10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• markastor
    Remélem ezekre gondoltál:

http://rapidshare.de/files/22135537/EP1_captions.7z.html
  • VRSDM
    én melletted állok, kerestem is, de nem találtam hogy meik file lehet az pedig eléggé átnéztem, kiterjesztést nemtudsz?
  • Snecie Smicie
    ja, egy javaslat! Akinek valami folytán egyáltalán nem indult el a game, az mindenképp frissítsen forceware/ati drivert. Nálam megoldotta a dolgot, eleinte nem gyanakodtam rá, mert februári vagy januári volt..
  • gameplusz
    Nah látom senki sem akar magyarítást, nembaj, én megpróbáltam ^^
  • Snecie Smicie
    namost a textúrahibákat javítja a 300megás cucc?
  • csm
    hi, én ott akadtam el hogy a játék elején Alyxel megyünk és a kutya bedob minket egy kocsival egy lyukba, és ott kéne vmit keresni hogy átmenjünk egy erőteren de nemtok semmit se csinálni. PLS HELP!
  • gameplusz
    Elnézést, nem akartam szövegformázással bajlódni, ha gond van, akkor vegyétek úgy, mintha nem is írtam volna semmit...
  • VRSDM
    sztem meg ugyfelejtette a feketét

értsd: HA MÁR ILYEN KEDVES ÉS ÖNKÉNTES (bár ma van a nemzetközi önkéntesek napja) LEGALÁBB EZT ENDGEDD MÁR MEG NEKI, ÉS MÉG NAGYOBBA, VASTAGBA, ÉS PIROSBA IS MEHETETT VOLNA SIMÁN...

szerintem igy korekt
  • SZilaJMaGGoT
    Úgy felejtetted a capslockot...
  • Rage47
    Egy baj van ezzel a játékkal, h nem lehet abbahagyni:D
    Még nem vittem végig, de eddig csodás egy game. Az elözö hl2 talán azért tetszett még jobban, mert nagyon új volt számomra, még nem láttam ahhoz hasonlót akkor.
  • gameplusz
    FIGYELEM! AKINEK MEGVAN A JÁTÉK ÉS RENDELKEZIK A SZÖVEGFÁJLOKKAL, AZ NE HABOZZON ELKÜLDENI NEKEM A [email protected] EMAIL CÍMRE, HOGY HÉTFŐRE LEGYEN MAGYARÍTÁS HOZZÁ! ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!
  • VRSDM
    hello, az miért van hogy a játék nem is indul el, betölti teljesen hang már van is és kb. 1sec.el a hang után win hibaablak, miszerint "c++ rintime error" van, az eddigi valve termékek mentek, ezis egy hl2 game egy az egybe, csak más modellek vannak. nemértem valakinek 5lete van?
  • strebacom
    Ezt hogy érted hogy zabálja a CPU-t, hát nem azért is vesz az ember hangkarit, hogy tehermentesitse a CPU-t????
  • markastor
    De az kevesebb pénzt hoz Valve-éknek.

[spoiler] Amúgy nem a stalkerekről beszéltem, hanem a Zombine-okról (zombi Combine harcosok). Persze attól még ugyanúgy csak a pénz miatt adnak ki ilyeneket.
  • SötétBarom
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hát ez remek.. Új textúrák.. Hatalmas plusz.. A stalkerek ugyan így bennvoltak az alapgémben is.. Azmeg, hogy egy képernyőn megnézhettem egy új enemy-t, amivel nem lehet találkozni a gémben, hát nagyszerű.. FASZA..

Jóval több értelme lett volna kiadni ezt, és az episode 2-t egyben.. Persze ki tudja, lehet azis csak egy textúrapakk lesz..
  • markastor
    Szerintem te csúsztál le az új kontentekről.
    [spoiler]például volt egy videóban (nem a HL2 previewban, hanem még a játékban a kisebb háromlábú lépegetők; voltak a "zombine"-ok, meg persze egy csomó textúra (például a Combine vonatállomásnál (a Citadella alatt/alján) az ajtó és a falak. Voltz még más is, csak most nem jut töb eszembe).
  • vg
    Én is végigvittem, hatalmas játék, megérte az árát!
  • SötétBarom

Még Quake2-ből maradt rajtam. Esetleg ha valaki megmondja h ebben mi a kurva yo, örömmel meghallgatom.. Ja és ez a játkidő úgy jött, h hardon nyomtam, és abszolút nem siettem.. Pl Dr. Kleiner szövegét 5-6 percig bambultam a marha nagy kijelzőn..
    Volt új kontent, vagy én csúsztam le róla?
  • Halfer
    Vajon miért ez a neved? bocsi...
  • janos666 #1197
    Képtelen vagyok elhinni. Gabe Newellnek nem lehet a gépében "On-board NVIDIA audio", mivel nekem az nforcos alaplapom hangkártyája az nvidiás audio driverrel iszonyat fusul szól a Half-Life 2 motoros játékaik alatt. Amiatt vettem ezt az szar Audigy SE-t ami szépen szól, de mint kiderült a CPU-t iszonyat zabálja. Meg egyébként is elférne nála legalább egy Audigy 2 ilyen CPU meg VGA mellett...
  • SötétBarom
    Hát srácok, elég nagy csalódás ez az episode one.. Néhány új pálya, egy raklap HDR mindenhol, zéró új kontent, és nulla sztori.. Ja igen, és 2 és fél óra alatt kipörgethető..
  • szaharin
    Hellosztok, kicsit lemaradtam itta dolgokkal..Warez verzioval mi a helyzet?Nagyon bugos, vanra valahol javitas?:S tenyleg beakad, ez igaz?
  • Dodo55
    Nagyon sokan elakadnak, ezért ha bárki talál egy végigjátszást, akkor azonnal szóljon nekem, és berakom a linket a faqba.
  • runner78
    köszi
  • Tatyla
    tömés....
  • SNAKE01
    a gravity gunnal oda kell lökni egy kocsit a lukra!
  • lazsi
    NAh kiderült h a probléma okozója egy bug volt. Egy régebbi mentés visszatöltésével a probléma megoldódott.
  • runner78
    Elakadtam, valaki segitsen...
    Ott, amikor lukból jön csomo bogár és egy tekerövel kéne kinyitni az ajtot.
    De mindig nekemjönnek a bogarak...mit kell csinálni, hogy végigtekerhessem az nyitot?
  • fodorkrisz
    Nah összeségében jobb a game mint a HL2 (izgalamsabb+kicsit nehezebb+ jobb grafika=jobb játékmenet), de zavarbaelytően rövid :( .
  • SNAKE01
    JELÖLD KI!
    indítsd el a start batot,ennyi!
  • Hoz_Hun
    Elővételben volt ennyi. Most már adj hozzá két dollárt.
  • lazsi
    Szasztok elakadtam, úgyhogy kellene egy kis segítség:
    A reaktornál vagyok és van egy híd amit valahogy aktíválni kéne de nem tudom hogyan. kép Nézzétek meg a képet és pls segítsetek. Azé nem raktam be ide a képet mert túl nagy, lekicsinyíteni nincs kedvem a fórumot meg nem akarom vele szétcseszni.
  • Hoz_Hun
    Ilyet nagyon ne!!!
    Ez a téma abszolut nem ide tartozik.
  • miki90
    nagyon OFF:

Debrecen - Pápa 4 - 1 , Újpest - Fehérvár 1 - 3
    ezzel magyar bajnok a LOOOOOOOOOOOOOOOKIIIII!!!!!!!!!
  • Solid Snake
    A WAREZ TÉMÁK, WAREZZAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK!
  • Evogordon
    Nah én is leszippantom ezt a gamát ha egy kicsit le is vok maradva :D
  • rucinho
    kurva jó hogy senki nem tudja leírni normálisan hogy valójában mit is kell csinálni hogy induljon...leszedtem már minden szart mindenhogy kipróbáltam ami itt le van írva...nagyon érdekes hogy még így sem indul..erre a start-bat-ra mit értetek?mert nekem ilyen nincs csak start ms-dos kötetfájl...vagy ez az?
  • kBagyula #1179
    Product Cost
    -----------------------------------------------
    Half-Life 2: Episode One $ 17.95

Tax (Hungary) $ 3.59
    -----------------------------------------------
    Total $ 21.54
  • SNAKE01
    :DDD
  • strebacom
    Ja igen"Alyx viselkedése " néha meg utban volt de hát,hiába löttem,ütöttem, nem hallgatott rám az asszony!!