10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#1297 nálam sem :) -
#1296 megfogsz egy lebegő izét,felviszed alyx-hoz -
#1295 Gravity-vel felveszed az egyik "pengés-pörgös-gömböt", azt odaviszed Alyxnek ő átváltoztatja, azt bedobod a Stalkerek közé.... -
#1294 ATI RADEON terméknél sem![és semmi egyéb bug,nálam speciel!] -
#1293 akkor a beszaggatás meg a híd eltűnés nvidia termékeknél nem jelentkezett? -
#1292 a két és fél óra nem mért játékidő, csak érzésre volt annyi, kb 13:00tól kezdtem és valahogy négy és fél négy között végetért.. Nem azért mondtam mert ez "laza", hanem mer kurvára nem teccett.. Azmeg h nem akadok el lépten nyomon, talán annak köszönhető, h a wolf3d óta játszottam minden jelentősebb FPS-el.. A HL1 összes kiegével, a HL2-t meg vagy 3x végigtoltam... -
Lazlo #1291 mind1 ha esetleg vannak itt rendes emberek azért jólenne ha legalább azoksegítenének :)amikór a vonat kisiklik a stalkeres vonat. aztán 2-3 zombit kikell nyírni. a beomlott alagút végén jobbra 1kis folyosó annak a végén 1 ajtó ami nemnyilik asszem pont mert nincs áram nemtom :S nemesik le mit kéne csinálni valaki segíthetne. köszi előre is -
#1290 tényleg, legalább hülyeséget ne mondj, pl. a hl2 nél sem hitte el senki a 3.x órát és lásd a srác lefraps-elte 900megába tömörítette aztán mindenki elhitte...
okosabb lennél ha csöndbenmaradnál -
#1289 és bent pedig 2 csontvázemberszerűség van üvegfalak mögött.
Mi a megoldás? -
abonyitomz #1288 az ilyeneknek sose hogy:,, én 2 óra alatt , én 2óra 15 perc alatt , én 1 óra 30 perc alatt " akasztottam ki , ezek mind KAMU dumák és eddig senki nem mutatott semmi bizonyítékot róla... -
#1287 nemtom ki tudna neked ebben segiteni:) Én pl össze-vissza bolyongtam ott:)) Szal fejböl nemhiszem h vki tudja az utat::)) -
#1286 van flashlight is a játékban!lolmár! -
#1284 hülye! -
#1283 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!béna gyereknek annya veri ki a f@szát... -
#1282 Az elején elakadtam, az a rész amikor alyx megáll ilyen teleportszerüség előtt, én meg lemegyek ilyen liften, ahol van egy homb amit ha megnyomok, jönnek azok a lebegő izék, de a teleportkapu nem nyílik ki. -.-
Mit kell ott még megnyomni? -
#1281 Én egy helyen elakadtam vhol az elején, de sztem az azért volt, mert elötte Hitman-eztem, és ezért ahhoz voltam hozzászokva, túlbonyolitottam.:) Aztán 10 perc keresgélés után rájöttem h biztos tök egyszerü, s úgy is volt:))) -
#1280 jaaaa :D -
#1279 ugy ahogy a hl2 őt is végigtolátk, talált egy bug-ot, átlépett ezzel 4csáptert és kész:D -
#1278 LOL komolyan mondom sokan olyan helyeken tudnak elakadni hogy ezek után azsem lenne meglepő ha valaki beállítana és azt kérdezné:
Help eladtam elinditottam a start.batot bejön a kép vannak szövegek ott melykre kell menni?
Azé bocs de tehetség kell ebben elakadni! -
#1277 #1264 -re senkisem tudja a választ? vagy csak elsem olvastátok? -
#1276 Ja, mondjuk én is csak 16 vok, de egyszer sem nyavalyogtam itt, és nekem 5 óra volt...nemtom Sötétbarom hogy csinálta hardon 2,5 óra alatt??? -
#1275 igen és még mi vagyunk k*cs*gök ha mondjuk nekik hogy próbálkozzál és ha végképp nem megy akkor majd segítünk. -
#1274 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hogyha ez az a sötétes rész, akkor próbálkozz a fal mellett menni, amíg meg nem találsz egy ajtót, és egy kis szobát, ott van a kapcsoló, vissza a lifthez, és ott várd meg amíg jön a lift, közben nem kevesen támadnak rád. -
#1273 OFF
sok mai fiatal azt várja, hogy a szájába repül a sült galamb...
ON -
#1272 Spoiler! jelöld ki!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elég, ha megdobálod néhány benzines tartállyal a gravity gun-nal -
#1271 szerintem nem mondtam hülyeséget,és még csak nem is voltam bunkó sem... -
#1270 Ez a játék nem 18 éven felülieknek való? (nem mintha én az lennék :) ) Ennyire azért nem bonyolult ez a játék, hogy minden kis elakadásnál kilépj, beírj ide ilyesmit: Hogy jajj segítsetek, nem tudok tovább menni brühühühü.
De azért segítek :D -
#1269 idézem magamat:"azoknak akik elakadnak(tak):
próbálozzatok,higgyétek el nem lehetetlen és ne gyertek egyből nyavajogni hogy elakadtam mit kell csinálni itt meg ott."csak vég szükség esetén kérjetek segítséget szerintem,mert így semmi élvezet nincs benne ha más mondja meg hogy mit kell... [kicsit javítva!] -
Hoz_Hun #1268 Na sajnos most el kell mennem, majd ha visszajöttem és senki sem válaszolta meg addig, megválaszolom. -
Hoz_Hun #1267 Akkor pontosíts, mert még nagyon sok zombis, zombájnos rész van. -
miki90 #1266 Hoz_Hun onnan hogyan tovább??? -
miki90 #1265 onnan már réges rég továbbmentem és lelöttem minden zombit és onnan merre kell menni?????? -
#1264 arra senkisem tud/talált még megoldást hogy betölti a pályát de pont mikor bejönne a kép RUNTIME error-al kilép (egy hetes a driver-em) -
Hoz_Hun #1263 Ecsém...
Ha az ajó melleti beugrót jobban megnézed, láthatsz egy szellőzőrácsot... na oda be tudsz mászni. Ha bejutottál oda ahol a fegyverek vannak, akkor lőd le a lakatot a rácsos ajtóról, majd a falon lévő vilammos kapcsolódobozt kinyitva kapcsold fel az áramot és woilá kinyilik az elektromossan bezárt ajtó. -
#1262 vegyél vissza picit...
talán ha esetleg egy screenshot-ot nyomnál, hogy hol vagy, mert egy rakat pályán vannak zombik... -
Lazlo #1261 én is ottvok ahol te miki :)) -
Lazlo #1260 sztem ez a topik arról szól hogy a játékról beszéljünk és hogy segítsünk 1másnak de ha nem javítski ha tévedek. ha nemteccik hogy elekadunk és segítséget kérünk ne nézd a topikot menny másikba olvasgasd azt ahol senki nemakad el tudminden. na pacsker :D -
miki90 #1259 #1245-ösre senki nem válaszolna mi? olyan megeröltetö.
bazz mindenki nagyképüen mondja h végigtolta és örül de nem képes segiteni azokon akik elakadtak vagy nem tudják merre kell menni tovább!!!!
egyszerüen hihetetlen h mennyi bunko ember van!! -
NitroX #1258 hello, nekem AI problémám van, mint minden HL2 játéknál. Állítottam már az aidisable=0-t is a cfg fájlban, de amikor a vonatba kellene beszállni kifagy a játék. Segítség. Köszi -
#1257 hi all!
ehh hogy az istenbe tudnak ennyien elakadni a játékban?én egy résznél tököltem hosszabbidőt,de végül csak rájöttem.amúgy meg nem nagyon lehet eltévedni meg nincsenek olyan bonyolult dolgok benne szóval nem értem a dolgot.
azoknak akik elakadnak(tak):
próbálozzatok,higgyétek el nem lehetetlen és ne gyertek egyből nyavajogni hogy elakadtam mit kell csinálni itt meg ott...