• militavia
    OFF

Nem értek mindenhez, ezért kérdezek.
    Veled ellentétben...

* ahol n+1 energetikai fejtágítás után is képes vagy olyan hülyeséggel jönni, hogy a villamos elosztó hálózatod azt torrentként képzeled el és nem úgy, fizikai paraméterek határozzák meg, meg hogy az egész alapvetően egy nagy elektronmágnes.
    Te meg álmodoztál csomagokban futó elektromos energiáról.

* n+1 ugyanilyen szent meggyőződés... Különösen vicces volt a legutóbbi, amikor jól be próbáltál szólni, erre még küldött villámgyorsan a sarkokba, hogy "hülye vagy fiam".

A krátereknél is kaptál választ arra, hogy miért nincs, erre megint más irányból kezdtél el fantáziálni róluk, mintha Tom válaszát meg sem értetted volna. Mintha fel sem fognád a 3D elemek között interakciót, azt, hogy ha egyszer letettél egy krátert, akkor mi lesz azzal, ha bubble ki- bubble, be és napokkal később mész vissza, hogy az MI számára akkor útkeresésben milyen limitet jelent, akkor bizony a terepnek mélységet is kéne már adni, ami nem csak egy felület, aminek EGY OLDALA van ám...

Akkor hány kráter helyéit is kéne eltárolni?
    Hány épületnek kéne összeomlást számolni, hogy akkor alatta van kráter / nincs stb

Összességében, jó lenne, ha sikerülne az ember helyett végre CSAK témára fókuszálni.
    Sokat segítene, de tényleg.
    Én nem értek a VR-hoz, azért kérdeztem.
    Azt sem tudtam, hogy van USB3.0-asom, mert gondolta a fene, hogy 2014 körüli alaplapon már volt.
    De most már tudom. Mert kérdeztem.

Nálad ez a kérdés és megértés fázis marad ki.

ON