8857
-
lee56 #1440 A játéknak nincs védelme, szóval miért kellene crack? :) -
kérdező8 #1439 jaaahhh Éééérteeem. Kösze. -
#1438 valószínűsítem hogy "honosított" német verzióból szárzmazott az a videó. -
kérdező8 #1437 De akkor a nyelvet sehol nem lehet állitani? Úgy értem hogy hogy lehet hogy annak a valakinek a youtube-on németül beszélnek?
Nincs ehez valami megoldás? -
#1436 hülyeségnek tényleg hülyeség, de játékeladási szempontból ez egy kis apróság aminek így kell lennie, különben kevésbé veszik a játékot.
persze, lehet mondani hogy ettől nem függ. ettől az egytől (annyira) nem is, de sok ilyentől már igen. -
#1435 ez hülyeség sztem ha németek beszéljenek tényleg németül, nekem pölö tök mindegy mert mind a két nyelven tudok elég sokat :D -
#1434 a válasz rendkívül egyszerű, azért hogy értse a játékos. márpedig többen tudnak angolul, mint németül (főleg amerikaiaknál ugye) -
kérdező8 #1433 Szevasztok.Kérnék egy kis segitséget, Ti biztos tudtok válaszolni. Ezen a videón a németek németül beszélnek, mint az hallható is: http://youtube.com/watch?v=TmGHDdh0LiQ&mode=related&search=
Az volna a kérdésem hogy nekem amikor nyomok egy skirmisht akkor a németek miért nem németül beszélnek, pontosabban olyan angolos német.
De ezen a videón merg full németül.
Válaszotokat köszönöm.
Szevasztok. -
Tiensin #1432 Örülök, hogy bejött:)
A stugtól sose félj! Jóformán bármivel meg lehet ölni, mivel rögzített az ágyucsöve így könnyű a hátába kerülni. 2-3 sima gyalogos+sticky bomb upgrade és szét is szedik, még ranger se kell hozzá:) -
modoshawan #1431 Kösz a tippeket!
Közben sikerült nyernem. A rangerek jól jöttek, a Stug ok okozzák mindig a legtöbb bajt nekem. Egyszerű gépek de mégis páncélosok, s már igen hamar a terepen masíroznak. A rangereket is hamar lehet "hívni".
Módszeresen rámentem a benzines területekre s kiéheztettem. A Howitzer ágyú kellőképpen hatásos nehéztüzérségnek bizonyult. Nem is kellett igazán tankokat gyártanom.
Jó dolog végre egy olyan rts-sel tolni, amiben többfajta harcmodort is sikerre lehet vinni, nem csak a sok tank disznót győz módszer érvényesül. Változatosabb a játékélmény... -
#1430 nincs kedve valakinek ma délután játszani egyet? -
Tiensin #1429 Ha fel van patchelve a játékotok(legyen, mert amúgy tényleg bosszantóan erősek a tigerek).
Armour doctrine bal ág(pershing). Jobb ágból pedig AWM(allied warmachine, ez amíg működik minden tankod amit az ellenfél kilő automatikusan újratermelődik). Ezzel nagyon nehéz mit kezdenie az axisnak.
Infantry company és jópár ranger. Ha csak páncélosokat gyárt akkor könnyű dolgod van mert a rangerekkel könnyű a tankok hátába kerülni.
M10 páncélja nagyon papír. Csak akkor érdemes használni(a kellő odafigyeléssel) ha egymagában küldi a tankot, mindenféle support nélkül(pl gyalogos AT egységek mint a grenadiers/sturmtroopers). Inkább fejlesztett sherman+at ágyúk kombót javaslom.
Az allied gyalogságban nagyon erős. Érdemes a kezdő fázisát a játéknak megnyomni. Ne hagyd hogy fuelhez jusson! És ne hagyd ,hogy veterancyt(kampfkraft center) fejlesszen a tankjaira! -
#1428 1.70-hez van crack? -
BBazsi #1427 Szerintem telepíts aknákat, építs tankcsapdát (tigris átmegy rajta, de lelassítja) aztán anti-tank+tank-destroyer. -
modoshawan #1426 Előbb utóbb rájövök mi kell, hálisten ez a game nem egy újabb c&c klón
-
modoshawan #1425 bocsi nem ezt akartam, hanem -
modoshawan #1424 -
#1423 Gyakorolj. Csak ezt tudom mondani. -
modoshawan #1422 Hi! Kissé el vagyok keseredve
Az amcsikkal tolom lan-on haverokkal egy ideje több kevesebb sikerrel.
De ha az ellen a terror doctrine + rohadt sok panzer taktikát választja, előbb - utóbb felül kerekedik. Eddig nem sikerült olyan védelmet kiépíteni, ami feltartja a tankrohamot egy tigerrel az élen.
Nem akarom elhinni hogy egy ilyen minőségű stratégiában nincs ellenszere egy tapasztalt játékos tankrohamának.
De nem adom fel. Most jön az airborne taktika, hátha még a tankok előtt dűlőre viszem a dolgot...
Bocs a hosszú kommentért, csak gondoltam kipanaszkodom magam. -
Norbu #1421 Szerintem a legjobb ellenszer a mesterlövészek ellen a dzsip. -
Norbu #1420 Hi!
Tegnap az egyik haverommal felraktuk az 1.7-es patch-t, és azóta egy pályát se tudunk végig játszani mert mindig megszakad a kapcsolat. Eddig is előfordult, de akkor is csak nagyon ritkán.
Ez most lehet az 1.7-es patchtől? Vagy vmi más baja lehet? A net tuti nem szakad meg mert folyamatossan beszélünk skype-on. -
modoshawan #1419 Hi! Lenne egy láma kérdésem. Hogy tudom az ellen mesterlövészeit a bázisomon kívül tartani.
Általában az amcsikkal tolom s ha a német sniper bejut és lát akkor már kapom is a légi áldást...
Drótkrítés kis hézag + lángszórós enginieer kombót használtam már, de nehézkes az utánpótlás kijuttatása. Szóval milyen közel kell elmennie a mesterlövésznek hogy az egységeim észrevegyék? -
#1418 Az összeset ami van 1.0-1.70-ig -
#1417 engem érdekelne a játék, milyen patcheket rakjak fel? -
BBazsi #1416 AZ nem baj, az a lényeg hogy játszunk! -
#1415 amugy en szivesen jatszok:) csak én olyan lama vagyok hogy csuklobol elvertek:D -
BBazsi #1414 Hi!
Én bent vagyok mind3 szobában, de teljesen kihalt mindegyik, max 2 ember van bejelentkezve, de azok sem játszanaka soha. Nem hiszem el, hogy senkinek ne lenne kedve egy 2vs2 akár 3vs3-hoz estefelé.
Ha vki akar játszani írja le mikor jó neki aztán egyeztetünk. -
#1413 sziasztok azt szeretnem kerdezni hogy van egy hamachi szobam de valahogy barki csinal gamet valaki sosem latja... hogy lehetne megoldani... -
#1412 Hamachi szova: COH-HU valamint COH-HU2 ugyanakkor COH-HU3 is létezik, csatlakozzatok. Premium vagyok elvileg szóval sokan befértek. jelszó: hun -
modoshawan #1411 De. Megoldottuk a problémát. A NOD32 IMON kivételek közé felvettem a Reliccoh.exe-t. :)
Működik. Kösz a tippet!! -
#1410 Próbálta már valaki az új 1.7-es patch-el a DX10-es beállítást?
Jelentős a különbség? -
Tiensin #1409 modoshawan nincs valakinek közületek nod32je esetleg? -
modoshawan #1408 Hali! Van egy problémám. Otthon nyomjuk lan-on a játékot s semmi gond nincs amíg csak 2 ember játszik + AI. De amint 3-an akarunk csatlakozni akad mint állat.
Próbáltunk sokmindent: router, switch, vírusírtó ki-be stb...semmi
Valaki ötlet? -
#1407 Company of Heroes DX10 teszt -
emi1986 #1406 Szerbusztok!!!
Lenen 1 kérdésem. Hová tűnt mindenki hamacsiról???? Fent volt vagy 20 ember 1-1 szobába. De most mindenki eltűnt. Áruljátok már el melyik az a jó szoba ahol meg lehet találni titeket:) Kiváncsi lennk:)
Jah és még valami. Nem akar senki 1 neten keresztüli kiesős bajnokságot? A csapat 2 fő és akkor 1 4es mappon lehetne tólni amagedott időben. Na?? Mit szólnátok hozzá???
Várom a válaszokat.
Köszi. Üdv: mindenkinek -
#1405 1.70-es Patch Tölthető!! -
#1404 Company of Heroes DirectX 10 meghajtással
[2007. június 01. @ 09:17 - Chesario]
A Company of Heroes új javításával egy újabb játéknál élvezhetjük a DirectX 10 jelentette grafikai mámort.
A Company of Heroes kiegészítője még sokára fog megjelenni, ám az eredeti játék legújabb javítása már elérhető a játék oldalán, amit minden Windows Vista tulajdonosnak érdemes lesz letöltenie, amennyiben ki akarja használni a játékban rejlő teljesítményt. Az új, 1.61-es patch ugyanis DirectX 10 támogatást is tartalmaz, így a lentebbi képen demonstrált minőség beli javulásra számíthat mindenki, aki telepíti a csomagot.
info: Gamestar -
BBazsi #1403 Meg-patch-eltük játszottunk vele és pár napra rá már nem láttuk egymás serverét, sőt én egyáltalán nem látok servereket, pedig előtte szinte minden nap játszottam és láttam az összes server-t. -
Varga10 #1402 Esetleg most tettetek fel egy uj verziót(patch) vagy új patch-ot tettek fel....... -
BBazsi #1401 Hi!
Vki tud megoldást a köv probélmára: Pár napja még simán tudtunk játszani a haverommal hamachin, most viszon vmi miatt nem látjuk egymás játékát. Másnál nem fordult még elő ez?