52973
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
militavia #52649 Én random kép alapján, ha nagyon nem specifikus, akkor a 4.34-et sem tudnám megkülönböztetni talán a 4.36-tól, de 4.37-től se. -
militavia #52648 Így sikerült, az egyik jobban halad, a másik meg a vártnál lassabban. -
militavia #52647 Az ECM-nek megpróbáltam utánanézni,. de melyik manual taglalja? -
#52646 Jó, de azt már jó pár peccs óta látni, hogy amit mondanak (terveznek) meg ami tényleg lesz, az sokszor nagyon távol van egymástól, ami egy hobbiprojectnél simán belefér, elég ha egy két ember lelép vagy egy két új ember jön, és simán borulhat minden ami 1-2 hónappal azelőtt biztosnak tűnt, vagy bugot találnak ott ahol nem kellett volna, vagy épp hirtelen összeáll amivel meg sok szívás volt. Ez tényleg kiszámíthatatlan, de én örülök annak, hogy nem egy manager gárda mondja meg nekik, hogy naptár szerint mikor minek kell jönnie, és majd peccselik később ha gáz lesz.
De még így sem értem, hogy milyen grafikai változás jött volna a táj nélkül? I-Hawk nemrég írta valamelyik discord csatin, hogy 3060-as kártyával is 60-120 fps felett van az új térkép, grafikailag minden maxon (kivéve a supersampling, az csak 4x a 8x helyett), benne van az új időjárás (talán végre jön a Truesky nekik is?), és benne van már a PBR anyagokkal festett 16-os - amit látni is lehetett a 4.37 trailer végén. Az fps bőven DCS felett lesz, hurrá, de ami nekünk lényeges ebből, az az infó, hogy a PBR is az új csomag része lesz, tehát innentől az sem igaz, hogy a grafikai engine ne változna. Ami pedig arra készül azt nem fogják már kiadni előtte, senki nem fog két festést csinálni csak hogy néhány assetet ki lehessen adni egy peccsel korábban. Nem tudom, hogy az új "atmoszféra" az pontosan mit takar náluk, lehet, hogy az a régi térképre is jó lenne, de ez megint olyan terület, amire tök felesleges lenne pazarolni az időt, hogy egyetlen(?) peccsel korábban a régi térkép még kapja meg az új időjárás engine-t, hogy aztán együtt lehessen kukázni amikor jön az új talaj.
3D modellek, új tankok, repülők és járműveken lehet, hogy dolgoznak, ha PBR-ra készülnek, akkor egyértelmű, hogy azok sem jönnek már a térkép előtt, de abban sem lennék biztos, hogy egyáltalán a 3D modellek tárolása, a 3DDB nem változik alapvetően az új térkép és az új cuccok miatt. Szerintem ezeket is felesleges már kiadni előre, majd jöjjön egy nagy csomagban minden, és akkor Repvez kolléga sem fogja hiányolni a kontentet legalább abból a peccsből
A VR is úgy van kiadva, hogy Pimaxal még gondok vannak, a kéz követés sincs belerakva, Ingame IPD állítás sincs (szerencsére SteamVR azt rá tudja tenni a futtató exe-re egy kis trükkel). Nem olyannak tűnik, ami már régóta készen lenne, hanem olyannak ami annyira meg van csinálva, hogy átlagjúzernél bug nélkül elfut, aztán a finomságok meg folyamatosan jönnek majd hozzá.
Persze jöttek , de egyik sem olyan mint eddig , hogy kapásbol megmondod , hogy melyik verzio, mert akkora a difi a föverzuiok között.
Ezt nem is értem, most akkor jók a gyakori de kisebb peccsek vagy nem? Mert nekem pl qrvára tetszik, hogy nem 2-3 évet kell várni valami nagyobb csomagra, amíg összegyűlik egy valag kontent, hanem kisebb adagokban is jöhet, amikor valami kész. Az, hogy ránézésre valaki felismeri-e a verziókat vagy sem, ki az akinek egyáltalán egy ilyen szempont az eszébe jut? -
#52645 féélreérted, egyáéltalán nem azt mondtam, hogy nem volt nagy dolog az amit most is beletettek a VR és a UI.
De ahogy te is emlitetted az F16-os már nem kapott olyan nagy váltotatást.
Én csak ezt probáltam meg leirni, hogy a 4.36ra irták, hogy senki ne várjon nagy változtatásokat csak ilyen háttérjavitásokat a enginen, ahhoz képest rengeteg minden változott a falcon kezelésében.
A 4.37re meg igérték a grafikai változtatást és uj 3d objektumokat, a VR-ről azt irták, hogy mégcsak tesztelgetik, de senki ne várja addig amig a táj nem lett kiadva mert az a prioritás.
Erre kijött a VR és semmi olyan grafikai változtatás vagy feature ami nem a tájhoz kapcsolodoan de akár itt is megjelenhetett volna.
Persze jöttek , de egyik sem olyan mint eddig , hogy kapásbol megmondod , hogy melyik verzio, mert akkora a difi a föverzuiok között. -
#52644 VR támogatás? Az átdolgozott UI? Szerintem ez a kettő magában is megérne egy peccset (ha készen van akkor minek várni vele), de ehhez még jött az új ECM rendszer ami a zavarást teljesen átalakította. ECM panel kezelése változott, eleve már két fajta ECM panel van, zavarás frekvenciakiosztása változott, zavaróantennák kiválasztása és működése változott, a zavarás saját gépre ható hátrányos tulajdonságai is bele lettek programozva, RWR kijelzése változott, CMS funkciói változtak, rendszer figyelmeztetések változtak, ECM-hez tartozó DED lapok változtak. Ja, tényleg, semmi új. Ez, meg a múltkori HARM upgrade együtt a SEAD-et sokkal érdekesebbé (életszerűbbé) teszi mint ezelőtt. A CATM is jópofa újítás, elsőre én is néztem, hogy ez minek, de azoknak akik a gyakorlásokat is úgy akarják csinálni, ahogy IRL szokták, ez sokkal életszerűbbé teszi azt a folyamatot is, mint egy refly vagy bekapcsolt sérthetetlenség. Az AI is sok újítást (hibajavítást) kapott, lehet, hogy a changelogban csak egy-egy sor, de az simán jelenthet qrva sok munkaórát, amíg megtalálják mitől kressel, vagy mitől csinált hülyeséget az AI. Plusz erre jött a teljesen felújított F-15 saját FM-el, spéci avionikával. Ez szerintem qrvára nem kevés egy különálló peccshez.
Sajnos a 16-os sokkal több képességet már valszeg nem fog kapni, talán ezért is fordulnak egyre többet az egyéb típusok felé, mert amíg a Block60 és fölötte ennyire titkosított még mindig, addig esélytelen, hogy azokból bármi jönne. Max fejlesztik a meglévőket, ha jönne pl egy MLU szintű datalink, vagy egy szebb AG radar, annak én is örülnék.
Az, hogy volt olyan peccs amiben jött egy komplett átdolgozott, új rádiózás, az remek. És meddig dolgoztak azon? Ha mellette sosem jönnének kisebb peccsek, akkor hány évente lenne 1-1 új? Az, hogy melyik peccsre mit ígértek (illetve nem is ígértek, csak jósoltak), és abból mikor mi és mennyire jött be, azon qrva felesleges rugózni, mert hobbi project ráadásul ingyen dolgoznak, nekem sosem jutna eszembe fanyalogni ezen, hogy amit kiadnak az kevés vagy nem tetszik.
Fogalmam sincs, hogy mire gondolsz ezzel, hogy vannak már kész dolgok, amiket kiadhatnának, de valamiért nem teszik. Ez valahol az új fórum megjelenése óta akadt be nálad, csak nem értem, hogy ez miért lényeges egyáltalán? Két eset lehetséges:
1 - nincsenek ilyen fícsörök
2 - vannak ilyen fícsörök, de nagyobb csomagban, együtt akarják kiadni, amihez minden joguk meg is van.
Bármelyik is legyen, te totál fölöslegesen rugózol ezen, de tényleg. -
#52643 egyébként csak igy gondolkodtam, és ahhoz képest, hogy a 4.35 után azt mondták, hogy a 3.36 nem fog tartalmazni semmi olyan ujjitást ami látványos lenne mert azt a 4.37re tartogatják, ahhoz képest, most a 4.37ben még anyni fejlesztést sem találni a VR és a F15 kabinon kivul, hogy aki ezeket nem akarja használni az szinte nem nagyon talál ujdonságot a 4.36hoz képest.
4.36nál azért ott volt elég sok a rádiozásban és rendszerekben is változás ami szinte alapjaiban lett más az addigiekhez képest , most nem igen találtam ilyet .
Értem, hogy a 4.37be tervezték amit most a 4.38bqa és valamiért késleltetni keleltt, de attól gondolom lettek volna még olyan változások amik a tájtol fuggetlenul is bekerülhettek volna egy elöbbi kiadásba is. hiszen I-hawk szerint az engine másr a 4.35 ota ugyan az ami majd a 4.38as tájat fogja megjeleniteni , szoval semmi olyan dolog nem veszett volna el vagy kelllett volna modositani ami a következő kiadásban lesz.
-
#52642 -
#52641 A 3D mesh krátert én olyan játéknál tudnám elképzelni, ahol a talajon kell vezetned, és tényleg fontos a játékos szempontjából, hogy egy kráteren átmegy-e a modell, csak grafikailag van ott, vagy bele is tud esni. A kráter nálunk is kitöri a repülő futóját ha repteret bombáznak meg és valaki átgurul rajta, csak az alap térképet nem módosítja. Armához pl qrva jó lenne. BMS-hez szerintem felesleges.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2023.01.02. 20:50:54 -
#52640 Költöi kérdés volt, de ahhoz képest mégis ugy elö magad , hogy szent meggyözödésed , hogy amit te mondasz az ugy van.
Én nem akarok a nem idevalo témába válaszolni.
Elég amit itt elöadtál.
Zavarási metodusokat kérsz a játékba , hogy hogy kéne müködni, közben meg az alap radar kezelést sem érted vagy tudod használni.
Erre mondtuk, hogy ahelyett, hogy mindig ilyen nuansznyi dolgokon akadsz fenn lehetne találni még ezer olyan dolgot amit még igy félkészen vagy csak megközelitve amivel jol el lehet szorakozni.
A Tom féle krátert ,meg megértettem és tisztában is vagyok vele azokkal a hibákkal amiket felsorolt .
Csak azt nem érted meg , hogy a kontextus mi hozzá.
Én felvetettem, mint egy jövöbeni fejlesztési dolgot, Tom meg leirta, hogy az ő projectjukben miért nem alkalmaztálk , nem azt irta, hogy nem megvalosithatatlan ,hanem ,hogy az ö igényukhöz és erőforrásukhoz erre nem volt szukség.
BMS alatt ha a technologia amit választottak engedné és a fizika is benne lenne hozzá akkor egy ujonnan megvalositott tájon akár ez is beleférne minden olyan hibát megoldva ami kell ,
A technologia már évek ota megvan hozzá globális szinten méretezve, azota meg még jobban megoldható lenne ha lenne rá igény és akarat. A mellékelt videoba mivel van mindenre hato gravitácio és fizika, igy nem kell attól félni, hogy a fa vagy a ház a levegőben ragad, mert belefog esni a káterbe ahogy a teherauto is.
DCS alatt szted hogy oldják meg azt amiket felsoroltál ? ugyan ugy eltűnnek a kráter texturája egy idö után . és milyen jo látni hogy egy kráteren keresztül megy a konvoly vagy egy fálszállo gép ?
"jó lenne, ha sikerülne az ember helyett végre CSAK témára fókuszálni."
"Nem értek mindenhez, ezért kérdezek.
"
vicces ezt töled hallani, mikor rendszeresen veled fordul elö, hogy nem a témával foglalkozol vagy eltérsz töle vagy egyböl lehulyézed a másikat és veréssel fenyegeted ha nem ugyan az a meglátása valamirol mint neked.
Nem szoktam látni sehol sem téged ugy egy témába ,hogy mint laikus kérdeznéd a másikat, hogy ez hogy is mukodik , csak ugy, hogy már van egy vélemyényed és a másikra ráripakodva kérdezed, hogy ezt mégis hogy gondolod .
-
militavia #52639 OFF
Nem értek mindenhez, ezért kérdezek.
Veled ellentétben...
* ahol n+1 energetikai fejtágítás után is képes vagy olyan hülyeséggel jönni, hogy a villamos elosztó hálózatod azt torrentként képzeled el és nem úgy, fizikai paraméterek határozzák meg, meg hogy az egész alapvetően egy nagy elektronmágnes.
Te meg álmodoztál csomagokban futó elektromos energiáról.
* n+1 ugyanilyen szent meggyőződés... Különösen vicces volt a legutóbbi, amikor jól be próbáltál szólni, erre még küldött villámgyorsan a sarkokba, hogy "hülye vagy fiam".
A krátereknél is kaptál választ arra, hogy miért nincs, erre megint más irányból kezdtél el fantáziálni róluk, mintha Tom válaszát meg sem értetted volna. Mintha fel sem fognád a 3D elemek között interakciót, azt, hogy ha egyszer letettél egy krátert, akkor mi lesz azzal, ha bubble ki- bubble, be és napokkal később mész vissza, hogy az MI számára akkor útkeresésben milyen limitet jelent, akkor bizony a terepnek mélységet is kéne már adni, ami nem csak egy felület, aminek EGY OLDALA van ám...
Akkor hány kráter helyéit is kéne eltárolni?
Hány épületnek kéne összeomlást számolni, hogy akkor alatta van kráter / nincs stb
Összességében, jó lenne, ha sikerülne az ember helyett végre CSAK témára fókuszálni.
Sokat segítene, de tényleg.
Én nem értek a VR-hoz, azért kérdeztem.
Azt sem tudtam, hogy van USB3.0-asom, mert gondolta a fene, hogy 2014 körüli alaplapon már volt.
De most már tudom. Mert kérdeztem.
Nálad ez a kérdés és megértés fázis marad ki.
ON -
#52638 ilyenkor gondolkodok el igazán, hogy most te hol is élsz , mert a neten mindenhol ugy adod elö magad , hogy mindenhez is értesz jobban mint mások és csak az a jo ahogy te gondolod,
DE közben meg szinte alapvető dolgokra rácsodálkozol időnkként amikor szembe találkozol velük.
Nem hiszem el , hogy egy 10 éves technologia nem jött még veled szembe semmilyen szinten( ismerősők ,ujságcikkek videok stb), hogy tudd, hogy egyáltalán mit kell figyelni akár vásárláskor akár használat közben. -
militavia #52637 Tényleg kék, ezt eddig észre sem vettem. -
#52636 Asus weblapon a Z97-P manual szerint ami a LAN port mellett van két fekete, azok az USB 2.1-esek, viszont a kék USB dugók azok 3.0-sak. Az elvileg jó is lehet. -
#52635 Lencsénként változó, ez a sisaktól függ. És ugye a teljes felbontás kell, mert a két szemre két külön képet számol ki, és hiába az eltérés csak "nagyon kicsi", a videokártyát az nem igazán érdekli. -
militavia #52634 2015-ös alaplapon erősen kétlem, hogy lenne, akkor a teszthez olyan kártya köll. -
#52633 Van az alaplapon 3.0-ás vagy gyorsabb USB? Az minimum kell, viszont PCIe-es bővítőkártyán vásárolható, ami jóval olcsóbb mint egy teljesen új alaplap+proci+memória. Illetve minimum kell egy display port a kártyán a sisaknak. A géped az nyilván gyenge, de én 1070-essel DCS-eztem, amire már akkor is azt mondták, hogy esélytelen, de egy ideig tök játszható volt, csak a folyamatos ED féle VR "fejlesztés" tett játszhatatlanná, elite dangeroust, legtöbb VR játékot simán vitte. Mondjuk nekem a proci és memória is jobb volt.
Ha tudsz bérelni sisakot, akkor egy tesztet megér, mielőtt bevásárolsz új alaplapot és minden mást, aztán jössz rá, hogy neked ez nem is kell. -
militavia #52632 Mert 1440p elég magas felbontás és ahhoz képest elég jól elmegy vele a BMS, ha nincs maxra húzva. VR mennyivel magasabb felbontást jelentene? -
#52631 Mondjuk ilyen választ én is tudtam volna neked addni, hogy vedd meg a jelenleg legerősebb alkatrészeket mindenből és akkor majd jó lesz.
Egyébként nem is értem, hogy ez miért volt kétséges, hogy megy e vagy nem egy 7 éves konfiggal ami már akkor sem a felso kategória volt .
Amugy meg én laptopon probáltam egy I7 770HQ+1050TI 8gb ram társaságában és azt nem tudom, hogy milyen felbontás van alapbol, de a 2d verzionál a FHD volt kiválasztva , a VR verzionál meg elindulás után csak rányomtan egy instant action részre, hogy lássam milyen, de azt simán vitte akadás nélkül.
Itt azt kell eldönteni, hogy kinek milyen igénye van és mire akarja használni és milyen a VR szemuveg és az ahhoz valo felbontás.
Ha csak ki akarod probálni, hogy megnézd, hogy egyáltalán milyen hosszabb ideig használni ahhoz meg lehet találni a kompromisszumot, hogy el tudd dönteni, hogy akarsz e 1 milliot költeni gépfejlesztésre és hozzá még 200at egy VR szemüvegre. MEg akkor már egy normális HOTASra , mert minél több gomb van a kezed ugyébe annál jobb.
-
beci43 #52630 Nincs. -
militavia #52629 Közben válaszoltak, nagyon vékony a gépem ehhez.
Hát, akkor majd egyszer lesz VR talán, de nagyon nem most.
Itt kérdeztem meg, -
#52628 nem egyetlen meshre gondoltam, hanem csak , hogy a jelenlegi leosztás adatait kell lemásolni .
DE a többszörös felhasználás egy reptésnél nem mindig járható , mert a kifuto, taxi és apronok meg a torony a legtöbb helyen egyedi, igy azokat amugy is külön kell betenni.
A városoknálmár lehet ujrafelhasználni a modelleket jobban. ÉS remélem a fák bokrol száma is megnövekszik majd az uj tájon.
Ott is elég csak a különbözö tipusokbol egyet egyet megcsinálni aztán mehet a sokszorositás.
-
#52627 Dinamikus krátert mi pl. azért nem tettünk CloD-ba, mert lakott területen belül nagyon szarul néz ki, ha egy épület alá belóg az üres része a kráternek, vagy egy erdőben, ha ledobálod és a fák állnak a levegőben miközben hiányzik alóluk a talaj. Utak detto. Egyik programozó sem akarja azt önszántából, hogy a kráter mérete és mélysége szerint kelljen az épületek, járművek, minden más mozgását, animációját is kezelni.
Ha egyetlen mesh-ként szeded le a térkép generátorból a városrészt, ahelyett, hogy minden felhasznált háztípusból egyet használna, és csak az elosztásukat kellene tárolni egyszerű koordinátákon, akkor azzal sokkal előrébb nem vagy, az brutálisan erőforrás igényes, ha minden egyes épület és annak textúráját is külön-külön kellene kezelni. Maga az UV-zásról vagy textúrázásról nem is beszélve. A térkép készítésekor sokkal fontosabb az egyszerűsítés és ismétlés, mint akármilyen más assetnél vagy modellnél. Nem is véletlen, hogy akik a térképeken dolgoznak azok leginkább nem a 3D modellezők vagy textúra festők, hanem a programozók.
Az outerra egyenlőre csak egy sandbox, amibe lehet moddolni, de amíg nincs egy keretprogram, ami legalább alapszabályokat fektetne le valamilyen milsm szimulátorhoz, addig ez csak egy felpimpelt minecraft. -
#52626 Tényleg passz. Akik repkednek DCS-el is, azt mondják, hogy annál sokkal jobban fut a BMS. De hogy minimum mekkora gép kell alá, azt passzolom. -
militavia #52625 A kráternél nagyon komoly problémák lehetnek, több területen is, főleg a DC-t nézve. -
#52624 openstreetmapnál kb pár kattintással le lehet az utakat ésaz épületeket is menteni , onnantol márcsak a játékba kell illeszteni a modelleket. A mostani BMS-ben nem tudom ,hogy vannak a repterek, de ha egy Tile-on van az osszes modell akkor csak ki kell jelölni öket és a megfelelö helyen ujra letenni vagy inkább csak alátenni az uj tájat mivel a koordináták elvileg ugyan azok lesznek csak maximum az uj táj magasági egyenetlenségeivel kell törödni, hogy igazodjanak az épületek hozzá és ne lebegjen vagy süllyedjenek bele.
Sztem azért is lesz ilyen hamar kiadva majd hozzá uj területek, mert I-hawk még régebben emlitette valamelyik kép kiszivárgás során, hogy a balkán még szebb mint amit akkor a képről láttak, illetve most volt egy uj topik, hogy europa terület is készül már 4.38alá.
Aztán majd szép lassan nekik is meg kell lépni valami 3d-s felho dolgot, mert már páran jelezték, hogy föleg VR alatt nem jok a forgo felhők.
Én azt is remélem, hogy az uj tájjal majd uj ütközésmodell és minden egyéb is jon majd, tehát arra azért nem merek mérget venni, hogy lesz dinamikus mesh , hogy a bombáknál krátereket is kreál, még a DCS sem tud ilyet sajnos.
Az outerra igen , az még egy szép mutatvány lenne ha valaki ahhoz is hozzátudna tenni valami értelmes szimet, ami eddig van benne az eléggé igéretes, 90mes topologia, openstreetmap támogatás , dinamikus mesh, teljes föld lefedetség, -
militavia #52623 Egy 1660S és ASUS Z97-P alaplap
Intel Core i5-4690K 3.50 GHz 1150
konfigon van értelme szerinted VR-ral próbálkozni?
-
militavia #52622 Ja, akkor húha. :) -
#52621 Igen, térkép készítéshez sok jó generátor van már, de azok a játék közben már semmilyen különbséget nem jelentenek. Pl a Blender Buildify is qrvajó, bár ez nem is igazán térkép készítéshez, hanem épület randomizációhoz jó. Viszont azt I-Hawk is mondta már párszor, hogy a talaj mesh kialakítása és az új textúrák kezelése (másképp lehet csempézni) az sokkal könnyebb meló volt, mit amire előtte számított. Berendezni városokkal repterekkel, na az a meló.
VR-t ma végre ki tudtam próbálni én is, elsőre működött, minden probléma nélkül. 6DOF is, kabinban klikkelés is, HMCS is. IPD állítást nem találtam még meg, kicsit finomítani a scalingen, de ezt leszámítva nálam tökéletes a VR,
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2022.12.31. 21:26:13 -
#52620 persze, de azért az épületek statikus dolgok többnyire azok betöltödnek mindenkinél egyzserre és nem vááltoztatják a helyuket dinamikusan mint a felhök.
Azokat csak le kell generálni fixen 3d objektumban és utána már a programozokon mulik, hogy implementálják be a játékba milyen LOD távolságot határoznak meg nekik stb.
Tehát ezek a generátorok csak addig nemerálnak amig elkészitik öket, utána már mint ha sima modellek lennének .
A VR-hez visszatérbe akkor félreértettem a dolgot, de az is fura , hogy eddig ami videot láttam annál senkinél nem láttam , hogy 6DOF mozgálsok lennének a kabinban ami azt hittem azért van mert egérrel nézeklöznek vagy HAT kapcsoloval. -
#52619 Most olvasom a changelogot, a "VR ... tracking not implemented" a hand trackingot jelenti, az még nincs implementálva, csak egérrel lehet interakciózni a cockpitban. -
#52618 Vigyázni kell ezekkel a generált cuccokkal, online szinkronizáció elég horror tud lenni.
Mi CloD alatt a trueskyal szívtunk nemrég, két hónapig kergették a programozóink a saját farkukat mire Simul-éknál elismerték, hogy az ő saruk, mert az ő véletlen szám generátoruk, ami a felhőképződését felel, az a hardver adatokat is beleveszi generálásba, és ez konzolon nyilván nem jött elő, PC-n meg mi voltunk az elsők, akiknél ilyenek is számítanak, mint felhőformák szinkronizálása online, meg hogy az árnyékot a nap szöge alapján tegye a talajra, ne csak pont merőlegesen alájuk. Mennyit anyázhatnak a hülye igényeink miatt
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2022.12.31. 19:26:14 -
#52617 Nemtom ezt ki és miért írta így, nálam Samsung Odyssey+ -al SteamVR alatt tökéletes a VR, egérrel klikkelhető a kabin is, nagyon fasza. -
militavia #52616 Háááááááááát.
Ez elég meredek álomnak tűnik első körben.
De 4.38-hoz is lesz egyből 3rd party, helyszín az alapján, amit írtak itt-ott.
Majd ők megmutatják mi a stejsz., -
#52615 egy openstreetmap támogatásnak örülnék. és city generator procedural résszel már lehetne elég jo kis városokat kreálni .
Az openstreetmappal akár utcaszinten a valos városokkal megegyezőt, igy sokat dobna a navigácionál is ha valos pontokat lehetne kijelölni akár GPS akár csak a térkép koordináták alapján utvonal repüléshez vagy csak VFR gyakorláshoz. -
militavia #52614 Az összes 4.38 előnézeten eddig érdekes módon kerülték, hogy objektumokat lássuk.
Látjuk a kis szigeteket is megjeleníteni képes motort, a szép terrain skint, a hullámzó tengert, a domborzatot, de se várost 3D-be, se repteret nem mutattak. Vajh mivel akarnak meglepni majd. :) -
militavia #52613 Max = MaxWaldorf?
Utoljára szerkesztette: militavia, 2022.12.31. 13:53:30 -
#52612 Face csoportba tette ki valaki, hogy Max osztotta meg valahol, azt nem irta ,hogy hol, de redditen is ez a banner . -
militavia #52611 Melyik topikba tették ki? -
#52610 4.38as képek
Utoljára szerkesztette: repvez, 2022.12.30. 23:59:17