8857
-
#5161 szerintem vedd meg és akkor biztosan menni fog!
-
wright #5160 Sziasztok!
A tales of valorban van 3 küldetés amit nem tudok megnyitni....Olvasgattam és itt írtátok hogy kell az előző 2 játék is.Megvannak és a kérdés hova telepítsem őket,hogy megnyíljon a 3 küldetés?
Válaszokat előre is köszönöm! -
Jossua #5159 összejött :) csak az egyik mapon voltak fekete fehérek :) CAC mi volt az a másik mod amit emlitettél tudod.. mondj már rolla vmit légyszi -
CAC #5158 Szegény! Nagyon nem akar neked itt semmi sem összejönni! :)
Én anno felraktam -először még csak nem is peccseltem- aztán játszottam vele egyszerűen. :) -
Jossua #5157 fel kellett patchelni és igy már oké viszont nem tom miért fekete fehér a játék ... a menü minden szines csak a pálya meg az emberek nem -.- -
Jossua #5156 srácok én nem tom kiválasztani sehogy se a komcsikat piros lakat van ott és mikor rámegyek kiirja h nem tom használni e szovjet csapatot mi a gáz?? -
#5155 easternfront mod
mod, update , launcher -
#5154 Ezt a mod launchert honnan lehet beszerezni?És a modok csak ezzel indulnak? -
Jossua #5153 Én biztos em és ha a kérdésedre tudok válaszolni akkor fogok is -
#5152 Én még új vagyok itt és lesz sok kérdésem de remélem ezért nem köveztek majd meg:) -
Totti0 #5151 nagyon szépen köszönöm így már működik:)esetleg más kieg nincs?:D
telhetetlen vagyok:) -
#5150 Q: What version of Company of Heroes is needed to play?
A: The latest, our mod will always work with the latest.
(http://easternfront.org/)
ami most éppen 2.601 -
#5149 Szia!ez az Easterfront melyikhez való MOD?Sima CoH vagy az Opposing frontshoz?vagy? -
#5148 Peccseljetek az EeasternFront-ot 1.04-re aztan probald a hozza adott launchert. Nekem midnen mukodik. Mar csak azert erdemes felrakni ezt a modot mert van benne 17-18 uj map. A szovjetek balanszan meg van mit csiszolni, de ez a mod, ami ingyen van - sokkal többet ér, mint a ToV "ujdonságai". -
#5147 Nem frissitették a magyaritásokat a mostani peccsekre igy felejtős sajna.
-
#5146 Sziasztok!Srácok 2 kérdésem lenne hozzátok remélem segitetek.
1.Nekem eredeti mind 2 company of heroes az opposing is és az lenne a kérdésem hogy nekem német nyelvű az egész játék és ezt lehetne magyarositani valahogy?
2.Ha mindkettőt felrakom CoH és az CoHOF akkor a módok ugyis működnek mind2őhöz?
Köszi a válaszokat előre is. -
Jossua #5145 és ez a Blitzkrieg ez pontosan micsoda ? -
CAC #5144 Én nem vagyok mod párti, no meg a mondatod sem kristálytiszta számomra :)) de 2 kötelező mod van szvsz: a Blitzkrieg és az Eastern Front.
Továbbá érdemes felrakni valami free for all modot, amikor is bármely slotba, bármely frakció választható. Tehát lehet akár US vs US, vagy brit+PE vs US+WM, stb. -
Jossua #5143 És a TOV tudtok valami érdekes és értékes modot ajánlani ? -
CAC #5142 Természetesen nem éri el minőségileg a hivatalos elemek szintjét, de mindenképp figyelemre méltó próbálkozás. A ToV kevés hozzáadott értékénél pl nagyságrendekkel nívósabb mod-ról van szó.
Lehet vele multizni is. -
Totti0 #5141 szal feltettem a kieget a eastern fronts-ot és csak a launcherig jön be....azt ennyi megakad.innen nem tudom mit kell csinálni (ugy ia csináltam hogy elindítottam bejött ez a launcher dolog és elindítottam a CoH-t) de így se jó -
Jossua #5140 de ez ilyen sufni tuning mi ? elég szarul néz ki képröl... ezt bármelyik részre fel lehet teni vagy csak alapra ? Multyzni is lehet vele ? -
CAC #5139 Egy új frakciót (szovjet) és térképeket tartalmaz: http://easternfront.org/ -
Jossua #5138 és a keleti front modnak mit kéne csinálnia amugy ?:) bocs nem értek a modokhoz :) -
Totti0 #5137 Feltettem a keleti front modot de nem akar elindulni mivel csak launcher van...próbáltam úgy is hogy az marad és indítom a CoH-t de akkor az alap CoH jön be:S -
Jossua #5136 ó basszus akkor lehet hagyom a picsba pedig ugy akartam volna saját mapot csinálni nagyon szeretek tervezgetni meg alkotgatni :( -
Totti0 #5135 Közbe megoldódott a probléma:)
de felütött egy másik
eastern forntsal kellene tolni hamachin..kérdés látja e?peccselni fel e kell ezt is maxra?
Eastern Front - Launcher Update (2.4) erre fel patcheljük?vagy hagyjuk normalon?
nem cseszi el a sima ToVot? -
Totti0 #5134 Sziasztok!
Kerestem kerestem de nem találtam (igaz nehéz is lenne)
szóval bajom van.Hatalmas bajom!Feltettem a legfrissebb patchet a Company of Heroes 2.600 - 2.601
(Természetesen csóró vagyok így nem eredeti nekem a gém)
szal leszedtem a gamecopyworld-röl a CoH: Tales of Valor v2.601 [MULTI] No-DVD/Fixed EXE-t.Be is raktam meg minden viszont ugyanúgy kéri az accountot.a rámegyek hogy kreálok pirossal írja bannolva van a serial (fogalmam sincs honnan szedte) de nem jó.esetleg ha valaki tudja a megoldást azt tudnám díjazni.Persze azt is megértem hogy nem:)
win7 32bit az oprendszer ha ez számít valamit! -
tttttom #5133 Helló valaki segítene?
Win7-tünk van haverral és szeretnénk a 2.201-es verzióval tolni hamcsin.A hostos fost már átírtuk, de amikor játszani szeretnénk mindig kreálunk valaki által egy szervert, lehet látni is a szervert de csak pár másodpercre.De akkor se enged csatlakozni pedig ugyanaz a verziónk van.
Valki HELP -
CAC #5132 Igazából ez csak tipp. Keress rá guglin. Na ehhez kelleni fog az angol. :) -
Jossua #5131 ez ellen nem lehet tenni vmit ?... -
CAC #5130 Gyanakodtam a w7-re. Így látatlanba UAC probléma lesz. -
Jossua #5129 win7 64 bit. -
CAC #5128 Milyen oprendszert használsz? -
CAC #5127 A választott fájl nem a beállított mentési (küldetés) könyvtárakon belül van. -
Jossua #5126 the selected file is outside of all known scenario folders
(ezt leokézom majd)
error saving file 'C:\user\GolaczDávid\documents\MyGames\Campany of heroes\WW2\Data\Scenarios\MP\txt.sgb' -
#5125 Írd be mit ír ki, lefordítom neked XD -
Jossua #5124 igazábol minden szarra rájöttem én is angle videok alapján csak nem menti el a mapomat kiir valami hibát... a másik bajom h nem sga file-be menti ügye hanem sgb és nekem sga kéne. Leszedtem valami sga convertert is ám mig el se tudom menteni a mapot addig felesleges... :(
-
CAC #5123 Természetesen nem egy játék miatt, hanem magad miatt. :)
Én is angol tutorial alapján csináltam az első (és egyben utolsó) mapomat. Rájöttem, hogy profi munkához rengeteg idő kéne, akkor már inkább használom a neten fellelhető mapokat. -
Jossua #5122 köszi a segitséget ,de nincs idöm angolt tanulgatni egy játék miatt...
Ha valaki még aktiv TOV-os játékos és képben van a pálya szerkesztővel és ráér segítséget nyujtani fegyen fel msn kérem. msn : [email protected]