10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
Xtranz #1377 Eredeti Dobozos Halflife 2-m van ,és a Hl dm-re és Lost coastra is ugyanaz a hibaüzenet mint Fishnek...."Platform error:module failed to initialize" valakinek van ötlete mi lehet megoldás? -
#1376 eleve olyan rövid hogy nemhiszem hogy van/lesz demó.
Moralosan. Megnéttem Saturn honlapján de nins ott HL2EO. -
blackgamer #1375 demo lesz? nem lesz? van? -
#1374 Hi!
A jatek a kovetkezo hibauzemettel kilep a VALVe logo utan:
Aki tud ra megoldast,please help!!!! Koszi! -
#1373 mivel hogy 100% hogy nem eredetid van ezért:
bemész a játékmappájába azon belül: episodic\cfg\ mappába és ott találsz egy olyat hogy config.cfg! azt megnyitod jegyzettömbbel és megkeresed ezt a sort: bind "'" "toggleconsole" a "'" javísd át "0"-ra és akkor mikor megnyomod majd játékközben a 0 bejön a konzol... -
Zsoldos #1372 az normalis, hogy mar megint nincsen story? :/ -
#1371 Fasza kis játék, egyhuzamba lenyomtam 4 óra alatt (egy 10 perces pihenővel a városlakó felkelők vonatrarakása után, mert ott baszottul kezdtem unni, de szerencsére máshol nem). A következő rész bemutatója viszont nem sok jót sejtet. [szin=white] Erdőbe kell barangolni? Ááá... A vietcong játékba esetleg, de itt...
Egyébként erre mondták azt hogy Alexy lesz a főszereplő, vagy az valami házikészítésű mod. Ha utóbbi akkor az elkészült már? -
np #1370 Az EXIT 17 pályán miután a négy embert vissza vittem, bemegyek utánuk abba a helyiségbe ahol a többiek már ott várnak, és ennél a résznél mindig lefagy a játék. Valaki másnál is volt ilyen ha igen mit lehet vele csinálni. -
#1369 #1120 ,ha egy kicsit visszaolvasnál. -
#1368 Itt is megvehető az Episode 1 -
#1367 benne van az episodic/media könyvtárban -
hitch #1366 hogy kell elohivni a consolet
??? -
#1365 THX! ezt nem tudtam. :S -
moralosan #1364 omg.
Saturnban már meg lehet venni dobozosan. 576-ban meg valamikor majd. -
#1363 azt hiszed nem tudom!? -
#1362 sv_unlockedchapters x
x=ahány chapter van! nem jut eszembe hogy 5v6 van-e! :c
hátha működik... -
#1361 A Coming Soon sajna akkor is kilép. Köszi, akkor leszedem az EP2 trailerjét :-) -
FLeK0 #1360 18 alatt nehezen tud netre jo kartyat csinaltatni. -
#1359 ha újraindítod a játékot, akkor meg tudod nézni a Coming Soon-t?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ugyanaz az Ep. 2 trailer egyébként, ami pár napja fönt van pl. a Gamestaron. -
hitch #1358 jolvan bocs. -
#1357 csináltass bankkártyát! -
#1356 nem és mostmár áljál le! Láttuk elsőre is... -
#1355 Nincs bankkártyám :( én igy nemtom megvenni... vagy igen? ha igen plz irjátok le hogyaaaan!!! dobozosan csak akkor jelenik meg ha kijött mind3 episode? -
hitch #1354 Vki Tud adni Egy savegamet ehez a játékhoz?Naon Fontos Lenne.Aki igen annak 1000 THX. -
#1353 Nah vége lett nálam is :-(. A rövidségét kompenzálja az, hogy minden perce valami iszonyat jó lett. Egyedül az a bajom, hogy amikor vége lett, és lementek a kreditek, akkor kilépett windowsba, majd azonnal vissza, és így a Coming Soont nem tudom megnézni, még a menüből külön indítva sem :-(. -
#1352 vedd meg! -
#1351 ne kínozzatok már ilyenekkel... ez is ilyen divat játék már... :s
bezzeg anno Morrowinddel pl csk azok játszottak akiket érdekelt nem azért mert ez a hú dejó... most meg minden kis faszláma ellepi Oblivion topikot meg ezt is hogy hogy kell mondjuk eldobni a fegyvert meg nem tudok angolul ezért mit kell itt csinálni? Azt nem értem hogy aki nem tud angolul kis pöcs azt miért engedik gép elé... -
#1350 Hi emberek! Én már nem tudom mit csináljak letöltöttem a hl2 Episode One-t szépen fel is rakja de indulásnál következő hibát írja: Platform Error: module failed to initialize! Ha valakinek hasonló a problémája,esteleg tudja erre a megoldást az légyszíves kommentáljon valami féle segítséget, mert már nem tudok mit csinálni,kb 4x raktam újra,friss driver stb.
Köszönöm előre! -
#1349 feltudom dobni a hangokat valahova,ha kellenek!?
megnéztem és a stalkereknek ilyen modell filejai vannak:
stalker.mdl
stalker.phy
stalker.sw.vtx
stalker.vvd
stalker_animations
stalker_animations.mdl -
hitch #1348 nekem a második pályátol kéne.naon fontos lenne.thX -
markastor #1347 Jóember! De melyik chapter melyik részéből? -
markastor #1346 Ja, meg megkapod a Lost Coast-ot is. Bár az nem multis játék. -
hitch #1345 hy.Valaki be tudna Nekem linkelni Egy savegameet?Aki igen Annak meghálálom priviben:D:D. -
FLeK0 #1344 Az 1. epizodhoz is jar 2 multiplayer jatek, a hl2dm, es a hldm:source. -
FLeK0 #1343 hl-hez is van coop mod, 32 gordon freemannel :) -
#1342 ah ertem, koszi -
markastor #1341 HL2: Deathmatch-re gondolsz? Az már eddig is volt.
Milyen különleges funkciója van az EP1-nek, amitől más lenne ezt neten nyomni, mint a HL2-t?
Esetleg a kooperatív funkció jutott eszedbe? Mert azt nem lehet. Két Gordon Freeman hogy nézne ki szerinted? -
Newfronter #1340 Sehogy, ez nem multis! Van multis része, de ahhoz meg kell venned a HL2-őt! -
Dodo55 #1339 Sehogy -
Mattheus66 #1338 #1335 pls!