10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#1337 azért ez nem igaz
de valoban joval élethűbb játék, a poénok nagyon faszák -
#1336 Köszi, rájöttem, csak az nfo, nem írta, hogy nem TC.
De egyébként még mással nem volt problémám...
-
Mattheus66 #1335 hi all! az lenne a kérdésem h lehet neten nyomni a játékot?? köszi -
Newfronter #1334 Jaja ammo, a Pulse Rifle-be, a jobb gombal tudod kilőni. -
markastor #1333 gcfshape? :)
gcfscape -
markastor #1332 Mert nem TC-vel kell csomagolni, hanem WinRAR-ral. -
#1331 Csomagolta ki valaki TC-vel? Mert nálam hibásan csomagolja ki...
-
Gabe18 #1330 Ja Alyx viccelődése ok,de a "Zombájnok" is rendre a sötétségben érkeznek,pedig addig sehol nem voltak.
Viszont Alyx dolgai tényleg jók lettek,igazi "élő" szereplő. -
#1329 nincs valami leiras a fegyverekrol?
emlexem a vegen ilyen nagy gombot tobbszor is felszedtem, azt hittem, valamibe ammo, de fegyverem nem volt hozza
(nehany enemy pedig lovoldozott olyan golyokkal)
en kurtam el valamit, vagy ez valamifele hiba? -
#1328 Ja, ja! nekem is volt, hogy elkezdett hörögni, ahogy villámgyorsan fordultam, játékosan hátraugrált és nevetett, hogy megszívtam....
....grántát elő, kibiztosít, lába elé helyez, játékosan hátraugráltam és nevettem, hogy megszívtad -
#1327 gcfshape nevu programmal ki tudod szedni oket -
#1326 "Az már külön érdekesség hogy amig van lámpa,addig sehol egy ellenség,de amint eloltódik már hörögnek is"
az csak Alyx :D -
Gabe18 #1325 Na mostmár a HL2-Doom 3 sötétség vitája is új nézőpontba kerül,mert a Doom 3-ban összessen nincs olyan sötét mint itt a parkolóban.Ezt tetézi a kb fél percenként elalvó lámpa (hiába,csúcstechnika...).Az már külön érdekesség hogy amig van lámpa,addig sehol egy ellenség,de amint eloltódik már hörögnek is... -
Dodo55 #1324 Biztos van köztük aki tud angolul. -
toza #1323 de azok meg angolul sem tudnak...akkor meg mi ertelme angol nyelvu vegigjaccas linket bedobni lol..:D -
Dodo55 #1322 Azért kell végigjátszás, hogy kevesebb it merre kell menni, ott mit kell csinálni hozzászólás legyen a topicba, és akik ezeket írják azoknak is könnyebb végigjátszással, minthogy a mi válaszainkra várjanak. -
toza #1321 minek egy 3-4 oras jatekhoz vegigjaccas?!? a bogaras tema meg talan oke,mert aki nem vagja frankon angolt akkor ok..de mashol lehetetlen elakadni...
en csak nehol bezoldulo textura buggal talalkoztam parszor,de szvsz frankora sikerult ez a resz..mikor jon kov?! -
Dodo55 #1320 De nekem steames van, és abban a gcf-ekben van -
#1319 Half-Life 2 Episode One\episodic\sound\npc\stalker
Half-Life 2 Episode One\hl2\sound\npc\stalker
szörnyű -
Dodo55 #1318 HMMM mi is a stalkerek modelljeinek és hangjainak a fájlneve? És milyen programmal is lehet módosítani a gcf-eken? -
Dodo55 #1317 Hoppá... -
Dodo55 #1316 Közbe megnéztem a végigjátszás készítőjének oldalát, és ott láttam, hogy a végigjátszás frissült, a jelenlegi változatban le van írva a 2. és a 3. chapter is.
Link http://members.home.nl/grawl/guides/guides/Half-Life%202%20-%20Episode%20One%20Version%200.2.txt -
#1315 Ijesztőek inkább... -
#1314 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!majd amikor a vonatban fognak hörögni az lesz csak az igazi! -
#1313 tényleg, elvileg minden játék azért van hogy átéld, és olyat tehess amit amugynem...
jo hogy rájöttök erre is :D -
Dodo55 #1312 Találtam egy végigjátszást! http://faqs.ign.com/articles/711/711142p1.html
Igaz angol nyelvű, de akik tudnak angolul, és elakadtak valahol azoknak jól jöhet.
Ha nem túl hosszú, akkor lehetséges, hogy lefordítom magyarra.
SZERK: Most vettem észre, hogy még csak az első chapter van benne leírva, de hamarosan a többi is le lesz. -
#1311 Most vittem végig..:) isten. rájöttem hogy a half-life játékokat át kell élni és nem csak szimplán végigrohanva gyakni. sztem. -
#1310 Szerintem ők még az eggyel sem játszottak, előbb azzal kéne kezdeni (mondjuk az még nehezebb). -
Lazlo #1309 thx a helpet :) -
#1308 pálcikákkal? -
moralosan #1307 Szerinted mivel fogod meg?
Jéééééééééééééézusom.... -
Newfronter #1306 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem ott van egy szellőzőnyílás, azon bújj be! -
#1305 Ember, ott írtam az 1295-ös hozzászólásban!!! -
xandr00 #1304 a 4. pályában kinyirtam azt a nagy bogarat,de utána bemgyek egy föld alatti helyiségbe,és ott nem tudok továbbmenni.az ajtó zárva,és az ajtón túl aknák vannak.pls help -
#1303 az oké, hogyan tudom megfogni? Mindig elpattannak, vagy lelöknek. -
Dodo55 #1302 "és bent pedig 2 csontvázemberszerűség van üvegfalak mögött."
Stalkerekre gondolsz?(barna színűek, a kezük és a lábuk félig le van vágva, és a lábukra bot van kötözve)
Ha igen: Ugye milyen ilyesztőek? Még szerencse, hogy üvegfalak mögött vannak. -
#1301 Én meg csak két ugyanolyan dobozt, mint amilyen ott volt -
xandr00 #1300 én csak 1 követ raktam ALÁ -
#1299 Bocs hogy az előzőt nem spoilerbe írtam....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Benézel a folyosó végén jobbra, asszem ott egy doboz azt elhúzod, és ott a szellőzőnyílás... -
#1298 mássz be a szellőző nyílásba valahol ott van egy alul.a többit tudni fogod!