8857
  • emi1986
    Sziasztok!
    Még új vagyok a játékkal kapcsolatban. De nagyon érdekelne hogyan is tudnék játszani valakivel hamachin keresztül. Fentvan a hamachi és csatlakoztam a szobába amit mondtatok(5-6 hozzászólással előttem).
    Ez eddig mind rendben. A próblémám az hogy a játék elindítása után rámegyek hogy multiplayer aztán online( leszedtem az összes pachet amit akart) és ott akadok el amikor új accountot kell létrehoznom. Nem fogadja el azt a cd-kulcsot amivel a játékot telepítettem. Valaki segítsen pleaseee. Ha kell megadom az msn-címemet is.
    Előre is köszi:

Üdv: Tib
  • Desert
    hali! felvettelek a hamachiban :) remélem nem bánod nah az van hogy már sikerült megcsinálni a hamachit megy rendesen minden és oks a lan részleg :) mikor játszhatunk egyet?:) jah és 1.51-ig van a javítás telepítve :)
  • lee56
    Akkor lehet, hogy azt a patch-et, aminél kiirja a hibaüzit ujra le kéne töltened, hátha az hibásodott meg, mondjuk innen. Bár nemtom miért hiányzik az 1.0-1.51 englishben , végülis mind1, nekem öt darabban van meg 1.51-ig :)
  • Norrebo
    A patch-re azt irja, hogy valami file hiányzik, vagy sérült és emiatt kilép.
    Az image isoban van, szerintem a loaded verzió. Patch pedig sorban menne rá 1.0-1.4 elsőnek, az angol verzió.
  • lee56
    Patch miért nem megy rá?, lehet megsérült az image, de akkor viszont miért megy fel a játék, hmm. Milyen fajta image, és milyen patchet próbálsz ráerőszakolni?
  • Norrebo
    Sziasztok!
    Visszaolvastam a topicot, de nem találtam megoldást a problémámra, plz help!
    Install rendben, játék betöltés rendben, tutorial és a skirmish rész rendben megy, de a küldetés rész nem akar elindulni. Itt tudom állítani a nehézségi fokot, de a normandiai küldetést kiválasztva a felirat alatt nem jelenik meg a küldetés, így a play gomb szürke marad, és nem tudom indítani a játékot.
    Valami ötlet mi lehet ez?
    Ma direkt letöltöttem a demot, és az indul rendben, a gép is viszi.
    Isoban van a game, kiírtam DVD-re is, de virtuális meghajtóról is telepítettem, összesen már vagy ötször. Ugyanez. Ja és a patch sem megy rá, attól is reméltem javulást.
    Valakinek van valami jó ötlete mi lehet ez?
  • kispancsi
    © Desert: Feltelepíted a hamachit, megadod a felhasználóneved, csatlakozol (JOIN AN EXISTING NETWORK), majd beírod a 2 hozzászólással lejebb található szobanevet és jelszót, és már bent is vagy a szobában. Ezekután kell beszélgetni az ott található online játékosokkal, hogy csináljon valaki helyi (LAN) szervert amihez te csatlakozol, és már játszotok is.

- kisPocok -
  • kispancsi
    Épp most vittem végig az utolsó pályát campmingben, nem volt túl nehéz de kicsit ide-oda rohangálós volt. Elösszőr nem akartam Airborne companyval lenni, de hát nagy előny ha a katonákat bárhol letudod dobni... és a nagy pálya miatt szükség is volt rá. Normálon egyébként nem nagy kunszt, az ellentámadást is simán visszavertem, úgy hogy csapattársam szinte semmit ne mcsinált egész idő alatt. Tetszik a játék várom a kiegészítőjét, vagy a foyltatást! Nem tudom melyik lesz elöbb, mind2ről hallottam híreket :)

- kisPocok -
  • kispancsi
    Készítettem egy Company of Heroes szobát hamachin, várom az érdeklődőket akik szeretnének online játszani! (azért hoztam létre mert az előző tele van már)

Szoba neve: COH-HU
    Szoba jelszava: hun

Gyertek sokan játszani akár most is! :)
    - kisPocok -
  • lee56
    Főként a videokárty gyanus, ha számitásigényes helyzetekben jön elő a fagyás, de lehet ram hiba is, és nem zárnám ki a tápot sem. Bár sok hiba lehetőséget fel lehetne sorolni, a leg egyszerübb ha visszaveszel a grafikából, hátha ugy meg se történik ujra, ha meg nagyon ritkán jön elő akkor meg nem vészes annyira.

@ Desert : márpedig ha nem vetted meg a gamét, egyetlen lehetőséged a hamacsi...
  • imp99
    Felraktam a hotkeys módosítot nem lehet vhogy a z-t kicserélni az y-ra? mert csak az az egy sántít és elég messze is van :S
  • Desert
    sziasztok! hamachival lehet játszani neten ezt a játékot? és pls ne azzal gyertek hogy olvass vissza meg FAQ :( még a hamachi se nagyon megy :(( előre is köszi
  • tomas10
    elég p4 1.60 ghz proci egy 512 mb ram ati readon 9550 videokártya
  • SirArcheer
    Szerencsére többet nem jött elő.
    Most már a Hill 192-nél vok. /ha jól emlékszem/
    A snipert ha rejtve közlekedik és nem lövöldöz, milyen egységek képesek észlelni, és milyen távolságról?
    Mert nekem eddig elég változó a tapasztalatom.
  • morreau
    Nekem is túlhajtásos dolognak tűnik. Amugy megy rendesen, auto beállításokkal a skirmishek gond nélkül mennek, de ha több játékost rakok be és megnő az egyságszám akkor egyszercsak kinyomja a monitort és újraindul...
    Nem tuningoltam semmit rajta, driver vga-hoz legujjab. Nagy ritkán igaz előfordul más játékoknál is ez crush de ahhoz ált nagyon megizzasztom. Pl: medieval 2-ben 5e fős sereg megjelenítésénél.
    Mégis mire gyanakszol/gyanakodjak? Szerintem elég jo kari ez amugy, csak elég neki. A másik még régebben írta itt vki hogy 2 512-es memoriája szarul volt bekötve és biosba kivette a dual channel modot. Na hát én azt nem tudom hogy hogy kell. Lehet segítene esetleg?
    Bármi segítség jól jönne mer' nagyon bejön a játék, és elég tanácstalan vok. Köszi
  • lee56
    Grafikailag eléggé igényes játékról van szó, 6600gt elég de közepes grafikánál ne akarj többet, a restartos dolog meg nagyon tulhajtásosnak tünik, nem tuningoltál procit vagy a gt-t, esetleg memóriát, más game megy noormálisan???

@ SirArcheer : nekem is volt hogy 1x kilépett igy a game (azt már nem tudom hogy milyen hiba volt, és azt sem hogy küldetés vége felé-e)
  • morreau
    Valaki tudna nekem segíteni?
    A problémám hogy a gépem (p4 3ghz dualcore 2gb ram 6600GT/256Mb) újraindul játék közbe... Ilyen confignak elégnek kéne lennie, nem?
    A legroszabb h pont a campaign első részénél fagy ki. De ugy h kikapcsolja monitort egy darabig még mennek a hangok is aztán restart. Mi lehet a baj? Előre is THX!
  • SirArcheer
    Fent van.
    A V2-es bázisos pálya végénél jött be, addig ment szépen minden.
  • MoXNoX
    Szokásos kérdés :) 1.51?
  • SirArcheer
    Volt valakinél olyan hogy egy küldetés közben /pont a vége felé/ kifagyott a játék, vmi hibaüzenettel?
    Nem windowsos, hanem a játék hibaüzenete volt.
  • lee56
    hmmm. na majd lecsekkolom, kezd idegesiteni a dolog :)
  • BBlackbeard
    Szerintem csak bénák voltak...100% hogy át lehet vele menni, még a tutorialban is mutatják.
  • lee56
    Stimmelősnek tünik, de az M4 sherman croco-ban még mindig kételkedek, legutolsó multi játszmámból még mintha emlékeznék rá: németekkel voltunk és egy tanktrap védőfalat húztunk, szépen nagy csorda sherman keringett a leggyengébb pontján a védelmünknek (volt közte croco, bulldozerrel felszerelve is) de nem tudtak átjönni...
  • BBlackbeard
    Áá és áá.

Szövetségeseknél tank trapot a következők képesek eltávolítani:
    Demo Charge: hq-ban kell fejleszteni, egnineer tudja rárakni és 50 mun-ba kerül!
    Pershing, Armor Company-nál hívható be, 7 pont és 900 manpower kell hozzá.
    M4 Sherman "Crocodile", Tank depo-ban lehet építeni, 320 mp és 110 fuel, de csak akkor képes söprögetni hogyha 75 mun-ért vettél hozzá buldózert!
    Axis-nál: A Goliath, bunkerben kell venni és 125 muníció, a Tigris(blitz-es), és a Tiger Ace (terror-os).

Illetve minkét oldalon hogyha valami olyannal támadod aminek robbanó sebzése van akkor egy idő után szét lehet lőni.
    Javítsatok ki ha valamit kihagytam, rosszul mondtam!
    Oldal készül!
  • SirArcheer
    Bocs, kevertem a Tiberium Wars lángszóros tankjával. A Crocodilra gondoltam.
  • Norbu
    Nem tudjátok hogy honnan lehetne beszerezni a főmenüben a Credits alatt játszott zenét? Találtam már egy CoH sound pack-et amiben 5db szám van, de egyik se az.
  • MoXNoX
    Pedig a Goliath-tal szépen megnyílik az út ;) És bizony a Crocodile is elbontja...
  • imp99
    thx :)
  • lee56
    Na most már kezdem azt hinni én irok rosz helyre :), mi az a skorpió, nekem egy géppityu jut igy hirtelen eszembe erről a névről.
    Amugy ha a crocodil (lángszórós) sherman-ra gondolsz, arra lehet tolólapot fejleszteni, de az se viszi el a tankcsapdákat (legalábbis multiban biztos nem), csak a 2 oldal 2 legerősebb tankja képes erre, mint már emlegettem.
  • Norbu
    OFF:
    Várom a WW2-es tutot :)

ON:
    Van már olyan oldal ahol a magyar CoH közösség össze van szedve?
  • lee56
    melyik játékról beszélsz, mer a coh-ban tuti nem :)
  • SirArcheer
    A tutorial szerint a skorpiora szerelt tololappal lehet elbontani pillanatok alatt.
  • MoXNoX
    A legkisebb páncélott járművel is át lehet menni rajtuk ;)
  • lee56
    Az utóbbi patch óta a tanktrapokat nem lehet törölni ha már egyszer leraktad, marad a másik 2 lehetőség, te magad mész át rajta (tirgrissel vagy pershinggel), vagy szétlövöd, utóbbi esetben tüzérség erősen javasolt, mer elég sokáig tart katonákkal, még tankokkal is.
  • Barney77
    Tiger Ace-szel tuti át lehet menni rajta, sima Tigerrel nem emlékszem, Terror-t szoktam választani a játék elején. Így hát nem is szoktam mérnökökkel vagy ágyúval próbálkozni. De én kezdő vagyok, hátha más tud jobbat.
  • mebucain
    próbáltam tigrissel átmenni rajta, de nem sikerült :( ágyúval érdemes lőni? elég sokáig tart... tehát akkor nincs egyszerűbb módszer? pl munkásokkal széthegeszteni :)
  • obe
    bazz..ezt én sem tudtam, azt hittem amit lerakok, az marad..köszi
  • Barney77
    Úgy, hogy ha a sajátod, akkor rákatt az akadályra, del gomb, akkor megjelenik egy ikon jobb alul, és arra katt, akkor összetörik. Ha nem a sajátod, akkor tankkal át lehet törni, de nem mindegyikkel, csak pl. Tiger, Pershing... Vagy szétlőni.
  • mebucain
    a tankakadályokat mivel lehet eltávolítani? (usa ill. német oldalon)
  • imp99
    Már rég volt belinkelve aki szeretne saját pályát csinálni itt a magyarul kommentezett tutorom :) :

http://lantos3d.atw.hu
    jobboldalt