8857
-
#1240 háát
Őszintén szólva nagyon szeretnék pályát csinálni de egyedül nem birom kitapasztalni a dolgokat. -
Varga10 #1239 de akkor hogyan játszotok neten??? -
MoXNoX #1238 Én 4500-ért vettem, másodkézből... -
#1237 dehogy játszik mindenki eredetivel, nemsok olyan kőgazdag ember van aki kiad 10 rugót egy gamere -
Neoncsoves #1236 mind2 D -
Varga10 #1235 Akkor necces lesz megcsinálni.....akkor itt mindenkinek eredeti ??? Ezzel csak az a baj hogy nekem nincs annyi pénzem rá.Most néztem 10000 Ft, az még nekem rengeteg......... -
#1234 Sehogy -
Varga10 #1233 Ja és Kb milyen net kell hozzá?? -
Varga10 #1232 Hello!
Már előre is elnézést kéred de meg akarok kérdezni hogy hogyan lehet NEM eredetivel nettem a reliconline-on játszani??? -
#1231 köszi, mostmár kezd tetszeni, de csak mint arcade játék :D -
#1230 1.4-ről 1.5-re. -
obe #1229 ez csak 1.4-ről 1.5-re...vagy az is felrakhatja akinek csak az 1.2 van fenn?(nekem pl.) -
#1228 1.50-es Patch -
#1227 mi érdekel?
Mapszerkesztő vagy az h Budapestet meg lehet e így csinálni? -
Neoncsoves #1226 budapest-et cod2ben is megcsinálták, nincs is hozzá modell, de cod2 mapszerkesztőben testre lehet szabni a modelleket. raksz le egy kockát, és simán ilyen oszlopot csináslz belőle... érdekelne van-e ilyen ebben a gameben!mármint mapszerkesztőben -
Neoncsoves #1225 imp, priviben megadod az msned? ha van. van 1-2 két ötletem... pl: Szerezhetnénk embereket, és összeállna egy magyar mapkészítő brigád, és csinálnánk mapokat,mappackokat. :) Ki mit szól hozzá?
ui.: Végignéztem a tutorialt, nagyon érthető minden, hamar meg lehet tanulni. csak az a kérdésem hogy amikor texture meg object meg deform van, nekem csak 4 pont után enged enterezni? alapból így van vagy nálam a hiba? Amúgy ngyon jó a tutor, thx! Kezdeném is a mapgyártást csak... nem tudom miről... budapest? Nincsenek megfelelő modellek (pl: hősök tere benne lenne... de hogy ábrázoljam?) -
#1224 az 1.5 patchet honnan lehet leszedni? (a játék hivatalos oldalán nincs fent csak az 1.4) -
Neoncsoves #1223 kösz, éppen töltöm le. mivel ismét beteg vagyok, és van időm megint szórakozni vele :P -
imp99 #1222 hiba javítva:)
fent van a word builder tutor és a pálya is helyesen! -
Neoncsoves #1221 egybe lett a tutorial linkjével... -
imp99 #1220 Nahmég1X a képek:
-
imp99 #1219 Álóháá!
CARENTAN map (2v2)
Tesztelések után végre kész a mapom, persze még lehetnek benne hibák, de 15 tesztelés után az AI is jól viselkedik. Várom a hozzászólásokat poz/negatívumokat.
innen szedhetitek le
(Jobboldalt a letöltések alatt)
Pár kép:
-
lee56 #1218 Igazán kreálhattak volna nagyobb pályákat is... legalább még1 6playeresnek nagyon örültem volna :( -
MoXNoX #1217 1.4-re megy csak fel. -
#1216 A most megjelent 1.50-et fellehet tenni alap gamre vagy előtte kell a többi patch? -
BBazsi #1215 Köszi a segítséget -
MoXNoX #1214 c:\doc&settings\<a te user neved>\my documents\my games\coh\playback
az mp3-at persze nem kell oda, csak a .rec-et. -
BBazsi #1213 Hogy tudom megnézni ezt a videot? Hova kell másolnom a fájlokat? -
MoXNoX #1212 Ezt a replayt mindenképpen nézzétek meg az 1.5 patch előtt. Egy brutál durva meccs a Rails and metal-on, 4 nagyon jó játékossal.
A Tales of Heroes-os Vitensby kommentál, maga a kommentár 19:55-nél kezdődik, előtte hülyeségeket beszél főleg, leszámítva egy kevés szöveget a pályáról közvetlenül előtte. Az mp3 kicsit sync erroros, de szerencsére elég pause van menet közben, hogy ez ne legyen probléma. -
imp99 #1211 hát remélem a word tutoromnak lesz linkje ottan :) -
BBlackbeard #1210 Sziasztok!
Ha még emlékeztek rám akkor én voltam az aki a rajongói oldalt ígérte. Nos, akkor bejött pár munkám, és inkább a játékkal foglalkoztam, szóval jegeltem az ügyet. De most újra szeretnék belevágni, eygrészt mert összejött egy magyar klán nagyon jó játékosokkal és hogy legyen egy tisztességes magyar Coh oldal. Szóval szeretnék ötleteket látni, hogy mi hogyan nézzen ki, mi legyen a háttérben, a menüsávban, mi vegye körül a híreket, egyáltalán milyen legyen az oldal szerekezete? itt arra gondolok hogy fent legyen egy bannar, bal oldalt menüsáv és replayek, jobboldalt meg hirdetmények? Vagy valami más? ti milyennek képzelitek el álmaitok Coh oldalát? nyugodtan bombázzatok, ötletekkel, max. azt mondom hogy ezt nem tudom megcsinálni. Előre is köszönöm az együttműködést! -
BBazsi #1209 Hi!
Játszik itt még vki hamachi-n? Ha igen milyen serveren? -
MoXNoX #1208 Két tanulságos 1vs1 replay, talán nem túl unalmasak ;)
http://fajlmegosztas.bcsinfo.hu/download.php?file=a6c6a07dc32d9dc38e77441794f68ce3
Munin ellen ezer hibát csináltam a nagy nyomás miatti kapkodásban, ő viszont fölényének tudatában túl agresszív volt. Szóval érdekes a végkifejlet :) Tanulság: ha fölényben vagy, és biztosan tudsz tartani 2 VP-t, ne rohamozz, zárd le a pályát az ellenség előtt, ásd be magad, és várd a győzelmed :)
Az xxRookiexx elleni meccs a bunker taktikája miatt érdekes, még nem játszottam ilyen ellen, eltartott egy ideig az alkalmazkodás :) Akkora pörgős infantry mészárlás az egész, hogy tier 2 fölé nem is igazán léptünk, leszámítva egy quad-ot végül. -
imp99 #1207 Nah kész a tutor feltöltve. Kritikát nemkérek :D.
http://lantos3d.atw.hu
(jobboldalt) -
MoXNoX #1206 Amúgy nekem 60 körül szokott ingadozni 1024-ben, egy-két dolog nincs csak maxon, 3200+ 7600GT. -
MoXNoX #1205 http://www.techspot.com/article/20-company-of-heroes-3d-performance/ -
imp99 #1204 kész a CoH word editor tutor, lassan feltöltöm, aztán nemcikizni a kommentet :D -
Inquisitor #1203 Üdv. Kérdezném, hogy átlag gépet tekintve mennyi FPS-t kéne produkálni a játéknak maximum beállításokkal élsimítás nélkül 1024-ben? -
MoXNoX #1202 Lag nincs. A ranked játékoknál random sorsolja ki a szinted szerint az ellenfelet, egyébként pedig igen, több paraméter szerint lehet rendezni a játékokat.
http://en.wikipedia.org/wiki/Relic_Online -
Varga10 #1201 Hello!
Van valakinek velem kedve LAN-ozni? Hamachival???