10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#1054 odairta hogy "minden low" -
Szolnokboy #1053 próbálj meg a config.cfg vagy config.ini vagy hasonló nevü fájlt megkeresni és átirni benne kisebb felbontásra. jobbat nem tudok. -
totya79 #1052 #1048 Segitene valaki? -
Szolnokboy #1051 oblivion és trágya grafika....ez a két szó egymás mellett meglehetősen érdekesen hat nem ?? szar a géped, ennyi -
#1050 Én nem így látom.Szerintem sokkal szebb lett mint az alap HL2 s még jobban is van optimalizálva.(+HDR,BumpMapping sokkal szebb)Meg mindent maxra rakva nem is szaggat, míg a sima hl2 ugyanezzel a configgal akadt elég rendesen. -
#1049 akiknek, textúra hiba van, illetve nem látszanak a tereptárgyak azok, EZT töltsék le. nekem tökéletesen működött és csak 2.2MB. :)
torrenteken megtalálható még egy 372Megás update is. az a köv. csinálja: Emmeg kijavít egy bugot, miszerint a játék alapbeállításban a nehézségi fokot visszaállítja easy-ra, ha új játékot kezdünk. Plussz tartalmazza a javítást nem directx 9 karikhoz. (Eredeti release csak DX9-es karival ment)... Azért írom le magyarul az NFO-t mert lehet vkinek így könnyebb! Jó játékot, megéri leszedni! - ha nem gond ezt nem töltöm fel.... használja mindenki ki az internet adottságait. :)
további jó játékot! -
totya79 #1048 Nemtudna nekem valaki segiteni abba hogy,tul nagyra vettem a felbontást és a monitorom nembirja,és nemtudok belépni a játék menüébe hogy visszaállitsam,mert a monitor kiirja hogy out of range!Gondolom csak van 1 config exe,vagy valami?Ha tudja valaki segitsen,mert nemakarom ujra rakni!Köszi -
#1047 nekem is, de el sem indul. -
#1046 Hah, dejó hogy nekem Atim van:D -
dezsiszabi #1045 vki tud segíteni? nekem a játékban minden jól indult, de annál a résznél, amikor Dog visszadob az épületbe és összevissza esünk, akkor kiszállok és a falak lilák. ha a shader detailt (vagy mi a neve) leveszem lowra, akkor meg a föld lila. FX5600-om van. tudom nem a legjobb, de a half-life mindenféle baj nélkül ment vele. ha van vmi frissítés vagy cfg fájl atírás azt nagyon szívesen veszem.
köszönöm a segítséget előre is -
#1044 mandinerböl lödd... -
#1043 lenne olyan kedves valaki, és megosztaná velem az updatek címét, vagy esetleg magát az updatet, ha nem túl nagy. nem tudok játszani, mert vagy kidob a játék, vagy nem jelenik meg a menü, de hangja van. privi pls vagy mail: [email protected]
előre is kösz -
abonyitomz #1042 thx -
veri5 #1041 Ott vok hogy az alagútban ahol tök sötét van van egy lift az elromlott és ott mit kell?plz help! -
veri5 #1040 VAN ott egy monitor azt húzd magadhoz és ennyi!
-
abonyitomz #1039 nekem is 9600osom van és majdnem minden max és gyönyörű , oblivion minden low és trágya grafikája meleltt szaggat is -
abonyitomz #1038 megint elakadtam kifog velem ez az energialabdás rész , most ott vagyok hogy beindítottam a "liftet" a zuhanó tárgyakat ellövöldöztem és most MEGAKADT a lift! hogy kell ujrainditani a liftet ? ahova a labdát kellene lőni levan üvegezve és nem törik be! plz help -
abonyitomz #1037 köszi működött -
lashy #1036 Vagy fölötte van egy kis kiálló rész, oda felmész és felülről szépen becélzod ...
Más:
Az természetes dolog hogy ezt a HDR -es cuccot ajánlottam max-ra állítja a gép, holott 9600pro karim van és ez nem is támogatja ha minden igaz.
Oblivionba be sem engedi kapcsolni, itt meg max -ra van állítva és iszonyat szépek a fények, és meg sem érzi, kifogástalanul fut ...
Ez természetes? -
#1035 A Lost Coast tudtommal csak egy fél órás vagy kevesebb kis bemutató ami a hdr bemutatására szolgál, és már rég elérhető a steamen. -
#1034 Lost Coast mikor jön ki?? Már mindenki elfelejtette olyan régi... -
#1033 Én az aljára lőttem, oda ahol a piros lámpa van. -
abonyitomz #1032 HELP! gyors help please!
nagyon a legelején vagyok abban az épületben ahova a dog edobott , szóval ott vagyok hogy energia labdákat kell egy bizonyos "lyukakba" dobni , ebből emgcsináltam két hidat , de pont az utolsó hidnál az egyik lyukat egy nagy "ablakszerűség" eltakarja és nemtudom a labdát beledobni ! mi a teendő hogy távolítsam el onnét ?? -
#1031 vannak ilyen kis folyósok ahol tovább lehet menni tele energia gömbökkel... -
veri5 #1030 Mintha drága lenne! -
Szolnokboy #1029 Meg szeretném venni eredetiben a HL2-t ugy hogy kapjam hozzá a CS:sourcet meg a HL1 sourcet. Szolnokon a media marktban 6990ért meg lehet venni. Tud valaki ennél olcsóbb helyet ? -
#1028 LOL minek kép FPS-el talán nem ismered a source engine-t??
Én is ugyigy játszom minden fullon és besem akad mivel a source engine a világ legjobb grafmotorja optimalizáció téren soha semmi nem fogja ezt überelni! -
veri5 #1027 Az Episodes Two 2006-ban,az Episodes 3 2007-ben jön ki.De a Lost Coast mikor jön ki? -
abonyitomz #1026 persze hogy igy megy , mutass egy képet amin kivan íratva az FPS szám utánna én is elhiszem hogy igy játszottad| ATInál Omega Driver előnyben -
#1025 Csak mert azt mondták hogy mindig fejlesztik az engine és ezekbe az episodokba a továbbfejlesztett engine lesz már.
Ezért mondtam lentebb hogy nagyon kiváncsi leszek az Episode 3 ra ami 2007 vége fele jön hogy addig mit hoznak ki az engineből. -
abonyitomz #1024 nem kellene végigrohanni a pályán , nézelődni is kellene , nem az a lényeg hogy 30 perc alatt végigvidd a játékot és dobd ki a kukába.... -
#1023 Már miért is lenne szebb? U.a. az engine... -
#1022 :( -
#1021 PL itt fenntvan.Meg sok más torrenten de oda nincs reg! -
#1020 [email protected] -
gilaba #1019 NEKED: -
#1018 kinek ??? -
gilaba #1017 VAN MSN:ED?
-
#1016 Lehet az a baj hogy éjszkásból jövök de ez az Episode 2 trailer semmivel sem szebb mint az alap HL2!
Ezt csak én látom igy? -
#1015 http://89.106.66.11/index.php?inc=2.1&id=19083
Csak az nfo-t találtam meg ha valaki látja vhol a javítást írja le lécci