10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#1417 Van. 1.5GB. -
#1416 nem! :) Ez már gép hiba... de az a lényeg hogy nincs gond! -
#1415 az 1.37eset szedd! -
#1414 AZ 1.37 ÉS A 2.87 GB-S VÁLTOZAT KÖZT VAN KÜLÖNBSÉG? -
#1413 nem:)
-
#1412 az kemeny :]
nem lehet h rossz helyrol toltotted? -
#1411 nekem 166 fájlra CRC-t jelzett! :)) még jó hogy elővigyázatoságból bepipáltam! -
#1410 #1349 well?:)) -
#1409 en nem is pipalgattam semmit, es nem volt gond vele, updatet se tettem fel -
#1408 Detto. Ha van igény egy sima menümagyarítást kirakhatok ide. -
#1407 Nekem is a Provision-os verzió van és semmi gondja! Csak WinRAR-ral kell kicsomagolni és bekell pipálni hogy a sérült fájlokat tartsa meg!!
Eddig még egyszer nem találkoztam semmilyen hibával (se textúra, se láthatatlan akadály...) [lekopogja] -
#1406 Updatet próbáltad? -
#1405 semmilyen probléma nem áll fenn.bug mentesen textúra hibák és szaggatás nélkül végigtoltam! -
#1404 ezzel nem is vitatkozom, de én így nem tudok játszani :| -
#1403 de tényleg.
a FAQ-ban olvasható probléma nálad nem áll fenn?
-
#1402 Nekem nem volt vele bajom, már másodszorra tolom. Akkora fílingje van, hogy hihetetlen, számomra legalábbis. -
Newfronter #1401 Nem lesz iso-s a büdös életben soha. Mivel a CD-s verziót is ugyanúgy decryptelni kell a steam segítségével... -
#1400 már akinek... -
#1399 nem ártana, mert ez a provision játszhatatlan
-
#1398 Állítólag homemade + stolen = házilag tákolt + lopott. Mivel az eddigiek nuke-oltak, lehet, hogy lesz majd egy rendes iso-s verzió is. -
#1397 Hi all! A Provision-os HL2 EP1-nál akinél ezt írja: Error: module failed to initialize az egyszerűen csak törölje le a steam-et nekem is ez volt a baja,és mostmár jól működik. -
#1396 de miért is?
-
#1395 van különbség a 2.87 és az 1.37 GB-s változat közt? -
#1394 Hát igen. Ilyen az, amikor utólag szigorítják a feltételeket. A magyarítás 1.02-es változatában már nem volt ilyen hiba, amikor megjelent, azóta meg ki tudja. -
#1393 Nforce-on kinn van egy új release az Episode 1-ből, de már nuke-olva is van -
Dodo55 #1392 Nagy nehezen sikerült feltöltenem, tehát a faq frissítve a teljes végigjátszás linkjével. -
Dodo55 #1391 Megnéztem, azért romlott el a link, mert a végigjátszás készítője közben elkészült a teljes, mind a 6 chaptert tartalmazó végigjátszással.
Az új linket beraktam a faqba, és feltöltöm amint az uw ftp szervere megjavul. -
#1390 1000 kossz!!! Ez bevalt! =] -
Dodo55 #1389 kösz, hogy szóltál, mindjárt átírom, amikor beraktam (órákkal ezelőtt) akkor még jó volt. -
hitch #1388 nem jó a végigjátszás link a faq-ban: -
Xtranz #1387 Köszönöm a segítséget!!! A magyarítás volt a ludas ,leszedtem egyből megy minden source game.:) -
Newfronter #1386 Az episode two-t nagyon szeretni fogom, hisz a szabadban játszódik. :) -
#1385 ha eredeti akkor cisnálj a dobozról egy képet! tüntesd fel a dátumot és elösször a képpel együtt írj a magyar forgalmazónak!! Ha azok nem tudnak segíteni akkor írj a Valvenak...
Megbasztahtják ha még az eredeti se megy... nekem ezt akkor írta egyébként mikor tört steamekkel próbálkoztam! ;) -
#1384 Akinek Provision van és ez a hiba: Error: module failed to initialize
Az próbálja meg úgy, hogy letörli a Steamet és a magyarítást (ha van...) -
#1383 tessék a hl2 3 óra alatt:
http://video.google.com/videoplay?docid=8074474733129207640&q=half+life -
hitch #1382 nem jött be.de azért thx.H avalaki esetleg már kijátszotta el tidja nekem küldeni a savegamet.1000 thx. -
#1381 Esetleg a magyarítás is okozhatja, főleg az 1.01-es változat. Volt egy Steam-frissítés, ami után ilyen hiba jelentkezett. Érdemes visszaállítani a nyelvet eredeti angolra, és úgy is megpróbálni. -
#1380 Ja, tényleg jól megcsinálták, kb olyan simán fut így HDR-el mint a sima HL2 análkül. Sokkal szebb és kevésbé VGA szívó a HDR mint pl. a Counter-Strike : Source mapokon. -
#1379 GCF verify, SteamApps mappa alatti játékmappa törlése, clientregistry.blob file törlése, VGA és hangkártya driver valamit DX9.0c frissítése. -
#1378 Nagyon jó játék... Tegnap végigjátszottam. Végre egy játék ahol nem debilek a szereplők. Alyx nagyon sok algoritmus szerint cselekszik. Nem lök le a szakadékba, ha leesek utának kiállt. A lámpám fénye elvaítja nem áll az utamba. Egyszer ki is akad, és szusszan egyet. Poénkodik. Talán a dicséretet vitték túlzásba.
Az engine jó! HDR és 2x FSAA val megsem nykkan egy R9800PRO -on. Nem calódtam.