10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• malter
    odairta hogy "minden low"
  • Szolnokboy
    próbálj meg a config.cfg vagy config.ini vagy hasonló nevü fájlt megkeresni és átirni benne kisebb felbontásra. jobbat nem tudok.
  • totya79
    #1048 Segitene valaki?
  • Szolnokboy
    oblivion és trágya grafika....ez a két szó egymás mellett meglehetősen érdekesen hat nem ?? szar a géped, ennyi
  • Csibe001
    Én nem így látom.Szerintem sokkal szebb lett mint az alap HL2 s még jobban is van optimalizálva.(+HDR,BumpMapping sokkal szebb)Meg mindent maxra rakva nem is szaggat, míg a sima hl2 ugyanezzel a configgal akadt elég rendesen.
  • mukika
    akiknek, textúra hiba van, illetve nem látszanak a tereptárgyak azok, EZT töltsék le. nekem tökéletesen működött és csak 2.2MB. :)

torrenteken megtalálható még egy 372Megás update is. az a köv. csinálja: Emmeg kijavít egy bugot, miszerint a játék alapbeállításban a nehézségi fokot visszaállítja easy-ra, ha új játékot kezdünk. Plussz tartalmazza a javítást nem directx 9 karikhoz. (Eredeti release csak DX9-es karival ment)... Azért írom le magyarul az NFO-t mert lehet vkinek így könnyebb! Jó játékot, megéri leszedni! - ha nem gond ezt nem töltöm fel.... használja mindenki ki az internet adottságait. :)

további jó játékot!
  • totya79
    Nemtudna nekem valaki segiteni abba hogy,tul nagyra vettem a felbontást és a monitorom nembirja,és nemtudok belépni a játék menüébe hogy visszaállitsam,mert a monitor kiirja hogy out of range!Gondolom csak van 1 config exe,vagy valami?Ha tudja valaki segitsen,mert nemakarom ujra rakni!Köszi
  • fureszlap
    nekem is, de el sem indul.
  • ERykk
    Hah, dejó hogy nekem Atim van:D
  • dezsiszabi
    vki tud segíteni? nekem a játékban minden jól indult, de annál a résznél, amikor Dog visszadob az épületbe és összevissza esünk, akkor kiszállok és a falak lilák. ha a shader detailt (vagy mi a neve) leveszem lowra, akkor meg a föld lila. FX5600-om van. tudom nem a legjobb, de a half-life mindenféle baj nélkül ment vele. ha van vmi frissítés vagy cfg fájl atírás azt nagyon szívesen veszem.
    köszönöm a segítséget előre is
  • Tatyla
    mandinerböl lödd...
  • fureszlap
    lenne olyan kedves valaki, és megosztaná velem az updatek címét, vagy esetleg magát az updatet, ha nem túl nagy. nem tudok játszani, mert vagy kidob a játék, vagy nem jelenik meg a menü, de hangja van. privi pls vagy mail: [email protected]
    előre is kösz
  • abonyitomz
    thx
  • veri5
    Ott vok hogy az alagútban ahol tök sötét van van egy lift az elromlott és ott mit kell?plz help!
  • veri5
    VAN ott egy monitor azt húzd magadhoz és ennyi!
  • abonyitomz
    nekem is 9600osom van és majdnem minden max és gyönyörű , oblivion minden low és trágya grafikája meleltt szaggat is
  • abonyitomz
    megint elakadtam kifog velem ez az energialabdás rész , most ott vagyok hogy beindítottam a "liftet" a zuhanó tárgyakat ellövöldöztem és most MEGAKADT a lift! hogy kell ujrainditani a liftet ? ahova a labdát kellene lőni levan üvegezve és nem törik be! plz help
  • abonyitomz
    köszi működött
  • lashy
    Vagy fölötte van egy kis kiálló rész, oda felmész és felülről szépen becélzod ...

Más:
    Az természetes dolog hogy ezt a HDR -es cuccot ajánlottam max-ra állítja a gép, holott 9600pro karim van és ez nem is támogatja ha minden igaz.
    Oblivionba be sem engedi kapcsolni, itt meg max -ra van állítva és iszonyat szépek a fények, és meg sem érzi, kifogástalanul fut ...
    Ez természetes?
  • Cápafogxy
    A Lost Coast tudtommal csak egy fél órás vagy kevesebb kis bemutató ami a hdr bemutatására szolgál, és már rég elérhető a steamen.
  • Seth
    Lost Coast mikor jön ki?? Már mindenki elfelejtette olyan régi...
  • Cápafogxy
    Én az aljára lőttem, oda ahol a piros lámpa van.
  • abonyitomz
    HELP! gyors help please!
    nagyon a legelején vagyok abban az épületben ahova a dog edobott , szóval ott vagyok hogy energia labdákat kell egy bizonyos "lyukakba" dobni , ebből emgcsináltam két hidat , de pont az utolsó hidnál az egyik lyukat egy nagy "ablakszerűség" eltakarja és nemtudom a labdát beledobni ! mi a teendő hogy távolítsam el onnét ??
  • Tatyla
    vannak ilyen kis folyósok ahol tovább lehet menni tele energia gömbökkel...
  • veri5
    Mintha drága lenne!
  • Szolnokboy
    Meg szeretném venni eredetiben a HL2-t ugy hogy kapjam hozzá a CS:sourcet meg a HL1 sourcet. Szolnokon a media marktban 6990ért meg lehet venni. Tud valaki ennél olcsóbb helyet ?
  • grebber
    LOL minek kép FPS-el talán nem ismered a source engine-t??
    Én is ugyigy játszom minden fullon és besem akad mivel a source engine a világ legjobb grafmotorja optimalizáció téren soha semmi nem fogja ezt überelni!
  • veri5
    Az Episodes Two 2006-ban,az Episodes 3 2007-ben jön ki.De a Lost Coast mikor jön ki?
  • abonyitomz
    persze hogy igy megy , mutass egy képet amin kivan íratva az FPS szám utánna én is elhiszem hogy igy játszottad| ATInál Omega Driver előnyben
  • grebber
    Csak mert azt mondták hogy mindig fejlesztik az engine és ezekbe az episodokba a továbbfejlesztett engine lesz már.
    Ezért mondtam lentebb hogy nagyon kiváncsi leszek az Episode 3 ra ami 2007 vége fele jön hogy addig mit hoznak ki az engineből.
  • abonyitomz
    nem kellene végigrohanni a pályán , nézelődni is kellene , nem az a lényeg hogy 30 perc alatt végigvidd a játékot és dobd ki a kukába....
  • Tinman #1023
    Már miért is lenne szebb? U.a. az engine...
  • macesz
    :(
  • grebber
    PL itt fenntvan.Meg sok más torrenten de oda nincs reg!
  • macesz
    [email protected]
  • gilaba
    NEKED:
  • macesz
    kinek ???
  • gilaba
    VAN MSN:ED?
  • grebber
    Lehet az a baj hogy éjszkásból jövök de ez az Episode 2 trailer semmivel sem szebb mint az alap HL2!
    Ezt csak én látom igy?
  • macesz
    http://89.106.66.11/index.php?inc=2.1&id=19083

Csak az nfo-t találtam meg ha valaki látja vhol a javítást írja le lécci