8857
-
#1560 csá nép!
Gyárilag DX10-es a gém vagy kell hozzá peccs? -
Amadeus HU #1559 Hát igen lag az van, de ha csak magyarok lennének egy pályán akkor nem lenne a ping 200 felett, hanem normális lenne mint a többi multis játékoknál. A sok tengerentúli letudja húzni a sávszélességet! -
#1558 nodnál nem kikapcsolni kell az imont/amont, hanem ennek a 2 modulnak a setupjában be kell állítani az exét kivételenek - bár ez a laggolást nem hiszem, hogy megoldja. (ha nincs kivételek között, akkor egyszerűen fagy) -
deserter #1557 hmmm... fene egye meg... Én szivesen mennék... csak laggolok mint állat. Rosz nézni hogy mindenki indítja a 2v2 vagy a 3v3, 4v4 es szervereket, én meg nemtudok menni... mert valami csoda folytán laggolok... 1másodpercet megy a játék, 1mp-et meg áll :D Bárcsak tudnám mi a baj... próbáltam a nodot kikapcsolni (imon, amont-t is) ellenöriztem is már a kapcsolatot (vagy hogy is hívják) ésmég mindig rosz... valami bezavar a kapcsolatba... -
Amadeus HU #1556 Embereket keresek multiplayerre olyan mapppára ahol 4vs4 a felállás!
Aki szívesen játszana magyarokkal együtt hogy közös erővel nyomjuk le a németeket az írjon egy PM-et vagy erre az email címre: [email protected] -
Neoncsoves #1555 megvan a vip jogom :) -
deserter #1554 Megnéztem egy Sepha replayt... fuu vazzeg... nemsemmi amit tud a csávó... Meg egy nystrom replayt is. Nagyon jól játszanak... Szerintem ösze visza kapkodnak az egérrel... mert egyszerre egy csomó mindent csinálnak... -
deserter #1553 :S áááhhhh bocsi nem tigrissel... panzer V. össel... ez de égőőőőőő.... -
Fboy #1552 Sikerült megoldani, a ww2/archives könyvtárba bemásoltam a fájlokat újból a dvd-ről, ez megoldotta. -
Tiensin #1551 Fboy: Külön fileból telepited a patchet, vagy a belső updaterrel? (simán rámész a multiplayerre és online, ha nincs eredeti cd keyed akkor is updatel..nem kell crack meg semmi).
Deserter: ha defensivet választott és 88ast épitett, akkor tigerje nem lehet. A defensivenek 1 off map rocketje van(ami viszont más ágon van mint a 88as), illetve egy defensive arty(ami szintén másik ágon van) amit a saját épületei és pontjaira hivhat. Kötve hinném, hogy nebelwerferrel találkoztál, mivel az jelen pillanatban használhatatlan(semmi kárt nem tesz kb..). Esetleg walking stukával, de ahhoz meg battle phase kell. A calliope lő. Ott van jobb also sarokban az ikonja amivel lőhetsz. Egy idő után újratöltődik és teljesen ingyenes(cserébe nem rendelkezik a sima sherman ágyújával, csak a gépágyúval). Ne költsd el az elején a CPket. Defensive ellen az armour használhatatlan. Ha defensivet választ és grenadiereket csinál(sőt ha már infantry veterancyt fejleszt, amit elég hamar észrevenni), akkor kizárható, hogy tankokat fog gyártani. Ebben az esetben az infantry companyval jársz jól(bal ágból kellenek a rangerek, jobb ágból a howitzer lövés, ami 200 lőszer, de nagyon szétkapja a kiépitett védelmeket). Esetleg még nagyon jo megoldás az air jobb ága(strafing run és bombing run). Páncélost fölösleges gyártani. Ha tankokra megy rá, sose lesz nyersanyaga 88asra. A gamereplays.org on érdemes megnézni Sepha replayeit. Ő nagyon keni a t2/defensive/medbunkeres taktikát.
Sok allied player kapásból a jo kis pershingre hajt, és már hamar beválasztják az armour companyt. A defensive pedig pont ez ellen jo. El kell foglalni az adott map egyik oldalát teljesen. Az idő pedig az axisnak dolgozik MINDIG. Ezt ne feledd.
-
#1550 hát, márpedig ez alapján pláne nehéz mást elképzelni, ha nem módosítottál rajta semmit... mi a patch fileok neve? -
#1549 4. küldetésben hogy lehet 250 killt összeszedni? Nem akar összejönni :/ -
Fboy #1548 hát ennyire nem vagyok ostoba:D különben is azt írja a patch, ha rossz verzióra akarom feltenni. Az egyik fájllal van gondja: ENTRY: WW2\Archives\WW2ArtHigh.sga
error ept0015: Old File does not exist -
#1547 talán rossz sorrendben akarod feltenni -
Neoncsoves #1546 -
Fboy #1545 Hi!
Az miért lehet, hogy nem tudom patchelni a játékot? Csak az 1.2 megy fel, az 1.4 már nem... -
Neoncsoves #1544 nem, kivették mivel igy tul erősnek számított sztem... de ez csak szerintem... egyébként sztem Nebelwerferre gondoltál, az az a mobil német tüzérség... Calliop Shermanekkel kiszeded a crew-t, és folyamatosan tűz alatt tartod amig fel nem robban. amikor végeztél a crew-val, mész gyalogosokkal (fontos hogy vagy rakétavető vagy sticky bomb legyen) hivsz pershingből 2-t is, és nagyobb gyalogsági kisérettel már egyszerű. közben 2-3 mortarral lőni az előretolt állásait a németeknek... sok szerencsét. Oszolj! :) -
deserter #1543 :) köszi a segítséget... sokat segítettek :D Egy kérdésem még lenne... Elöször elmesélem hogy jártam. Az ellenfél defense-st választott ahogy meglátta a perhsingjeimet... 2db 88 as ágyut be is rakot középre... és legyártott egy csomo pak-38 ast. Nagy nehezen... mikor már a főbázisát romboltam HQ-t löttem... sikerült elintéznie a pershingeket azzal a német rocket izével amit lehet kérni :D Nemnagyon ismerem a nevét xP... és erre kértem calliopos shermeneket... amivel lelöttem a 88 asról az embereket... gyorsan vittem gyalogságot elfoglalni... és odakültem a callioposokat is hogy löjjék ki az mg-42 eseket... :D és LÁM-LÁM... akkor veszem észre hogy a calliop shermenek nem lönek O.o elcsesztem ezzel mindent... mivel már kikérte a tigriseket... és nemtudtam mivel viszonozni... így kikaptam :( Mióta nem lö a callop shermen??????? emlékszem régebben lött... még a googlen videokat is látok hogy tud löni... mostmeg nem!!!!!! Ez most valami bug??? vagy mi a fene???? :D -
Tiensin #1542 deserter az infantry companyt felejtsd el allieddal. Egy esetben jó, ha az ellenfél a gyakori t2/defensive/medicbunkerspammal jön, mivel az kb a flak jó elhelyezésétől függ.
Minden másra jó az armour(esetleg airnek a jobb oldala a strafing runnal, ha van elég ammo).
Az axis amúgy jóval micro igényesebb és sokkal defenzivebb játékot igényel mint az allied, ezért kicsit nehezebb is 1on1ben. majd meglátod:D -
#1541 ezen ne lepődj meg, a legtöbben azért csinálnak új nevet, mert olyan a statjuk, hogy senki nem játszik velük. -
Neoncsoves #1540 srácok, hibát ir a hamachi telepítő :S haverommal játszanék hamachin...
ezt irja: A telepítés sikertelen. A rendszerben történt minden változtatás visszaállításra kerül. -
#1539 Majd 1 év előnyt, rutint nem könnyű behozni. Ritka a tényleg kezdő. -
deserter #1538 hát kicsit elegem van... jött ellenem egy játékos aki 5meccset játszott, de ugy játszott ellenem mintha már vagy 200 meccset letudott volna... a németekkel kivan már a tököm!!!! Elegem van!!!! folyamatosan nyomultam elöre, erre megépíti a panzer commandot... és SS-katonákat küld belöle, meg légvédelmi tankot... a rangerekekkel nemtudok mit kezdeni... ugyérzem hamarabb kellett volna nekem elkezdenem neten játszani... így én már csak kínlódok... csak a noob okat tudom elverni... egy normálisabb játékos... ugyis felül kerekedik rajtam... a hülye tigrisekkel!!!!! Hiába cselezem ki az mg-42 eseket... leirtom a snippereket... folyamatosan haladok elöre... a végén mindig a hülye német nyer... Kár volt az amerikaiakra építenem. Szerintem elkezdem a németel nyomatni... a német egy nagy cheat!!!!! -
deserter #1537 örülök hogy tetszik... amugy lehet németekkel lenni a skirmishben :D lol ... átlehet váltani... poziciot váltani... jobb klikk a másik oldalra és switch position vagy mi:D próbáld ki :) -
#1536 Na kikáóztam a gammát, nagyon de nagyon jó. Kár h nem lehet a skirmishben a németekkel lenni. Nem baj, ez a játék amerikai centrikus.
Fúúú, a vége wazz, kemény volt. Tigriseket alig tudtam semlegesíteni. Még szerencse, h azon pályán (Capt. Shultz tigrisei) a páncélosokat fejlesztettem.
A réndzsörök aranyat érnek:DD Ha van belőle 3-5 szakasznyi, akkor akár több Panzerrel is eltudnak bánni.
Jó volt a befejezése, ez a falaise-i zsák elég jóra sikerült a CoH-ban. Mondjuk Falaise benne volt a magyar D-Day büszkeségünkben is. -
Gringo123 #1535 hi!
holnap délután jó lenne a COH-magyar hamacsi szerveren valakinek?
1v1, 2v2 ? -
Neoncsoves #1534 Commando Realism Mod-ban gombnyomásra lehet guggolást, hasalást mondani? :) -
Gringo123 #1533 üdv mindenki!
csináltam egy hamacsi szobát azoknak akik nem eredeti játékkal tolják.
szoba:COH-magyar
jelszó:COH-magyar
kérek mindenkit hogy aki nem játszik az lépjen ki a szerverről hogy mások is fel tudjanak lépni.
mondjuk lehetne olyan rendszert csinálni, hogy előre itt a fórumon lebeszélni egy meccset. és aki utánna befejezte az kilép.
-
Neoncsoves #1532 na jo shit-et nem irtam bele, de szivem szerint beirtam volna :) -
#1531 a shit feltétlen kellett bele mi?
a dokumentumok\my games\company of heroes mappába csinál fagyáskor a játék errorlogot, megnézheted esetleg azt, nem-e akad össze valamivel. -
Neoncsoves #1530 THQ-nak elküldtem hibajelentésként mert idegesitett, és leírtam szépen hogy "This shit give me all times error when i press exit" -
#1529 Ha tök jól megyen, akkor ne foglakozz az erroros üzenetekkel mikor kilépsz.
Nekem ilyen volt a D-Day... kiléptem és Application meg setup exét írt ki. -
Neoncsoves #1528 megoldottam... kitöröltem a régi kulcsot, és msot jó lett :D most már csak az a bajom hogy mindig errorral lép ki amikor kilépek ... és bejön az az error report ablak és mindig ctrl+alt+del és be kell zárnom... -
Neoncsoves #1527 ja és amikor rámegyek hogy create account az online részben, nem fogadja el a CD Kulcsot ami be van irva o_O -
Neoncsoves #1526 szevasztok! Nagyon ideges vagyok... letöltötte a steam, regeltem elvileg a gamet a THQnál... akarok online-ba menni és mit ír ki??? INVALID PASSWORD OR USERNAME!!!! -
Neoncsoves #1525 száguld lefele steamről :) -
deserter #1524 hello... nemhiszem... én még sms-t is kaptam,( mert ugy van hogy ha veszek le pénzt akkor azt közli sms-ben) most olvasom 5944 ft ot fizettem :D -
Neoncsoves #1523 állj állj srácok... steam 30$ a játék, de + tax (20% áfa) tehát ha jol számolok kb 7200FT -
Tiensin #1522 Ebayen keresztül 3 pénzért jutottam hozzá:D Szállítással együtt(Angliából:o) -
Neoncsoves #1521