8857
  • Prince23
    És az a "csak" mit takar, ha szabad kérdeznem?
  • robotnyk
    nem, "csak" rts.
  • Prince23
    Nézegettem a képeket, de nem tom eldönteni, h mi ez. RTS vagy FPS/TPS??
    Olyan mint a Rise and Fall: hogy lehet benne stratégia ill. tps műfajban játszani?
  • Tiensin
    Oksa majd este leszek gépközelben megint akkor visszaigazollak!
  • deserter
    felvettelek... jajj elfelejtettem mondani... én bighead86 néven vagyok bent... ha van kedvetek vegyetek fel... hello
  • Tiensin
    Vegyél fel nyugodtan friendsbe. Tiensin néven ha rámkeresel a ladderben akkor megtalálsz:)
  • deserter
    :-)... hmmm... hát proci cseréhez kellene 30000ft :-D Az egy ideig nemlesz. Ugyhogy maradok az 1v1 nél... Jó lenne magyarokkal is találkozni a játékban :-) Gondoltam megkérdezem hogy ti mien néven nyomjátok, és hogy mikor szoktatok fentlenni... persze ha van kedvetek... nyomhatnánk egyet-kettöt :-D
  • lee56
    Valószinüleg a procid lesz kevés, márpedig ahogy elnézem akkor mindent cserélhetsz... én is bartonról váltottam 3800+ x2-re, hát volt egy csöpp teljesitménynövekedés :), coh is megy viszonylag jól közepes-high grafikán, pedig nem csucs a videokártyám se, sima 7600gst 256m ddr3-al.
  • Tiensin
    Nodnál az AMON és IMON modulokat érdemes teljesen kikapcsolni tapasztalatom szerint.
  • deserter
    hello... remélem nembaj hogy megint írok... tényleg nem a noddal van a baj... 1v1 ben simán tudok játszani... 2v2 ben már nem :( van itt valaki olyan aki hasonló, vagy gyengébb configgal rendelkezik mint én és simán tud játszani 2v2-ben? Senki nemjött még ide ilyen gondal mint én? Nagyon szeretnék játszani 2v2 ben... :-( Csak segítsetek hogy mi lehet a gond... légyszike...
  • Prince23
    A NOD az jó, a Nortonnal szaggatna a játék.
  • deserter
    hello... Máshol nem tapasztaltam még ilyet... World in Conflict is szépen fut, és az fps-es gamek is (ut,cs). Igen nod32 használok... talán azért laggolok mert nodom van? kipróbálom akkor majd ugy hogy kikapcsolom... Csak ígyis az a baj hogy 4szer próbáltam meg 2v2-es mappon játszani, kirugtak mert laggoltam... és ezt vereségnek számolta be :D így 4 vesztett meccsel kezdtem xD sebaj... köszike a segítségek:-)
  • Tiensin
    Nem a gépeddel van a baj. Igazából a játék elején soha sincs gond. Általában a közepe vége felé(a memóriakezelése a játéknak nem a legjobb, ezt az 1.71 ben probálták is orvosolni) mindenképp akadni fog. Memória tele lesz nemtom...tán 2 gb rammal v többel:D
  • robotnyk
    ha 45 fpsed van, annak elvileg elégnek kell lennie. más játékban nem tapasztaltál hasonlót? esetleg nod32őt használsz?
  • deserter
    hello... megnéztem... nincsenek elvesztett csomagok... akkor lehet hogy a géppel van a baj... bár teljesen levan véve a grafika... jobban már nemis lehetne... nehéz elhinnem hogy a gépem ennyire kevés lenne... sosem találkoztam még ilyennel. játék közben 45fps em van. Akkor innen már csak az lenne a megoldás ha veszek egy jobb gépet? Kíváncsi lennék mien teljesítményü gépek vannak, amikkel lehet játszani 8 személyes mappon... vajon mien gép kell ahoz... eléggé elkeseredtem most :(
  • robotnyk
    haverom 1650xtjével laggolt - LANon, szóval elképzelhető, hogy a gép a baj. próbáld meg alapbeállítások alatt, vagy teljesen minimumon.
    kapcsolat tesztelésére... start menü/futtatás. itt írd be, cmd. majd itt ping bix.hu -n 100
    ha a végén vannak elveszett csomagok, akkor a kapcsolattal van a baj.
  • deserter
    Hello... én nemrég vásároltam meg a COH-ot steamon kereszül. És az lenne a problémám hogy: Játszani akartam 2v2 es mappon... csak nagyon laggoltam... így mindenhonnan kirugtak. Megnéztam egy pár szervert. De mindenhol zavaroan laggolok. 1v1 es mappon nincs semmi probléma. de ha már 3 vagy több játékossal akarok játszani... akkor már bajok vannak... talán a gépem teljesítményével lenne a baj? a gépem: 2500athlon (barthon maggal) 1gb ram (400-as) 6600gt (8x-os agp).. vagy talán a kapcsolattal? nekem a standard chello van... aminek 5mb os a letöltése... nagyon kérlek titeket segítsetek... tanácstalan vagyok... :-(
  • robotnyk
    640 megás 8800GTSel, meg 2 giga rammal sem lehet teljesen maxra tenni mindent. kattints az auto settingsre, csinálj egy performance testet, aztán az alapján még próbálgathatod feljebb, vagy lejjebb tenni a részletességet.
    mellesleg lassan elérhető lesz az 1.71, pár bugfixel, plusz gyengítik armor companynál az allied war machinet.
  • EnigmaHarlequin
    Sziasztok

Lenne egy technikai kérdésem miért van az hoyg a cod 2 ha full grafikára rakom éppen megakad ezzel pedig ah legoptimálisabbra állitom akkor is az az érzésem mintha filmet akarnék kikockázni a configombaegy nvidia 6600 Gt és 1 giga ram vanez kevés neki???
    és még valami felpatcheltem 1.7.0 ra csinálok hamachi serot mert szeretném kiprobálni magam a cim MessorCOH a pass pontaz lesz
    üdv
  • robotnyk
    ha elhagyhatod, akkor az egységre kattintva a jobb alsó sávban kell lennie egy ikonnak, ami erre szolgál
  • vidu01
    Hali! Ha a katonákkal megfogok pl egy löveget (nem fix holmit), utána hogyan lehet elengedni ha ott akarom hagyni vhol?
  • Eagle16
    Nincs. De minek hozzá magyarosítás? New game, load game, quit. Ezek közül melyiket nem érted?
  • levi8
    Magyarositás van hozzá? PLZ!!!!!!!!
  • Sáska
    sziasztok.

Valaki segítsen pls, hogy van-e valami speciális beállítás, ami ahhoz kell, hogy menjen a játék hamachival?

pár napja tudtunk 1-2t játszani, de azóta nem látjuk egymást, bárki csinálja a host-ot.
    1.7es verzió.
  • levi8
    Csá Van hozzá Magyarositás? Ha van tud valaki linket adni ahonnan le lehet szedni?!
  • feedb4ck
    COH AT, COH SCS, coh spain, fiji2
    a jelszó ezekhez "coh" (vagy nem)
    lehet hogy teli vannak

SHAMANkl / psw: shaman
  • gepa7
    senki........
  • gepa7
    hamachin, de fullosnak írja ki a program, mind3-t probáltam már
  • Landren
    ezeket a szobákat, hol lehet megtalálni?
  • gepa7
    valaki jöjjön játszani multiba! (COH-HU szobákba nem tudok belépni)
  • Sáska
    hello!

Az lenne a kérdésem, hogy a többség az alappal játszik, vagy a patchelt verzióval?
  • gepa7
    hi

Nemrég kezdtem a játékot, és kiprobálnám neten. A coh-hu2 szobát már probáltam de fullosnak írja ki a hamachi. Tudtok még szobát ahol van lehetőség? Vagy jönne valaki neten játszani? Ja és még így az elején ne várjatok tőlem sokat...(nácikkal tolom)
  • Tuco Ramirez
    ÜDV!

Volna egy kis problémám a játékkal kapcsolatban, lehet hogy szóba került már sztem nem egyedi dolog. A probléma a következő, ahogy kiírom az image file-t dvd-re, onnantól nem hajlandó telepíteni a játékot, és ha sikerül mégis elindítanom a setupot kiírja, hogy corrupt a file, amiből telepít. A dvd-re az image-t írtam ki, és a dvd-ről olvasom be a daemon toolsszal. A porbléma akkro is fennál, ha az image-t visszamásolom a hard diskre.
    Segítségeteket előre is köszönöm!
  • Landren
    Heti egy-két estét össze szoktam jönni két haverral, és 3vs3 szoktunk tolni neten, nagyon nagy prtyk szoktak lenni, imádom ezt a játékot.
  • lee56
    CoH SUPPORTED VIDEO CARDS

ATI RAdeon 9500 series
    ATI Radeon 9600 series
    ATI Radeon 9700 series
    ATI Radeon 9800 series
    ATI Radeon X300 series
    ATI Radeon X550 series
    ATI Radeon X600 series
    ATI Radeon X700 series
    ATI Radeon X800 series
    ATI Radeon X1300 series
    ATI Radeon X1600 series
    ATI Radeon X1800 series
    ATI Radeon X1900 series, or better with latest manufacturer drivers.
    NVIDIA GeForce3/Ti series
    NVIDIA GeForce4/Ti (excluding the GeForce4MX series)
    NVIDIA GeForce FX 5800 series
    NVIDIA GeForce FX 5900 series
    NVIDIA GeForce 6200 series
    NVIDIA GeForce 6600 series
    NVIDIA GeForce 6800 series
    NVIDIA GeForce 7300 series
    NVIDIA GeForce 7600 series
    NVIDIA GeForce 7800 series
    NVIDIA GeForce 7900 series or better with latest manufacturer drivers.

Nos, ha ebben bennevagy, és nem laptopról nyomod, továbbá fennvan a legujabb dx, vkártya drvier, és patchelted is a játékot 1.7-re, és ugyse jó akkor passz :)
  • Scottt
    ÁÁÁ felraktam a gémet és az egységek helyén nem volt semmimegnéztem a gép igényt és 1.1es shader kell neki nekem meg 1.4es van, nem tudjátok mi lehet a baja??
  • Tiensin
    igy tényleg érthetőbb:)
  • lee56
    mondjuk patch előtt és vs gép-ről hadobáltam, igy talán már érthetőbb :)
  • Tiensin
    Nincs az az ellenfél aki engedné hogy 10 AT ágyút legyárts. Ráadásul semmire se jo. Ezek mind hatásosak ellene:
    Mortar/nebel/stuka/bármilyen off map artillery/sturmtrooperek álcázva/sniper(főleg mivel 3as vetnél kettőt lő egyszerre).
    Had ne mondjam ezekből mennyit le tudsz gyártani 10 AT nak megfelelő MP ből(kb 10 sturmtrooper osztagot, amit viszont sokkal nehezebb megfogni).
    A patch óta direkt erősítették is őket, mivel simán átrohantál rajtuk bármilyen tankkal, hogy aztán hátulról szétlődd őket.
  • lee56
    az 57milis amcsi ágyuk nagyon kegyetlenek tudnak lenni, tulságosan is erősek szvsz, legalábbis az ujabb patchek előtt igy vettem észre, azóta nemnagyon játszogattam, de emlékeim szerint 10-15 ilyen ágyu, gyalogsággal védve, szinte bármekkora támadást visszaverhettek...