• repvez
    openstreetmapnál kb pár kattintással le lehet az utakat ésaz épületeket is menteni , onnantol márcsak a játékba kell illeszteni a modelleket. A mostani BMS-ben nem tudom ,hogy vannak a repterek, de ha egy Tile-on van az osszes modell akkor csak ki kell jelölni öket és a megfelelö helyen ujra letenni vagy inkább csak alátenni az uj tájat mivel a koordináták elvileg ugyan azok lesznek csak maximum az uj táj magasági egyenetlenségeivel kell törödni, hogy igazodjanak az épületek hozzá és ne lebegjen vagy süllyedjenek bele.

Sztem azért is lesz ilyen hamar kiadva majd hozzá uj területek, mert I-hawk még régebben emlitette valamelyik kép kiszivárgás során, hogy a balkán még szebb mint amit akkor a képről láttak, illetve most volt egy uj topik, hogy europa terület is készül már 4.38alá.

Aztán majd szép lassan nekik is meg kell lépni valami 3d-s felho dolgot, mert már páran jelezték, hogy föleg VR alatt nem jok a forgo felhők.

Én azt is remélem, hogy az uj tájjal majd uj ütközésmodell és minden egyéb is jon majd, tehát arra azért nem merek mérget venni, hogy lesz dinamikus mesh , hogy a bombáknál krátereket is kreál, még a DCS sem tud ilyet sajnos.
    Az outerra igen , az még egy szép mutatvány lenne ha valaki ahhoz is hozzátudna tenni valami értelmes szimet, ami eddig van benne az eléggé igéretes, 90mes topologia, openstreetmap támogatás , dinamikus mesh, teljes föld lefedetség,