8857
  • Zogu
    Aknát a műszakiakkal (villáskulcs a fej fölött) lehet rakni. Az alsó sorban van az ikonja.
  • MoXNoX
    1.5?
  • obe
    enginer..ott pedig az "ásó emberalak a táblán"-t választod, azonbelül megtalálod a taposóaknát..többet is le tud rakni
  • steweee
    aknát hogyan lehet rakni az útra? rögtön a második küldiben is van olyan miután a házban rekedt osztagot megmentjük hogy megjelenik egy nyíl az úton hgoy a járőröknek aknázzunk alá, de ilyen a tréningen sem volt, ráadásul aknát sem találok
  • Zogu
    Viszont ki lehet egészíteni őket. Lásd lentebb. #1271
  • Fenrir
    Kár, hogy még mindig nem lehet összevonni a nem teljes csapatok. Nem került volna sok munkába a fejlesztőknek szvsz.
  • Sammyka
    bug
  • Sammyka
    Sziasztok!

Most próbálgatom a játékot azonban üröm az örömben (mert a játék tényleg nagyon jó) hogy a mentések visszatöltése után lefagy a program plussz az egész gép. Restart segít csak rajta.
    Volt valakinek hasonló gondja? Valami 5let hogy mi lehet a megoldás?
    Most töltögetem a peccseket lefelé hátha azok.

Köszi előre is!
    Üdv.: Sammy
  • Zogu
    Próba madam, próba! http://magyaritasok.hu/
  • Zogu
    Kórház mellett gyógyulnak. Én azt csinálom, hogy ha már épp, hogy él, akkor "Menekülés". Akkor magától visszamegy a HQ-ra, és a HQ mellé telepített kórházban szépen meggyógyulnak. Ugyanott (HQ) ki is egészíthető a csapatlétszám.
  • BBazsi
    Hi!
    Vkinek lenne kedve játszani hamachin?
  • steweee
    igen, közben már nézegetve a peccselési lehetőségeket én is rájöttem, de azért köszi, a baj az hogy annyira foglaltak a szerverek hogy vagy el sem kezdi tölteni, vagy megszakad, még flashgettel is
  • MoXNoX
    Aha, 1.0 -> 1.4 mehet. Sőt, a nemzetközi verziókra van 1.0 -> 1.5 is, de az amira csak két lépésben megy fel.
  • tibiszabo
    Halli
    Most kaptam meg a játékot és nagyon tetszik nem tudjátok lesz hozzá magyarositás??
  • steweee
    fúúúhúúú, nagyon állat játék. tesóm kérésére szedtem le, de nem hittem volna hogy ennyire jó

a peccseléssel kapcsolatosan vki adjon már tanácsot. visszaolvasva azt látom hogy 1.4->1.5, de az alapra akkor elég az 1.4 és úgy az utolsót?
  • wid22
    Kösz a segitségat akkor nem keresem az orvost az angol küldetésnél vagyok a 4. nél Most kezdtem csak.
  • MoXNoX
    Az orvos sehogy. Ha a németekre gondolsz, az egészségügyi bunkerben csak összeszedik az áldozatokat, és egy idő után új grenadier osztagokat kapsz cserébe. Az 1-es szintű veteránok maguktól is gyógyulnak lassan.

A szövetségeseknél az egészségügyi sátor közelében állva automatikusan gyógyulnak az osztagok.
  • obe
    ha nagyon leesett a hp-jük kattints a menekülés gombra..akkor hazafutnak...a medic sátorból a dokik maguk szaladgálnak, nem kell parancs, de asszem csak bizonyos távolságig mennek el a sebesültekért
  • Creator
    Hali!
    Nekem német verzióm van, lehet-e ezt angolra, esetleg ha van kész magyarositás magyarra átalakitani? Elég lenne csak a feiratott, a hangok nagyon filingesek németül.
  • wid22
    Hogyan gyogyit az oirvos? Lemegy az életpont de nem tudom föltölteni hiába van egészségügyi katona nem megy a gyogyitás. Vagy ebbe a játékba nincs is gyogyitási lehetöség? Kösz
  • MoXNoX
    Ha teljesen sajátot szeretnél, akkor itt van info róla.
  • imp99
    köszönöm!! Húúú ez megoldja minden gondom...már star craftnál is saját configom volt ezzel szinte teljesen megegyező :)
  • Swy
    Igazad van. Én is sokszor tapasztaltam ezt.
  • MoXNoX
    Van: Bridger's gridkeys
  • imp99
    Nincs vmilyen mód a gyorsbillek átszabására?
  • imp99
    Hidd el a tervezők a minimálra törekednek ennél lowpolybb modeleket nemlehet csinálni :)

De megpróbálkozhatok egyedi házak gyártásával.
  • Hecker007
    ehez a gamehez nincs valami model szerkesztő?, azzal lehetne csinálni kevés polyból álló házakat és akkor csökkene a szaggatás
  • imp99
    nem kivitelezhető, aki látta a tutoromat van róla szó h a házak iszonyúan eszik a gépeket, szóval egy komplett város megvalósítása egy szaggató mapot eredményezne.
  • imp99
    thx
  • Swy
    sajna nem sok időm van de majd megpróbálok jönni hétvégén. Mitszólnátok Budapesthez....:D??
  • MoXNoX
    Csak egy tipp. Szerintem érdemes lenne SGA formátumban elmenteni a pályáitokat, lévén az 1.5 óta már ehhez a formátumhoz nem kell -dev, és csak egyetlen file sok pici helyett.

Imp3rator, a CoD pálya átültetése CoH-ba nagyon poén lett :)
  • Neoncsoves
    én msnem: [email protected]
  • Hecker007
    my msn: [email protected]
    nekem bejött a map nagyon :)
  • Neoncsoves
    sztem képek alapján, jól néz ki, a mapot még nem töltöttem le sry. :( gondolom 3d-t tervezni nehéz... majd megtárgyaljuk :D
  • imp99
    [email protected] -> msn cím..

Egyébként lehet egyéni modelleket belerakni, aki töltött le cuccokat pl tutort az oldalamról(http://lantos3d.atw.hu) az láthatta, h 3d-vel is foglalkozok, nos így lehet belerakni egyéni modellt. Megcsinálod és beimportálod, szerencsére tud ilyet a mapszerkeztő.

Nos, ez eddig szép és jó deee többen h csinálunk 1 mapot egyszerre? Ilyen rész sajna nincs szerintem ebbben a mapszerkeztőben, maya képes rá de az nem mapszerkeztő.

És ki mit szól a mapemhez?
  • Hecker007
    msn küldök priviben ha kell ;)
  • Neoncsoves
    aki tud oldalt csinalni az csinaljon, és fogjunk össze és 4en csináljunk szép nagy mapeket. persze MSNek, esetleg teamspeak sem ártana hogy megbeszéljük mi a teendő
  • Hecker007
    énis elkezdtem csinálgatni 1 mapot, de énse igazán igazodom még ki a dolgokon :S, valaki segíthetne még, a videó tutor is sokat segített, de van ami még mindig nem akar műxeni :(
  • Neoncsoves
    együtt belefoghatunk
  • Swy
    hamachi