Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sõt, az volt a furcsa, hogy a német 3. szint meglépése után a sherman többet sebzett a panzer IV-es (pedig akkor már kiegészítõ pancélztata is van +Sherman minden esetben tapasztalatan volt)
Lényeg a lényeg: a sebzés el van baszva...
Még egy dolog ami kibaszottul hiányzik a játékból (pedig már CC Generals ban is benne volt): a tank menjen már át az átkozott gyalogosokon és ne kikerülje õket... hihetetlen, hogy csupán a jármûveket fizikai adottságával nem lehet gyalogosokat irtani...
Tegnap haverral kipróbáltuk hogy Pershing és a Tigris egymással szemben mennyi idõ alatt szedik szét egymást (3. szintû tigris).
Hihetetlen bazzeg. Pershing szédszedte a Tigrist... AMi hát azért is furcsa, mert én több helyen is azt olvastam, hogy egy amerikai tank sem ért a Tigris nyomába. Sõt, Tigrisnek 1-2 lõvéssel kellene szétszedni a sima shermant...
szal szar az egész és a németeket indokolatlanul genygítették...
Nem látták ezek a ryan közlegyény megmentése címû alapmûvet?
Amire viszont nincs mentség..az a patchenkénti bughalmaz
De ez még semmi, mert baromira rosszak lettek az erõarányok. Én nem tudom pontosan, hogy melyik patch mit hozott, de még az Opposing Fronts-ra azt tudtam mondani, hogy ok. De amilyen irányba szerintem el kellett volna menniük az az, hogy a tankok nevetséges legyengítése helyett csökkentettem volna azok látókörét, és mondjuk a tankparancsnok adta volna a látókört, akit meg ki lehetett volna lõni. A gyalogságnak több ambush képességet és valami lopakodásfélét kellett volna adni. Mert így úgy néz ki, hogy a tankból 3 gépágyú tüzel rájuk nyílt terepen, ezek meg vígan táncolnak kettõ bazókát beleeresztenek a Tigrisbe, és tovább állnak. A nyílt terepen meglepett gyalogságnak jobban kellene hullania, de mondjuk nehezen lehetne õket meglepni. A tankoknál meg sebzés helyzett az kellett volna, hogy a bazoka (vagy panzerschreck) vagy lepattan vagy betalál, és mondjuk össztûzben az ipse nehezebben célozzon. A puskák szerintem továbbra is gyengék maradtak, az assault fegyverek most még jobban megérik mint valaha.
Na, jól van, szép álmok ezek.
Gigabyte P35 DS4 rev 2.0 ,E5200,Corsair 2Gb Twinx Kit,Sapphire 4850Dua Fanskin, Corsair VX450,Gigabytes iSolo 220,CM GeminII, Samsung F1 640Gb HDD
Külön kiemelném minden egység leírását.... ami jó dolog leírni a gyengeségeit és erõsségeit meg hogy hol használták..
stb..stb...
Hát akkor találkozunk "nyáron" azaz suleee végén 😊 vége a sulinak és ez egy kis meglepi lesz 😊
Gigabyte P35 DS4 rev 2.0 ,E5200,Corsair 2Gb Twinx Kit,Sapphire 4850Dua Fanskin, Corsair VX450,Gigabytes iSolo 220,CM GeminII, Samsung F1 640Gb HDD
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.
COD4-nel ez a verzio mukodott plusz a regedites is jo volt a CODnal.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Esetleg ha elakadok akkor majd irok addig is csak olvagatom a topicot 😄
Alig varom hogy multiba is tudjak jatszani de elotte a a missiokat vegig viszem.
Talán elfogadja. De tisztább, ha újra húzod, majd rendesen felpatch-eled! Nehogy a végén valami szarságot érzékeljen, és BAN-oljon a Relic.
Sztem...
Örülök, hogy így döntöttél! A CoH tényleg nagyon jó játék (csak sajna manapság van egy rakat idegesítõ hiba benne).
1. Lehet, hoogy van mód a reinstall nélkül is a serial átírására. Menj be az Account/Add products-ba. Add meg a jogtiszta serialt. Ha minden okés, akkor az Edit Account Details-on belül a jogtisztának kell lennie.
2. Igen egyesével kell felrakni a patcheket. Errõl az oldalról érdemes leszedned: http://cohpatch.relic.com/
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Company of herose Opposing Fronts: Missziói és 2 frakció Brit Panzer elit online játszható vele.
Company of herose Tales of Valor: Küldetései és mind a 4 frakció online + új egységek 3 új játékmód Assult panzerkrieg stonewall játszható vele. Elözõ 2 rész Missziói nem játszhatóak! Eredeti CD KEy szükséges!
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.
Nincs, és az alap 2 frakcióval sem lehetsz.
meg csak 2 hete tolom a sima alap COH-t de nagyon bejono..teljesen elvoltam vakulva hogy a COD4 mellett ilyen jo jatekok is vannak. CB-t illetve ESL-t felhagyva inkabb a COH-hal szeretnek tobb idot foglalkozni. Egy magyar weblapot en is szivesen fogadnek illetve ha kell kesitseg akkor rendelkezesre tudok allni.
2 dolog lenne amiben a segitseget szeretnem kerni.
1. MEgvettem a sima COH-t eredetibe de eddig tort verziot futattam.Most lekell szedni az egeszet hogy az origi key-t betudjam irni?
2. a sima alap COH-nal milyen patchek vannak? egyesevel kell felrakni oket? ha igen linket tudnatok adni honnan lenne erdemes leszednem majd?
Elore is koszonom a segitseget<#wave>#wave>
az Opposing Fronts-ben benne van az alap Company of Heroes hadjárata is?
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Annyira utálom, hogy nem játszanak de foglalják a helyet én meg nem férek föl, hogy toljam picit!!!! 😞
Ha eredeti az alap game-ed, és a ToV-hoz nem eredeti serialt írsz be,
BAN-olhatják az accountod-at! Vagy ha megpróbálsz játszani tört ToV-al, eredeti CoH alatt.
Én nem kockáztatnék.
<#banplz>#banplz>
Lenne egy kérdésem, a Company of Heroes alapjátékhoz regisztrált Relic Online Account-al tudok játszani multit a Tales of Valorban is? Ehhez hozzátartozik, hogy a Tales of Valor nem eredeti, nem az enyém, crackelt.
Jelenlegi oldalunk!
HS-Team
Megújuló oldalunk!
NEW HS-Team
Kb ilyen színvonalú oldalakat! Nah meg ennél igényesebbeket kreál!!!
Szerintem mindenképpen megérné, ha EGY közösségi Company of Heroes oldalt gyártanátok le, ami minõségi oldal lenne, minden megtalálható lenne rajta, tippek, trükkök, taktikák, adatlapok, stb....
Nem pedig 3-4 oldal is születne egyszerre, és mindegyiken más-más tartalom lenne megtalálható.
Az erõiteket összpontosítsátok egy igen igényes oldal látrehozására.
Kívánom, hogy fusson fel az oldal, és a leglátogatottab CoH FUN site legyen magyarországon!!!
Hajrá srácok!!! Sok sikert.
"Egységben az erõ!!!"
Ahogy néztem mindannyian szerkesztõket kerestek. Ha csak mindegyik kezdeményezés mögött 1 ember áll, akkor már 3-an vagytok, amivel már neki lehet indulni.
MINDEN játékra vereséget ír hogy rakjam bele..
nem mentettem, nem indítottam újra, nem állítottam meg és mégis loss confirmed..
járt már így valaki? <#fejvakaras>#fejvakaras>
újra nem rakom az egy megás netemmel 2 nap volt <#falbav>#falbav>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
msn: [email protected]
Az más kérdés kinek van erre ideje.
Külön vannak a rangok külön basic külön ranked és mindig a nagyobbat mutatja tehát ha valaki lvl 2 rankedba de sokat játszott basicet attól lehet lvl 7 te a lvl 7 látod. Disputes valószínû mindkettõnek beírja mert nem tudja eldönteni mi történt aki drophackkel annak a replayet el kell küldeni emailbe a [email protected] és leírni mi történt (én már küldtem)Skirmis meg max új stratégia kipróbálására jó nem kell vele foglalkozni. Ha kilépsz, kidob egy mecsbõl és még mások játszanak akkor csak a mecs végén fog beírodni a statba, nem a kilépésnél.
Valami INFO lehetne arról, h mi alapján ítéli meg, mikor lépsz rangot!!!
Láttam olyat, gyereknek amcsival, 1 / 4 volt a statja (1 gyõzelem, 4 vereség) és a gyerek lvl 7 -es volt!!!!
Én meg Wehrmacht 83 / 26 lvl 8, vagy 12 / 3 lvl 3.
Érthetetlen számomra is.
Nah, meg ENGEM dob le Automatch -ban, kifingik a szeró, vagy mi. Erre beirja vereségnek!!! Agyhalál !!! Komolyan mondom!
Ocsmány lett!!!!!!!!
Meg ez a DISPUTES !!! Annak írja máár be könyörgö, aki lelövi a szervert!!!! Ne nekem!!! Nem én futamodtam meg!! Hanem a HOST.
Azt ilyenre adsz ki ennyi pénzt!!! Felháborító!
Grat RELIC! <#worship>#worship>
mindhárom más...