8857
-
#1280 Aknát a műszakiakkal (villáskulcs a fej fölött) lehet rakni. Az alsó sorban van az ikonja. -
MoXNoX #1279 1.5? -
obe #1278 enginer..ott pedig az "ásó emberalak a táblán"-t választod, azonbelül megtalálod a taposóaknát..többet is le tud rakni -
steweee #1277 aknát hogyan lehet rakni az útra? rögtön a második küldiben is van olyan miután a házban rekedt osztagot megmentjük hogy megjelenik egy nyíl az úton hgoy a járőröknek aknázzunk alá, de ilyen a tréningen sem volt, ráadásul aknát sem találok -
#1276 Viszont ki lehet egészíteni őket. Lásd lentebb. #1271 -
#1275 Kár, hogy még mindig nem lehet összevonni a nem teljes csapatok. Nem került volna sok munkába a fejlesztőknek szvsz. -
Sammyka #1274 bug -
Sammyka #1273 Sziasztok!
Most próbálgatom a játékot azonban üröm az örömben (mert a játék tényleg nagyon jó) hogy a mentések visszatöltése után lefagy a program plussz az egész gép. Restart segít csak rajta.
Volt valakinek hasonló gondja? Valami 5let hogy mi lehet a megoldás?
Most töltögetem a peccseket lefelé hátha azok.
Köszi előre is!
Üdv.: Sammy -
#1272 Próba madam, próba! http://magyaritasok.hu/ -
#1271 Kórház mellett gyógyulnak. Én azt csinálom, hogy ha már épp, hogy él, akkor "Menekülés". Akkor magától visszamegy a HQ-ra, és a HQ mellé telepített kórházban szépen meggyógyulnak. Ugyanott (HQ) ki is egészíthető a csapatlétszám. -
BBazsi #1270 Hi!
Vkinek lenne kedve játszani hamachin? -
steweee #1269 igen, közben már nézegetve a peccselési lehetőségeket én is rájöttem, de azért köszi, a baj az hogy annyira foglaltak a szerverek hogy vagy el sem kezdi tölteni, vagy megszakad, még flashgettel is -
MoXNoX #1268 Aha, 1.0 -> 1.4 mehet. Sőt, a nemzetközi verziókra van 1.0 -> 1.5 is, de az amira csak két lépésben megy fel. -
tibiszabo #1267 Halli
Most kaptam meg a játékot és nagyon tetszik nem tudjátok lesz hozzá magyarositás?? -
steweee #1266 fúúúhúúú, nagyon állat játék. tesóm kérésére szedtem le, de nem hittem volna hogy ennyire jó
a peccseléssel kapcsolatosan vki adjon már tanácsot. visszaolvasva azt látom hogy 1.4->1.5, de az alapra akkor elég az 1.4 és úgy az utolsót? -
wid22 #1265 Kösz a segitségat akkor nem keresem az orvost az angol küldetésnél vagyok a 4. nél Most kezdtem csak. -
MoXNoX #1264 Az orvos sehogy. Ha a németekre gondolsz, az egészségügyi bunkerben csak összeszedik az áldozatokat, és egy idő után új grenadier osztagokat kapsz cserébe. Az 1-es szintű veteránok maguktól is gyógyulnak lassan.
A szövetségeseknél az egészségügyi sátor közelében állva automatikusan gyógyulnak az osztagok. -
obe #1263 ha nagyon leesett a hp-jük kattints a menekülés gombra..akkor hazafutnak...a medic sátorból a dokik maguk szaladgálnak, nem kell parancs, de asszem csak bizonyos távolságig mennek el a sebesültekért -
#1262 Hali!
Nekem német verzióm van, lehet-e ezt angolra, esetleg ha van kész magyarositás magyarra átalakitani? Elég lenne csak a feiratott, a hangok nagyon filingesek németül. -
wid22 #1261 Hogyan gyogyit az oirvos? Lemegy az életpont de nem tudom föltölteni hiába van egészségügyi katona nem megy a gyogyitás. Vagy ebbe a játékba nincs is gyogyitási lehetöség? Kösz -
MoXNoX #1260 Ha teljesen sajátot szeretnél, akkor itt van info róla. -
imp99 #1259 köszönöm!! Húúú ez megoldja minden gondom...már star craftnál is saját configom volt ezzel szinte teljesen megegyező :) -
#1258 Igazad van. Én is sokszor tapasztaltam ezt. -
MoXNoX #1257 Van: Bridger's gridkeys -
imp99 #1256 Nincs vmilyen mód a gyorsbillek átszabására? -
imp99 #1255 Hidd el a tervezők a minimálra törekednek ennél lowpolybb modeleket nemlehet csinálni :)
De megpróbálkozhatok egyedi házak gyártásával. -
#1254 ehez a gamehez nincs valami model szerkesztő?, azzal lehetne csinálni kevés polyból álló házakat és akkor csökkene a szaggatás -
imp99 #1253 nem kivitelezhető, aki látta a tutoromat van róla szó h a házak iszonyúan eszik a gépeket, szóval egy komplett város megvalósítása egy szaggató mapot eredményezne. -
imp99 #1252 thx -
#1251 sajna nem sok időm van de majd megpróbálok jönni hétvégén. Mitszólnátok Budapesthez....:D?? -
MoXNoX #1250 Csak egy tipp. Szerintem érdemes lenne SGA formátumban elmenteni a pályáitokat, lévén az 1.5 óta már ehhez a formátumhoz nem kell -dev, és csak egyetlen file sok pici helyett.
Imp3rator, a CoD pálya átültetése CoH-ba nagyon poén lett :) -
Neoncsoves #1249 én msnem: [email protected] -
#1248 my msn: [email protected]
nekem bejött a map nagyon :) -
Neoncsoves #1247 sztem képek alapján, jól néz ki, a mapot még nem töltöttem le sry. :( gondolom 3d-t tervezni nehéz... majd megtárgyaljuk :D -
imp99 #1246 [email protected] -> msn cím..
Egyébként lehet egyéni modelleket belerakni, aki töltött le cuccokat pl tutort az oldalamról(http://lantos3d.atw.hu) az láthatta, h 3d-vel is foglalkozok, nos így lehet belerakni egyéni modellt. Megcsinálod és beimportálod, szerencsére tud ilyet a mapszerkeztő.
Nos, ez eddig szép és jó deee többen h csinálunk 1 mapot egyszerre? Ilyen rész sajna nincs szerintem ebbben a mapszerkeztőben, maya képes rá de az nem mapszerkeztő.
És ki mit szól a mapemhez? -
#1245 msn küldök priviben ha kell ;) -
Neoncsoves #1244 aki tud oldalt csinalni az csinaljon, és fogjunk össze és 4en csináljunk szép nagy mapeket. persze MSNek, esetleg teamspeak sem ártana hogy megbeszéljük mi a teendő -
#1243 énis elkezdtem csinálgatni 1 mapot, de énse igazán igazodom még ki a dolgokon :S, valaki segíthetne még, a videó tutor is sokat segített, de van ami még mindig nem akar műxeni :( -
Neoncsoves #1242 együtt belefoghatunk -
#1241 hamachi