10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• Daniel
    de nem teszi alárendesen, nemlehet valahogy forgatni a tárgyat ahogy fogom? :\ egyszer alátette aztán átugrottam és onnan hova? jobbra? :\
  • marco2
    Sziaztok hogyan kell elinditani? Bejön a menü kezdi be tölteni, és aztán valami driver hibára hivatkozik és kilép mit csináljak? légyszi segitsetek
  • malter
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    van 1 kék hordo azt tedd a rámpa alá,és akkor nem lepi el a viz
  • Daniel
    elöbb én dumáltam de most már télleg feladom... kb. 20 perce gondokozom meg próbálok mindent, de itt hogyjutok el az exit-ig ugy hogy nemhalok meg? :D

• Gerisone
    halli!hogy lehet a konzolt behozni?
  • marco2
    Sziaztok hogyan kell elinditani? Bejön a menü kezdi be tölteni, és aztán valami driver hibára hivatkozik és kilép mit csináljak? légyszi segitsetek
  • Mattheus66
    elküldené vki?: [email protected] köszi
  • Mattheus66
    pedig még nem töltöttem le
  • Mattheus66
    Your IP-address 212.92.1.62 is already downloading a file. You have to wait until it is finished.
    Premium-accounts can download many files at the same time. Get your own Premium-Account now. Instant download-access!
    If you are not downloading anything, you are using a proxy-server or a shared IP-address. A Premium-account solves this problem as well.
  • Mattheus66
    nekem nem számol vissza. csak kijön h feltölthetek vmit
  • grebber
    Rákattintasz EZT-re bejön az oldal ott a FREE gomb megvárod mig bejön kis ablak (számol visszafele) majd beirod oda amit szinessel jelöl!
  • Mattheus66
    hi all! megmondaná vki h kell letölteni a #1049-ben lévő cuccost? :D pls
  • crazyclone
    Annyimindenkinek megva de nekem megis csak ket kilobájta tőtt azureuson asszem joblessz ha másképp szerzem meg
  • veri5
    OTT vok hogy katonákat kell átvinnem alex meg fedez de már 1000 katonát átvittem és mégis semmi!mit tegyek?
  • strebacom
    Járj körbe mindent nézz szét ugorj és kapcsold be mind a három gépet(vagy mit) amik basz...-ják a gömböt, nem olyan nehéz ez a game gyerekek, akkor a:Call of Cthulhu-t hogy játszanátok végig???
  • mukika
    igen a 372megás update javítja a textúra hibákat - ezért ez nem semmi...

mind1, akit nem zavarnak a textúra hibák, de viszont láthatatlan akadályokba ütközik, és nem látszanak a tereptárgyak, tárgyak azoknak elég a #1049-ben belinkelt jóval kisebb javítást letölteni.

akik elakadnak egy HL-ban azok meg szégyelljék magukat, és uninstalálják a gémet... de vérpistike és társai lassan itt is hemzsegni fognak(már egy-két kifejlett pédány megjelent itt), szóval én inkább menekülök. :P

(azért ordibálok, hogy aki elkezd visszaolvasni, ne mondhassa azt, hogy nem látta. :) )
  • beamkiller
    aze koszz:D, eloszor nem tettem ra semmit:D amugy meg csak gyors voltam:D
  • miki90
    ááááááááááá vki segitsen mááááár #1067
  • Senkkik
    miért nem jössz rá magadtól?
    Előtte ,hogy csináltad? (ott ahol még csak 1 helyről jönnek ki a bogarak és ki kell nyitni az ajtót.Ugy kell később is )
  • grebber
    Szerinted??Gondolkozz!!!!!
    Autoroncsokat kell mindig a lyukakra lökni és lám nem jönnek ki a bogarak!
  • beamkiller
    nah en is elakadtam:S. Lowlife palyan lent vok vmi foldalatti parkoloban ketszintes, leglent 3 lyug amibol a bogarak jonnek, legfent van egy racs meg egy kerek amivel kilehet nyitni, problema: nincs eleg idom kinyitni mert mindig odajon vmi gebasz bogar, otlet?:D plz help!
  • miki90
    #1067 vki tud rá megoldást????
  • grebber
    Azé neharagudjatok de irtozatos szellemi tudás kell ahhoz hogy ebben vki elakadjon!
  • Daniel
    Sziasztok! Azt szeretném kérdezni azoktól akik 5 percenként kérdezik mitkell csinálni, hogy egyátalán megpróbálják hogy mitis kéne? Miért jó az ha "a másik csinálja meg a játékot" abban szerintem semmi élvezet meg "sikerélmény" nincs. nah mindegy, ti tudjátok. de legalább próbáljátok meg..
  • Senkkik
    nálam semmi baja a játéknak
  • miki90
    az UPDATE-et érdemes annak is felraknia akinek ATi Radeon 9600 XT-je van és semmi textura hiba(eddig) és semmi gond ???
  • mukika
    nálam a tereptárgyak látszanak, de viszont a textúra hiba megmaradt. :)

még kipróbálom most rögtön az update-t, hogy hátha az javítja a textúra hibákat. :)

este lesz meg az eredetim... addig akarok játszani. :P
  • miki90
    ott jöttek combainok és azokat kinyirtam és utána lessz egy ajtó ott kimeek és ujra ott lesz az a gömb
  • janos666 #1066
    Itt is megondtam, de még Maddoxnak is írtam privátüzit egy másik fórumon, hogy le merném fogadni hogy kimarad majd 1-2 file az első releaseből mint az mindíg megtörtént eddig Empori/Provision repackoknál. Erre nagy fenyítősen hangoztatja hogy ne nézzem őket hülyének, de a kedvemért 2X is ellenőrzi majd. Jó, kijö, sírnak hogy hibás textúrák, stb, Maddox megy, mondja hogy 2X is ellenőrizte, biztos hülyén csomagoljátok ki, azért nincs meg pár textúra, a crack meg végképp tökéletes. Jó, eltelik egy nap és jön ~300Mb-nyi javítás a kimarad és hibás fileokhoz...
  • miki90
    na odáig eljutottam és onnan nem tok továbbmenni:D:(
  • Senkkik
    Ha jól emlékszem most arra kell menni ahol van egy folyosó ahol azok a gömbök mennek.Ott ki kell törni az ajtót és át kell futni a köv. ajtóig. (ezt ott találod meg ahol aktiváltad azt a bigyót ami a gömbbe lő)
  • dezsiszabi
    nagyon szépen köszönöm, remélem jó lesz thx
  • miki90
    jo de az az ajto hol van??
    amugy itt tartok: #964 itt van rola kép!!!
    vki segitsen!!!!
  • Senkkik
    Ha még nem jutottál tovább: Van egy ajtó valahol ami le van zárva egy léccel.Oda kell bemenni és ott a kapcsoló.
    (én is itt tartok csak most meguntam a sok zombie-t...)
  • miki90
    szal ott tartok ahol van az a gömb és vannak hidak
    és ott bekapcsoltam vmit és elöjött ilyen gépezet
    onnan merre kell menni??
  • fureszlap
    kezdek meghülyülni. valaki segítene?
  • miki90
    képet nem tok beszurni:(
  • totya79
    Hát már az összes cfg-t átnéztem,de semmi!Megörülök
  • miki90
    vki segitsen mert elakadtam itt: