10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#1136 Akkor valami érdekeset, ami szembetűnő.
[azt hitte, lesznek rejtett poénok] -
strebacom #1135 Hohó nem biztos, nekünk nem gond de másnak??? -
#1134 Most milyen poénra gondolsz, technikai dolgokról beszélnek, nem viccet mesélnek. -
#1133 Nekem szerencsére nem probléma, de azért szerintem többségben vannak,akik megértik -
#1132 Mondj valami poént! -
strebacom #1131 Ja megha PROFI angolos vagy,a többieknek ez továbbra is TABU!!!!! -
#1130 esetleg ha 5-öt visszaolvasnál...
de ahogy látom, ezt már a 1092-nél is kérdezted és válaszoltak is rá a #1120-ban...
Használd a read módot is, ne csak write only legyen... -
#1129 Valaki tujja hogy lehet behozni a konzolt? -
#1128 Én most tolom újra a kommentekkel. Aki kiváncsi egy-két érdekes dologra(miért van így megoldva ez-az, miért van ott egy hulla, miért arra kell menni amerre, meg hasonlók) az majd kapcsolja be (szigorúan csak 2. nekifutásra), megéri -
#1127 Ha megnyomod az esc-et akkor kilép a menübe és ott van a konzol, miért kell ehhez beállítani bármit is? -
#1126 végigjátszottam -
kgdeg #1125 Ha nem angol a billentyud , akkor probald meg az "ö" "ü" vagy az "ó" billeket. -
#1124 Utána a keyboard advanced settingsnél be lehet pipálni, hogy legyen console a tilde gomb megnyomására. (Vagyis, általában a 0)
Más kérdés, hogy mivel nekem nem angol a billentyűzet beállítás, nem jön le a konzol. -
fodorkrisz #1123 Elakadtam ott, ahol embereket kel átmanakíteni egyik épületből a másikba. Nem jön több ember csak Barnie áll ott egyedül, de nem vágom mit kell csinálni. pls help -
#1122 kicsit félreérthető volt a hsz. végén lévő szmájlik miatt. -
strebacom #1121 Jaj nehogy félre értsetek én csak ezt leírtam, én örülök a legjobban annak hogy mindenki gépén fut a game, hisz ebböl lehet pénzt csinálni, hiszen mindenki megveszi, nem csak az akinek félmilliós gépe van,(azért tudnak ezek a VALVE-s srácok valamit)!!! -
#1120 A start.bat-ot megnyitod szerkesztővel és a sor végére beírod egy szóköz kihagással: -console és elmented. Ha pedig eredetid van, akkor a HL2.exe parancsikonjánál kell az elérési út után beírni szintén ugyanezt. -
#1119 Ja ez a baja a csávónak=) Így nem tudja verni magát a cuccára=) -
#1118 Már az is baj, hogy jól megy gyengébb gépeken is?
:-) -
#1117 ...és akkor most írígykedni kellene, hogy az űbersirály konfigomon és a haverom kőkorszaki gépén is megy TNT2-vel? Nem értelek. -
#1116 ha nem változna semmi, akkor nemlátnák különbséget max meg min között. De látok... -
strebacom #1115 Emberek, egyik külföldi fórumon azt olvastam, tegnap este,hogy állítólag azért megy a game ilyen jól minden konfigon, mert a menüben lévö beállítások, nem is igazán állítanak semmit, max. a képernyöfelbontást, tehát aniso ide vagy oda elörre be van állítva optimalizálva az adott konfighoz, tehát nem te állitgatod, vagyis állítod maxra, de nem ér semmit, mert valójában nem állítasz semmit hiába azt irja, hogy maxon van, de mégse, ez a VALVE uj optimalizációja(kezdem ezt elhinni, mert a havernak egy fosss gépe van és még neki is megy)TI EHHEZ MIT SZÓLTOK, igaz lehet ez???????????? -
#1114 45 perc mulva remelem h. fogom tolni a hl2 episode one-t oohh yeeeee -
fodorkrisz #1113 #177: "A három tervezett epizód 2007 végéig elkészül, ami 18-20 órányi tiszta játékidőt
jelent hosszútávon. S hogy miért az epizód alapú tálalás? Azon kívül,
hogy így több pénzt tudnak a zsebükbe tömni? A Valve szerint a Half Life 3-hoz
18 évre lenne szükségük, ezért döntöttek a fejezetekre bontott tálalás mellett.
Elég gyenge kifogás és ostoba becslés, de a nagyotmondásokat már megszokhattuk.
Inkább úgy fogalmazhatunk, hogy 3 évnyi odázás helyett ezentúl epizódonként
csak fél, egy évet kell majd várnunk az eredetileg kitűzött megjelenéshez képest." -
fodorkrisz #1112 ezek az epizódok a hl3 helyett vannak, mert azt mondták, h. tizen akárhány év kellene nekik a hl3-hoz. -
Newfronter #1111 Hát inkább várok 2010-ig, minthogy egy pátofniót kapjak kézhez. :) -
vg #1110 "Azt mondják, h. a EP3 utnán nem lesz több HL:("
Ki mondta, és hol? (imádom az ilyen "azt hallotam, azt mondták" baromságokat...) Amúgy már a HL2 megjelésekor megmondták, hogy készül a HL3! -
#1109 aztán megint ellopják a forráskódot + 1-2 év :P -
#1108 jaja coming soon 2010... -
Newfronter #1107 De csinálják a HL3-at! -
fodorkrisz #1106 Azt mondják, h. a EP3 utnán nem lesz több HL:( -
#1105 Megnéztem Ep2 trailert. Qrva jóóó. Én már a 3-t várom :D (még nincs meg Ep1 sem :S) vagyon Episode 3-mal lezárul a HL története? -
#1104 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mássz fel a nagy gömb feletti rudak egyikére és menj át egy másik oldalára a teremnek! Minden oldalról sugarat kell lőni a gömbbe és utána mehetsz vissza Alyx-hez ;) -
#1103 hi all!
na ez valami kúrva jóra sikeredett,a sima hl2 is nagyon király de ez nagyon ott van.szóval szerintem ez nagyon jó lett.most egy kicsit szünetelek vele mert sajna nem sok van már belőle meghát most más dolgom is van...
-
#1102 hali!
már a 4. pályán vagyok régóta, és hát most kellett levadászni azt a dropshipet...
namost ment az Alyx, felvett egy shotgunt, és kivágott egy hibaüzivel, hibahanggal együtt...Runtime error....
de eddig semmi de semmi problémám nem volt a gamemel...most érdekes, nem tudom miért csinálja :S
tudtok rá valami megoldást? vagy esetleg valami saveet? -
#1101 Hi all. Feltettem mindkét javitást de nekem még ugyanolyan kockás piris meg mindenféle szinüek a texturák. Valaki tudna segiteni? -
#1100 Na kicsomagoltam és egyből müködött:) Minden látszik full highon megy.Nagyon hangulatos:D -
#1099 nekem is azt írta ki...direct x driver hiba vagy mi...leszedtem a legújabb vid.kártya drivert,majd feltettem még1x a directx-t aztán már ment!
amúgy klafa a játék, néha beakadt kicsit,de nem vészesen...most ott tartok amikor a liftaknában kell ugrabugrálni,miután leszakadt a lift,és vízalá kerültem -
cuccok #1098 szerintem nagyon jó ez a játék de a chapter 2-ben mit kell csinálni miután előhívtam azt a szerkezetet ami egy sugarat lő abba a rohadt nagy gömb be??????????????????? -
Daniel #1097 ok már megvan. köszi :D