Végigvittem egy hete a játékot. Csak ugyanazt tudom elmondani, mint az első ránézés után: ez valami hihetetlen jó. Nagyon várom a kiegeket, mert már viszket a Sherman-jaim lánctalpa. :)
Ettől függetlenül lenne pár dolog, ami még nem világos:
1. Valóban csak 15 küldetés van az usa kampányban? Ha megnézitek, van ott egy szabadon hagyott 16. slot, ami nem aktív. Mivel az egyik medálom nem lett meg, arra gondoltam, hogy így nekem nem elérhető, de minden bizonnyal ez az én agymenésem.
2. Mire jó a szövetséges medical tent vagy mifene (most nem jut eszembe a pontos neve). A védelmi épületeknél van, a géppuskafészek mellett. Azt vágom, hogy egy szanitéc folyamatosan szaladgál az elesett katonákért,.és mikor beér eggyel, mintha nőne az épületen lévő sárga csík is. De ez miért jó nekem?
3. Már kérdezte valaki a szövetséges supply depot értelmét. A leírás szerint az a fenttartási költségét (upkeep cost) csökken az egységeknek. Ettől függetlenül én úgy vettem észre, hogy nem változtat semmit. Az upkeep cost gondolom az az érték, amennyit egy adott egység elfoglal a max egységek számából. Eszerint pedig a teljes upgrade-kor egy Sherman 8 helyett, csak 4-et foglalna, ami elég kemény.