzérséggel...
a rangtól függ h milyen egységekkel kezdek?
illetve mit célszerû csinálni az elején... amcsi oldalon?
singleben azt hittem én vok az isten, 3 expert ellen simán nyerek..
be kell látnom h láma vok.. <#szomoru1>#szomoru1>
😊Üdv
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.
Örülök, hogy lesz egy ilyen magyar site szóval hajrá😊 A hamachis site meg egy dolog..ha az emberek igénylik hát legyen az is. Szerintem a relic már egész jól megszedte magát a cohból😄 A ToV után meg ki is jár nekik ,hogy mindenki warezolja a játékaikat..
Azt hiszem a lehülyézés miatt tán járna neki egy bocsánatkérés. 😉
ez az oldal http://www.albateam.weboldala.net/ foglalkozik a hamchis tört szarral... ami NEM az én oldalam
a coh-game.info oldalon nem lehet letölteni a játékot se hamachin játszani se mivel ilyenféle oldal/topic NINCS és nem is lesz mivel ez az oldal nem warez itt az játszik akinek eredeti... ennyi 😊
Oldalunk: http://coh-game.info/
Egy új opcióval bõvült az oldal.. ez nem más mint a videoportál ahova minden mennyiségben coh videók és replayek lesznek berakva 😛
Találkozunk pénteken!!!
Hamarosan átadásra kerül.... az oldalnak saját domainje van és profi webszerveren van elhelyezve!!
Jelenleg leírásokat írunk, töltögetünk... és miegymás... minden fent lesz ami csak egy közösségi oldalhoz kell 😛
Moderátorokat & szerkesztõket & fordítókat keresünk!!!!
érd: msn: [email protected]
További beszélgetéseket ha akarjátok.. akkor folytassátok itt... és csatlakozzatok ti is 😊
Jelenleg az oldal le van zárva... mivel fejlesztjük... de addig is... csak kukkantsatok rá... 😊
http://coh-game.info/
Örülök, hogy tetszik!
Annyira igaz, hógy én már nem csak a CoH kapcsán mondogatom <#hehe>#hehe>
Because fuck you. That\'s why.
A leírt harcról meg annyit, amit írtam már nem egyszer: replayt vagy meg sem történt.
Most valami 2.5.3 körül van tán a verziószám. Sajna nincs összesített peccs, így egyesével kell felraknod. A másik megoldás, hogy a hémet indítva automatikusan letöltöd a hibajavításokat. Sajna van egy 1.4 gigás, ezt mindenképp javaslom fájlként leszedni.
Az engineer vs pio meg még mindig ugyanolyan helyzetfüggõ. Még 1v1ben is ki lehet jönni pioval gyõztesen. Gyakorolni kell és kész😊
Nah meg ez a rohadt elörerush-olok, 8 egység Enginer-el, azt leszednek 3 egység MG-st, mintha ott se lettek volna. Meg a 2 amcsi Enginer, lazán kinyírja a 3 Wermacht-os Enginert!!! AT-t meg nem tudod javítani, sehogy se!!!! A Brit Staghound Armoured Car -t, meg vagy 4-5 Bazooka -val se tudod leszedni! Elképesztõ mekkora egy szar lett márez a Game.
Egyre jobban elszarják ezzel a rengetek Patch-eléssel!
Nem elég, h egy nagy semmit adnak a legújabb résszel.
De még tölts is le, vagy 2Gb-nyi Patch-et, miutánn feltelepítetted.
És akkor szembesülsz azzal, h lerushol-ja a térfeledet, 4 adag enginer-el, mikor még semmid sincs. Azt, mire kimászik a gyárból egy MG-s, már megjelenik nálla a Tank, aztán próbálhatod gyorsan építeni a TankDepot-ot, de nincs elég üzemanyagod, h kifingjon egy StugIV-eset PL, addigra jönnek a 2-3 adag Ranger-ek, Bazooka-val, és kb 5 perc-es Game volt, és kaptál egy Zakót!!!
Mindenesetre, én csak Gratulálni tudok a Relic-nek, ezekhez a fennséges Patch-ekhez. A 2.301 ig még nagyon jól el voltak találva a sebzési arányok. Igaz néhány dolog, kicsit túl sokba került, és nem volt akkora hatóereje, mint amennyit kóstált. De vissza voltak fogva dolgok. Most meg aránytalan sebzés, nevetséges összegekért.
ÁÁhh mind 1. Mgánvélemény.
Csipesz!
segítsetek pliz!
Kipróbálnám multiban a coh t ( alap game kieg nélkül )
A kérdés, én a 2.2.0.2 s patchet találtam utolsónak, ez tartalmazza az elõzõeket is, vagy valamennyi patchet fel kell telepítgetni, ( 8 van asszem ) ?
Illetve valami szerverkeresõvel lehet csatlakozni online pl xfire vagy másképp?
Danke zér!
Szerintem a gr.org-on nézz körbe game ballance javaslatok ügyében.
A 20mm-es fegyvereket használó egységek sebzése mintegy 60%-al lett lecsökkentve, miáltal az alap Puma, az Armored Car, a Flakvierling és a Wirbelwind sebzése nevetséges lett, totálisan tönkretéve ezeket az egységeket. Szintén gyengítve lett a 88-as(ami felháborító), és a marder pontossága is erõsen le lett véve.
A másik oldalon a rangerek viszont már most nevetségesen erõsek, két
MG-42 HMG team tüzében lazán rohangálnak bármiféle 'pinned' nélkül.
Sürgõsen vissza kellene alakítani a dolgokat a régi formájukba.
Amúgy nem tudja valaki, hol van az a fórum ahol a változtatásokat javasolják a készítõknek?