Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PanzerIV 6-7 lövéssel szedi le Shermant tapasztalati szinttõl függetlenül...

Sõt, az volt a furcsa, hogy a német 3. szint meglépése után a sherman többet sebzett a panzer IV-es (pedig akkor már kiegészítõ pancélztata is van +Sherman minden esetben tapasztalatan volt)

Lényeg a lényeg: a sebzés el van baszva...

Még egy dolog ami kibaszottul hiányzik a játékból (pedig már CC Generals ban is benne volt): a tank menjen már át az átkozott gyalogosokon és ne kikerülje õket... hihetetlen, hogy csupán a jármûveket fizikai adottságával nem lehet gyalogosokat irtani...
<#eljen>

Tegnap haverral kipróbáltuk hogy Pershing és a Tigris egymással szemben mennyi idõ alatt szedik szét egymást (3. szintû tigris).

Hihetetlen bazzeg. Pershing szédszedte a Tigrist... AMi hát azért is furcsa, mert én több helyen is azt olvastam, hogy egy amerikai tank sem ért a Tigris nyomába. Sõt, Tigrisnek 1-2 lõvéssel kellene szétszedni a sima shermant...

szal szar az egész és a németeket indokolatlanul genygítették...
Teljesen iagazd van. Évek óta foltozgatják a sebzésrendszert meg a balanceot, és sikerült teljesen tönkretenniük az egészet. De nem baj, legalább az amerikai játékosok örülhetnek a legyõzhetetlen, golyóálló rangereknek, akik vígan rohangálnak egyszerre több MG-42es tüzében is.
Nem látták ezek a ryan közlegyény megmentése címû alapmûvet?

A CoH mindig is ilyen volt és ilyen is marad😄..OF-ben AC, emplacement, commando spam volt a menõ. Volt, mikor a t2 terror volt túl erõs. Anno a blitz is übertáp volt, mikor a stuh meg a tiger mellé járt 1 sturmsquad is ugyanannyi mp ért(és persze 2 tiger..2 pershing lehetett 😊. Vagy esetleg mikor az AWM nem csak 2 tankot hozott vissza, hanem mindet😄 Ebbõl a szempontból jó a coh..minden patchnél újra meg kell tanulni játszani😄
Amire viszont nincs mentség..az a patchenkénti bughalmaz

Csak meg tudom erõsíteni, emberek, a Tales of Valor nem lett jó. Ami jó: ötletes, de nagyon kevés kapmány küldetés. A Direct Fire módot úgy reklámozták, hogy csak na. Hát: miért csak a kampányban van és az Operation Panzerkrieg-ben? És miért nem lehetett volna hozzátenni egy W,A,S,D mozgáskombinációt, hogy mondjuk lehessen is valamire használni? (pl. körözünk az ellen körül, és végig tüzelünk rá.)

De ez még semmi, mert baromira rosszak lettek az erõarányok. Én nem tudom pontosan, hogy melyik patch mit hozott, de még az Opposing Fronts-ra azt tudtam mondani, hogy ok. De amilyen irányba szerintem el kellett volna menniük az az, hogy a tankok nevetséges legyengítése helyett csökkentettem volna azok látókörét, és mondjuk a tankparancsnok adta volna a látókört, akit meg ki lehetett volna lõni. A gyalogságnak több ambush képességet és valami lopakodásfélét kellett volna adni. Mert így úgy néz ki, hogy a tankból 3 gépágyú tüzel rájuk nyílt terepen, ezek meg vígan táncolnak kettõ bazókát beleeresztenek a Tigrisbe, és tovább állnak. A nyílt terepen meglepett gyalogságnak jobban kellene hullania, de mondjuk nehezen lehetne õket meglepni. A tankoknál meg sebzés helyzett az kellett volna, hogy a bazoka (vagy panzerschreck) vagy lepattan vagy betalál, és mondjuk össztûzben az ipse nehezebben célozzon. A puskák szerintem továbbra is gyengék maradtak, az assault fegyverek most még jobban megérik mint valaha.

Na, jól van, szép álmok ezek.
Hajra hajra varjuk

Gigabyte P35 DS4 rev 2.0 ,E5200,Corsair 2Gb Twinx Kit,Sapphire 4850Dua Fanskin, Corsair VX450,Gigabytes iSolo 220,CM GeminII, Samsung F1 640Gb HDD

az én közösségi oldalam... mivel aki még ilyet akar csinálni nem értem el.... KB 1-2 hónap múlva lesz kész fullra...

Külön kiemelném minden egység leírását.... ami jó dolog leírni a gyengeségeit és erõsségeit meg hogy hol használták..
stb..stb...

Hát akkor találkozunk "nyáron" azaz suleee végén 😊 vége a sulinak és ez egy kis meglepi lesz 😊
Akkor ugy csinalom majd hetvegen. Thx

Gigabyte P35 DS4 rev 2.0 ,E5200,Corsair 2Gb Twinx Kit,Sapphire 4850Dua Fanskin, Corsair VX450,Gigabytes iSolo 220,CM GeminII, Samsung F1 640Gb HDD

Felrakhatod iso-ból is!

Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.

Viszont nekem a gepembe multheten halt meg a dvd iro es gariba van. ugy lehet csinalnom hogy isobol szoval nem az eredeti dvd-rol rakom fel es amikor installalom akkor az origi product key-t adom meg neki?

COD4-nel ez a verzio mukodott plusz a regedites is jo volt a CODnal.

Ez nagyon nem fog mûködni, ugyanis ahogy a kulcs nevében is szerepel ez csak az OF serialját tárolja, neki meg az alapjáték kell.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Koszonom mindenkinek az infokat.

Esetleg ha elakadok akkor majd irok addig is csak olvagatom a topicot 😄

Alig varom hogy multiba is tudjak jatszani de elotte a a missiokat vegig viszem.

bajgunar
Vagy futtat REGEDIT, kikeres Software/THQ/Company... CoHOFProductKey -t, és átirod.
Talán elfogadja. De tisztább, ha újra húzod, majd rendesen felpatch-eled! Nehogy a végén valami szarságot érzékeljen, és BAN-oljon a Relic.
Sztem...
Szia!

Örülök, hogy így döntöttél! A CoH tényleg nagyon jó játék (csak sajna manapság van egy rakat idegesítõ hiba benne).

1. Lehet, hoogy van mód a reinstall nélkül is a serial átírására. Menj be az Account/Add products-ba. Add meg a jogtiszta serialt. Ha minden okés, akkor az Edit Account Details-on belül a jogtisztának kell lennie.
2. Igen egyesével kell felrakni a patcheket. Errõl az oldalról érdemes leszedned: http://cohpatch.relic.com/

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Company of herose (alap): Missziói és 2 frakció US Werhmacht online játszható vele.

Company of herose Opposing Fronts: Missziói és 2 frakció Brit Panzer elit online játszható vele.

Company of herose Tales of Valor: Küldetései és mind a 4 frakció online + új egységek 3 új játékmód Assult panzerkrieg stonewall játszható vele. Elözõ 2 rész Missziói nem játszhatóak! Eredeti CD KEy szükséges!

Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.

Igen le kell szedned és visszarakni eredeti key-el majd jó sokat Patchelni. Ennyi

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Szia!
Nincs, és az alap 2 frakcióval sem lehetsz.

Sziasztok.
meg csak 2 hete tolom a sima alap COH-t de nagyon bejono..teljesen elvoltam vakulva hogy a COD4 mellett ilyen jo jatekok is vannak. CB-t illetve ESL-t felhagyva inkabb a COH-hal szeretnek tobb idot foglalkozni. Egy magyar weblapot en is szivesen fogadnek illetve ha kell kesitseg akkor rendelkezesre tudok allni.

2 dolog lenne amiben a segitseget szeretnem kerni.
1. MEgvettem a sima COH-t eredetibe de eddig tort verziot futattam.Most lekell szedni az egeszet hogy az origi key-t betudjam irni?
2. a sima alap COH-nal milyen patchek vannak? egyesevel kell felrakni oket? ha igen linket tudnatok adni honnan lenne erdemes leszednem majd?

Elore is koszonom a segitseget<#wave>

TBTPumpa
sziasztok!
az Opposing Fronts-ben benne van az alap Company of Heroes hadjárata is?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Mért van folyamatosan tele a Cohtov összes szobálya a hamachin??
Annyira utálom, hogy nem játszanak de foglalják a helyet én meg nem férek föl, hogy toljam picit!!!! 😞
Azt írtad, hogy crackelt, szóval nem eredeti.

És ha van cd-key? Mert hát ugye a telepítéshez kellett... Vagy az nem eredeti? Lehet, hogy én vagyok a szakbarbár...
bajgunar
Jah-Jah !!!
Ha eredeti az alap game-ed, és a ToV-hoz nem eredeti serialt írsz be,
BAN-olhatják az accountod-at! Vagy ha megpróbálsz játszani tört ToV-al, eredeti CoH alatt.
Én nem kockáztatnék.
<#banplz>
A Company of Heroes alapjátékkal tudsz csak játszani (US+Werhmacht)ha felpatchelted teljesen online. ToV-al nem csak ha eredeti Key-ed van ha rosszat írsz be bannolhatják az alapjátékos accountodat!

Üdv!
Lenne egy kérdésem, a Company of Heroes alapjátékhoz regisztrált Relic Online Account-al tudok játszani multit a Tales of Valorban is? Ehhez hozzátartozik, hogy a Tales of Valor nem eredeti, nem az enyém, crackelt.
bajgunar
Én csak ajánlani tudom, Quentin cimbora munkáit!
Jelenlegi oldalunk!
HS-Team
Megújuló oldalunk!
NEW HS-Team
Kb ilyen színvonalú oldalakat! Nah meg ennél igényesebbeket kreál!!!
Szerintem mindenképpen megérné, ha EGY közösségi Company of Heroes oldalt gyártanátok le, ami minõségi oldal lenne, minden megtalálható lenne rajta, tippek, trükkök, taktikák, adatlapok, stb....
Nem pedig 3-4 oldal is születne egyszerre, és mindegyiken más-más tartalom lenne megtalálható.
Az erõiteket összpontosítsátok egy igen igényes oldal látrehozására.
Kívánom, hogy fusson fel az oldal, és a leglátogatottab CoH FUN site legyen magyarországon!!!
Hajrá srácok!!! Sok sikert.
"Egységben az erõ!!!"
egy pár hónapja már én is elkezdtem ezt.... vegyél fel msnre...

msn: [email protected]
Na és vajon melyikben lesz annyi bölcsesség, hogy feladja a saját oldalát a másik kedvéért? <#hehe>

Vedd fel a kapcsolatot [email protected] õ is ugyanilyen projecten dolgozik felesleges 2 site-ot csinálni.

Amúgy nálam most olyan gond van pár napja, hogy rengetegszer kickelnek a játékból és számtalan automatchnél ledob a serorol, aztán vagy gyõzelemnek vagy vereségnek írja. A netemmel nincs gond ez 100% leteszteltem ezerszer. Valami ötlet? Vagy a Relic szar szokás szerint? Elképesztõ egyébként, hogy képesek voltak ilyen szar netkódot csinálni a játéknak. Ha egy elsõjátékos csapat csinálta volna aztmondom okés de õk azért nem újoncok.
Én már elég rég kitaláltam a cuccot csak melo mellett nincs elég idõm rá sajnos. Viszont az alapokat már elkezdtem megcsinálni. Van már segítségem mert van pár cohos haver akiket rá tudok szerintem venni egy kis ötletelésre, így nem hinném, hogy nagy gond lesz az infoval való feltöltés. Ettõl független mint alant megemlítettem segítõ kezet szívesen veszek. 😊 Én mindenképpen egy minõségi oldalt szeretnék jól körbereklámozva stb, hogy egy frankó kis sziget legyen a játékosoknak. Már tavaly el akartam kezdeni de sajnos csak most jutottam el a gyakorlati fázisig.
Ezért írtam anno, hogy a 'nagy' peccseket mindig mentsd le a gépedre, ne a relic downloadert használd, mert így bármikor újrapeccselhetsz töltögetés nélkül. Mi több, ha normálisan megy a gém, érdemes az egész thq könyvtárat elmenteni, mert nem kell installálgatni a gémet. Simán bekopizod a program files alá, és megy.

Nagyon dicséretes, hogy mostanság ennyien szívükön viselik a CoH sorsát, de nekem kissé sok ez az 1 héten belüli 3 rajongói oldal. Sok sikert és kitartás az egyébként respektálandó igyekezethez, de csak halkan jegyezném meg, nem akartok inkább társulni?
Ahogy néztem mindannyian szerkesztõket kerestek. Ha csak mindegyik kezdeményezés mögött 1 ember áll, akkor már 3-an vagytok, amivel már neki lehet indulni.

szerintem a játékom bugos basszus.. <#boxer>

MINDEN játékra vereséget ír hogy rakjam bele..

nem mentettem, nem indítottam újra, nem állítottam meg és mégis loss confirmed..

járt már így valaki? <#fejvakaras>

újra nem rakom az egy megás netemmel 2 nap volt <#falbav>

Haliho srácok. Terveim szerint hamarosan beindítok egy CoH közösségi site-ot. Ami mindenképp tervebe van véve mint menüpontok. Egységek , taktikák, fórum (phpbb3 ill vmi normalis), recordok, galéria stb. Mindenképp egy olyan játékos adatbázist tervezek ahol mindenki bejelölheti az aktuális rangját meg egy rakat infot. Az oldallal a célom az lenne, hogy a magyarokat kicsit összerázzam, és több meccset tolhassunk egymás ellen. Inkább játszok magyarokkal mint külföldiekkel. Mindenképp szeretném normálisan kivesézni az egységeket erõsségek gyengeségek "ajánlott felhasználási módok" stb. A lényeg a tartalmi részen lenne mindenképp. A domain még nincs letisztázva hogy mi lesz de hamarosan eldöntöm. A grafikai rész nagyjából készen van de még nincs véglegesítve. Félkész oldalt nem fogok felrakni de majd egy demo képet tolok vmikor. Aki úgy érzi, hogy szívesen segítene most elsõsorban szöveges leírásokat várnék. Taktikákat egységleírásokat stb. Akiket érdekel a dolog: [email protected] ez az msnem
Na a smileykat nem vettem észre😄 Már megijedtem basszus^^

Természetesen nem gondoltam komolyan...tudod szmájlik meg ilyenek. Igaz nem tartom kizártnak, hogy van aki így csinál magának szép statot, csak tök értelmetlen, mert élesben pillanatok alatt legyakják.

még mindig szerkesztõket keresek a magyar coh közösségi oldalra!! bakker vki jelentkezzen már... nehéz mindent egyedül xd

msn: [email protected]
Arranged team AT-ról beszélek. Ráadásul ezek tényleg jó játékosok. Top 10 mindegyik. Márpedig ott rankot már csak akkor kapsz, ha valaki táposat elversz(tehát nem olyat, akinek 0-100 a statja😊. 2x is buktam már 50-60 körüli streaket, pedig az nmy nub volt. Viszont volt olyan, hogy haveromnak esett szét a nete és volt olyan, hogy nekem. Ráadásul úgy, hogy egybõl széthullott az egész game.

Legyen a 2 játékos neve A és B. B kreál egy fika acc-ot. Ezek után hostolnak 100 játékot, melyben A játékos 100szor megveri a semmit sem csináló B játékost. 😊)
Az más kérdés kinek van erre ideje.

Nem tudhatod, hogy mitõl szakadt a játék..annyi minden miatt lehet és az egész dispute rendszer egy kalap szr. Hidd el, miután 2x buksz irgalmatlan streaket ilyenek miatt akkor rájössz, hogy kár ezzel veszõdni. Fõleg 2v2 és afölött gyakori. Több ember..több hibalehetõség. Ezért csodálkozom azon ,hogy emberek hogyan értek el 100 fölötti streakeket. Hogyan úszták meg végig ezt az egész dispute lófaszt.

Szintlépésnél rankedba nem mindegy hogy lvl 7-el lvl 1-et gyõzõl le vagy lvl 9-et és szerintem a Streak is számit.

Hát látom nagyon nem vagytok képbe sebaj néha én sem értem a statot kicsit patch óta megzavarodott szerintem.
Külön vannak a rangok külön basic külön ranked és mindig a nagyobbat mutatja tehát ha valaki lvl 2 rankedba de sokat játszott basicet attól lehet lvl 7 te a lvl 7 látod. Disputes valószínû mindkettõnek beírja mert nem tudja eldönteni mi történt aki drophackkel annak a replayet el kell küldeni emailbe a [email protected] és leírni mi történt (én már küldtem)Skirmis meg max új stratégia kipróbálására jó nem kell vele foglalkozni. Ha kilépsz, kidob egy mecsbõl és még mások játszanak akkor csak a mecs végén fog beírodni a statba, nem a kilépésnél.

köszi <#worship>

Van róla infó. Attól függ mekkora szintû volt az ellenfeled, és mekkora volt a te szinted. A különbség függvényében kapsz pontot, az élõ-pontrendszer alapján.

bajgunar
Jah!!
Valami INFO lehetne arról, h mi alapján ítéli meg, mikor lépsz rangot!!!
Láttam olyat, gyereknek amcsival, 1 / 4 volt a statja (1 gyõzelem, 4 vereség) és a gyerek lvl 7 -es volt!!!!
Én meg Wehrmacht 83 / 26 lvl 8, vagy 12 / 3 lvl 3.
Érthetetlen számomra is.
Nah, meg ENGEM dob le Automatch -ban, kifingik a szeró, vagy mi. Erre beirja vereségnek!!! Agyhalál !!! Komolyan mondom!
Ocsmány lett!!!!!!!!
Meg ez a DISPUTES !!! Annak írja máár be könyörgö, aki lelövi a szervert!!!! Ne nekem!!! Nem én futamodtam meg!! Hanem a HOST.
Azt ilyenre adsz ki ennyi pénzt!!! Felháborító!
Grat RELIC! <#worship>
és bogarászok a menüben és elszámol 3 vereséget az mi...

Skirmishben ha mentesz, azt automatikus vereségnek veszi (hiába gyõzöl a végén). Ez jó nagy baromság valóban. Nem kellett volna seminek sem számolnia.

nna fasza.. kin vagyok a menüben és dobálja fel az ablakot vagy 3x h valamilyen loss confirmed...

mindhárom más...