8857
-
Varga10 #1400 Hello!
Valaki nem akar játszani velem hamachival neten multizni???Én szivesen játszanék akarárkivel.Tahát ha valaki akar játszani az csak bátran szóljon :) -
Zol77 #1399 képeket talált már valaki a dx10-es verzióról? -
BBlackbeard #1398 Az 1.7-s patch megjelenéséig dísznek van ott, utána már lehet dx10-zni. Kb. egy-két hét még a megjelenéséig! -
lee56 #1397 pff akkor passz, gondolom nem disznek rakták bele a dx10 kapcsolót, nézz utánna más fórumokon is vagy nemtom -
Traky70 #1396 8800GTX, Core2duo E6300@3325, Vista, áprilisi directx ...
A konfigomnak tudni kéne a dx10-et (mint ahogy írom is, a Dx10 Lost Planet demo simán elfut ), ezért is kérdem, hogy van-e valamilyen "trükk" ? Van valaki, akinek megy esetleg ? -
lee56 #1395 Hát elvileg kéne menni, nekem is szürke, de az én vkártyám csak dx9et tud (7600gst), neked milyen videokártyád van? -
Traky70 #1394 Sziasztok! Tegnap felpatch-eltem a játékot 1.61-re. A video beállításoknál már lehet látni dx10-es beáll. lehetőséget is, azonban nem lehet kiválasztani. Em még csak előjáték, a következő peccsek dx10 lehetőségeire, vagy valahogyan ki lehet csikarni az 1.61-esből is ?
(A konfigom, rendszerem viszi a dx10-et. Legalábbis a Lost Planet demo dx10-es demo simán ment) -
CAC #1393 Az ingyen van. Esetleg olyat nem tudsz, aki felhasználói progival csinálja ugyanezt? Nincs kedvem(meg leginkább lehetőségem) kiadni fél millát egy Photoshop-ért meg Flash-ért. -
lee56 #1392 Személyes nagyker? :) -
Tiensin #1391 Tudok jobbat:) ebay.co.uk
Egy srác ázsiából hozatja be konténerrel a játékokat, és most van egy rakat CoHja eladó.
Én tőle vettem kőkemény 3 ezer FTba került (szállítással!).
-
Gauge #1390 www.cdgalaxis.hu -
cicamisa #1389 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.Meg tudná valaki mondani, honnan tudnék működő CD-key-t szerezni a multihoz?Vagy hogyan lehet a regelést megoldani? -
#1388 Benne vagyok a régibe, és az újban is, csak nagy a pangás :( -
#1387 Már nem aktuális... :( -
#1386 Desert: Milyen néven vagy fent? :) mert már játszottam jósokmindenkivel lehet Te is közte vagy :P
- kisPocok - -
#1385 Elfelejtettem említeni, hogy 1.61-en gyertek játszani! :)
- kisPocok - -
#1384 Üdv mindenkinek. Nemrégiben csináltam egy COH - hamachi szobát, ami hamar meg is telt játékosokkal, de elég inaktív mostanság, ezért döntöttem úgy hogy elkészítem a 2. -at is! :)
Szoba neve: COH-HU2
jelszó: hun
Csatlakozzatok amíg van hely és játszunk együtt! Üdv.
- kisPocok - -
CAC #1383 Oksa, köszi! -
BBlackbeard #1382 Cac: Ezt így pár szóban nem lehe összefoglalni. Sokkal balancosabb lett, a quad rush már nem olyan erős, puma upgun visszament t3-ba, ingyen drótvágó, blitz nagy változások. Nézd meg a változtatási listát! -
CAC #1381 Nekem az 1.51 van fent. Aki esetleg feltette 1.61-ig összefoglalná pár szóban a lényegi változásokat? -
#1380 Elég 4 is.
1.0-1.40
1.40.1.51
1.51-1.60
1.60-1.61 -
lee56 #1379 Én is olyat kerestem, de még mindig 7 darab fileból jövök ki 1.61 ig :) -
#1378 Nemtud valaki linket adni ahol le lehetne tölteni 1.0 to 1.61-es patchet?? -
#1377 ez se lesz már kész soha akkor...:( -
CAC #1376 Eszerint még fordítás alatt. -
#1375 sziasztok. a honosítást honnan lehet letölteni??? (#970, #955-ös hozzászólásbol mertem következtetni hogy elkészült már.) -
#1374 Szóval a nevét rosszul írtam: COH-HUN - Battle of legends MOD
a jelszó ugyanaz :) -
CAC #1373 Köszönöm szépen a korrekt és gyors választ!
További jó játékot mindenkinek! -
BBlackbeard #1372 Szia!
1.-es: Igen, valóban csak 15 van.
2.-es: Összeszedi az embereket, meggyógyítja és ha összejön 6 darab akkor egy fullos rifleman osztagot állít "elő".
3-as: A fenntartási költség az az hogy a manpower-ből levesz valamennyit. Pl. (csak úgy hasracsapva) egy sherman fenntartási költsége 20 manpower, annak a negyede 5, ezért te minden percben +5 manpowert fogsz kapni. Csak akkkor érdemes ezt fejleszteni ha nagyon sok tankod van, katonáknál elenyésző a fenntartási költség! -
CAC #1371 Sziasztok!
Végigvittem egy hete a játékot. Csak ugyanazt tudom elmondani, mint az első ránézés után: ez valami hihetetlen jó. Nagyon várom a kiegeket, mert már viszket a Sherman-jaim lánctalpa. :)
Ettől függetlenül lenne pár dolog, ami még nem világos:
1. Valóban csak 15 küldetés van az usa kampányban? Ha megnézitek, van ott egy szabadon hagyott 16. slot, ami nem aktív. Mivel az egyik medálom nem lett meg, arra gondoltam, hogy így nekem nem elérhető, de minden bizonnyal ez az én agymenésem.
2. Mire jó a szövetséges medical tent vagy mifene (most nem jut eszembe a pontos neve). A védelmi épületeknél van, a géppuskafészek mellett. Azt vágom, hogy egy szanitéc folyamatosan szaladgál az elesett katonákért,.és mikor beér eggyel, mintha nőne az épületen lévő sárga csík is. De ez miért jó nekem?
3. Már kérdezte valaki a szövetséges supply depot értelmét. A leírás szerint az a fenttartási költségét (upkeep cost) csökken az egységeknek. Ettől függetlenül én úgy vettem észre, hogy nem változtat semmit. Az upkeep cost gondolom az az érték, amennyit egy adott egység elfoglal a max egységek számából. Eszerint pedig a teljes upgrade-kor egy Sherman 8 helyett, csak 4-et foglalna, ami elég kemény.
A válaszokat előre is köszi!
-
#1370 Hali!
Aki unja már az alap CoH-ot, az jöhet moddolva a hamachiba:
Név: COH-HUN Battle of legends MOD
Jelszó: tigertank
Ez a MOD szükségeltetik hozzá: http://companyofheroes.filefront.com/file/Battle_of_Legends_12;71015
A játék 1.2 verzió kell hogy legyen!!! -
Desert #1369 próbáld meg egy 1024x768 medium ha jól megy akkor fentebb is veheted a grafikát -
#1368 hellosztok! ien gépre: 1 gb ram, radeon 9600 pro, 2.6 celeron milyen grafkót érdemes beállítani? -
Zol77 #1367 ja , már kint van pár napja , 114mb innen is szedhetitek akár :
http://thq.vo.llnwd.net/o10/CoH/retail/EN_151_160_Patch.exe -
Desert #1366 laza megint módosítottak egy csomó mindent... -
Desert #1365 bocs a kérdésért van már 1.6 patch? laza...
amúgy hamachin toljuk és nekünk megy 1.51 -es verzióval. -
#1364 1.7-es patcben már DX10-es cucc is lesz! -
Zol77 #1363 én már tegnap is csak az 1.6-os patchel tudtam játszani hamachin. Szedjétek le, nagyon sokmindent kijavítottak megint. -
Norbu #1362 Helló!
Nem tudjátok hogy honnan lehetne beszerezni, vagy kimenteni valahogy a főmenüben a Credits alatt játszott zenét? -
Desert #1361 szia! hamachival nem online hanem lan-ra kell menni! de akkor tudsz játszani hogy ha van valaki(aktív) hamachin. előtte szólj neki(chat) :) remélem találkozunk a harcmezőn :)