10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#1176 végeztem vele énis!húúú hát ez nagyon jó volt!az optimalizálás is jóra sikeredet nagyon meg hát a játék az valami eszméletlen volt.remek ötletek vannak benne,jó a hangulat és a játékélmény is nagyon jó.Alyx viselkedése nagyon teccet nekem,az elején mikor a nyakunkba ugrik és végig aggódik miattunk.hát én ilyenre számítottam,a valve nagyon jót alkotott megint csak kár hogy ilyen rövid volt.VÁROM AZ EPISODE 2-t! -
strebacom #1175 Naná, most jól jön az EP.1 után megint!!!! -
strebacom #1174 Lassan összeszedtem, és a tesztben igazad van én is olvastam!! -
DonManó #1173 az biztos, fosatós egy game -
#1172 Nem drága az a gép ami az aláírásodban van? :D most olvasom és elég kemény ez XD A gépről jut eszembe meg korábban irtatok hogy VALVe optimalizálás. Gabe Newell PCje. Biztos ezen tesztelik a gameket XD (mert én meg ugy hallottam hogy nem valami jó az optimalizációjuk...) -
strebacom #1171 Aki már végignyomta és hasonló izgulós(beszarós)témát keres az próbálja ki a:Condemned Criminal Origins cimü gamet és hasonló söt néha komolyabb élményben lesz része!!!! [URL=http://wanadoo.smsweb.atw.hu/wnd_info.php?dir=smsdata/Condemned.Criminal.Origins-RELOADED]Kurva JÓ!!!"ez a link"[/URL] -
#1170 direkt ködösítenek sztem... ha meglesz EO és végig tolom akkro talán tudok majd segiteni hogy mi lehet. gyorsan lejön steamről? és hogyan lehet fizetni? (online még nem vásároltam) és minden árál ott van hogy +TAX. itt $19.99 + TAX... ez azt jelenti hogy nem csak a 20 dolcsit (ami ha joltom kb. 5000HUF) kell kifizetnem hnem vmi pluszt is? és az mennyi? -
#1169 Amúgy nem tudjátok, hogy mi lesz a második epizód története??? Mert videót azt már láttam, de abból, hogy ott himbálódzott Alyx és kérte Freeman segítségét, hát nekem abból nem derült ki túl sok... -
#1168 Majdnem úgy ahogy Kandurex mondta :D
Nade, ha kiuszikáltad magad, bemész az ajtóval szemközti sarokba, meghúzod a kart, ekkor kinyílik az ajtó, de a víz vezeti az áramot, szóval vigyázz :)Én csak simán átugráltam, de nem sok életem maradt :D -
#1167 igen, pont annyi autó van, amennyi lyuk. -
#1166 Uszkálj még egy kicsit, ha elég gyorsan ollózól, vagy nyomatod a pillangókat egy idő után kinyílik egy fal és tovább enged. -
#1165 Jóvanmá, szegény Johny már ase tudja hova bújjon :)) -
#1164 ott vagyok, egy vizzel tele hellyel, ahol zárva van az Exit.
Mit csináljak?
összevissza uszkáltam, nem nagyon tudtam mit csinálni -
#1163 tényleg taplóság tetőfok, honnan tudná aki még else kezdte hogy " egyértelmü vég mi lenne" ne nevetess már, legalább irtad volna oda hogy... SPOILER qurvanagy piros betüvel, én megsem néztem a szöveget csa csekkoltam a képet, még szerencsre hogy egyszerre 3 gépről torrent-ezek és kurvalassu a net, igy már láttam hogy vörös égbolt sosejo inkább én élem át...
KÖSZ... remélem tanultál belőle -
ArcZ #1162 hali! ott járok amikor másodszor kergetnek a szöcskék ezerrel, de nem tudom ki tekerni a rácsot. ott az a megoldás, hogy minden szöcske lyukra rátolok egy autót? má a pisztoly ki van. -
dezsiszabi #1161 kösz a választ, most már megtaláltam torrenten azt az update-t és nagyon remélem, hogy nem lesz már több baj. -
Dodo55 #1160 A faqba a steames verzióhoz vannak a linkek, nem a provisionhöz. -
dezsiszabi #1159 faq-ban van vmi link 372 megás update-hez vagy vmi jótanács, mert nekem nem jön be az oldal. egyébként nekem a 2,2Megás update nem javította ki a láthatatlan tárgyakat és az összes textúrát sem, csak néhányat :(. -
#1158 Én is megnéztem mostmár nem is érdekel... meg sem veszem.. .valvenak most nem lesz pénze Jonika mert mostmár senki nem fogja megvenni... abbahagyják a HL projectet... Gabenek el kell adnia a számitogépét és BMWjét hogy megéljen valahogy.. tobb 100 embert munkanélkülivé tettél... lassan jön a világvége is...
nade viccet félretéve... SPOILER! legalább kiirhattad és linkeket tehettél volna be!!! -
#1157 Szerintem azért, mert akinek a VGA-ja nem egy DX9-es csúcskártya annak nem DX9en indítja el alapból. Nekem pl. alapból 8.1en indul el, fx5200 és faszán megy.
-
#1156 Mindenképpen megnéztem volna, mert képként szúrta be, én alakítottam át url -é :(( -
#1155 ja hát ennyiből ne játszom vele senki mert úgy is tudja! istenem! szerencse, hogy KandurEX hsz-ét olvastam el előbb és így nem néztem bele! -
#1154 jaj, sry, azt hittem egyertelmu a vege -
#1153 Nem leszünk jóba! Rengetegen még bele se kezdtek a játékba, te meg lelövöd a végét? Spoiler könyörgöm!!
Kurva, jó, hogy nekem megkellett néznem, holott még el se kezdtem játszani, hát köszi!
Ennyi img, se kellett még átírnom url -re :( -
#1152 neki itt nemjo
-
#1151 azt nagyon birtam h ha a szemebe vilagitottal, beszolt h hagyd abba, meg ele tette a kezet.. nagyon hangulatos volt, hogy vegig 2en voltunk, es ezek a bubblek is az infokkal.. ah nagyon feelingesre sikerult -
#1150 mar jo -
CUCLI #1149 elvileg valamikor 2006. de szerintem 2007 eleje lesz belőle.. -
GiGa master #1148 VÉGE!!! rövid volt sajna de jó szte sokat változtattak a játékon,végre a frászt hozta rám néha.mikor jön megközelítőleg az Episode 2??2006.... -
CUCLI #1147 404 -
#1146 na hat vege
-
strebacom #1145 Lasan végigviszi mindenki és akkor megint mi lesz várunk és várunk..... -
#1144 Hát igen, Geee képtelen volt visszaolvasni, de most már biztos ő is megcsinálta :D -
cuccok #1143 kössz de már éppen rájöttem mikor szoltál!!!!azért kössz másoknak is lehet hogy segítettél vele! -
#1142 Tegnap éjjel sikerült megoldani a textura hibákat és ma már ki is játszottam. Kár hogy ilyen rövid. :( -
#1141 #1104 ide írtam le -
markastor #1140 Káromkodni.
S amint összegyűlik 15 igazán velős káromkodás, a gép továbbenged. :) -
Geee #1139 Hi all . Gyerekek ott annál a kib...tt gömbnél mi a F..t kell csinálni ???
-
#1138 hát ez nagyon rövidke volt alig 3 óra alatt végigvittem! De ami igaz az igaz! a már több mint 2 éves szórsz motor még mindíg megállja a helyét! jó volt -
#1137 hát végig toltam ,és az hogy rövid enyhe kifejezés,tényleg a lé a lényeg a valve-nak...