8857
  • Sheltem
    Valaki leírná nekem, hogyan műxik a relic online?

Ami érdekelne:

Olyan automatikus szerverkeresős mint a warcraft3 vagy van egy tonna szerver és ping szerint rendezve lehet csatlakozni az ideálisra?

Sok szerver szokott lenni ahova lehet csatlakozni? Milyen az új patchhel a lagg? Van valami egyéb probléma?
  • setuh
    sziasztok!nem tudjatok miert lep ki az egyik missiobol hibajelentessel?most toltok egy patchet az helyre hozhatja?
  • imp99
    [email protected]
    ide írj egy mailt
  • Neoncsoves
    nekem van rá igényem :) figyu, msnen dumálnánk az jó lenne? 1-2 kérdésem van csak
  • imp99
    Én egy videó tutort már összedobtam csak kicsit nagy lett, most tömörítem csak kérdés van e rá igény, mert csak akkor töltöm fel.
  • Neoncsoves
    hm, asszem a fontosabb dolgokat elsajátítottam :) már csak vizet nem tudok :) nemsoká az jön...
  • Neoncsoves
    jah megvan... mácsak tutorial kéne ami érthető is >.<
  • Neoncsoves
    és hol van ? :D
  • MoXNoX
    Már leszedted az 1.4 patch-el együtt :)
  • Neoncsoves
    honnan lehet leszedni a mapszerkesztőt? lehet nekiállok ismerkedni vele
  • imp99
    maptutor:

http://wiki.relicrank.com/index.php?title=CoH
  • MoXNoX
    Ahhoz igen, de a hozzászólásom második felét nézd :)
  • BBlackbeard
    Szia!
    Sajnos nem igazoltalak vissza, mert sokszor csak úgy bejelölnek emberek:)
    Bejelölnél mégegyszer? Köszi.
  • Neoncsoves
    relic online? ahhoz eredeti kell nem?
  • MoXNoX
    Véletlenül nem Radeon 9000, 9100, 9200 vagy 9250? Mert akkor vehetsz új kártyát, 9500 alatt nem fog menni :(
  • MoXNoX
    Nem a net a probléma, hanem valami más. Relic online-on teljesen játszható 4vs4 meccsek mennek például 512kbs-es nettel is. Nálam például a NOD32 Imon komponensének kivételei közé kellett felvenni a reliccoh.exe-t, és ez oldotta meg az iszonyat lagos játékot, ami például hamachin nekem is 3 embertől jelentkezett. Nézd csak:
    http://forums.relicnews.com/showthread.php?t=102037
    http://forums.relicnews.com/showthread.php?t=127103
  • fachox
    Szia!
    Ma este nyolc nekem jó!
    A hamachi serveren fent vagy úgyhogy írj a lipának vagy nekem és a többit megbeszéljü ott.
  • Neoncsoves
    srácok, miért van az hogy 512kb/sec-es nettel 3 embert nem birok el. közbne semmi letöltés nem megy, semmi.vagy laggol az egyik ember, és tőle mindenki laggol, vagy egy embert ledob (mindig véletlen szerűen de sosem a hostot) 5let?
  • Katarn576
    Üdvözlök mindenkit!
    Tájékoztatlak titeket Hogy mint a Hungarian Language Team csapat vezetője, elmondjam nektek hogy készítjük a Company of Heroes magyarítását. Az oldalunk pedig a következő:
    http://hlteam.uw.hu/
    Természetesen erre csak akkor fog sór kerülni amikor az előző kettő játék fordítását befejeztük.
    Ja és mégvalami, Mint azt az oldalunkon is majd olvashatjátok, de azért ide is le írom, Állandó munkára keresünk kettő fordítót, egy programozót, és egy tesztert. Részletek az oldalunkon.
  • MoXNoX
    Találtam egy Dicks nevű arcot fent, bejelöltelek Eerie névvel...
  • pocakhun
    Könyörgöm, valaki velem is játszon már. Legyen már egy olyan szoba, ahol mindenki online mindig :) Najó nem, de beszéljünk meg egy időpontot, mondjuk ma este 8, és aki akar, az ott legyen. Esetleg msn-en találkozhatunk 20:00-kor. Ott találkozunk, és utána szervert indítunk, és mehet a game, aki csatlakozni szeretne, jelezzen vissza pls. Ja és msn címem: [email protected] vegyetek fel, és akkor konferenciabeszélgetésbe behívom, aki csak játszani akar, és jelez nekem. Most nem jut eszembe jobb ötlet, sziasztok
  • BBlackbeard
    Sziasztok!
    Moxnox. Látom te azért konyítasz valamit hozzá, és még eredtiben is megvan:) Axissal vagy allival játszol? Mikor szoktál fenn lenni? Mi a neved? Játszhatnánk egy párat. Nekem Dicks a nevem. Ha érdekel tudnék küldeni pár replayt.
  • MoXNoX
    Megnéztem a visszajátszást. Hmm, airborne taktika... Nem is tudom mi tetszett jobban, a Stugot seggel előre rohamozó M10, a feleslegesen a halálukba dobált airborne osztagok, az MP40-es Volksokat lerohanó AT, vagy a Pantherrel viaskodó, rosszul mikrózott Sherman, ahol a körülötte lévő engineerek a Sherman javítása helyett inkább a PIV-et lángszórózták :D
    Remélem nem sértek meg senkit, és persze nehéz a segghülye AI-val együtt játszani két ember ellen, de van még mit gyakorolni ;)
  • crazyclone
    mia.....semmi mozgó tárgy nem láccik sem katonák sem tankok sem ágyú semmi pliiz help nincs vmi patch vagy akármi help pliiz
  • Isegrim

Jelszó...? Hisz ott van alant..
  • pocakhun
    mi lenne, ha nem jelszavaznátok le, akkor mondjuk játszhatnék én is?!
  • Isegrim
    Hali, épp kezdenénk nyomni az alanti két hamachis címen, aki akar jöjjön mert most vagyunk fönnt. :)
  • MoXNoX
    Mellesleg ez az Aniketos srác ügyesen tolja. Harmadik helyen áll 1vs1 axis kategóriában a Relic Online-on, és 88:0 a nyert meccseinek aránya.
  • MoXNoX
    TC nem tudja kibontani, próbáltam, talán csak az 1.x ace-kat ismeri. Mindenesetre köszi a zip-et, megnézem majd.
  • MoXNoX
    http://tales.tsncentral.com/

A video visszajátszásokban általában jó kis izgalmas meccseket mutatnak be. Ha vágod az angolt, akkor nagyon hasznos, mert a két közvetítő srác végig magyarázza, hogy mit hol rontottak el, mit lett volna érdemes csinálni, mi volt a nagyon ügyes húzás, stb. A podcastban pedig további nagyon sok stratégiai tipp van...

300MB körül van egy videó, szóval ha jól emlékszem ez két igen jó meccs volt, ízelítőnek:

12azor and Nachuu, Ahenian vs Aniketos
  • imp99
    TSN??
  • fachox
    Tudtommal kitudod bontani Total Commander-rel.Na mind1.
    Itt van zipben:replay.zip

Itt van még1 picit hosszabb 1 órás: replay2
  • MoXNoX
    Én használtam vettem 4500-ért, és nagyon jó dolog ám a relic online. Szerintem megéri...
  • MoXNoX
    Nekem annyi, hogy nincs kedvem ezért felrakni a winace-t ;)
    Amúgy nézzetek TSN Central videóreview-kat, nagyon sokat lehet belőlük tanulni...
  • fachox
    Sziasztok!
    Mi a véleményetek erről az airbone taktikáról?
    replay
  • obe
    hát valljuk be őszintén ölég csábító dolog egy védelem nélküli rendkívül hangulatos játék, pedig megérdmlik a készítők a zsetont érte, majd low budget -kiadásban megveszem
  • MoXNoX
    Szóval, játszik valaki eredetivel? :)
  • Colonel Fox
    Na látom alakul itt a scene...
  • MoXNoX
    Lehetne például a Relic Online-on is gyülekezni :)
  • fachox
    Sziasztok!

Aki szeretne multiba játszani és ismeri a hamachit az jöjjön ide:
    cim: Company Of Heroes HUN
    password: COH.

Hamachiról:Ph!hamachi