8857
  • lee56
    Jah alapjátékból picit hiányzott is, hogy nem volt náci kampány.
  • Halesz89
    próbáljátok ki mindkettőtöknek más kóddal sztem lehet az lesz a baj
  • Sephi
    Hamachi fel van telepitve. Ossze patch fentvan. Igaz ugyanaz a serial. Megsem latju kegymast :((( Mi lehet a baj?
  • Axon
    Akkor, mostmár a német oldallal is lehet tolni.
  • Halesz89
    Folytatódik a Company of Heroes

A Relic Entertainment nagyot húzott, mikor elkészítette Company of Heroes című valós idejű stratégiáját, hiszen mind a nép, mind a média igen jó véleménnyel volt és van is róla. A második világháborús RTS most pedig már hivatalosan is folytatódik, igaz egyelőre nem a második részről, hanem egy kiegészítőről van szó. A Company of Heroes: Opposing Fronts két új kampányt tartalmaz: az egyik a Brit hadsereg franciaországi, Caenben lezajlott hősies harcát, míg a másik a német Panzer Elitek invázióját nyújtja tálcán a játékosoknak. Változik a grafika is, az Opposing Frontsban egy felturbózott Essence motor fog zakatolni, ami már ki tudja használni a DirectX 10 előnyeit. Érdekesség, hogy a kiegészítő nem fogja igényelni az alapjátékot, futni fog nélküle is. Részletek később, megjelenés a tervek szerint idén ősszel.

Forrás:Pcdome
  • Humesz
    Köszi
  • tomas10
    igen
  • Humesz
    Hali!
    Lehet, hogy volt már kérdés, de a LOADING verzió ráfér egy DVD-re??? Asszem 4.6GB!
  • Cefre
    Nekem nem indul el az 1.5 patch-el kijön a hibajel küldés
  • kmarton
    szevasztok

Az a gondom a játékkal hogy inditás után 1 percen belül lefagy a gép. De a játék ameddig fut addig tökéletes szóval semmi szaggatás, mindezt teszi az 1.50 es patchel. A demo tökéletesen futott és más játékoknál sincs semmi probléma. Valakinél előrordult ugyanez?
  • Zogu
    Nem kell. Símán megy.
  • Zogu
    Nem kell. Símán megy.
  • Halesz89
    én gamestar-on a coh2 ről olvastam de majd kiderül....amugy amióta láttam a coh-ot az összes többi stratégia játék stílusban rosszabb mondjuk hülyeség összehasonlítani a supreme commanderrel mert nagyon különböző kategória de akkor az utóbbi évek legjobb játéka
  • Gauge
    JÖN A KIEGÉSZITŐ!!!!!

Company of Heroes Expansion?
    Posted in Company of Heroes by ÜberJumper on March 26th, 2007

Looks like we just got official confirmation of a Company of Heroes Expansion. Jeff Green at 1up posted a small blurb about their upcoming exclusive about Relic's follow up to Company of Heroes. Should be on shelves soon.
    Anyway, start looking for our new issue soon. It's not really a Peggle cover. It's one of those "exclusive" stories---this time about the followup to Relic's awesome Company of Heroes. Guess what? We get to kill more Nazis again!! Yay! Them shitz never gets old, knowhumsayin?
    Now the question remains. Battle of the Bulge or Operation Marget Garden (CoH:OMG for the win)? The paratrooper in me hopes for CoH:OMG. Thanks to Sacer for the heads up.

www.relicnews.com

Egyébként a COH az utóbbi évek legjobb RTS-e! Kár, hogy a multiplayer rész olyan bugos (lefagyások, kiesések, stb.)

G.
  • Cefre
    Hello

Kell e creck az 1.5 patch hoz ? mert én felraktam és nem indul
  • Swy
    Nem hinném hogy amiatt van...
  • Jacsó Viktor
    nagyon jó játék ez!!
    végigvittem!
  • MoXNoX
    Az egységek fenntartási költsége lesz valamivel kevesebb. Multiplayerben nem éri meg használni, hacsak nem nagyon elhúzódó 8 fős játékokban, a kampányban meg tök mindegy :)
  • Elgrecco
    ja igen amcsi :-)
    Szóval olcsóbb lenne az egység gyártás? mert nekem semmit nem változtat, ugyan annyiba kerül minden egység legyártása. Lehet köze ahoz hogy nem eredeti a gamma? :-(
  • obe
    csökkentik a képzési költséget..usa-t akartál mondani, brit helyett
  • Elgrecco
    Nekem ismét olyan kérdésem lenne, hogy a Briteknél mire jó a Suply Yard-ban lévő 2 fejlesztés? Elvileg valamit csökkentenie kéne ha kifejlesztem, de nem veszek észre változást.
  • obe
    én ott vért szartam:)..a mortain, és a mortian counterattack messze a két legnehezebb pálya
  • wid22
    Kösz. Nehéz lesz megtartani a pontokat de majhd megprobálom.
  • obe
    mert nem csak ölni ekll őket, hanem a pontokat kell elfoglalni, és megtartani..ha sikeresen megtartod(többet is)akkor kezd a számláló neked kedvezni, magyarul az ő pontjaiból huz le..akié elébb elfogy az veszt
  • obe
    srácok ezt a gamet, ugy ahogy van feltelepitve, át lehet egyszerüen huzni, és lám müxik
  • wid22
    Segitenétek Mit kjell akkor csinálni amikor a monitor felsö részén 2 500 s szám van egy kék meg egy piros gondolom saját és ellenséges erök száma.
    De hiába lövöm le a fél német hadsereget számtalan tankot és embert lelövök a piros 500 bol nem számol 1 t se a kékböl meg mintha huznák pörög a számláló.
    Azthiszem a 13 pálya. Kösz a segitséget
  • Barney77
    Nos, ha valakinek ilyen problémája lesz esetleg,mint nekem, akkor elmondom mi volt a hiba: az én gépemen van .iso-ban a játék, ezt kiírtam dvd-re és úgy akartam kölcsönadni. Mivel nem úgy írtam meg a dvd-t, ahogy kellett volna, nem tudtam átmásolni, ezért inkább kibontottam a másik gépre, onnan meg kiírtam mégegyszer dvd-re, hogy onnan menjen a játék. Eközben valami fájl elveszhetett, mert nem engedte magát patch-elni, olyasmit írt ki, hogy sérült vagy elveszett fájlok vannak. Ekkor fogtam a vinyómat és arról másultam át a másik gépre és csodák csodájára ment.
  • MoXNoX
    Persze.
  • Elgrecco
    Nekem olyan kérdésem lenne, hogy a Briteknél mire jó a Suply Yard-ban lévő 2 fejlesztés? Elvileg valamit csökkentenie kéne ha kifejlesztem, de nem veszek észre változást.
  • Hecker007
    a windóz alapból egy beteg dolog
  • lee56
    Próbáld. Bár ha másik gépen megy akkor a hiba az ön készülékében kell legyen... (virus, beteg windóz, rossz driverek, memória inkompatibilitás, tuning, stbstb...)
  • Barney77
    Nem, nem volt patchelve egyik gépen sem. Próbáljam azzal?
  • MoXNoX
    1.5?
  • Barney77
    Sziasztok!
    Olyan gondom van a játékkal, mint kingtiger-nek (#664), vagyis egyszerűen nem csinál semmit telepítés után. .iso-ból mountoltam, serial-t beírtam, install, majd katt az ikonra és semmi. Többször újratelepítettem és semmi. Ugyanezzel a fájllal egy másik gépen szépen megy, még le sem fagyott egyszer sem, pedig már játszok vele egy ideje. Légyszi segítsen valaki! Fontos volna.. Esetleg kingtiger, ha sikerült megoldani, akkor mondd el légyszi, hogy hogyan! Előre is köszi!
    (amin nem megy: 7600 GT vidkártya, 1 Gb ram, kb. 1 hónapos gép)
  • Zogu
    Sajnos nincs eredetim, pedig szívesen játszanék. Na próbálok eredetit venni, ha sikerül.
  • BBlackbeard
    Szia!
    Örülök a nevezésednek, most nézem az emailt.
    Még valaki?
  • podtom
    hello

Engem érdekelne ez a verseny :)

küldtem e-mail t ha tudsz valami biztosat kérlek írj majd.

Mostanában barátommal szoktam fönt játszani de alig akadunk magyarokba :( sajnos nem sokan játszák. Ezért is érdekelne ez a verseny
  • BBlackbeard
    Sziasztok!
    A nemrég alakult Hungarian Titans klán versenyt hirdet magyarok között.
    Eredeti játék szükséges, egyelőre a 4-en, a klántagok vannak benn a dologban, majd meglátjuk hány jelentkező van. Érdeklődni lehet itt a fórumon vagy a grulld[kukac]freemail.hu címre.
    Jelentkezni itt vagy a fent említett email címre lehet március 25-ig.
  • obe
    gyakori "baleset":)
  • Zogu
    Bocsi, de csak azután jelent meg a válaszod, hogy elküldtem az enyémet. Vszínűleg nem frissítettem a fórumot.