8857
  • djukel
    Ha szeretsz a gép ellen játszani csekkold le a modomat WAR On AI. Csak néhány info:
    - Realisztikusabb a sebzés minden fegyvernemben
    - Emberszerű az AI viselkedése (pl hidat/járművet javít a terepen, a tankok/járművek visszavonulnak komoly sérüléseknél és a bázison javitják őket, okosabban használja a fegyvereket, és sok más dolog olvasd el)
    - Sehol máshol nem látott vizuális effektek
    Dinamikus napszakváltozás (1 játékóra alatt teljes ciklus reggelből éjszakába és vissza, éjszaka csökken a látótáv és a fegyverek lőtávja, lehet használi jelzőrakétákat stb)
    Lángoló roncsok (akilőtt járművek sűrű magas füsttel lángolnak percekig)
    A felrobbanó járművek megölik/sebzik/lángragyújták a közelben álló katonákat
    Szebb nyomjelző lövedék effekt
    - Játékmód változtatások
    A páncélozott járműveket lehet fedezékként használni (az AI is ezt teszi)
    Billentyű paranccsal lehet hasrafektetni a katonákat
    A veterán rangok elérése mindkét oldalon a harci teljesitménytől függ
    és még sok száz dolog

War_on_AI 1.42
    http://companyofheroes.filefront.com/file/War_on_AI;81332

A többi vátozás listája megtekinthetö ezen az oldalon a War_on_AI 1.3 nál
  • vidu01
    Lehet a játék sebességét állítani, bár még nem próbáltam:

Játék közben nyomd le a Ctrl+Shift+~ kombinációt (gyes billentyűzeteken: Ctrl+Shift+@)
    Utána konzolba írd be a kódokat:
    FOW_Toggle - teljes térkép be/ki
    ee_bigheadmode(1) - nagy fej mód be
    ee_bigheadmode(0) - nagy fej mód ki
    taskbar_hide Hide - Taskbar elrejtése
    taskbar_show - Taskbar mutatása
    statgraph() - Statgraph
    statgraph_channel("fps") - FPS megmutatása (ha a statgraphengedélyezve van!)
    setsimrate(#) - játék sebessége (#=gyors, 10=normál)

CheatLandban találtam , nemtom müxik e...
  • Prince23
    Meg a hangulata nagyon ott van, szal tellni fog az idő alaposan.
  • deserter
    Szerintem megéri a pénzét. Ajánlom hogy vedd meg... csak 6000ft. Steam-en keresztül is megvásárolhatod... Időlassítás nincs a játékba, hacsak véletlenül nem laggolsz be egy pár másodpercre :D Lehet hogy van benne valami olyasmi mód... bár szerintem felesleges, mert ígyis elég jó a sérülés rendszer. Én pl: annak is örülök hogy nincs benne lőszer utánpótlás mint a suddenben. Az már tul bonyolítaná a játékot... Vedd meg aztmondom minél hamarabb... Szolj ha megvetted, játszunk majd egyet-kettőt mert énis kezdő vagyok :-)
  • dadario
    Gondolkozom rajta, hogy megvegyem, de lenne 2 kérdésem:
    Létezik időlassítás a játékban?
    Van hozzá valami real war mod, ami még realisztikusabbá teszi, pl. a tankok sérülésrendszerét?
    Köszi,
  • robotnyk
    documents and settings\userneved\my games\company of heroes\playback - ide kell bemásolni, aztán skirmishen belül a recorded games fülön lehet betölteni.
  • vidu01
    Töltöttem le replayt a gamereplay.org rol. Hova kell bemásolni, vagy mit kell vele csinálni hogy működjön? (a verziószám egyezik)
  • Tiensin
    deserter ha nem rontasz el sokmindent, akkor előbb kéne, hogy pershinged legyen mint az axisnak tigerje(1 cp különbség van a pershing javára).
    Lényeg az, hogy nem kell sietni. A pershing után már csak 4 cp az awm(ami a végjátékban hamar összejön), és azt nem hiába hívják allied win machinenak:) Még most is rendkívül erős és bosszantó. Csak ki kell várnod. A menet közbeni javitás annyira sokat nem ér, mivel a tank lövések splash damage kiszedi az engineereket is. Inkább ki szoktam hátrálni. Ha gondolod tudok olyan replayt küldeni, ahol jó játékos ellen, at+pershing kombinációval győzök(pedig ott vet3 sturmok meg 2 vet3 tiger is volt)
    Az mg42vel pedig ne foglalkozz. Kerüld ki stb. Nincs olyan map amit le lehetne fogni 2 mgvel(sőt igazából még 3-4el sem.) Ha nagyon sok mgst gyárt, csinálj wsct és mortarral szedd ki őket. Amúgy meg meg kell várni a gránátot és kész(nefeledd, szinte minden háznak van egy holttere, ahova nem tud lőni az mgs. pl semoison a templom jobb alsó sarka)
  • unknown nick
    Majd ha lángszórós mérnökkökkel lerohanja a mapot azt lesd meg. Ahhoz képest a tigris kutyafasza :D
  • Landren
    igen, elfelejtettem hozzávenni, hogy én nem most vettem.
    de ennyiért mégjobban megéri...
  • deserter
    én 6000ft-ért vettem meg steamon keresztül... azthiszem a boltban is annyi...
  • deserter
    lol... van még mit tanulnom... 1 m16 osomat 3 enginer javította... és támogatásom is volt, jött egy tigris... 3as vet el, darabokra lött... visza kellett vonulni... próbálkoztam 6 AT gunnal támogatással előre haladni lassacskán... hát bekapcsoltam a páncéltörö lövedéket... de azsem segített nagyon... darabokra lettem megint lőve :D Lassan unom az amerikaiakat... ugyérzem átálok a németre... vagy én vagyok ennyire hülye???? a tigriseket idáig egyszer sem tudtam kivédeni... ha már jött 1db, már vége volt mindennek... vagy végzek vele hamarabb, vagy jön a tigrisekkel és szétlő. Azis zavar hogy a német egyböl elzárja az utamat az mg42 esekkel, és mire kilövöm öket, már felépítete a védelmét, vagy tankal jön. amikor még nekem nincs tankelhárítom... csak a snipper ami nagy nehezek kilötte az mg42 est :D... 7napja játszok körülbelül neten, de ugyérzem ilyen problémáim még lesznek egy jó ideig... hát bocsi hogy itt sajnáltatom magam...
  • lee56
    Még mindig 10K , ~ egy éve kinn van nem?
  • Landren
    a héten éppen játszottunk, a szokásos 3vs3 -at, én kreáltam jött is két kb. hozzánk hasonló kaliberű emberke, meg egy beteg állat 917 nyert és 150 vesztett stattal, ki is rúgta azonnal...

szerintem érdemes megvenni eredetiben a játékot, nagyon jók a multis csaták, és változatosak az ellenfelek, 10k nem sok érte, nagyon eltalált játék.
  • Tiensin
    Kapcsold be az AT gunoknál a páncéltörő lövedéket. Nagyon sokat számít! Amúgy a tiger relative veszélytelen, amíg nincs legalább 2es vet fejlesztve rá(onnantól nagyon pontos és eszméletlenül sokat kibír).
  • deserter
    hello. Azért oda aztán már kell tudás hogy eljusson az ember... sokmindent lehet tanulni ebben a játékban... énis folyamatosan jövök rá a hibáimra és sok más dologra... bár a tigrisek ellen... nemnagyon tudok védekezni... hacsak nem vagyok armor-os... egyébként elég nehéz... mert a rangerek elég minimálisan sebzik, és az a tank elhárító ágyun is elég gyorsan áthaladnak... mire korigálom az irányt... a támogatók jól szétlövik öket... :D remélem az ujj részébe lesz mondjuk egy 70mm eres tankelhárító!!! Nemtom ti játszottatok-e a sudden stike nevü játékkal... abban sem lehetett egy 57mm eres ágyuval mit kezdeni a tigris ellen... a 70mm eres valamivel hatásosabb volt...
  • Tiensin
    1v1ben kb a 2000. helytől(kb rank 7) szokott kemény lenni(odáig jóformán veretlenül el lehet jutni, vagy kb minimális vereséggel). Onnantól kezdve már nagyon sok 8-9 akár 10es játékost is beoszthat a gép(akik érezhetően jobbak, vagy csak már ezer éve játszanak). 2v2 az teljesen más(a 3v3at meg a 4v4et nem emlitem, mivel nagyon kevesen játszák a kukás netkód miatt).
    2v2ben nagyon nagyon sok múlik azon, hogy milyen társat kap az ember. Itt mivel kevesebben játszanak, még előbb bekaphatja az ember az ászokat. Pl ahhoz, hogy 9ről 10 re jussak, még kb kéne nyernem zsinórban 4 et úgy, hogy már 8as rank óta veretlen vagyok(és ebben nagyon nagy szerepe volt máknak is, mivel volt olyan ,hogy ladder második meg ilyenek ellen kellett játszani). 1v1ben pedig a top 500ban is már elég zoral nevek vannak, szóval azt nem is eröltetem:D (pl múltkor berakott a 72. ellen(úgy, hogy kb 600 körül állok axissal), és ki is szoptam:)
  • unknown nick
    Hányas position, rank-tól kezd nehezedni az ellenfél multiban? Pl. CnC 3-ban ~rank 1000-től jönnek a jobbak, 600-700 után már rendesen izzasztó egy meccs. Lassan, de biztosan úgy 2 nap után kezdem megtanulni, megszokni a CoH stratégiákat volt pár loss és még lessz is, de már elindultam felkapaszkodni a létrán. Kicsit fura az egység irányítás, de nem vészes, mert nem olyan gyors a játékmenet, mint CnC3 vagy SC1-ben.
  • deserter
    hello... köszi az oldalt... :-)
  • unknown nick
    Az tényleg hasznos oldal és ráadásul nem csak COH-os.
  • Tiensin
    Elsősorban Deserternek ajánlanám, de szerintem mindenki nézze meg aki komolyabban akar foglalkozni a coh multi részével

http://www.gamereplays.org/coh/portal.htm

jo böngészést
    (btw sztem már volt itt linkelve ez az oldal, de mindegy, ismétlés a..:)
  • robotnyk
    sztem ennek elsősorban az az oka, hogy nincs direct ips multi, csak hamachival lehet gányolni, ha nem veszed meg boltban. másik ok talán az, hogy tavaly keveseknek volt olyan gépe, mikor a játék megjelent, amin jól elfutott részletesebb beállítások mellett.
  • Prince23
    Elég szomorú, h csak 1500 hsz jött le eddig itt. Ez legalább 5000 hsz felett kén lennie.
    Ez a játék qrvára hangulatos, előidézi bennem a CoD 1-2 érzést.
    Hua
  • Prince23
    Csak dícsérni tudom ezt a játékot. Az első pálya amolyan bevezető volt, király volt.
    Most Vierville-ben vaok tisztogatok. tetszik ez a terület elfoglalósdi, emlékeztet a Battlefieldnek meg a FF-nak a stílúsára... Nagyon király effektek vannak benne.
    Első látásra, első benyomás:
    Grafika: 9
    Hang: 10*
    Hangulat: 10
    Irányíthatóság: 9
  • vidu01
    Köszi!
  • robotnyk
    1.00-1.40, 1.40-1.70, és 1.71 elég

innen letölthető
  • vidu01
    Még nem peccseltem a játékot, van hozzá All-In-One Patch, vagy külön kell összeszedegetni mindet?
  • lee56
    jaja, örüljünk
  • robotnyk
    a kiegészítőben lesz axis kampány, sokak örömére :)
  • robotnyk
    alapban 15 pálya van a kampányban, az elsőt leszámítva úgy 1 órát lehet számolni mindegyikre
  • lee56
    hogyne lenne, nem multi only :), bár lehetne hoszabb is a szinglije, monjuk nem csak az amcsikkal, nácikkal is szivesen végignyomtam volna egy kampányt :(
  • Prince23
    Ácsi.. ez MULTIS gamma? remélem szinglije van?
  • unknown nick
    RPG feeling max abból fakadhat, hogy a kill-ből jön az XP, amiért tulajdonságokat vehetsz a parancsnoknak. Területfoglalós, extrém módon kő-papír-ollóra kihegyezett játék. Pepecselősebb kedvű játékosoknak ajánlott, mert nem ~10 perc hosszú egy multi meccs.
  • Prince23
    Ez igen. életben nem láttam ilyen jó hangeffekteket. Tisztára CoD2 hangzása volt, rts léttére. Tetszett a háttér zajok, tehát maga a háborús övezet érzése fogott meg. Mondom ilyet életben nem találkoztam... pedig meg van a magyar D-Day, meg az Afrika Korps, ill. Axis and Allies... na de azokban ilyen kibaxott jó hangeffekteket nem halottam.
    Már várom a gammát nagyon.
    A játékmenet hosszú legalább?
  • robotnyk
    semmi rpg nincs benne. na de mindegy, itt egy video, hogy képben legyél.
  • Prince23
    Ok köszke az infókat.
    Holnapra a polcomon lesz (Ldng változatban), felcsigáztátok nagyon az érdeklődésemet a CoH iránt.
  • Neoncsoves
    ja, és vigyázzál nagyon, mert énis a Shadow Details-t felynomtam magasra aztán kifagyott a game + a gépem. szoval ovatosan
  • Neoncsoves
    jaja, jó kis game, csak igazán MAX grafón szép. rázoomolsz és látod ahogy csapódnak a golyók! :D De az a legjobb amikor a német ejtőernyősök bent vannak Carentan-ban a házakban, bedobod a tatyót, és szépen, kidolgozottan leomlik a ház.
  • Prince23
    Huh... az akkor faszájos gém lehet. Akkor amolyan RPG beütése is van a gammának.
  • Neoncsoves
    olyannyira rá tudsz zoomolni az emberekre mintha TPS lenne... tehát nagyon közelre tudsz zoomolni