8857
  • mascarun
    szerintem vedd meg és akkor biztosan menni fog!
  • wright
    Sziasztok!
    A tales of valorban van 3 küldetés amit nem tudok megnyitni....Olvasgattam és itt írtátok hogy kell az előző 2 játék is.Megvannak és a kérdés hova telepítsem őket,hogy megnyíljon a 3 küldetés?
    Válaszokat előre is köszönöm!
  • Jossua
    összejött :) csak az egyik mapon voltak fekete fehérek :) CAC mi volt az a másik mod amit emlitettél tudod.. mondj már rolla vmit légyszi
  • CAC
    Szegény! Nagyon nem akar neked itt semmi sem összejönni! :)
    Én anno felraktam -először még csak nem is peccseltem- aztán játszottam vele egyszerűen. :)
  • Jossua
    fel kellett patchelni és igy már oké viszont nem tom miért fekete fehér a játék ... a menü minden szines csak a pálya meg az emberek nem -.-
  • Jossua
    srácok én nem tom kiválasztani sehogy se a komcsikat piros lakat van ott és mikor rámegyek kiirja h nem tom használni e szovjet csapatot mi a gáz??
  • m0tTh0w
    easternfront mod

mod, update , launcher
  • DAFFANGER
    Ezt a mod launchert honnan lehet beszerezni?És a modok csak ezzel indulnak?
  • Jossua
    Én biztos em és ha a kérdésedre tudok válaszolni akkor fogok is
  • DAFFANGER
    Én még új vagyok itt és lesz sok kérdésem de remélem ezért nem köveztek majd meg:)
  • Totti0
    nagyon szépen köszönöm így már működik:)esetleg más kieg nincs?:D

telhetetlen vagyok:)
  • AndrewT
    Q: What version of Company of Heroes is needed to play?
    A: The latest, our mod will always work with the latest.
    (http://easternfront.org/)

ami most éppen 2.601
  • DAFFANGER
    Szia!ez az Easterfront melyikhez való MOD?Sima CoH vagy az Opposing frontshoz?vagy?
  • m0tTh0w
    Peccseljetek az EeasternFront-ot 1.04-re aztan probald a hozza adott launchert. Nekem midnen mukodik. Mar csak azert erdemes felrakni ezt a modot mert van benne 17-18 uj map. A szovjetek balanszan meg van mit csiszolni, de ez a mod, ami ingyen van - sokkal többet ér, mint a ToV "ujdonságai".
  • cikasz
    Nem frissitették a magyaritásokat a mostani peccsekre igy felejtős sajna.
  • DAFFANGER
    Sziasztok!Srácok 2 kérdésem lenne hozzátok remélem segitetek.
    1.Nekem eredeti mind 2 company of heroes az opposing is és az lenne a kérdésem hogy nekem német nyelvű az egész játék és ezt lehetne magyarositani valahogy?
    2.Ha mindkettőt felrakom CoH és az CoHOF akkor a módok ugyis működnek mind2őhöz?
    Köszi a válaszokat előre is.
  • Jossua
    és ez a Blitzkrieg ez pontosan micsoda ?
  • CAC
    Én nem vagyok mod párti, no meg a mondatod sem kristálytiszta számomra :)) de 2 kötelező mod van szvsz: a Blitzkrieg és az Eastern Front.
    Továbbá érdemes felrakni valami free for all modot, amikor is bármely slotba, bármely frakció választható. Tehát lehet akár US vs US, vagy brit+PE vs US+WM, stb.
  • Jossua
    És a TOV tudtok valami érdekes és értékes modot ajánlani ?
  • CAC
    Természetesen nem éri el minőségileg a hivatalos elemek szintjét, de mindenképp figyelemre méltó próbálkozás. A ToV kevés hozzáadott értékénél pl nagyságrendekkel nívósabb mod-ról van szó.
    Lehet vele multizni is.
  • Totti0
    szal feltettem a kieget a eastern fronts-ot és csak a launcherig jön be....azt ennyi megakad.innen nem tudom mit kell csinálni (ugy ia csináltam hogy elindítottam bejött ez a launcher dolog és elindítottam a CoH-t) de így se jó
  • Jossua
    de ez ilyen sufni tuning mi ? elég szarul néz ki képröl... ezt bármelyik részre fel lehet teni vagy csak alapra ? Multyzni is lehet vele ?
  • CAC
    Egy új frakciót (szovjet) és térképeket tartalmaz: http://easternfront.org/
  • Jossua
    és a keleti front modnak mit kéne csinálnia amugy ?:) bocs nem értek a modokhoz :)
  • Totti0
    Feltettem a keleti front modot de nem akar elindulni mivel csak launcher van...próbáltam úgy is hogy az marad és indítom a CoH-t de akkor az alap CoH jön be:S
  • Jossua
    ó basszus akkor lehet hagyom a picsba pedig ugy akartam volna saját mapot csinálni nagyon szeretek tervezgetni meg alkotgatni :(
  • Totti0
    Közbe megoldódott a probléma:)
    de felütött egy másik

eastern forntsal kellene tolni hamachin..kérdés látja e?peccselni fel e kell ezt is maxra?

Eastern Front - Launcher Update (2.4) erre fel patcheljük?vagy hagyjuk normalon?

nem cseszi el a sima ToVot?
  • Totti0
    Sziasztok!

Kerestem kerestem de nem találtam (igaz nehéz is lenne)

szóval bajom van.Hatalmas bajom!Feltettem a legfrissebb patchet a Company of Heroes 2.600 - 2.601

(Természetesen csóró vagyok így nem eredeti nekem a gém)
    szal leszedtem a gamecopyworld-röl a CoH: Tales of Valor v2.601 [MULTI] No-DVD/Fixed EXE-t.Be is raktam meg minden viszont ugyanúgy kéri az accountot.a rámegyek hogy kreálok pirossal írja bannolva van a serial (fogalmam sincs honnan szedte) de nem jó.esetleg ha valaki tudja a megoldást azt tudnám díjazni.Persze azt is megértem hogy nem:)

win7 32bit az oprendszer ha ez számít valamit!
  • tttttom
    Helló valaki segítene?

Win7-tünk van haverral és szeretnénk a 2.201-es verzióval tolni hamcsin.A hostos fost már átírtuk, de amikor játszani szeretnénk mindig kreálunk valaki által egy szervert, lehet látni is a szervert de csak pár másodpercre.De akkor se enged csatlakozni pedig ugyanaz a verziónk van.

Valki HELP
  • CAC
    Igazából ez csak tipp. Keress rá guglin. Na ehhez kelleni fog az angol. :)
  • Jossua
    ez ellen nem lehet tenni vmit ?...
  • CAC
    Gyanakodtam a w7-re. Így látatlanba UAC probléma lesz.
  • Jossua
    win7 64 bit.
  • CAC
    Milyen oprendszert használsz?
  • CAC
    A választott fájl nem a beállított mentési (küldetés) könyvtárakon belül van.
  • Jossua
    the selected file is outside of all known scenario folders

(ezt leokézom majd)

error saving file 'C:\user\GolaczDávid\documents\MyGames\Campany of heroes\WW2\Data\Scenarios\MP\txt.sgb'
  • Hector Troy
    Írd be mit ír ki, lefordítom neked XD
  • Jossua
    igazábol minden szarra rájöttem én is angle videok alapján csak nem menti el a mapomat kiir valami hibát... a másik bajom h nem sga file-be menti ügye hanem sgb és nekem sga kéne. Leszedtem valami sga convertert is ám mig el se tudom menteni a mapot addig felesleges... :(
  • CAC
    Természetesen nem egy játék miatt, hanem magad miatt. :)
    Én is angol tutorial alapján csináltam az első (és egyben utolsó) mapomat. Rájöttem, hogy profi munkához rengeteg idő kéne, akkor már inkább használom a neten fellelhető mapokat.
  • Jossua
    köszi a segitséget ,de nincs idöm angolt tanulgatni egy játék miatt...
    Ha valaki még aktiv TOV-os játékos és képben van a pálya szerkesztővel és ráér segítséget nyujtani fegyen fel msn kérem. msn : [email protected]