10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#1256 1.7-es... -
#1255 egyébként egy Celeron 1.6 es 9550 + 512 RAM és hoz néha 20-30 FPS-t is!! -
#1254 Azokat a gömböket szvsz felesleges felvvenni elég ha a gravitigunnal nyomd és tuti elkerül;) -
#1253 ténylkeg ellehet kapni és így sikerült is! ;) -
Lazlo #1252 Sziasztok a lowlife vagy lift nemtom ilyesmi pályán vok. amikór a vonattal elindulunk stalkert leszedem alyx-ről és utánna lévő részen nemtudok tovább menni valaki segíthetne merre kell menni a zombikat szészedtem utánna a végén van 1 ajtó oda valami energy kell de itt meg is akadtam ennyi. valaki? -
#1251 Evvel en is elszorakoztam, mire ojan szogben talaltam el, hogy elkerult minket. -
#1250 A start.bat -ba csak az inditasi kapcsolok vannak, amit ti is megtudtok csinalni.Pld. totalcommanderrel raalsz a hl2.exe -re lent pedig beirod az alabbiakat: -steam -game episodic
Ennyi. -
marco2 #1249 frisisd a drivert -
xandr00 #1248 én is ott vok,és várom a választ -
#1247 Figyi valaki nem tudja miért lép ki a hl2őm?Amikor elindotom pls help valaki! -
abonyitomz #1246 ugy kell hogy az utolsó kettőbe bedobod a labdát majd a 3.at megtartod odamész ahol leestél és onnét lövöd el az elsőbe akkor felvisz a szerkezet -
miki90 #1245 a Lowlife pályán vok ott ahol a zombik jönnek !
na minden zombit kinyirtam és utána nem tom merre kell menni!
PLS help me -
#1244 Valaki nem tudja mi lehet a baja? -
#1243 engem kidobb erroral amikor belépek a startbatba:S -
Newfronter #1242 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Meg kell ölnöd először a nagybogarat, lődd mint a hülye, ugrálj félre! Ha ez megvan akkor a bogarak lyukait a kocsival temesd be! Nem egyszerű de meg kell csinálni. Ja és próbálj olyan helyen a bogárral harcolni, ahol a csaj is tudja lőni! -
xandr00 #1241 hy
a 3. pályán vok az alagútban.de 1 helyen beolott a fal,és nemtom,h merre menjek.mellette 1 ajtó van.itt jelennek meg először a falon lévő "szörnyek"
,amik felhúznak -
dApRo #1240 Chapter 2 -nél amikor nemtom hányadik reaktort kell beindítani és elsőre beindítom azzal a gömbbel de utána leáll , lemegyek egy alsobb szintre ahol 3 olyan geci van beindítom mind3-at de vissza nem tok menni a másik szintre vagy nemtom mit kell ott csinalni !?
aki tudja miről van szó az HELP PLS !
thx -
#1239 aezt nem is próbáltam... me amik eddig jöttek ezokat nem lehetett ugye bár megfogni... :c -
abonyitomz #1238 HELP! ott vagyok hogy URBAN FIGHT az a pálya neve, a csajjal bementünk egy házba ott egy nagyrakás fegyvert fellehetett venni, ott továbbmentünk na és itt jön az a rész hogy leugrok a házból a földre akkor egy ( vagy kettő ) hatalmas bogár rámtámad és két ütéseel elpusztít. Sehova sem tudok menni jön utánnam a nagybogár meg ezernyi kisbogár. hogy pusztítsam el a nagybogarat ??? ( a gépágyút hiába fogom meg ha hátbaszúr , sőt még az ellenséges katona is engem lő ) -
abonyitomz #1237 misem egyszerűbb behozod az utcáról a kukát és a cső alá teszed igy enm hajlik le -
abonyitomz #1236 mikor közel ér hozzád akkor a graviti gunnal magadhoz húzod a tárgyat és laza mozdulattal ellövöd oldalra... -
dezsiszabi #1235 bat=batch file vagyis kötegfájl. ami ugyanaz. mivel neked be van pipálva az ismert fájltípusok kiterjesztéseinek elrejtése opció az xp-ben ezért nem írta ki, hogy bat. ennyi -
#1234 hali! nekem szerencsére nincs semmi gond idáig a gémmel (nincs hibája) de nekem vna egy:
itt tartok [LINK] és potyog le ez a szar (asszem ez már a 3adik) és bárhol lövöm meg (találom el) meghalunk.. :S de miért? ennek a résznek ami a titka? -
#1233 A VALVe-nek csak kártyán át lehet fizetni? :s Banki átutalással nem? ez naon gáz mert nekem (nekünk) nincs olyan. Megfogok pusztulni ha nem kapok EO-t warez kiesett. nemkell nekem bugos szar. -
#1232 Ki is írja az elején, hogy frissítsd. :)
ééés Jó reggelt City17 lakók! -
#1231 LoL. Én ott odahordtam minden mozdíthatót 2 perc alatt, és simán átugrottam..
Asszem volt két láda, két festékesdoboz, egy kő meg két szék. Ugrottam simán.
-
np #1230 Miután winrarral kibontottam nekem nem volt olyan start.bat fájl, hanem egy MS-DOS kötegfájl, ezzel is elindult de nem tudom, hogy nálam miért nincs start.bat. -
#1229 igen ez az, de én sehogy sem tudtam átugrani...:D -
markastor #1228 Én is ugrottam.
[spoiler]Gondolom ez az a rész, ahol azért kellett átugrani a csövön, hogy elzárt a gázcsapot, mert az égő gáz blokkolja a lépcsőt. -
#1227 Én ott simán átszaladtam és átugortam, mondjuk előtte én is ráhordtam még a jövő hetet is :pp -
#1226 Én egyetlen helyen akadtam meg hosszabb időre (kb 20 percet filóztam rajta)A többi feladat pite volt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ott ahol egy csőre nem pakolni kellett, hogy át tudj ugrani , hanem alá kellett támasztani. Már ráhordtam minden mozdíthatót, mire rájöttem bazz, pedig olyan egyértelmű,. Ott a kő, az egyetlen súlyosabb darab, de nem elég nehéz, hogy megtartsa a súlyom, na akkor mit is kell csinálni...)A hl2 hordópakolgatós rejtvényét juttatta eszembe, ahol mindenki elkezdte építeni hordókból a feljárót, aztán rá kellett jönnie, hogy jól megszivatták, nem kellett velük semmit csinálni -
jesusKing #1225 Akik segitséget kérnek a továbbjutáshoz... nem értem, minek játszotok. Tényleg nem. Én egy játékot a kihivásért játszok, és az ebből adódó élvezetért illetve sikerélményért. Ti miért? Ráadásul a válaszok és a kérdések elé legalább rakhatnátok egy jó nagy darab SPOILER szót, igy legalább a gyanútlan fórumozó nem fut bele unos-untalan olyan hozzászólásokba, amiben jóelőre lelövik a történet több elemét... Kössz. -
jozsfm #1224 Segitsetek! Az elöbb emlitett bogaras rész után (ahol bele kellett lökni a kocsikat a gödörbe) egy sötét rész jön ahol mindig nekemjönnek ilyen kamikaze robbantos zombik. Itt hogy jutok tovább? -
markastor #1223 Abszolút nincs mit. S köszi a fordítást. -
#1222 -
markastor #1221 Remélem, ez már jó lesz:
http://www.uploadtemple.com/view.php/1149370680.rar -
#1220 Én mindenre gondoltam :) -
markastor #1219 Nekem lejött. Felrakom máshova is. -
#1218 Minden valószínűséggel ez (lenne) az, csak nem engedi letölteni... -
markastor #1217 Bocs, az url lemaradt. A kommentárokat is lefordítod?