10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• macesz
    Half.Life.2.Episode.One.VTX.FiX.READ.NFO-iND
    Half.Life.2.Episode.One.UPDATE.1-PROViSiON vagy ezt honnan lehet letölteni az sem baj ha reges oldalon van ????!!!!!
  • mucsácsó
    énis 1,5-2 óra alatt már a 4.-en vagyok :(
  • NEOreg3
    3,5 óra alatt végigvittem, azt hittem tovább fog tartani:(
  • Csibe001
    Jól sejted!S így nincs gond vele egy szál sem! ;)
    Azért lost coast-hoz képest mennyire jól optimalizálták a HDR-t, nem akartam elhinni, hogy nem akad be...Lost Coast akadt mint a szemét.
  • markastor
    Off: Akkor sejtem. Én is így játszom vele.
    On: jó kis játék, csak rövid. :)
  • ZakRob
    Most nézem,, hogy 6 rész van. Ezek szerint két óra játék után majdnem végigvittem a feléig. Hát ez tényleg nem valami hosszú.
  • gesa
    Megvan a megoldás. Egy pár hidat beüzemeltem és hülye fejjel abba az irányba mentem vissza, ahonnan indultam. Nem csoda, hogy nem történt semmi.
  • Csibe001
    Részben.
  • ati2002
    Pls valaki, had menjek vissza jáccani. Sokan végig tolták már. Szóval a #964-es helyen vagyok, egy sugarat bekapcsoltam. További út ami van, zárva.
  • markastor
    Steam?
  • Dodo55
    Úgy látom jól jönne már egy végigjátszás, mert elég sokan elakadtak már valahol. Ha talátok egyet, vagy csináltok, szóljatok és beteszem a faqba(persze csak a linket, az egész szöveget nem)
  • Csibe001
    Hmm, félig meddig igen.Értem ezalatt, hogy nem a Provision-össel játszok...
    Amúgy az én gépem : AMD2400+,2X512 DDR,6600GT s mondom, úgy fut mint nálad csak nálam hangakadás nincs.Miért, előfordulhat, hogy a tört verziónak magasabb a gépigénye??Mert más ötletem nincs.
  • predakon
    avval megröccen na az a lol, én sehol sem tapasztaltam ilyen problémát
  • strebacom
    Honnan lehet letölteni, egy linket please!!!
  • Daniel
    Akinek DIRECTX8-as karija van annak kell az UPDATE vagy a VTX szedje le.
  • strebacom
    Hát akkor nem tudom miért van, amúgy a HL2 is csinálta anno(a régi gépen), neked eredeti, vagy nem,az EP.1..???
    Ja és más motoru gamek nem csinálják ezt, ilyen volt nálam a SIN is, de miért??
  • ati2002
    Én is bekapcsoltam ezt, de nem látom a merre tovább ???
  • gesa
    Általában nem szoktam segítséget kérni, de most elakadtam.
    Leírná valaki, hogy a #984-en látható helyszínen mit kell csinálni?
    Tovább nem tudok menni. A balra látható gép nem csinál semmit.
    Körben fal van és üveg.
  • mukika
    ez meg ezt csinálja :

Emmeg kijavít egy bugot, miszerint a játék alapbeállításban a nehézségi fokot visszaállítja easy-ra, ha új játékot kezdünk. Plussz tartalmazza a javítást nem directx 9 karikhoz. (Eredeti release csak DX9-es karival ment)... Azért írom le magyarul az NFO-t mert lehet vkinek így könnyebb! Jó játékot, megéri leszedni!
  • Csibe001
    Olyan a géped mint ami az aláírásodban szerepel s megröccen?? O_o
    Nekem sokkal gyengébb gépem van s nálam megy úgy ahogy te mondtad, hogy néha "megtorpan" robbanás előtt de amúgy semmi még hangakadás sincs.
    Iszonyatosan jól optimalizálták ezt a motort...szerintem. :)
    Nagyon jó játék eddig.
  • mukika
    Half.Life.2.Episode.One.VTX.FiX.READ.NFO-iND - és ilyen is van, és csak 2,35mb. :)

[i]Hasznos, a sokaknál előforduló grafikai elem hiányokat, textúrahibákat javít. DirectX 8-as videokarival rendelkezők előnyben! Főleg náluk volt gond...[/i
  • GeneralsHungary
    Half.Life.2.Episode.One.UPDATE.1-PROViSiON

van már ilyen is. Közel 400 MB. Nevetséges.
  • strebacom
    Király a game, nem nyugodhatsz egy mp-re sem....Néhány észrevétel, robbanásoknál megtorpan egy pillanatra(erre kell majd a fizikai gyorsító!), néha játékmenet közben is megtorpan és ilyenkor a hang is dadog(pl: hel,hel, hello), EZ MIÉRT LEHET,VALAKI TAPASZTALT HASONLÓT, én ennyit vettem észre, amúgy tökéletesen, fut nincs text.hiba(forceware:91.28)!!!
  • grizzly21
    Na jolvan, nekem is texturás az egész legujabb driverrel. Rarral tömöritettem. Valami megoldás?
  • gesa
    Köszi a segítséget, de így se vágom a dolgot.
    Nem tudok sehová menni és semmit sem tudok bekapcsolni.
    Tötyörgök körbe az üvegpadlón.
  • Seth
    hardon vittem, nincs miért végigjátszanom még1x (vagy vigyem mediumon?:D)
  • artschi
    játszd végig még 1x, és az lesz az Episode Two
  • Seth
    végigvittem
  • Tatyla
    lineárisan elöre-->gép elemeinek bekapcsolása-->kijutás...
  • grizzly21
    oks, közben másik gépről már szereztem egy elmentést. Többször nem fordul elő ez a gond?
  • gesa
    Hali Srácok!

Kellene egy kis segítség. Nem bírok rájönni, hogy itt mit kell csinálni.

• Tatyla
    köcc,ezt megcsinálltam még de azt hiszem mára már eleget sokkoltam magam...
  • GeneralsHungary
    console-t lehívod aztán sv_cheats 1 és noclip. Lebegsz vagy 25 métert és kapcsolhatod is vissza.
  • grizzly21
    A "láthatatlan fal" problémát az 1. pálya legelején sikerült már valakinek megoldania?
  • artschi
    :)
  • rage
    Nem csak én akadtam el itt ezek szerint :)
    Amúgy továbbmentem, de még ott ragadtam a sötétben, mára elég volt :)
  • artschi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    felmehetsz az emeleti részre, ott van még 2 autó két oldalt, azokat leszeded és elzárod vele a másik 2 lyukat.
  • ayden
    texturás gondra egy megoldás:
    hl2.exe -steam -game episodic -dxlevel 90
    inditsátok igy, elvileg akkor rendbejön, nálam is amig 8.1ben ment gondok voltak de igy minden rendben van, csak a vacak 5900xt meg lassú dx9 alatt:)
  • Tatyla
    help
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a parkolóházban sok a lyuk de kevés a roncs mire fenn kinyitnám a kaput eléggé ránk vannak állva a rovarok,megoldás?
  • Deajka
    Áhhh, vaklárma volt. Kalózkodás nem szép dolog de ez van és mindig előjön. Majdha mindenkit megfizetnek rendesen akkor akkor a játékért való sorban állás közben fogunk vitatkozni erről-arról. Aki megtudja venni lelkiismertfurdalás nélkül örüljön neki aki nem az meg tartsa be legalább itt a fórumon a szabályokat.
    Nagyon kira a gém, megérdelemten a legjobb a hl2 és csapata!
    Bazz, jók a stalkerek!